Liity verkostomme!

EU

Huomisen internet alkaa nyt: Valmistaudu!

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

10000000000002580000013130C4C70FNoin 2.5 miljardia käyttäjää ympäri maailmaa, nykyinen Internet on vakiintunut osa elämäämme. Mutta uusia haasteita syntyy koko ajan, ja Euroopan on ajateltava eteenpäin, jotta Internet voi edelleen tarjota uusia palveluita, sovelluksia ja liiketoimintamahdollisuuksia.

Maaliskuun 18. - 20. Maaliskuuta yli 400 eurooppalaista tutkijaa, tutkijaa, liikemiestä, käyttäjää, palvelujen ja sisällön tarjoajaa osallistuu Tuleva Internet Assembly (FIA) Ateenassa @ FIAAthens2014 keskustelemaan huomisen internetistä.

Euroopan komission varapuheenjohtaja, joka vastaa Digitaalistrategia @NeelieKroesEU sanoi: "Tämän päivän Internet on jo muuttanut niin suuren osan maailmastamme. Ja se kehittyy nopeasti. Voit kuitenkin jo nyt odottaa joitain huomisen muutoksia - tulevaisuuden internetin muotoa. Ei vain uusi foorumi - vaan ponnahduslauta talouskasvua Kreikassa ja kaikkialla Euroopassa "(PUHE).

Mainos

Kroes vieraili myös näyttelyssä, jossa oli noin 90 EU: n rahoittamaa hanketta.

Sovelluskehittäjät

Pk-yritykset ja kehittäjät, hanki tukea omien luovien sovellusten luomiseen! 18 suurta eurooppalaista tutkimuskeskusta ja yritystä, kuten BBC ja Walt Disney, ovat yhdistäneet taitonsa FI sisältö aloite. Niiden tavoite? Edistä innovaatioita sisällön, median, verkostojen ja luovuuden risteyksessä. @FIcontent Tavoitteena on kehittää ja kokeilla Euroopassa huipputason tieto- ja viestintätekniikan alustoja, jotka on omistettu sovelluksille ja palveluille sosiaalisen TV: n, älykkäiden kaupunkipalvelujen ja yleisten pelien aloilla.

Mainos

Otetaan esimerkiksi sosiaalinen televisio - löytösovelluksia kehitetään. Aloittamalla haluamastasi elokuvasta voit löytää muita elokuvia, joilla on samanlaiset kriteerit, kuten samat näyttelijät tai sama ohjaaja. Lisäksi kehitetään sovellus, joka perustuu sijainnin samankaltaisuuteen (elokuvat, joiden toiminta on asetettu samalle alueelle) tai ajalliselle samankaltaisuudelle (elokuvat, joiden toiminta asetetaan samalle ajanjaksolle).

Kaikki eurooppalaiset sidosryhmät, erityisesti kehittäjät ja pk - yritykset, jotka ovat halukkaita innovoimaan ja edistämään liiketoimintaansa, voivat käyttää ja käyttää avoimet alustat. Samalla he saavat tukea FIcontent-yrityksiltä ja tutkimuskeskuksilta. FIcontent on osa Future Internet PPP: tä. Katso video-.

Älykkäät lelut

Seuraavan sukupolven lelut yhdistetään: tämä on todellinen esineiden internet #Esineiden internet sovellus! Nämä älykkäät lelut eivät vain viihdytä, vaan ne ovat myös opetus- tai jopa terapeuttisia apuvälineitä. Lapsesi tuleva kumppani on vuorovaikutuksessa erilaisten älykkäiden ympäristöjen kanssa. Kotona lelu pystyy muodostamaan yhteyden tietokoneisiin ja online-peleihin henkilökohtaisen sisällön toimittamiseksi. Kun vierailet teemapuistoissa, eläintarhoissa ja museoissa, seuralainen toimii apu- ja koulutuslaitteena. Lelu kertoo esimerkiksi hauskoja faktoja näyttelystä, seuraa lapsesi kiinnostuksen tasoa, antaa ohjeita ja aikatauluja, jotka auttavat järjestämään vierailun ajan.

Lisää sarjakuvia

Tätä älykäs lelua ja sen sovelluksia kehittää CALIPSO. Tämä EU: n rahoittama projekti rakentaa Internet-yhteyskäytäntöihin (IP) liitettyjä älykkäitä objekti verkkoja uusilla menetelmillä erittäin pienen virrankulutuksen saavuttamiseksi, mikä tarjoaa sekä yhteentoimivuuden että pitkän käyttöiän.

Älykäs pysäköinti

Toinen upea käyttötapaus, jonka on tutkinut CALIPSO on älykäs pysäköinti. Haluatko tehdä ostoksia kaupungin keskustassa? Tarkista matkapuhelimesi: sovellus ilmoittaa sinulle, onko suosikkikauppasi lähellä paikkaa, kun saavut. Miten? Kiitos järjestelmän, joka yhdistää tietoja odotettuun saapumisaikaan, liikennevirrat ja maan anturit. Näiden esineiden internetin uusien tekniikoiden odotetaan ilmestyvän markkinoille vuoteen 2015 mennessä.

Älykkäät mittarit

Kreikkalaiset koulut vähentävät hiilijalanjälkeään uudella Internet-tekniikalla. Internet Protocol (IP) hallitsee tapaa, jolla tiedot lähetetään Internetin kautta. Uusin versio on IPv6, mutta suurin osa julkisista ja julkisista palveluista luottaa edelleen IPv4: ään. Kuinka tehdä askel? GEN6-projekti @ GENv6 voi auttaa.

Kuusi lentäjää, joilla on erilaiset kohdealueet ja ympäristö, on käynnistetty. Esimerkiksi Kreikassa 10in teho tarjoaa energiatehokkuuteen liittyviä palveluja IPv6: n kautta 50 koululle. Opiskelijat saavat tietoa koulunsa kulutustavoista verkkosovelluksen kautta, joka käyttää suoraan älykkäitä älymittareita. Tällainen edistyksellinen järjestelmä ei olisi ollut mahdollista IPv4: n kanssa.

Pilotin tavoitteena on vähentää koulurakennusten hiilijalanjälkeä vähintään 10% lisäämällä tietoisuutta energiankulutuksesta ja jakamalla parhaita käytäntöjä. Tiedot tallennetaan ja käsitellään pilvipalvelujen avulla ja levitetään kouluille, mikä mahdollistaa vertailun ja edistää kilpailua energiatehokkaimmasta koulusta.

Lentäjä osallistuu Kreikan tutkimus- ja teknologiaverkosto (GRNet) @grnet_gr, The Tietotekniikan instituutti ja lehdistö "Diophantus" (CTI) ja myös aloitteleva yritys, Intelen @intelen.

Älykkäät junat

Ruotsalaisten junat ovat nyt #pilvi. Kuinka parantaa junan henkilökunnan ja muun yrityksen välistä viestintää? Tämä oli yksi ruotsalaisen rautatieoperaattorin Tågkompanietin kohtaamista haasteista. Yhtiö päätti käyttää MobiCloud hyödyntää älypuhelimia täysimääräisesti, lisätä tehokkuutta ja vähentää kustannuksia.

@MobiCloudProj on yhteistyöalusta mobiilipilvisovellusten kehittämiseen, käyttöönottoon ja hallintaan yrityskriittisiin tilanteisiin. Järjestelmä varmistaa, että olennaiset tiedot toimitetaan oikealle työntekijälle oikeaan aikaan. Tågkompaniet-sovelluksia käytetään vika- ja tilaraportointiin sekä uusimpien aikataulujen ja operatiivisten tietojen käyttämiseen. Työntekijät voivat nyt suorittaa reaaliajassa tehtävät, jotka veivät aiemmin päiviä ja vaativat liiallista paperityötä. Esimerkiksi junan istuinten tai käymälöiden vaurioista ilmoitetaan nyt - yhdessä kuvien kanssa - työntekijöiden kanssa, ja huoltotiimi voi suunnitella ja järjestää korjauksen suoraan. Järjestelmää käyttää tällä hetkellä 400 junapohjaista työntekijää ja 15 takahenkilöstöä, mukaan lukien liikenteenohjaajat ja yrityksen johto.

Kansainvälinen rakennus- ja suunnittelukonserni Costain käyttää myös MobiCloudia. Järjestelmä on parantanut henkilöstön ajankäyttöä ja parantanut kykyä hakea tarkkoja tietoja korvaamalla paperiprosessit. Sivuston päiväkirja ratkaisua käytetään eri rakennustyömailla. Sen avulla henkilökunta voi raportoida tehtävistä ja projektin etenemisestä ja tallentaa sääolosuhteet automaattisesti. Lukea suosittelut järjestelmää käyttävien henkilöstön jäsenten lukumäärä.

Näytetään EU: n teollisuuden ja pk-yritysten kanssa

Vuodesta 2007 lähtien 2 miljardia euroa EU: n rahoitusta on investoitu tulevan Internetin kehittämiseen. Vastaava määrä on käytettävissä uudessa tutkimusohjelmassa Horizon 2020 #H2020 (2014-2020).

Erityisesti kaksi rohkeaa uutta julkisen ja yksityisen sektorin kumppanuutta (PPP) on käynnistetty:

  • - Tuleva Internet PPP, @EC_PI_PPP on siirtymässä viimeiseen vaiheeseensa, joka kestää vuoteen 2016. Tämä kolmas vaihe varmistaa, että tekniikan kehitys ja kokeilut kehittyvät siemenen tyyppisiksi toiminnoiksi, mikä saa aikaan todellisten innovatiivisten Internet-sovellusten ja -palvelujen käyttöönoton. 100 miljoonaa euroa asetetaan pöydälle auttamaan noin 1000 pientä yritystä ja aloittelijaa. 16 yhteenliittymää on juuri valittu toimimaan kiihdyttäjinä tässä prosessissa ja yhdistämään paikallisia kumppaneita. Tällä tavoin FI-PPP stimuloi alueellista älykästä kasvua. Katso video-.
  • - 5G PPP käynnistettiin viime joulukuussa ja se on hyvässä alussa. EU: n investointien määrä on 700 miljoonaa euroa, kun taas yksityisten rahoitusosuuksien odotetaan saavuttavan vähintään 3.5 miljardia euroa vuoteen 2020 mennessä. @NeelieKroesEU kehotti hiljattain teleteollisuutta pääsemään maailmanlaajuiseen yhteisymmärrykseen #5G (PUHE) ja korosti uusia sovelluksia joka on mahdollista tämän verkon avulla.

Uuden tekniikan kukoistamiseksi he tarvitsevat suotuisan sääntely-ympäristön, mukaan lukien pääsyn avoimeen internetiin nopean laajakaistan kautta sekä rajat ylittävän ilmaisen verkkovierailun. Siksi Euroopan komissio käynnisti Televiestinnän yhtenäismarkkinapaketti #yhteinenkontinentti.

EU

Viikko edessä: Tila, jossa olemme

Julkaistu

on

Tämän viikon suuri kokonaisuus on Euroopan komission puheenjohtajan von der Leyenin "EU: n tila" (SOTEU) puhe Euroopan parlamentille Strasbourgissa. Se on Yhdysvalloilta lainattua omahyväisyyttä, kun Yhdysvaltain presidentti puhuu kongressille jokaisen vuoden alussa ja esittelee suunnitelmiaan (ja se on aina ollut hän tähän mennessä) tulevaa vuotta varten. 

Olen aina hämmästynyt amerikkalaisesta itseluottamuksesta ja lähes tuhoutumattomasta uskosta, että Amerikka on maailman suurin kansakunta. Vaikka ajattelet olevasi loistava, sinun on oltava miellyttävä mielentila, mutta Yhdysvaltojen huono tilanne tällä hetkellä niin monella tasolla saa minut ajattelemaan, että eurooppalaisten liian kriittinen katse saattaa olla terveempi näkökulma. Silti joskus olisi mukavaa, jos voisimme tunnustaa EU: n monet plussat ja olla hieman "eurooppalaisempi ja ylpeämpi".

On vaikea arvioida, kuinka paljon SOTEU kiinnostaa EU: n toimiin eniten osallistuvien ulkopuolella. Yleensä eurooppalaiset, lukuun ottamatta pienintä joukkoa kaikkein uskollisimpia, eivät mene hämmästymään siitä, kuinka mahtava EU on, tai yleensä innostuneena suunnastaan. Vaikka olisimme miettineet vastakohtaista tilannetta, Yhdistynyt kuningaskunta on antanut jokaiselle EU: n kansalaiselle erittäin terävän ilmeen "mitä jos?" 

Mainos

Kun tarkastellaan maailman paikkaa, EU näyttää olevan terveemmässä tilassa kuin useimmat - tällä on myös kirjaimellinen merkitys tänä vuonna, olemme luultavasti rokotetuin maanosa maailmassa, ja meillä on kunnianhimoinen suunnitelma turvata taloutemme sen pandemian lama ja maanosa on työntänyt leuan ja päättänyt olla tekemättä mitään muuta kuin johtamaan maailmaa ilmastonmuutoksen torjunnassa. Tunnen henkilökohtaisesti suurta toivon nousua siitä, että olemme ilmeisesti päättäneet riittävästi kollektiivisesti, riittää EU: n sisällä niiden kanssa, jotka haluavat luopua demokraattisista arvoista ja oikeusvaltioperiaatteesta. 

Komissio esittää tällä viikolla useita ehdotuksia: Vestager esittelee suunnitelman "Euroopan digitaalinen vuosikymmen"; Borrell esittelee EU: n suunnitelmat yhteyksistä Intian ja Tyynenmeren alueeseen; Jourova hahmottaa EU: n suunnitelman toimittajien suojelemiseksi; ja Schinas esittelee terveyshätätilanteisiin vastaamista ja -valmiutta koskevan EU: n paketin. 

Se on tietysti parlamentin täysistunto. SOTEUn lisäksi keskustellaan Afganistanin humanitaarisesta tilanteesta ja EU: n suhteista Taleban -hallitukseen. tiedotusvälineiden vapaudesta ja oikeusvaltioperiaatteesta Puolassa, Euroopan terveysunionista, EU: n sinisestä kortista korkeasti koulutetuille siirtolaisille ja LGBTIQ -oikeuksista keskustellaan.

Mainos

Continue Reading

EU

Viikko edessä: Varoitus on esivarressa

Julkaistu

on

Komission varapuheenjohtaja Maroš Šefčovič esittelee komission toisen vuosittaisen strategisen ennakointiraportin keskiviikkona (8. syyskuuta). Raportti tulee viikkoa ennen komission puheenjohtajan vuosittaista ”EU: n tila” -puhetta. Aloite on osa pyrkimystä varmistaa, että EU on kestävä haasteiden edessä, mutta kykenee myös valmistautumaan sisällyttämällä ennakoinnin kaikkiin päätöksenteon osa -alueisiin. Vuoden 2021 raportissa tarkastellaan rakenteellisia globaaleja megatrendejä kohti vuotta 2050, jotka vaikuttavat EU: hun, ja yksilöidään alueita, joilla EU voisi vahvistaa maailmanlaajuista johtajuuttaan. 

Tiistaina (7. syyskuuta) komissaari Hahn pitää lehdistötilaisuuden vihreiden joukkovelkakirjojen puitteiden hyväksymisestä. EUGBS (eurooppalainen vihreiden joukkovelkakirjojen standardi) pyrkii olemaan "vahva työkalu osoittamaan rahoittavansa laillisia vihreitä hankkeita, jotka EU: n taksonomia ”.

Eduskunta

Mainos

Eurooppa sopii digitaaliaikaan Johtaja ja kilpailukomissaari Margrethe Vestager tapaa (6. syyskuuta) parlamentissa viiden valiokunnan (INGE, ITRE, IMCO, LIBE, AIDA) puheenjohtajia vaihtaakseen näkemyksiä digitaalisesta agendasta. 

Naisten oikeuskomitea ja suhteista Afganistaniin vastaava valtuuskunta kokoontuvat keskustelemaan naisten ja tyttöjen oikeuksien tilanteesta.

Syövän voittamisesta vastaava erityiskomitea kokoontuu torstaina (9. syyskuuta) keskustelemaan terveystietojen vaihdosta ja syövän ehkäisyn ja hoidon digitalisoinnista sekä päivityksestä EU: n kestävän kehityksen kemikaalistrategian täytäntöönpanosta syövän ehkäisystä.

Mainos

Turvallisuuden ja puolustuksen alivaliokunta keskustelee Afganistanin tilanteesta sekä tutkimuksesta '' EU: n valmius ja vastaukset kemiallisiin, biologisiin, radiologisiin ja ydinaseisiin (CBRN) liittyviin uhkiin '' ja Sven Mikser, Euroopan parlamentin jäsen (S&D, EE), mietintöluonnos Haasteet ja tulevaisuudennäkymät monenvälisille joukkotuhoaseiden aseiden valvonta- ja aseriisuntajärjestelmille ''. 

Tuomioistuin

Euroopan unionin tuomioistuin antaa lausuntonsa 2.7 miljardin euron takaisinperimisestä Yhdistyneeltä kuningaskunnalta, koska se ei ole ottanut käyttöön riskipohjaista lähestymistapaa tullivalvontaan, vaikka OLAF, EU: n riippumaton petostentorjuntavirasto, on toistuvasti varoittanut. Tämän ongelman ratkaisematta jättäminen merkitsi myös sitä, että EU: n valmistajien oli kilpailtava EU: n kautta EU: hun tulevien aliarvostettujen tavaroiden kanssa. OLAFin luku kattaa vuodet 2011–2017. Muita tärkeitä tuomioita odotetaan turvapaikka-asioista (C-18/20, C-768/19).

neuvosto

Maatalous- ja kalastusministerit kokoontuvat epävirallisesti 5-7. Talous- ja valtiovarainministereillä on epävirallinen kokous videokonferenssilla 6. syyskuuta ja toinen epävirallinen kokous 10.-11. Kuten tavallista, euroryhmä kokoontuu ennen osallistavaa kokousta 10. 

EKP: n

Euroopan keskuspankki pitää säännöllisen kuukausikokouksensa torstaina, ja inflaatio ylittää nyt 2%: n tavoitteen. Kaikki katseet kiinnitetään siihen, mitä EKP tekee seuraavaksi.

Tunisia

EU: n korkea edustaja Josep Borrell vierailee Tunisiassa perjantaina (10. syyskuuta). Heinäkuussa Tunisian presidentti Kais Saied erotti pääministerin ja epäili parlamentin vetoavan hätävaltuuksiin mielenosoituksissa taloudellisista vaikeuksista ja Covid-19-tapausten lisääntymisestä. EU on kehottanut Tunisiaa kunnioittamaan perustuslakiaan ja oikeusvaltioperiaatettaan . 

Continue Reading

EU

Takaisin kouluun, EU -reportterin katse ensi viikkoon

Julkaistu

on

Niille teistä, jotka onnistuivat pääsemään palauttavalle kesälomalle, hyvin tehty, tarvitset sitä. Seuraava kausi on (toinen) kiireinen. 

Paljon lainsäädäntöä on aloittanut lainsäädäntömatkansa EU: n monimutkaisen päätöksentekokoneen läpi, ja paljon erittäin lihaisia ​​ehdotuksia on viipaloitu, kuutioitu ja maustettu ja lopulta heitetty sovittelukomitean paistinpannuun. sokeasilmäinen poliitikko vaikeasti saavutetuksi puheenjohtajakauden voitoksi. Biggiesin joukossa ovat Digital- ja Fit for 55 -ilmasuositukset. Ilmastosehdotukset lupaavat olevan erityisen mustelmia, kun otetaan huomioon, että hiilidioksidipäästöjä koskevat ilmastosäännökset on jo sovittu. Lopullisen tasapainon löytäminen ehdotusten välillä edellyttää toistaiseksi tuntemattoman hevoskauppaa.

Brysselin hihnat kulki elokuussa varsin lepotilassa, kunnes Afganistanin katastrofaaliset tapahtumat toivat 20 vuoden länsimaisen väliintulon vähemmän kuin voittoisaan paniikkitäyteiseen ja häikäilemättömään poistumiseen. "Länsi" on särkyneessä sotkussa, luottamus kaikkien aikojen alhaisimmalla tasolla. Von der Leyenin komissio esitti itsensä "geopoliittiseksi", Bidenin hallinto julisti "Amerikan takaisin!" - ja silti täällä ollaan. Yksi asia, jonka olen oppinut, on se, että asiat eivät ole koskaan niin huonoja, etteivät ne voisi muuttua pahemmiksi. Talebanien voitto ja julma muistutus siitä, että ISIS ei ole kadonnut, auttaa niitä, jotka tukevat heidän ihanteitaan muualla. Se ei ole kaunis kuva, mutta Euroopalla ja laajemmalla "länsimailla" on oltava rohkeutta paremmasta itsestään, joka puolustaa oikeuksia, demokratiaa, oikeusvaltiota ja vaurautta sekä kotimaassa että ulkomailla. 

Mainos

Ensi viikolla ulko- ja puolustusministerit kokoontuvat epävirallisiin neuvostoihin keskustelemaan viimeaikaisten tapahtumien seurauksista. Vakava epävakaus lähellä kotia Pohjois -Afrikassa, Libanonissa ja Valko -Venäjällä - muun muassa - ja tietysti Afganistanissa.

Puolustusministerit kokoontuvat keskustelemaan EU: n strategisesta kompassista. Tavoitteena on saada täydellinen asiakirja marraskuuhun mennessä. viimeaikaiset tapahtumat ovat osoittaneet, että EU: n on otettava enemmän vastuuta ja yhteistoimintaa turvallisuuden ja puolustuksen alalla.

Tiistaina (31. ottaa vastaan ​​miljoonia pakolaisia, jotka tarvitsevat enemmän taloudellista tukea.

Mainos

Lain sääntö

On vaikea olla majakka oikeusvaltioperiaatteelle ulkomailla, jos omat ainesosat repivät iloisesti normeja, mikä vie minut Puolaan ja Unkariin, jossa pysähtyneisyys on säilynyt kesän aikana.

Von der Leyen torjui Euroopan parlamentin jäsenet ja oikeudelliset asiantuntijat viiden sivun kirjeessä, jossa luetellaan, kuinka Unkari on rikkonut kuutta kahdeksasta oikeusvaltioperiaatteesta, jotka liittyvät EU: n talousarvion käyttämiseen, ja sen vuoksi sen pitäisi käynnistää äskettäin lyöty oikeusvaltion ehto mekanismi varojen väärinkäytön estämiseksi. Von der Leyen kirjoitti, että parlamentin jäsenet eivät olleet esittäneet riittävästi todisteita rikkomuksista ja että komissiota "ei ole asianmukaisesti kehotettu toimimaan".

Puolan laskupäivä 16. elokuuta ei ollut tapahtuma, ja komission päämaja varoitti edelleen. Ei voi olla ajattelematta, että komission oikeudellisessa yksikössä on joku, jonka seinään on kehystetty Douglas Adamsin lainaus: ”Rakastan määräaikoja. Rakastan sitä mölyävää melua, jota he aiheuttavat kulkiessaan ohi. ”

Komissio potkaisi tölkin tielle, kun he "lukivat ja analysoivat" Puolan vastausta. Varapresidentti Jourova vierailee Puolassa maanantaina (30. elokuuta). Oikeusministeri Zbigniew Ziobron äänet eivät ole rohkaisevia, ja he twiittasivat äskettäin, että EU on käynnissä "hybridisodassa" EU: ta vastaan. 

Sillä välin Slovenia pysähtyy edelleen asettamaan syyttäjiä Euroopan syyttäjänvirastoon, ja Slovenian pääministeri Jansa estää ehdokkaat.

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa