Liity verkostomme!

EU

Interpol hylkää lopullisesti Venäjän pyynnön kansainvälisen pidätysmääräyksen antamisesta Bill Browderille

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Venäjän Next Steps Modernization: William F. BrowderInterpol, kansainvälinen poliisiorganisaatio, on lopullisesti hylännyt Venäjän yrityksen lisätä Bill Browder (Kuvassa), Hermitage Capital Managementin toimitusjohtaja, Red Redice -järjestelmän kansainväliseen pidätysmääräysjärjestelmään. Tämä on Venäjän kolmas epäonnistunut yritys antaa Interpolin punainen ilmoitus Browderille. Punainen ilmoitus olisi tarkoittanut, että Browder pidätettäisiin millä tahansa kansainvälisellä rajalla ja mahdollisesti luovutettaisiin takaisin Venäjälle. Viimeisten kahdeksan viikon aikana Interpolin asiakirjavalvontakomissio on tarkastellut Venäjän hakemusta ja todennut, että Venäjän määräys oli laiton, koska se oli "pääosin poliittista".

Tämä yritys Venäjän hallitus seuraa pitkä sarja tekoja kosto vastaan ​​Browder roolistaan ​​siirtyä menestyksekkäästi Yhdysvaltojen Magnitskin Act, joka määrää viisumisanktiot ja varojen jäädyttäminen Venäjän virkamiehiä, jotka tappoivat Sergei Magnitskin, olivat mukana $ 230 miljoonaa varkaus hän oli paljastanut, tai syyllistyvät muut ihmisoikeusloukkaukset.

Aikaisemmin Interpol hylkäsi kaksi samanlaista pyyntöä Venäjältä Browderille. Interpol ilmoitti kesällä 2014, että Venäjän pyynnöt pidättää Browder olivat pätemättömiä, koska ne rikkovat Interpolin perustuslakia, joka kieltää organisaation käyttämisen poliittiseen vainoon.

Mainos

Sen sijaan, että noudattaa kahden edellisen Interpolin päätöksiä, Venäjän viranomaiset alkoivat intensiivinen korkean tason lobbauskampanja vaikuttaa Interpolin kääntää heidän päätöksensä. Tammikuussa 2014 Venäjän valtakunnansyyttäjänviraston lähetetään virkamiehiä Lyon, Ranska, jossa Interpol pääkonttori, joka sai Interpolin uudelleen avata Browder tapaus. Auttaa vakuuttamaan Interpolin Venäjän presidentti Putin kutsui pääsihteeri Interpolin Ron Noble hänen yksityisasunto Moskovan lähelle lopussa lokakuun 2014. Venäjän viranomaiset ovat myös lobbausta Interpolin jäsenmaita valitsevat edustajansa Interpolin hallintoelin, toimeenpaneva komitea.

Tehdäkseen viimeisimmän hakemuksensa Interpolille Browderista Venäjän viranomaiset käyttivät kuolemanjälkeistä oikeudenkäyntiä Browderin murhattua venäläistä asianajajaa Sergei Magnitskyä vastaan. Tämä oikeudenkäynti tuomittiin ympäri maailmaa oikeuden vakavaksi väärinkäytöksi.

"Tämä viimeinen jakso Interpolin kanssa on tärkeä esimerkki siitä, kuinka Putin soveltaa Venäjän suvereenia valtaa väärinkäyttääkseen jäsenyyttään kansainvälisissä järjestöissä. Vaikka Interpolin päätös oli oikea ja oikea, Venäjän hallinnon uhreja on vähemmän tärkeissä tapauksissa paljon, ja heidät pidätetään epäoikeudenmukaisesti ulkomailla, kun he pakenevat Venäjän poliittista vainoa. On aika, että kansainväliset järjestöt ottavat Venäjän epäonnistuneen oikeusjärjestelmän huomioon jatkuvassa väärinkäytöksessään poliittisista tai korruptoituneista syistä ”, Bill Browder sanoi.

Mainos

Ensi viikolla Helmikuu 3rd 2015Bill Browder tulee vastata omalla "Red huomautus" Putinin Venäjällä.

Browder kirja, jonka otsikkona Punainen Huomautus: Tosi tarina High Finance, Murder, ja yhden miehen taistella oikeudenmukaisuuden (UK painos: Punainen huomautus, kuinka minusta tuli Putinin vihollinen numero yksi) Käynnistetään Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa. Browder n Red Notice osoittaa, että Putin on enemmän sukua rikospomo kuin laillinen maailman johtava.

Saat lisätietoja vierailu Red Ilmoitus kirja verkkosivuilla.

Euroopan komissio

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Slovenialle 231 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Slovenialle 231 miljoonaa euroa ennakkomaksuna, mikä vastaa 13 prosenttia maan avustuksista elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) puitteissa. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Slovenian elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio sallii lisämaksujen suorittamisen Slovenian elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 2.5 miljardia euroa, joka koostuu 1.8 miljardista eurosta avustuksia ja 705 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Komissio aikoo vuoden loppuun mennessä kerätä yhteensä 80 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa.

RRF on NextGenerationEU: n ydin, joka tarjoaa 800 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa. Slovenian suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Kypros

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun, mikä vastaa 13 prosenttia maan elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) määrärahoista. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio hyväksyy lisämaksut Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 1.2 miljardia euroa, ja miljardi euroa on avustuksia ja 1 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Vuoden loppuun mennessä komissio aikoo kerätä yhteensä 200 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa. Osana NextGenerationEU: ta RRF tarjoaa 80 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa.

Kyproksen suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Belgia

EU: n koheesiopolitiikka: Belgia, Saksa, Espanja ja Italia saavat 373 miljoonaa euroa terveys- ja sosiaalipalvelujen, pk -yritysten ja sosiaalisen osallisuuden tukemiseen

Julkaistu

on

Komissio on myöntänyt 373 miljoonaa euroa viidelle Euroopan sosiaalirahasto (ESR) ja Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR) -operatiiviset ohjelmat Belgiassa, Saksassa, Espanjassa ja Italiassa auttamaan maita, joilla on koronaviruksen hätätilanne ja korjaus REACT-EU. Belgiassa Vallonian toimenpideohjelman muutoksen myötä 64.8 miljoonaa euroa lisätään terveydenhuoltopalveluja ja innovaatioita varten tarkoitettujen lääkinnällisten laitteiden hankintaan.

Rahastolla tuetaan pieniä ja keskisuuria yrityksiä (pk-yrityksiä) sähköisen kaupankäynnin, kyberturvallisuuden, verkkosivustojen ja verkkokauppojen kehittämisessä sekä alueellista vihreää taloutta energiatehokkuuden, ympäristönsuojelun, älykkäiden kaupunkien ja vähähiilisen energian avulla. julkiset infrastruktuurit. Saksassa, Hessenin osavaltiossa, 55.4 miljoonaa euroa tuetaan terveyteen liittyvää tutkimusinfrastruktuuria, diagnostiikkakapasiteettia ja innovointia yliopistoissa ja muissa tutkimuslaitoksissa sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatioinvestointeja ilmasto- ja kestävän kehityksen aloilla. Tällä muutoksella tuetaan myös pk-yrityksiä ja aloitusrahastoja sijoitusrahaston kautta.

Sachsen-Anhaltissa 75.7 miljoonaa euroa helpottaa pk-yritysten ja instituutioiden yhteistyötä tutkimuksen, kehityksen ja innovoinnin alalla, ja tarjota investointeja ja käyttöpääomaa koronaviruskriisistä kärsineille mikroyrityksille. Lisäksi varat mahdollistavat investoinnit yritysten energiatehokkuuteen, tukevat pk -yritysten digitaalista innovaatiota ja hankkivat digitaalisia laitteita kouluille ja kulttuuri -instituutioille. Italiassa kansallinen toimenpideohjelma '' Sosiaalinen osallisuus '' saa 90 miljoonaa euroa edistääkseen vakavaa aineellista puutetta, kodittomuutta tai äärimmäistä syrjäytymistä kokeneiden ihmisten sosiaalista integroitumista '' Asuminen ensin '' -palvelujen avulla, joissa yhdistyvät välittömän asumisen tarjoaminen mahdollistaviin sosiaalisiin ja työvoimapalveluihin .

Mainos

Espanjassa Castilla y Leónin ESR-toimenpideohjelmaan lisätään 87 miljoonaa euroa itsenäisten ammatinharjoittajien ja työntekijöiden tukemiseksi, joiden työsopimus keskeytettiin tai sitä lyhennettiin kriisin vuoksi. Rahat auttavat myös vakavasti kärsineitä yrityksiä välttämään lomautuksia, etenkin matkailualalla. Lopuksi varoja tarvitaan, jotta keskeiset sosiaalipalvelut voivat jatkaa turvallista toimintaa ja varmistaa koulutuksen jatkuvuus koko pandemian ajan palkkaamalla lisähenkilöstöä.

REACT-EU on osa Seuraava sukupolviEU ja tarjoaa 50.6 miljardin euron lisärahoituksen (käypinä hintoina) koheesiopolitiikan ohjelmille vuosien 2021 ja 2022 aikana. Toimenpiteissä keskitytään tukemaan työmarkkinoiden sietokykyä, työpaikkoja, pk-yrityksiä ja pienituloisia perheitä sekä luomaan tulevaisuuden kannalta perusta vihreät ja digitaaliset siirtymät ja kestävä sosioekonominen elpyminen.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa