Liity verkostomme!

EU

Asiat opimme täysistunnossa: Rajauskerroin maksukorttien maksuja, arvioidaan ehdokasmaiden, keskustelemme Nemtsov

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

euroopan-parlamentti-strasbourg1Täysistunnossa joka pidettiin 9 ja 12 maaliskuussa Strasbourgissa Parlamentti kannatti lainsäädäntöä ylärajan luottokorttimaksut ja varoitti ehdokasmaiden saada toimimaan yhdessä, jos he haluavat edetä niiden matkalla kohti EU: ta. Parlamentti keskusteli murhan Venäjän oppositiopoliitikko Boris Nemtsov ja kehottaa lisäämään ponnisteluja poistaa sukupuolten palkkaeroa. Täysistunto yhdessä minuutissa.

Jordanian kuningas Abdullah II kehotti muslimeja liittymään taisteluun niin kutsuttuun Islamivaltioon. "Emme anna heidän kaapata uskoamme", hän sanoi neljännen virallisen vierailunsa aikana parlamentissa. Huolimatta edistymisestä joissakin sukupuolten epätasa-arvoasioissa, on vielä paljon tehtävää sukupuolten välisen palkkaeron vähentämiseksi ja naisten uran lasikaton poistamiseksi.

Mepit tukena paljon cap maksukorttien maksuja että pankit veloittaa jälleenmyyjien käsitellä ostajat "maksuja. Tämän pitäisi johtaa alentaneet kuluttajien kustannuksia sekä jälleenmyyjät.
Monet parlamentin jäsenet vaativat solidaarisuutta ja konkreettisiin toimiin, jotka Euroopan komissio tukea maantieliikenteenharjoittajille iski Venäjän rajoituksia elintarvikkeiden ja maataloustuotteiden tuonti EU: sta.

Kun arvioidaan edistymistä Serbiassa, Kosovossa, Montenegrossa ja entisessä Jugoslavian tasavallassa Makedoniassa kohti Eurooppaa 2014 parlamentti viittasi jatkuvat haasteet kanssa oikeusvaltiota, korruptio, syrjintä, rakenneuudistusten tahti, ja polarisaatio politiikan.

Mainos

Parlamentti vaati lisätoimia tutkia verkossa lasten seksuaalinen hyväksikäyttö, rikoksentekijät syytteeseen, lapsiuhrien suojelemiseksi ja poistaa laittoman verkkosisällön. 80% uhreista on alle 10 Parlamentti varoitti.

Parlamentin jäsenet vaativat Eurooppa-neuvostoa, joka on kokoontuneet 19-20 maaliskuussa tehdä Euroopasta enemmän energiaa riippumaton ja kilpailukykyinen, pysyä yhtenäisenä ja yritys Venäjän suhteen, ja harkitsemaan tapoja antaa enemmän taloudellista tukea Ukrainalle.
Parlamentti keskusteli huolestuttavasti antisemitismin, islaminvastaisuus ja väkivaltaisia ​​ääriliikkeitä Euroopan unionissa komissaari Johannes Hahn. Mepit varoitti, että 43% nuorista työskennellä epävarmoissa termejä, kuten osa-aikaiset sopimukset tai näennäisesti itsenäistä ammatinharjoittamista ja suositteli entistä enemmän vaivaa luoda laadukkaita työpaikkoja niille.

Parlamentin puheenjohtaja Martin Schulz osallistui parlamentin järjestämään Facebook-keskusteluun vastaamaan kansalaisten kysymyksiin EU: n uusimmista tapahtumista koskien esimerkiksi nuorten työttömyyttä ja talouskriisiä sekä ulkopolitiikkaa.
Keskiviikkona parlamentti keskusteli murhan Venäjän oppositiojohtaja Boris Nemtsov. Aiemmin samana päivänä Euroopan parlamentin jäsenet olivat keskustelleet eurooppalaisen ohjausjakson parempaa koordinointia talouspolitiikan jäsenmaiden hallitukset.

Mainos
Lisätietoja

Euroopan komissio

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Slovenialle 231 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Slovenialle 231 miljoonaa euroa ennakkomaksuna, mikä vastaa 13 prosenttia maan avustuksista elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) puitteissa. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Slovenian elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio sallii lisämaksujen suorittamisen Slovenian elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 2.5 miljardia euroa, joka koostuu 1.8 miljardista eurosta avustuksia ja 705 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Komissio aikoo vuoden loppuun mennessä kerätä yhteensä 80 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa.

RRF on NextGenerationEU: n ydin, joka tarjoaa 800 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa. Slovenian suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Kypros

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun, mikä vastaa 13 prosenttia maan elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) määrärahoista. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio hyväksyy lisämaksut Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 1.2 miljardia euroa, ja miljardi euroa on avustuksia ja 1 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Vuoden loppuun mennessä komissio aikoo kerätä yhteensä 200 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa. Osana NextGenerationEU: ta RRF tarjoaa 80 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa.

Kyproksen suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Belgia

EU: n koheesiopolitiikka: Belgia, Saksa, Espanja ja Italia saavat 373 miljoonaa euroa terveys- ja sosiaalipalvelujen, pk -yritysten ja sosiaalisen osallisuuden tukemiseen

Julkaistu

on

Komissio on myöntänyt 373 miljoonaa euroa viidelle Euroopan sosiaalirahasto (ESR) ja Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR) -operatiiviset ohjelmat Belgiassa, Saksassa, Espanjassa ja Italiassa auttamaan maita, joilla on koronaviruksen hätätilanne ja korjaus REACT-EU. Belgiassa Vallonian toimenpideohjelman muutoksen myötä 64.8 miljoonaa euroa lisätään terveydenhuoltopalveluja ja innovaatioita varten tarkoitettujen lääkinnällisten laitteiden hankintaan.

Rahastolla tuetaan pieniä ja keskisuuria yrityksiä (pk-yrityksiä) sähköisen kaupankäynnin, kyberturvallisuuden, verkkosivustojen ja verkkokauppojen kehittämisessä sekä alueellista vihreää taloutta energiatehokkuuden, ympäristönsuojelun, älykkäiden kaupunkien ja vähähiilisen energian avulla. julkiset infrastruktuurit. Saksassa, Hessenin osavaltiossa, 55.4 miljoonaa euroa tuetaan terveyteen liittyvää tutkimusinfrastruktuuria, diagnostiikkakapasiteettia ja innovointia yliopistoissa ja muissa tutkimuslaitoksissa sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatioinvestointeja ilmasto- ja kestävän kehityksen aloilla. Tällä muutoksella tuetaan myös pk-yrityksiä ja aloitusrahastoja sijoitusrahaston kautta.

Sachsen-Anhaltissa 75.7 miljoonaa euroa helpottaa pk-yritysten ja instituutioiden yhteistyötä tutkimuksen, kehityksen ja innovoinnin alalla, ja tarjota investointeja ja käyttöpääomaa koronaviruskriisistä kärsineille mikroyrityksille. Lisäksi varat mahdollistavat investoinnit yritysten energiatehokkuuteen, tukevat pk -yritysten digitaalista innovaatiota ja hankkivat digitaalisia laitteita kouluille ja kulttuuri -instituutioille. Italiassa kansallinen toimenpideohjelma '' Sosiaalinen osallisuus '' saa 90 miljoonaa euroa edistääkseen vakavaa aineellista puutetta, kodittomuutta tai äärimmäistä syrjäytymistä kokeneiden ihmisten sosiaalista integroitumista '' Asuminen ensin '' -palvelujen avulla, joissa yhdistyvät välittömän asumisen tarjoaminen mahdollistaviin sosiaalisiin ja työvoimapalveluihin .

Mainos

Espanjassa Castilla y Leónin ESR-toimenpideohjelmaan lisätään 87 miljoonaa euroa itsenäisten ammatinharjoittajien ja työntekijöiden tukemiseksi, joiden työsopimus keskeytettiin tai sitä lyhennettiin kriisin vuoksi. Rahat auttavat myös vakavasti kärsineitä yrityksiä välttämään lomautuksia, etenkin matkailualalla. Lopuksi varoja tarvitaan, jotta keskeiset sosiaalipalvelut voivat jatkaa turvallista toimintaa ja varmistaa koulutuksen jatkuvuus koko pandemian ajan palkkaamalla lisähenkilöstöä.

REACT-EU on osa Seuraava sukupolviEU ja tarjoaa 50.6 miljardin euron lisärahoituksen (käypinä hintoina) koheesiopolitiikan ohjelmille vuosien 2021 ja 2022 aikana. Toimenpiteissä keskitytään tukemaan työmarkkinoiden sietokykyä, työpaikkoja, pk-yrityksiä ja pienituloisia perheitä sekä luomaan tulevaisuuden kannalta perusta vihreät ja digitaaliset siirtymät ja kestävä sosioekonominen elpyminen.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa