Liity verkostomme!

liiketoiminta

Tietosuoja ja kilpailukyvyn vuotiaana iso data

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Suuri dataSuurten henkilötietojen kerääminen ja hallinta ovat markkinavoiman lähde Internet-palvelujen maailmanmarkkinoiden suurimmille toimijoille, sanoi Euroopan tietosuojavaltuutettu tänään. Henkilötiedoista on tullut eräänlainen valuutan muoto niin sanottujen ilmaisten verkkopalvelujen maksamiseksi, ja ne ovat arvokas aineeton hyödyke yhä useammalle yritykselle, joka harjoittaa liiketoimintaa EU: ssa. Tämä edellyttää läheisempää vuorovaikutusta eri sääntelyviranomaisten välillä.

Euroopan tietosuojavaltuutettu Peter Hustinx sanoi: "Suurtietojen kehitys on paljastanut aukkoja EU: n kilpailu-, kuluttajansuoja- ja tietosuojapolitiikoissa, jotka eivät vaikuta pysyneen mukana kehityksessä. Älykkäämpi vuorovaikutus näillä osittain päällekkäisillä politiikan alueilla tukee kasvua ja innovaatioita ja minimoida mahdolliset haitat kuluttajille. Euroopan tietosuojavaltuutettu on tyytyväinen helpottaessaan keskusteluja sääntelyviranomaisten ja näiden alojen asiantuntijoiden välillä. "

Hänen alustavassa lausunnossa yksityisyyden ja kilpailukykyä vuotiaana iso tiedot: Vuorovaikutus tietosuojan, kilpailulainsäädännön ja kuluttajansuoja, julkaistiin tänään tietosuojavaltuutettu toteaa, että EU: n sääntöjä näillä politiikan aloilla on paljon yhteistä: kunkin tavoitteena on edistää kasvua ja innovaatioita sekä edistää hyvinvointia yksittäisiä kuluttajia.

Mainos

Kuitenkin tällä hetkellä vain vähän vuoropuhelua poliittisten päättäjien ja asiantuntijoiden näillä aloilla. Talouden alat vaihtelevat liikenteen terveydelle, pankki- energiaan, pyrkivät hyödyntämään suurten data, joka sisältää laajan määriä henkilötietoja.

On tärkeää, että synergiaa sääntöjen täytäntöönpanoa valvoa kilpailunvastaisten käytäntöjen, fuusiot, markkinoinnin ns "vapaa" online-palvelujen ja tietojenkäsittelyn laillisuutta tutkitaan. Tämä auttaa parantamaan kilpailun ja kuluttajien säännöt tehokkaammin ja myös edistää markkinoiden yksityisyyttä parantavia palveluita.

Tätä varten tietosuojavaltuutettu helpottaa keskustelua keskuudessa asiantuntijoita ja toimijoita EU: n ja Yhdysvalloissa, mukaan lukien workshop Brysselissä 2 kesäkuuta 2014.

Mainos

Tietosuojavaltuutettu alustava lausunto tarkastellaan joitakin lähentymistä ja jännitteet näillä alueilla EU: n lainsäädännön kehittymisen varalta iso datan. Erityisesti hän toteaa:

  • Tarve parempi ymmärrys valtava kasvu palveluja, joita markkinoidaan vapaa, mutta vaikutus vaativat maksun muodossa henkilökohtaisia ​​tietoja asiakkailleen;
  • tarve määritellä haittaa kuluttajille, että kilpailusääntöjen täytäntöönpano, markkinoilla, joissa voimakas pelaajat voivat evätä henkilökohtaisia ​​tietoja ja voivat soveltaa sekava tietosuojakäytäntöihin, ja;
  • miten tiiviimpää vuoropuhelua sääntelyviranomaisten ja asiantuntijoiden sääntöjen ja politiikkojen tietosuoja, kilpailu ja kuluttajansuoja voitaisiin edistää kuluttajien valinnanvaraa, erilaisia ​​palveluja, jotka turvaavat yksityisyyttä ja hallita paremmin kuluttajille heidän henkilökohtaisia ​​tietoja.

Tausta

Yksityisyys ja tietosuoja ovat perusoikeuksia EU: ssa. Tietosuoja on perusoikeus, suojataan Eurooppa-oikeuden ja artiklassa vahvistetun 8 on Euroopan unionin perusoikeuskirja.

Tarkemmin sanottuna EU: n tietosuojasäännöt - samoin kuin Euroopan tietosuojavaltuutetun tehtävät - vahvistetaan Asetus (EY) N: o 45/2001. Yksi tietosuojavaltuutetun tehtävistä on neuvoa Euroopan komissiota, Euroopan parlamenttia ja neuvostoa ehdotuksissa uudeksi lainsäädännöksi ja moniin muihin kysymyksiin, jotka vaikuttavat tietosuojaan. Lisäksi tietosuojavaltuutettu tarkastaa etukäteen EU: n toimielimet ja elimet, jotka käsittelevät henkilötietoja, jotka aiheuttavat erityisiä riskejä yksilöiden oikeuksille ja vapauksille ('rekisteröidyt').

Henkilötiedot: Kaikki tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan luonnolliseen (elävään) henkilöön liittyvät tiedot. Esimerkkejä ovat nimet, syntymäajat, valokuvat, videomateriaali, sähköpostiosoitteet ja puhelinnumerot. Henkilötietoina pidetään myös muita yksityiskohtia, kuten IP-osoitteita ja viestintäsisältöä - jotka liittyvät viestintäpalvelujen loppukäyttäjiin tai jotka ne tarjoavat.

Privacy: oikea yksilön jätetään yksin ja hallita tietoa hänen tai itseään. Oikeutta yksityisyyteen tai yksityiselämään on yleismaailmalliseen ihmisoikeuksien julistukseen (Article 12), Euroopan ihmisoikeussopimuksessa (artikla 8) ja Euroopan unionin perusoikeuskirjan (Article 7). Perusoikeuskirja sisältää myös nimenomaisesti oikeus henkilötietojen suojaan (artikla 8).

Henkilötietojen käsittely: Asetuksen (EY) N: o 2/45 2001 artiklan b alakohdan mukaan henkilötietojen käsittely tarkoittaa "mitä tahansa toimintaa tai toimintojen kokonaisuutta, joka suoritetaan henkilötiedoilla riippumatta siitä, ovatko ne automaattisia vai ei. "kerääminen, tallentaminen, organisointi, varastointi, mukauttaminen tai muuttaminen, haku, kuuleminen, käyttö, paljastaminen lähettämällä, levittämällä tai muutoin saataville asettamalla, kohdistamalla tai yhdistämällä, estämällä, poistamalla tai tuhoamalla". Katso sanasto tietosuojavaltuutetun verkkosivuilla.

Suuri data: Jättimäinen digitaalinen aineistot hallussa yritykset, hallitukset ja muut suuret organisaatiot, jotka sitten analysoitu laajasti tietokoneella algoritmeja. Katso myös Article 29 työryhmä Lausunto 03 / 2013 käyttötarkoituksen rajaamista p.35.

Alustava lausunto: Sen sijaan vastata tiettyä komission ehdotuksen, tietosuojavaltuutettu alustavat lausunnot on tarkoitus auttaa tiedottaa ja edistää keskustelua EU-sääntöjen soveltamisen, tähän asti kehitetty pitkälti rinnakkain, jotta nopeasti laajeneva talouden alalla. Myöhemmät keskustelut voivat selventää tarvitaan erityisiä poliittisia vastauksia, jotka saattavat olla aiheena vielä ratkaisuehdotuksen.

liiketoiminta

Vedonlyöntiohjelmistojen tarjoaja menestyvälle yritykselle

Julkaistu

on

NuxGame on iGaming -ratkaisujen ja -tuotteiden tarjoaja, joka tarjoaa uusille operaattoreille mahdollisuuden käynnistää kasino-/urheiluvedonlyöntisivustonsa nopeasti. Ratkaisu tarjoaa välittömän pääsyn laajaan valikoimaan kasino- ja vedonlyöntituotteita, mukaan lukien saumaton lompakon sovellusliittymä, valmis avaimet käteen -alusta ja urheiluvedonlyöntimoottori. NuxGame -pelin avulla voit aloittaa online -uhkapelikasinon 48 tunnissa. Operaattoreilla on pääsy kaikkiin olennaisiin ominaisuuksiin ja parhaisiin tuotteisiin parhaiten arvioiduilta palveluntarjoajilta. Lisäksi, NuxGame yhteistyössä monien arvostettujen pelitoimittajien kanssa, jolloin kasinot voivat tarjota vaikuttavan kokoelman pelejä auloissaan.

NuxGame -ratkaisut

NuxGame tarjoaa kolme johtavaa ratkaisua niille, jotka haluavat aloittaa online -kasinon ja urheiluvedonlyönnin, kuten alla on esitetty.

  1. avaimet käteen -periaatteella

Avaimet käteen -periaatteella on korkeatasoinen alusta, joka on suunniteltu tarjoamaan tyylikkään modernin uhkapelisivuston 48 tunnissa. Valmis ratkaisu sallii kasino-operaattoreiden käynnistää alustansa kaikilla tarvittavilla työkaluilla ja ominaisuuksilla. Nopean asennuksen lisäksi avaimet käteen -palvelussa on kaikki suuret pelit, tarjoajat, henkilökohtainen brändäys ja lukuisia yleisiä maksutapoja. Sarja sisältää myös kaikki tärkeät integraatiot, kuten urheiluvedonlyöntiohjelmiston, videokolikkopelit, live -kasinot, pöytäpelit, videourheilut jne. Sinun tarvitsee vain ottaa yhteyttä NuxGameen, keskustella ehdoista edustajan kanssa ja käynnistää alusta.

Mainos
  1. Saumattomat sovellusliittymät

Operaattorit saavat joko kasino- tai urheiluvedonlyöntirajapintoja. Käyttäjäystävällinen koontinäyttö yhdistää NuxGame ja asiakkaan verkkosivustot, joten voit helposti lisätä ja poistaa ominaisuuksia. Helppokäyttöisessä iFrame-kojelaudassa on useita hyödyllisiä työkaluja, joiden avulla voit hallita sisältöä nopeasti ja helposti. Esimerkiksi operaattorit voivat käyttää urheilukertoimien sovellusliittymää tarjotakseen kilpailukertoimia, jolloin pelaajat voivat aloittaa vedonlyönnin ilman lisätoimia.

  1. Sport -moottori

NuxGame-urheilumoottori on yksinkertainen ja helppokäyttöinen ratkaisu, jonka avulla voit lisätä urheiluvedonlyöntimoduulin verkkosivustollesi tai käynnistää oman urheiluvedonlyönnin alusta alkaen. Se mahdollistaa 100% räätälöinnin ja on ihanteellinen kaikenkokoisille toimijoille - suurille vakiintuneille tuotemerkeille ja yksityisille yrittäjille, jotka ovat vasta tulossa vedonlyöntimarkkinoille. Saat luotettavan ydintuotteen, jonka avulla voit rakentaa ainutlaatuisen vedonlyöntiportaalin, joka sisältää kiinteät kertoimet ennen ottelua, live-ottelut, monivetot (panosyhdistelmät), riskienhallinnan ja tuotemerkin hallinnan. Pelaajat saavat myös välittömän pääsyn tuhansille markkinoille eri urheilulajeissa, kuten jalkapallo, koripallo, tennis, golf, jääkiekko jne.

NuxGame tuotteet

NuxGame tarjoaa useita ensiluokkaisia ​​iGaming-tuotteita asiakkaidensa hyväksi. Alla on yleiskatsaus viidestä tärkeimmästä tuotteesta, joita suosittelemme käyttämään verkkosivuston rakentamisen alusta alkaen.

Mainos
  1. Online Casino Suomi - NuxGame -alusta tarjoaa välittömän pääsyn suosittuihin kasinopeleihin. Voit alkaa tarjota suosituimpien palveluntarjoajien videokolikkopelejä, kuten klassisia hedelmäkoneita, jättipotteja, megawayjä, tavallisia viiden kiekon teemapelejä ja paljon muuta. Kolikkopelien lisäksi ratkaisussa on pöytäpelejä, kuten blackjack, ruletti, baccarat ja pokeri. Saat pelejä Habanero, Endorphina, Pariplay, Spinmatic, Pragmatic Play, Tom Horn Gaming, Playson, Boongo, 1X2, Platipus, Evoplay, Push Gaming, Yggdrasil, Relax Gaming, One Touch ja paljon muuta.
  2. Vedonlyönti - NuxGame tunnetaan laajalti urheilumoottoristaan, joka tarjoaa pääsyn kaikenlaisiin urheiluvedonlyönteihin. Online -vedonlyöntiratkaisu sisältää erilaisia ​​työkaluja ja ominaisuuksia ikimuistoisen vedonlyöntikokemuksen saavuttamiseksi. Merkittäviä ominaisuuksia ovat asiakkaiden reaaliaikaiset tietosyötteet ja vedot, uhkapelien hallintatyökalut, nopea integrointi, riskien/parittomien hallinta ja useat maksutavat. Pelaajat pääsevät urheiluvedonlyöntiin 48 tunnin kuluessa ja saavat vedonlyöntiä suurista maailmanlaajuisista turnauksista ja kilpailuista.
  3. live-vedonlyönti - Live -vedonlyönti on olennainen osa mitä tahansa online -vedonlyöntisivustoa. Useimmat operaattorit tarjoavat ennen ottelua kiinteitä kertoimia ja live-vedonlyöntiä pelaajille, jotka haluavat hyödyntää juoksevia live-kertoimia. NuxGame tarjoaa luotettavan live -vedonlyöntiohjelmiston, jonka avulla voit tarjota täydellisen urheiluvedonlyöntikokemuksen. Saat reaaliaikaisia ​​parittomia säätöjä tyydyttääksesi kasvavan kysynnän joustavista pelin sisäisistä kertoimista.
  4. Live Dealer Casino -Live-jakajien kasinot tarjoavat pelaajille jotain lähempänä klassista maapelaamista, jossa on todellisia krupereita. NuxGame antaa sinun lisätä parhaat live -pelit alan arvostetuimmilta studioilta. Voit tarjota live -blackjackia, rulettia, baccaratia ja pokeria. Saat myös muita suosittuja live -jakajatuotteita, kuten Dream Catcher, Monopoly, Craps, Keno, Dice ja paljon muuta. Huippuluokan live-jakajaratkaisu tarjoaa huippuluokan studioita, joissa on HD-laatuisia suoratoistoja, monikamera ja intuitiiviset soittimen asetukset.
  5. Virtuaaliurheilu - Virtuaaliurheilu on kasvanut valtavasti viime vuosina. Jos nykyisellä tosielämän urheilulajilla ei voi lyödä vetoa, pelaajat voivat aina etsiä jotain mielenkiintoista tästä osiosta, koska elämänurheilutapahtumat ovat hyvin yleisiä. NuxGame avaimet käteen -palvelussa on virtuaalinen urheiluohjelmisto, joka tarjoaa RNG-pohjaisia ​​simulaatioita suosituista peleistä, kuten jalkapallo, koripallo, hevosurheilu ja paljon muuta. Toisin kuin tavalliset urheiluvedonlyönnit ja eSports, virtuaalilajeja on tarjolla ympäri vuorokauden, mikä on suuri etu.

NuxGamen edut

NuxGamen käytön edut ovat melko yksinkertaisia, etenkin operaattoreille, jotka haluavat käynnistää uhkapelisivustojaan. Ilman avaimet käteen -ratkaisuja sinun on rakennettava kaikki alusta ja suoritettava kaikki tarvittavat integroinnit, mikä on aikaa vievää, kallista ja ylivoimaista. Tässä on joitain etuja NuxGamen käytöstä rahapelitoiminnassasi.

  • Laaja pelivalikoima - NuxGame on tehnyt yhteistyötä johtavien kasinopelien kehittäjien kanssa, kuten Pariplay, Pragmatic Play, TVBet, Ezugi, Evolution, Golden Race, Habanero ja monet muut. Sinulla on vaikuttava peliaula, jossa on kaikki fanien suosikit (kolikkopelit, blackjackit, ruletit, pokeri, live -jakaja jne.).
  • Massiivinen urheiluvedonlyönti - Urheilumoottori tarjoaa pääsyn tuhansille markkinoille kaikenlaisissa urheilu- ja suurturnauksissa ympäri maailmaa. Voit panostaa jalkapalloa, jääkiekkoa, tennistä, krikettiä, sulkapalloa, rugbyä, golfia, kilpa -ajoa, pyöräilyä, uintia, e -urheilua ja paljon muuta.
  • 24 / 7 Support - Kaikki NuxGame -asiakkaat saavat tukea ympäri vuorokauden, joten voit ratkaista minkä tahansa ongelman antaaksesi pelaajillesi parhaan pelikokemuksen. Ratkaisun mukana tulee myös henkilökohtainen johtaja, joka auttaa sinua navigoimaan ongelmissa reaaliajassa ja Amazon Cloud Infrastructure -ympäristössä.
  • Nopea käyttöönotto - Yksi NuxGame- ja avaimet käteen -ratkaisun käytön suurimmista eduista on mahdollisuus toteuttaa yrityksesi 48 tunnin kuluessa. Saat valmis alustan, joka sisältää urheiluvedonlyöntiohjelmiston, kasino-ohjelmiston, live-vedonlyöntiohjelmiston, virtuaalisen urheiluvedonlyönnin ja paljon muuta.
  • Mobiili-ystävällinen - NuxGame -ratkaisu ja tuotteet on täysin optimoitu mobiilitehokkuuteen ja toimimaan Android- ja iOS -laitteilla. Voit käynnistää mobiililaitteille sopivan kasinon ja urheiluvedonlyönnin, joka on yhteensopiva nykyaikaisten puhelinselainten kanssa. Ratkaisu on myös optimoitu omissa mobiilikasinosovelluksissa.

Yhteenveto

NuxGame on tehokas ratkaisu uusille yrittäjille, jotka harkitsevat nettipelaamisen/vedonlyönnin aloittamista. Ratkaisu tarjoaa käyttöönottoalustan, joka on valmis aloittamaan rekisteröintien ja oikean rahan panosten hyväksymisen. Se on myös uskomattoman turvallinen ja siinä on henkilökohtaiset tilinhoitajat ja 24/7 asiakastuki. Pelaajat voivat käyttää parhaita kasinopelejä ja suosittuja vedonlyöntimarkkinoita ja urheilulajeja.

Continue Reading

Euroopan investointipankki

EIP vahvistaa globaalia kehitysyhteistyötä ja tukee 4.8 miljardin euron uutta rahoitusta energiaan, liikenteeseen, COVID -rokotteisiin ja yritysten investointeihin

Julkaistu

on

Euroopan investointipankin (EIP) hallitus on hyväksynyt suunnitelmat maailmanlaajuisen kehitysyhteistyönsä vahvistamiseksi. Se hyväksyi myös 4.8 miljardin euron uuden rahoituksen 24 hankkeelle, joilla tuetaan ilmastotoimia, COVID -rokotteita ja taloudellista selviytymiskykyä, kestävää liikennettä ja koulutusta.

”Ministerineuvosto pyysi kesäkuussa EU -pankkia tehostamaan panostaan ​​unionin kehitystyöhön käyttämällä erityisiä strategioita, vahvempaa läsnäoloa maailmanlaajuisesti ja parempaa koordinointia kumppaneiden kanssa aidossa Team Europe -lähestymistavassa. Vastasimme tänään neuvoston kehotukseen ehdottamalla kehitysrahoitukseen keskittyvän EIP: n sivuliikkeen perustamista, ja johtokunta hyväksyi tämän ehdotuksen. Tämän seurauksena EU: n pankki pystyy vaikuttamaan voimakkaammin Euroopan strategisen itsenäisyyden vahvistamiseen asettamalla enemmän asiantuntijoita paikalle ja olemaan tehokkaampi kumppani muille monenvälisille ja kansallisille kehityspankeille. Ja meillä on paremmat mahdollisuudet jatkaa maailmanlaajuisia tavoitteitamme ilmastonmuutoksen torjunnassa ”, EIP: n puheenjohtaja Werner Hoyer sanoi.

EIP: n kehitysvaikutusten vahvistaminen

Mainos

EIP: n hallitus hyväksyi pankin ehdotuksen perustaa kehitysosasto sen toiminnan vaikutuksen lisäämiseksi Euroopan unionin ulkopuolella. Se tukee EIP: n vastausta 2021. kesäkuuta 14 hyväksytyissä "Neuvoston päätelmissä kehittyneestä eurooppalaisesta kehitysrahoitusarkkitehtuurista (2021)" ilmaistuihin toimintapyyntöihin. lisätä läsnäoloaan kentällä kehittämällä kohdennetumpia strategioita ja palveluita tiiviissä yhteistyössä kumppaneiden kanssa.

Pankki vahvistaa edustustojaan EU: n ulkopuolella ja luo useita alueellisia keskuksia tehostamalla täydentävyyttä ja yhteistyötä monenvälisten kehityspankkien, kansallisten kehitysrahoituslaitosten ja paikallisten kumppanien kanssa Team Europe -lähestymistavassa. Keskukset keskittyvät aihealueisiin, tuoteosaamiseen ja palveluihin, jotka vastaavat sen alueen tarpeita, jolla ne sijaitsevat. Ensimmäinen alueellinen keskus, joka vahvistaa EIP: n työtä Itä -Afrikassa, sijoittuu Nairobiin.

Uusi neuvoa -antava ryhmä neuvoo EIP: tä sen toiminnassa Euroopan unionin ulkopuolella. Se sisältää

Mainos

Jäsenvaltioiden, Euroopan komission ja Euroopan ulkosuhdehallinnon nimeämät EU: n kehityspoliittiset päättäjät.

2.2 miljardia euroa ilmastotoimiin, puhtaaseen energiaan ja energiatehokkaisiin koteihin

EIP sopi uudesta rahoituksesta tuuli- ja aurinkoenergian tuotannon lisäämiseksi Espanjassa ja Portugalissa, kansallisten energiaverkkojen päivittämiseen Puolassa ja energiatehokkuuden parantamiseen sekä lämmityslaskujen leikkaamiseen Unkarissa ja Suomessa.

Hyväksyttiin myös kohdennettuja rahoitusjärjestelmiä investointien nopeuttamiseksi pienimuotoisiin uusiutuvan energian ja ilmastotoimiin Itävallassa ja Puolassa sekä Latinalaisessa Amerikassa ja Afrikassa.

647 miljoonaa euroa COVID -rokotteen käyttöönottoon, terveyteen ja koulutukseen

Euroopan investointipankin tuki COVID-rokotteiden kehittämiselle ja uusien ohjelmien käyttöönotto COVID-19-rokotteiden rahoittamiseksi jakeluun Argentiinassa ja koko Etelä-Aasiassa, mukaan lukien Bangladesh, Bhutan, Nepal, Sri Lanka ja Malediivit, vahvistettiin.

Hallitus päätti tukea vammaisten potilaiden pitkäaikaishoidon laajentamista Alankomaissa, digitaalisen oppimistekniikan käyttöönottoa perus- ja lukioissa sekä tieteellisen tutkimuksen parantamista Kroatiassa.

752 miljoonaa euroa kestävään kaupunki-, alue-, lento- ja meriliikenteeseen

Raitiovaunumatkustajat Slovakian Košicen kaupungissa ja työmatkalaiset Puolan Gdanskin, Gdynian ja Sopotin kaupungeissa sekä kaikkialla Moldovassa hyötyvät uusista EIP: n tukemista investoinneista liikenneyhteyksien nykyaikaistamiseen ja parantamiseen.

Italian Genovan ja Savonan satamat saavat EIP: n rahoitusta parantaakseen rautatieyhteyksiä ja suojatakseen satamia paremmin tulvilta ja äärimmäisiltä sääolosuhteilta rakentamalla uuden aallonmurtajan.

EIP suostui myös rahoittamaan lennonjohto- ja navigointilaitteiden korvaamisen ja parantamisen, jotta Unkarin ilmatilassa säilytettäisiin turvallisuusstandardit.

500 miljoonaa euroa yksityisen sektorin investointeihin ja COVID-19-talouden kestävyyteen

EIP: n hallitus hyväksyi myös uudet rahoitusohjelmat, joita hallinnoivat paikalliset pankki- ja investointikumppanit, joilla tuetaan yritysten investointeja Espanjassa, Puolassa ja Kaakkois-Aasiassa, jotka kohtaavat COVID-19-haasteet.

Taustatieto

- Euroopan investointipankki (EIP) on sen jäsenvaltioiden omistama Euroopan unionin pitkäaikainen lainanantolaitos. Se tarjoaa pitkäaikaisen rahoituksen järkeville investoinneille, jotta voidaan edistää EU: n poliittisten tavoitteiden saavuttamista.

Yleiskatsaus hyväksytyistä hankkeista EIP: n johtokunta.

Continue Reading

liiketoiminta

EU -toimittaja hyökkäyksen kohteena

Julkaistu

on

Viime viikolla Politico Europe -julkaisun artikkelissa väitettiin, että EU Reporterilla oli osallistui "journalismiin pukeutuneeseen EU -lobbaukseen", koska markkinointikirjallisuutemme sanoo: "Käytä EU Reporteria vaikuttaaksesi".

EU Reporter torjuu täysin tämän syytöksen salaisesta lobbauksesta, joka oli Politico Europen hyökkäys pienempää mutta menestyvää kilpailevaa julkaisua ja sen kustantajaa vastaan.

Meillä oli vain muutama tunti aikaa vastata näihin perusteettomiin syytöksiin, jotka perustuivat useimmiten trooliin viimeisten kymmenen vuoden aikana julkaisemiemme tarinoiden kautta, puolustaaksemme ansaittua hyvää nimeämme.

Mainos

Yleisömme rauhoittamiseksi olemme pyytäneet riippumatonta uutisten seurantajärjestöä NewsGuard, seurataksemme tuotostamme tästä lähtien ja asettaaksemme sen tulokset julkisesti saataville.

EU Reporter uskoo Politico EUHyökkäys meitä vastaan ​​on kyyninen yritys saavuttaa markkina -asema, ja se kutsuu lukijamme katsomaan tämän päivän Politico Brussels Playbookia, joka tarjoaa:

”POLITICO Media Solutions tarjoaa brändeille ratkaisuja voimapelaajien luomiseen, kokoamiseen ja yhteydenpitoon. Luomme mahdollisuuksia brändeille olla yhteydessä vaikutusvaltaiseen yleisöömme ”

Mainos

Ehkä tapaus, jossa ihmiset lasitaloissa heittävät kiviä?

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa