Liity verkostomme!

EU

Huomautuksia: US valtiosihteeri John Kerry ja EU: n korkea edustaja Federica Mogherini

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

9c09459b241644c0a487199a8d7d080fSihteeri KERRY: "Hyvää huomenta, kaikki. Olen iloinen voidessani toivottaa tervetulleeksi EU: n korkean edustajan Federica Mogherinin, joka on keskeinen toimija monissa prioriteeteissa, joihin olemme tällä hetkellä sitoutuneet, ja hyvä ystävä. Ja olen erittäin ystävällinen. , erittäin kiitollinen hänen panoksestaan ​​monissa asioissa, joiden parissa työskentelemme. Ensinnäkin hän helpottaa kokouksiamme EU: n ja YK: n puolesta, kun kokoontumme yrittämään työskennellä Iranin ydinneuvotteluissa. Ehkä enemmän tärkeänä heti kohtaamiemme haasteiden suhteen, teemme yhteistyötä Libyan kanssa, joka on kriittisessä vaiheessa, jossa uskomme diplomatian olevan todella koetuksessa. Ja EU on maahanmuuttajatilanteessa erityisen tarttunut Ja arvostan Federican johtajuutta ja pyrkimyksiä auttaa luomaan jonkinlainen diplomaattinen konferenssi / kokous, joka voi luoda hallituksen YK: n mandaatin nojalla ja alkaa tarjota vakautta, jonka Libyan kansa ansaitsee ja jonka egion tarvitsee tällä hetkellä merkittäviä tapoja.

"Lisäksi koordinoimme Keski-idässä; koordinoimme Syyriaa ja humanitaarisia kysymyksiä. Meillä on tietysti Ukrainan haasteet. Ja tässä EU on jälleen kriittinen pakotusjärjestelmälle, joka on välttämätön auttaakseen tehdä vaikutuksen Venäjälle, että Minskin sopimukset on pantava täytäntöön täysimääräisesti. Seuraavien kuukausien aikana on tulossa joitakin erittäin tärkeitä valintoja sanktiojärjestelmän jatkamisesta. Venäjälle on kriittinen hetki auttaa panemaan sopimus täytäntöön täysimääräisesti. Juuri nyt näyttää olevan olla erilaisia ​​näkemyksiä siitä, mikä tulkinta poliittisista vaatimuksista on, joten olemme erittäin sitoutuneita EU: n kanssa työskentelemään eteenpäin Minskin täytäntöönpanossa.

"Joten kuten näette, Jemenin ja muiden asioiden kanssa EU: n ja Yhdysvaltojen ja muiden maiden välisen suuren koordinaation tarve ei ole loppu, ja olemme erittäin kiitollisia Federicalle johtajuudesta ja halusta olla avainasemassa kumppani auttamaan tarjoamaan joitain ratkaisuja näihin erittäin hankaliin, hankaliin, monimutkaisiin ongelmiin. Joten kiitos paikasta. "

Mainos

KORKEA EDUSTAJA MOGHERINI:  "Paljon kiitoksia. On hienoa palata takaisin. On hienoa tavata uudelleen ja jatkaa työtämme kaikissa mainitsemissanne asioissa, jotka ovat Yhdysvaltojen tärkeimpiä prioriteetteja, koska ne ovat Euroopan unionin ensisijaisia ​​tavoitteita. Meillä on kunnia auttaa pääsemään sopimukseen, joka voi parantaa alueen ja koko maailman turvallisuutta. Ja haluaisin kiittää henkilökohtaisesti johtajuudestasi tässä asiassa. Näinä aikoina on välttämätöntä, että Euroopan unioni pyrkii yhdessä pelastamaan parempaa tulevaisuutta etsivien epätoivoisten ihmisten ihmishenkiä, taistelemaan ihmiskauppaa ja salakuljetusta vastaan, erityisesti Välimeren yli, yhteistyössä YK: n, Afrikan Afrikan kanssa. Arabimaiden kanssa, ja myös tämän perimmäisistä syistä, että päivän loppupuolella ovat alueen ympärillä olevat monet kriisit ja sodat. Tiedämme eurooppalaisina, että elämme yhdessä monimutkaisimmista ja vaarallisimmista ässät nykymaailmassa. Tiedämme, että meillä on erityinen vastuu pyrittäessä estämään kriisi ja kohtaamaan se. Luotamme yhteistyöömme, vahvaan ystävyytemme tehdäksemme sitä yhä enemmän yhdessä kuten olemme tehneet näinä kuukausina ja vuosina. Ja kiitän teitä siitä, että olette tervehtineet täällä jälleen. "

PÄÄSIHTEERI KERRY:  "Kiitos, Federica."

KORKEA EDUSTAJA MOGHERINI:  "On hienoa palata."

Mainos

PÄÄSIHTEERI KERRY:  "Paljon kiitoksia. Kiitos kaikille."

Euroopan komissio

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Slovenialle 231 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Slovenialle 231 miljoonaa euroa ennakkomaksuna, mikä vastaa 13 prosenttia maan avustuksista elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) puitteissa. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Slovenian elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio sallii lisämaksujen suorittamisen Slovenian elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 2.5 miljardia euroa, joka koostuu 1.8 miljardista eurosta avustuksia ja 705 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Komissio aikoo vuoden loppuun mennessä kerätä yhteensä 80 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa.

RRF on NextGenerationEU: n ydin, joka tarjoaa 800 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa. Slovenian suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Kypros

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun, mikä vastaa 13 prosenttia maan elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) määrärahoista. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio hyväksyy lisämaksut Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 1.2 miljardia euroa, ja miljardi euroa on avustuksia ja 1 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Vuoden loppuun mennessä komissio aikoo kerätä yhteensä 200 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa. Osana NextGenerationEU: ta RRF tarjoaa 80 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa.

Kyproksen suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Belgia

EU: n koheesiopolitiikka: Belgia, Saksa, Espanja ja Italia saavat 373 miljoonaa euroa terveys- ja sosiaalipalvelujen, pk -yritysten ja sosiaalisen osallisuuden tukemiseen

Julkaistu

on

Komissio on myöntänyt 373 miljoonaa euroa viidelle Euroopan sosiaalirahasto (ESR) ja Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR) -operatiiviset ohjelmat Belgiassa, Saksassa, Espanjassa ja Italiassa auttamaan maita, joilla on koronaviruksen hätätilanne ja korjaus REACT-EU. Belgiassa Vallonian toimenpideohjelman muutoksen myötä 64.8 miljoonaa euroa lisätään terveydenhuoltopalveluja ja innovaatioita varten tarkoitettujen lääkinnällisten laitteiden hankintaan.

Rahastolla tuetaan pieniä ja keskisuuria yrityksiä (pk-yrityksiä) sähköisen kaupankäynnin, kyberturvallisuuden, verkkosivustojen ja verkkokauppojen kehittämisessä sekä alueellista vihreää taloutta energiatehokkuuden, ympäristönsuojelun, älykkäiden kaupunkien ja vähähiilisen energian avulla. julkiset infrastruktuurit. Saksassa, Hessenin osavaltiossa, 55.4 miljoonaa euroa tuetaan terveyteen liittyvää tutkimusinfrastruktuuria, diagnostiikkakapasiteettia ja innovointia yliopistoissa ja muissa tutkimuslaitoksissa sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatioinvestointeja ilmasto- ja kestävän kehityksen aloilla. Tällä muutoksella tuetaan myös pk-yrityksiä ja aloitusrahastoja sijoitusrahaston kautta.

Sachsen-Anhaltissa 75.7 miljoonaa euroa helpottaa pk-yritysten ja instituutioiden yhteistyötä tutkimuksen, kehityksen ja innovoinnin alalla, ja tarjota investointeja ja käyttöpääomaa koronaviruskriisistä kärsineille mikroyrityksille. Lisäksi varat mahdollistavat investoinnit yritysten energiatehokkuuteen, tukevat pk -yritysten digitaalista innovaatiota ja hankkivat digitaalisia laitteita kouluille ja kulttuuri -instituutioille. Italiassa kansallinen toimenpideohjelma '' Sosiaalinen osallisuus '' saa 90 miljoonaa euroa edistääkseen vakavaa aineellista puutetta, kodittomuutta tai äärimmäistä syrjäytymistä kokeneiden ihmisten sosiaalista integroitumista '' Asuminen ensin '' -palvelujen avulla, joissa yhdistyvät välittömän asumisen tarjoaminen mahdollistaviin sosiaalisiin ja työvoimapalveluihin .

Mainos

Espanjassa Castilla y Leónin ESR-toimenpideohjelmaan lisätään 87 miljoonaa euroa itsenäisten ammatinharjoittajien ja työntekijöiden tukemiseksi, joiden työsopimus keskeytettiin tai sitä lyhennettiin kriisin vuoksi. Rahat auttavat myös vakavasti kärsineitä yrityksiä välttämään lomautuksia, etenkin matkailualalla. Lopuksi varoja tarvitaan, jotta keskeiset sosiaalipalvelut voivat jatkaa turvallista toimintaa ja varmistaa koulutuksen jatkuvuus koko pandemian ajan palkkaamalla lisähenkilöstöä.

REACT-EU on osa Seuraava sukupolviEU ja tarjoaa 50.6 miljardin euron lisärahoituksen (käypinä hintoina) koheesiopolitiikan ohjelmille vuosien 2021 ja 2022 aikana. Toimenpiteissä keskitytään tukemaan työmarkkinoiden sietokykyä, työpaikkoja, pk-yrityksiä ja pienituloisia perheitä sekä luomaan tulevaisuuden kannalta perusta vihreät ja digitaaliset siirtymät ja kestävä sosioekonominen elpyminen.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa