Liity verkostomme!

Konservatiivinen puolue

Tällä viikolla Euroopan parlamentissa: ECR

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

european_parliament_001
ttip smes juliste

TTIP: n edut pienille ja keskisuurille yrityksille

ECR Trade tiedottaja Emma McClarkin isännöi kuulemistilaisuuden eduista TTIP pk Euroopassa. Puhujia ovat Yhdysvaltain EU-suurlähettiläs, Anthony Gardner; EU pääneuvottelijaksi pk TTIP, Denis Redonnet; ja monet pienyritykset organisaatiota eri puolilta EU: ta.

Kuulon: tiistai (2 kesäkuu) @ 15h huoneessa A5E2

budjetin juliste

EU: n talousarviopolitiikka

ECR budjettivaliokunnan tiedottaja Bernd Kölmel isännöi kuulemistilaisuuden suuntaviivat uuden EU budjettipolitiikan, katsomalla tehokkuuden ja toissijaisuusperiaatteen. Keskustelu sisältää pääpuhujana EU budjettivaliokunnan komissaari Kristalina Georgieva, joka esitteli EU: n 2016 edellisen viikon talousarvioesitys. Kuulemistilaisuuden avaa ECR: n puheenjohtaja Syed Kamall ja sen päättää kysymykset ja vastaukset, jota johtaa Euroopan parlamentin jäsen Richard Ashworth.

Mainos

Kuulon: tiistai @ 11h30-13h huoneessa PHS1A002

 

lukitukset

Alkolukot ja rattijuopumuksen

ECR MEP Jorn Dohrmann isännöi kuulo tutkii mahdollisuutta ottaa käyttöön alkolukot ajoneuvoissa ja erityisesti kuorma-autojen, leikata rattijuopumus EU: ssa. Kuulemistilaisuus tarkastelee toimintavaihtoehtoja, joita voidaan pitää EU

Mainos

Tapahtuma tuo yhteen komission, Euroopan parlamentin jäsenet, liikenneturvallisuuskampanjoiden järjestäjät ja liikenteenharjoittajien järjestöt keskustelemaan tulevasta suunnasta. Tapahtuma suoratoistetaan edelleen Tämän sivun.

Hearing: keskiviikko (3 kesäkuu) @ 11h huoneessa P1A002

 

punainen tape2

Parempi sääntely ja toissijaisuus

ECR työryhmää toissijaisuuteen ja paikallisuuden on co-hosting, jossa ECR-ryhmän klo alueiden komitean yhteinen julkinen kuulemistilaisuus "EU Parempaa sääntelyä Paketti ja mitä tämä tarkoittaa toissijaisuudelle ja paikallisuudelle ".

Puhujina toimintalohkoryhmän tuoli Andrew Lewer MBE MEP, Sajjad Karim MEP (joka on laatinut useita parlamentin raportteja sääntelyn parantaminen) ja apulaiskaupunginjohtaja London, Roger Evans. ECR johtava AK Cllr Gordon Keymer CBE FCA, päättyy kokoukseen.

Keskiviikko (3. kesäkuuta) kello 12-14. Huone VMA - 1 (Rue Van Maerlant 2, 1040 Bryssel)

 

Kirkhope

PNR

Timothy Kirkhope, parlamentin esittelijä EU: ta koskevista ehdotuksista Passenger Name Records keskustelevat tarkistukset mietintöönsä, julkaistiin helmikuussa europarlamentaarikkojen kanssa in kansalaisvapauksien valiokunnassa. Kirkhope uskoo sopimukseen pääsee lähikuukausina ehdotuksista, joka näkisi tiedot matkustajatiedoista nojalla vaihdettujen paljon tiukempia ehtoja kuin tällä hetkellä käytössä monenkirjavia kansallisten PNR-järjestelmiä, joita valmistellaan eri puolilla Eurooppaa.

Lautakunta esittää myös ehdotuksia EU: n ja Meksikon PNR-sopimuksen.

Keskustelu tarkistuksista: torstai (4 kesäkuu) @ 11.15

ECR-ryhmän

Italialainen parlamentin jäsen Vincenzo Sofo liittyy ECR-ryhmään

Julkaistu

on

Euroopan parlamentin konservatiivit ja reformistit -ryhmä on päättänyt ottaa italialaisen parlamentin jäsenen Vincenzo Sofon uudeksi jäseneksi.

Herra Sofo valittiin Euroopan parlamenttiin vuonna 2019. Hän oli yksi kolmesta italialaisesta ehdokkaasta, jotka keskeytettiin odottamaan brittiläisten jäsenten eroamista. 1. helmikuutast Vuonna 2020 herra Sofo otti virallisesti Euroopan parlamentin paikan. ECR-ryhmällä on nyt 63 paikkaa Euroopan parlamentissa.

Kokouksen jälkeen ECR: n varapuheenjohtaja Raffaele Fitto sanoi: "Haluaisin toivottaa jäsen Sofon tervetulleeksi ryhmäämme. Hän on koulutettu ja pätevä kollega, joka on tehnyt poliittisen valintansa poliittisen polunsa mukaisesti. Olemme varmoja, että parlamentin jäsen Sofo voi antaa ratkaisevan panoksen ryhmämme työhön ja vaihtoehtoiseen näkemykseemme Euroopan tulevaisuudesta, toisin sanoen kotimaiden ja kansakuntien yhteisöstä, joka tekee yhteistyötä erilaisten identiteettiemme suhteen. ja erityispiirteet. "

ECR: n varapuheenjohtaja Ryszard Legutko sanoi: "Herra Sofon päätös osoittaa, että poliittinen hankkeemme yhdessä ideiemme ja arvojemme vahvuuden kanssa on uskottava ja houkutteleva ja tästä päivästä lähtien vielä vahvempi ja kykenevämpi antamaan konkreettisia vastauksia kansalaisten hyvinvoinnin, vaurauden ja turvallisuuden kannalta. "

Päätöksen jälkeen Sofo sanoi: "Euroopan unioni käy läpi historiansa vaikeimpia aikoja paitsi taloudellisesta näkökulmasta myös sosiaalisesta ja kulttuurisesta näkökulmasta. Sitä on varmasti muutettava perusteellisesti säilytettäväksi. Kun otetaan huomioon Euroopan konservatiivien ja reformistien ryhmittymät poliittiset voimat, he pystyvät parhaiten suorittamaan tämän tehtävän.

"Euroopan tulevaisuutta käsittelevä konferenssi tulee olemaan ratkaiseva tapaaminen mantereellemme, ja työ, jonka konservatiiviset joukot voivat tehdä korjataakseen eurooppalaisen projektin virheet, on perustavanlaatuista sen polun oikaisemiseksi vahvistamalla kansakuntiamme ja arvojamme, jotka ovat väärentäneet sen henkeä. "

Mainos

Continue Reading

Brexit

Brexit aiheuttaa toimitusongelmia pienille brittiläisille valmistajille: tutkimus

Julkaistu

on

By

Uudet Brexitin jälkeiset kaupan rajoitukset ovat nostaneet osien ja raaka-aineiden kustannuksia kahdelle kolmasosalle viime kuussa tutkituista brittiläisistä valmistajista, ja suurin osa ilmoitti jonkin verran häiriöitä, kirjoittaa David Milliken.

Lähes 300 yrityksen kysely, jonka suoritti konsultit South West Manufacturing Advisory Service (SWMAS) ja Manufacturing Growth Program, hallituksen ja Euroopan unionin rahoittama aloite, joka tukee pieniä yrityksiä, lisää kuvaa uusien tullitarkastusten häiriöistä. 1. tammikuuta voimaan tuleva tavarakauppa EU: n kanssa.

"Hintojen nousu toimitusketjussa on ollut välitöntä, ja kuulemme tarinoita raaka-aineiden pidentämisaikoista", sanoi SWMASin toimitusjohtaja Nick Golding.

Noin 65% valmistajista ilmoitti korkeampista kustannuksista, ja 54% sanoi, että heidän oli vaikeampaa viedä tavaroita EU: hun.

Mainos

Noin viidesosa valmistajista ajatteli voivansa hyötyä asiakkaista, jotka tuovat työtä takaisin Britanniaan EU: sta.

Ison-Britannian hallitus on sanonut, että monet vaikeuksista ovat "hampaiden puhkeamisen ongelmia", ja viime viikolla se ilmoitti tarjoavansa 20 miljoonaa puntaa (27.7 miljoonaa dollaria) auttaakseen pieniä yrityksiä tottua uusiin sääntöihin. Muiden rajoitusten on määrä tulla voimaan myöhemmin tänä vuonna.

Aiemmin tässä kuussa Englannin keskuspankki ennusti, että Brexitiin liittyvät kauppahäiriöt vähentäisivät talouden tuotantoa 1% kuluvan vuosineljänneksen aikana - mikä vastaa noin 5 miljardia puntaa - ja odottaa kaupan laskevan 10% pitkällä aikavälillä.

Mainos
Brexitin kannattajien mukaan Britannia saa pitkäaikaisia ​​etuja asettamalla omat kauppasäännönsä Euroopan ulkopuolisten maiden kanssa sekä lisäämällä kotimaisen sääntelyn valvontaa.

Continue Reading

Brexit

Ison-Britannian mukaan se ei ole vielä EU: n kanssa gin and tonic -vaiheessa Brexitin jälkeen

Julkaistu

on

By

Iso-Britannia ilmoitti tiistaina (9. helmikuuta) suhteistaan ​​Euroopan unioniin Brexitin jälkeen sen jälkeen, kun rokotuksista ja Pohjois-Irlannista johtuvista eroista ja Lontoon ylimmän diplomaatin asemasta Brysselissä johtuvasta erimielisyydestä johtuen, kirjoittaa .

Yhdistynyt kuningaskunta poistui EU: sta viime vuoden tammikuussa ja poistui kokonaan blokin taloudelliselta kiertoradalta 31. joulukuuta 2020, vaikka Euroopan komissio lähetti iskuaallot Pohjois-Irlannin Ison-Britannian provinssin läpi viime kuussa uhkaamalla rajoittaa rokotteiden vientiä Irlannin maarajan kautta.

"Viimeisen kuuden viikon aikana on ollut yli kuoppaista olla rehellinen: mielestäni se on ollut ongelmallista ja toivon pääsemme tästä yli", pääministeri Boris Johnsonin EU-neuvonantaja David Frost (kuvassa), kertoi ylähuoneen komitealle.

"EU sopeutuu edelleen jonkin verran aidosti riippumattoman toimijan olemassaoloon heidän naapurustossaan", hän sanoi. "Se vaatii erilaista henkeä, luultavasti EU: lta."

Mainos

Johnsonin ylimääräinen Brexit-asioiden ministeri Michael Gove vertasi suhdetta lentokoneen turbulenssiin lentoonlähdön jälkeen.

"Joskus saat lisääntyneen turbulenssin, mutta sitten saavutat risteilykorkeuden ja miehistö käskee ottaa turvavyöt irti ja nauttia ginistä ja tonikosista sekä maapähkinöistä", Gove sanoi. "Emme ole vielä gin-, tonic- ja maapähkinävaiheessa, mutta olen varma, että tulemme."

Britannia on pyrkinyt etsimään EU: n myönnytyksiä siitä lähtien, kun komissio yritti lyhyesti estää rokotteiden siirtymisen EU: n jäsenmaiden Irlannin ja Pohjois-Irlannin välisen avoimen rajan yli. Komissio mainitsi EU: lle luvattujen rokotteiden puutteen, mutta käänsi liikkeensä kauhun jälkeen.

Mainos
Gove, jonka on määrä tavata komission varapuheenjohtaja Maros Sefcovic torstaina 11. helmikuuta, sanoi painostavansa EU: ta käytännön muutoksiin Pohjois-Irlannin Brexitin jälkeistä Irlannin kanssa käytävää kauppaa koskevan pöytäkirjan täytäntöönpanossa.

"Haluan protokollan toimivan ja mielestäni on olemassa tapoja, joilla voimme tehdä sen tekemällä käytännön muutoksia kentällä", Gove sanoi.

Komissio ilmoitti Lontoolle, että EU tarvitsee enemmän aikaa ratifioidakseen 24. joulukuuta 2020 tehdyn sopimuksen tulevista Ison-Britannian ja EU: n välisistä suhteista ja Frost moitti ryhmää sen mielestä sen asettamista rajoituksista, jotka asetettiin Ison-Britannian Brysselin lähettilään toiminnalle.

"Olen vieläkin pahoillani, että suurlähettilään ja joidenkin hänen tiiminsä toimintaa on rajoitettu Brysselissä", Frost sanoi. "En usko, että se on aivan varma, koska emme aseta mitään rajoituksia Lontoon EU-operaation toiminnalle."

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa