Liity verkostomme!

Laajentuminen

Julia Tymošenkon lausuma Krimin tilanteesta ja Ukrainan "suuremmasta tehtävästä"

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

yulia-tymoshenko.si"Ensinnäkin. Krimissä ei järjestetty" kansanäänestystä "16. maaliskuuta. Tämä" kansanäänestys "oli peite Ukrainan vastaiselle avoimelle sotilaalliselle hyökkäykselle ja yritys liittää osa Ukrainan alueesta. 

"Yksikään sivistynyt valtio ei ole tunnustanut tämän niin kutsutun kansanäänestyksen tuloksia. Se oli sataprosenttisesti laiton ja sen oikeudelliset seuraukset ovat arvottomia. Tämä iso valhe ei kestä kauan.

"Toinen. Krim on aina ukrainalainen, huolimatta venäläisten miehittäjien yrityksistä. Tämä on maamme, emmekä anna sitä kenellekään!

Mainos

"Kolmas. Haluan sydämestäni kiittää kaikkia, jotka puolustavat Ukrainan kansallisia etuja Krimillä näinä dramaattisina päivinä. Olen kiitollinen Ukrainan armeijalle heidän särkymättömästä hengestään, kärsivällisyydestään, uskomattomasta sankaruudestaan ​​ja isänmaallisuudestaan. Olen kiitollinen krimiläisille, jotka eivät tukeneet separatisteja. Olen kiitollinen Krimin tataareille, vapaaehtoisille ja toimittajille.

"Kiitos teille, uusi ylpeä ja kaunis Ukraina on syntymässä - sankarimaata! Eikä venäläiset hyökkääjät voi tehdä asialle mitään. Oikeus palautetaan pian.

"Kehotan Ukrainan parlamenttia ratifioimaan kiireellisesti Rooman perussäännön, jotta Ukraina voi hakea muutosta Haagin kansainväliseltä rikostuomioistuimelta ja pyytää Ukrainan perustuslakituomioistuinta ratkaisemaan Rooman patsaan yhteensopivuuden Ukrainan perustuslain kanssa. Ukrainan on kiireellisesti vetoaminen Kansainväliseen rikostuomioistuimeen Ukrainan sotilaallisen vangitsemisen lopettamiseksi Kaikkien valtioomme kohdistuneeseen sotilaalliseen hyökkäykseen osallistuvien on kohdattava henkilökohtainen kansainvälinen vastuu.

Mainos

"Olen pahoillani Krimin kansalaisista, jotka lankesivat tähän suureen valheeseen ja joutuivat oman huolimattomuutensa ja naiivisuutensa uhreiksi, mikä saattaa heittää heidän aurinkoisen saarensa pimeyteen. Venäjän hallitus osoittaa heille pian, että jopa subtrooppisilla alueilla voi olla napa-öitä. Tämä voi johtaa humanitaariseen katastrofiin ja arvaamattomiin seurauksiin Krimille. Ei ole paratiisia. Venäjällä ei ole resursseja - heidän taloutensa on romahtamisen partaalla. Nyt kun johtavat maailman maat asettavat tiukimmat pakotteet Venäjää vastaan, huomenna heillä ei ole kiinnostusta Krimiin ja sen ihmisiin.

"Neljäs. Olen pahoillani Venäjän kansalaisista. Heidät johdetaan totalitaariseen taloudellisen ja hengellisen romahduksen syvyyteen, joka liittyy käsi kädessä köyhyyden ja tuhojen kanssa.

"Käyttämällä halventavia ja moraalittomia keinoja Venäjän hallitus on tuhonnut totuuden käsityksen hullulla propagandallaan Ukrainan miehitystä varten. He ovat tappaneet myytin Venäjän ortodoksisuudesta, hengellisyydestä ja pyhyydestä ja heidän mielestään heidän positiivisesta henkilökohtaisesta roolistaan ​​historiassa Sen sijaan koko maailma on nähnyt Venäjän moraalittoman ja perusteettoman hyökkäyksen, joka on asettanut kyseenalaiseksi kaikkien planeettojen rauhanomaisen rinnakkaiselon.

"Venäjän hallitus on jopa kompensoinut Venäjän historiallisen roolin toisen maailmansodan aikana ja muuttanut sen vapauttajasta hyökkääjäksi. Tämä moraalinen menetys Venäjälle on paljon traagisempi kuin mikään perspektiivinen aineellinen menetys, joka johtuu kansainvälisistä pakotteista.

"Mutta voimme vain toivoa, että myös uusi Venäjä on syntymässä tänään. Ei Putinin Venäjä, vaan maa, joka viime viikonloppuna tuli ulos vapauden marssille. Andrey Makarevichin Venäjä, jolla on keltainen ja sininen nauha. Liyan Venäjä Akhedzhakova, Eldar Rjazanov ja Boris Grebenštšikov, Ukrainalla on todellinen tulevaisuus tällaisen Venäjän kanssa.

"Viides. Maidanilla Ukraina teki eurooppalaisen kannattavan valintansa ja sai ensimmäisen voiton taistelussa eurooppalaisten arvojen puolesta poistamalla diktatuurin. Nykyään yhtenäisyytemme on kaikista vaikeuksista huolimatta vahvempi kuin koskaan ennen. Assosiaatiosopimus allekirjoitetaan EU: n kanssa 21. maaliskuuta. Tämä on Ukrainan menestys, eikä sitä voida poistaa. Älköön kukaan epäilkö joustavuutta ja varmuutta.

"Teimme valintamme ja valitsemme vapauden!

"Ja vielä yksi asia…

"Ukrainan Maidan kukisti rikollisen despotismin. Ihmiset voittivat. Tämä on hyvä, mutta emme voi pysäyttää, koska tänään tyrannimainen naapurimme haluaa valloittaa Ukrainan.

"Olemme rauhallinen kansa, joka ei valitse sotaa. Mutta tarvittaessa voimme tehdä muutakin kuin vain puolustautua. Ehkä edes tahtoamme vasten Ukrainalla on nyt uusi ja suurempi tehtävä: auttaa rikkomaan naapurivaltiomme tyrannia. hengellinen ja moraalinen voimamme.

"Ukraina on oppinut voittamaan ja sillä on tällä hetkellä maailman vahvin ase - tahdon, kunnian, totuuden ja hengen voima!

"Ukraina ei ole nykyään vain Euroopan maantieteellinen keskus - se on myös demokratian voiton hengellinen keskus. Maailma on tunnustanut tämän ja seisoo Ukrainan rinnalla.

"Viime lauantaina Valeriya Novodvorskaja sanoi, että demokraattinen Venäjä odottaa Ukrainan armeijan vapauttavan sen. Tämä on tietysti metafora, mutta se sisältää todellisuuden jyvän.

"Emme käy kenenkään luona tankeilla ja konekivääreillä, mutta meillä on erilainen armeija. Se on armeija, jota ei voida pysäyttää rajoilla, kaivoksilla, panssarintorjuntalinnoituksilla tai miinakentillä. Se on Ukrainan vapauden, demokratian armeijamme , ihmisarvo ja henki. Ja se on jo marssilla. Ukraina täyttää tehtävänsä, johon kuuluu Venäjän vapauttaminen.

"Uskon, että kaikki on hyvin.

Yulia Tymoshenko

"PS: n mukaan mestari Kano käveli talvella metsän läpi ja näki kaksi puun oksaa, jotka olivat lumen peitossa. Yksi paksu oksa murtui lumen painon alla, kun taas toinen, nuorempi, painon alla taipunut oksa suoristui takaisin heittäen. lumi. Näin syntyi judo - taistelulaji, jonka perusperiaatteena on teeskentely voiton voittamiseksi. Mutta vain teeskentely. Ukraina on se toinen, nuorempi haara. Luulen, että Venäjällä on ainakin yksi tunnettu judoka sen pitäisi tietää tämä vertaus. "

liiketoiminta

#EUReporter vaikutusvaltaisempi ja luotettava kuin The Guardian, Der Spiegel ja Le Monde

Julkaistu

on

Vuosittainen tutkimus, joka on kaikkein lukea tai katsotut tiedotusvälineet ja sosiaaliset mediat EU-asioista - ja joita pidetään kaikkein vaikutusvaltaisimpina - paljastettiin ComRes / Burson-Marsteller 2017 EU: n mediaanalyysi vaikuttavista tekijöistä.

Burson-Marstellerin toimitusjohtaja Karen Massin ja ComResin apulaisjohtaja Meghan Oliver hahmottivat Brysselin päättäjien ja mielipidevalmistajien suosimilla EU: n uutislähteillä ja sosiaalisen median kanavilla ja miten he vertaavat heidän päätöksentekoonsa.

Mainos

Tutkimuksessa haastateltiin vastaajia tunnistamaan EU: n ja kansalliset tiedotusvälineet, joita he useimmiten käyttävät usein lukemaan tai katselemaan, sosiaalisesti tunnettuja medialeinoja ja arvioimaan näiden lähteiden ja kanavien vaikutusta heidän päivittäiseen työhönsä

EU Reporter Kysyttiin merkittävästi vaikuttajana 9%: ssa, Linked In (12%) ja Instagram (7%) välillä.

"Tärkein takeaway varten EU Reporter On se, että EU-uutisten osalta tutkimus osoittaa, että EU Reporter On vaikutusvaltaisempi (ja luotettavampi) kuin kansalliset nimikkeet, kuten Guardian, Der Spiegel että Le Monde.

Mainos

"EU Reporter sai enemmän ääniä kuin kaikki nämä kolme", ​​sanoi Burson-Marstellerin viestintäjohtaja Dennis Abbot.

"Yleensä tiedotusvälineet, jotka ovat erikoistuneet EU: n uutisten, suurten tai pienten, esittämiseen, voittavat kansalliset tittelit päätöksentekijöiden ja muiden vaikuttajien keskuudessa Brysselissä", hän sanoi. "On selvää, että päättäjät haluavat kuulla uutiset lähteestä eivätkä kansallisen suodattimen kautta."

EU Reporter Oli erityisen suosittu luotettavana uutis- ja informaatiolähteenä Euroopan parlamentin jäsenten ja muiden poliitikkojen keskuudessa sekä tärkeimmistä verkko-uutisista että sosiaalisesta mediasta.

Sosiaalisen median käytön suhteen EU: n vaikuttajat todennäköisesti sanovat käyttävänsä niitä Facebook. Lähes kaksi kolmasosaa (63 prosenttia) sanoo käyttävänsä sitä vähintään kerran viikossa, jota seuraa Twitter että YouTube (Molemmat 53 prosenttia), LinkedIn (37 prosenttia) ja Instagram (17 prosenttia).

Tiedot osoittavat, että erityisesti parlamentin jäsenet suosivat Facebookia, kun yhdeksän kymmenes (93%) sanoo käyttävänsä verkkoa vähintään kerran viikossa. POLITICO ja BBC ovat Brysselin päättäjien ja mielipiteenmuokkaajien kaikkein lukea tai katseltuja tiedotusvälineitä - sekä molempien lukijat ovat kasvaneet tammikuussa julkaistun aiemman EU: n tiedotusvälineetutkimuksen jälkeen.

Lähes kaksi kolmasosaa Brysselin vaikuttajista sanoo lukeneensa Poliitikko vähintään kerran viikossa. Yli puolet sanoo saman BBC: stä.

Lähes puolet vastaajista lukee Financial Times että Economist. Euronews, jota ei ole käsitelty edellisessä tutkimuksessa, katselee tai lukee yli kolmasosa poliittisista päätöksentekijöistä ja mielipiteenmuodostajista

Karen Massin kommentoi kyselyn käynnistämisen yhteydessä: "Euroopan unioni on ollut viime vuosien merkittävien poliittisten kehitysten ja muuttuvien muutosten keskellä, joten ei ole yllätys, että lukijamäärät lisääntyvät huomattavasti EU: n uutislehtien kesken. Influenssien sosiaalisen median käytön voimakas kasvu erityisesti YouTube: n ja LinkedInin kautta on toinen silmiinpistävä havainto. Tulokset korostavat, että Brysselissä käytävässä keskustelussa äänesi kuuluttamiseksi sinun on ajateltava integroituja ja osallistuttava sekä tiedotusvälineisiin että sosiaaliseen mediaan. "

ComRes-apulaisjohtaja Meghan Oliver lisäsi: "Oli hienoa olla jälleen yhteistyössä Burson-Marsteller Brysselin kanssa ymmärtämään tiedotusvälineiden vaikutusta Brysselin vaikuttajiin. On mielenkiintoista huomata, että lukijoiden lukumäärä lisääntyi tänä vuonna. Samanaikaisesti kulutus ei välttämättä korreloivat vaikuttamisen kanssa - lukijakunta yksin ei takaa läpimurtoa vaikuttajien kanssa. "

Continue Reading

Laajentuminen

#Georgia EU integraatio on loogista ilman Abhasian ja Etelä

Julkaistu

on

georgialainenKanssa assosiaatiosopimuksen EU: n ja Georgian allekirjoitettu 2014, todellinen integraatioprosessin Georgiaa näyttää täysin voimaan, kirjoittaa Olga Malik.

Mukaan lehdistötiedote Euroopan komissio, EU: n ja Georgian välinen 1. heinäkuuta 2016 päivätty assosiaatiosopimus Georgian ja EU: n olisi luotava syvä ja kattava vapaakauppa-alue, poistettava keskenään tullitariffit ja kiintiöt ja saavutettava viisumivapaus. Tbilisi on todellakin osoittanut esimerkillistä kotouttamispolitiikkaa EU: ta kohtaan. Esimerkiksi Georgia asetti viisumit Aasian ja Afrikan kansalaisille huolimatta mahdollisista menetyksistä matkailualalla EU: n pyynnöstä, jota EU: n virkamiehet eivät ohittaneet. Naapuruuspolitiikasta vastaavan EU-komissaarin Johannes Hahnin mukaan, joka puhui 13. vuosittaisessa kansainvälisessä konferenssissa Georgian eurooppalainen tapa Batumissa aiemmin kesällä "Brexit-äänestyksestä huolimatta EU on edelleen sitoutunut naapurustonsa kumppanuusmaihin".

Georgian EU-integraatiosta puhuen EU: n diplomaatit ja virkamiehet keskittyvät kuitenkin usein Georgian alueelliseen dilemmaan Abhasian ja Etelä-Ossetian kanssa. Nämä alueet eivät tosiasiallisesti ole Georgian osa, ja ne ovat keskeinen este sekä Brysselille että Tbilisille. Epävakaan poliittisen ja taloudellisen tilanteen takia nämä autonomiat ovat toinen "ei-etsittyjen" maahanmuuttajien lähde EU: lle. Vuonna 2008 käynyt sotilaallinen konflikti ja valtavien taloudellisten investointien välttämättömyys Abhasiaan ja Etelä-Ossetiaan veivät alueilta kestävän talouskasvun. Maantieteellisestä läheisyydestä ja historiallisista siteistä huolimatta tullit Georgian rajoilla Abhasian ja Etelä-Ossetian kanssa toimivat rajoitetusti, kun taas suurin osa näissä autonomioissa asuneista georgialaisista palasi takaisin.

Mainos

Allekirjoittamisen jälkeen assosiaatiosopimuksen Georgia osoittanut uskollisuutta ja kuuliaisuutta EU: n vaatimukset kaikissa vaiheissa tavalla: poliittisen vakauden; kasvava talous, sosiaaliturvan sekä suotuisan ympäristön yksityisellä sektorilla. Kuitenkin saada samaa lojaaliutta Brysselistä ja Washington ja saavuttaa viisumivapauden Tbilisi on luopua naapuri alueiden Abhasian ja Etelä-Ossetian.

Mainos
Continue Reading

Laajentuminen

#EuroLat: Syvempi unionin ja Latinalaisen integraatiota tarvitaan

Julkaistu

on

eurolat_logoSyventäminen EU: n yhdentyminen ja Latinalaisen Amerikan on paras tapa vastata yhteisiin haasteisiin, sovittu parlamentaarikkojen molemmin puolin Atlanttia avajaisissa yhdeksäs täysistunnossa Latinalaisen edustajakokouksen (EuroLat), tiistaina Montevideo (Uruguay). Taloudellinen tilanne, kaupalliset suhteet EU: n ja Latinalaisen Amerikan välillä sekä alueiden ja Kiinassa, muuttovirtojen hallinnassa ja torjua terrorismia ovat myös asialistalla.

"Historiamme ja kulttuurimme, yhteiset arvot pitäisi pakottaa tehostamaan poliittisia, kauppa- ja yhteistyösuhteita", sanoi Euroopan parlamentin varapuhemies Antonio Tajani (EPP, IT), täysistunnon avajaisissa. Tajani huomautti Latinalaisessa Amerikassa käynnissä olevista geopoliittisista muutoksista, kuten Kolumbian rauhanprosessista ja institutionaalisesta epävarmuudesta Brasiliassa. Hän korosti eurooppalaista huolta Venezuelan pahenevasta tilanteesta ja "demokraattisen laadun heikkenemisestä" Nicaraguassa.

Puheenjohtaja järjestää istunnon järjestäytyneen Parlasurin (Mercosur parlamentin) puolesta  Jorge Taiana (Argentiina) varoitti voimat vastustavat EU-Latinalaisen Amerikan integraatiota ja korosti, että yhdistelmä kestävä kehitys, sosiaalinen oikeudenmukaisuus, hyvinvointi ja vapaus on mahdollista vain, jos se on perustana vankkaa yhdentymistä.

Mainos

"Meidän täytyy tuoda yhteen heikkoutemme ja meidän vahvuuksia, ei ole mitään ulospääsyä ilman integraatio", sanoi Roberto Requião (Brasilia), EuroLatin Latinalaisen Amerikan komponentin yhteispuheenjohtaja. "Nykyiset olosuhteet pakottavat meidät tekemään yhteistyötä (…) me suosimme tällä tavoin voimatasapainoa globaalilla tasolla", hän sanoi. Mr Requião tuomitsi demokraattisesti valittujen presidenttien syrjäyttämiseen käytetyt temput, kuten Brasiliassa, ja totesi, että he olivat kaikissa tapauksissa kieltäytyneet noudattamasta uusliberalistisia saneluita.

Eurooppalainen Co-puheenjohtaja EuroLat, Ramón Jáuregui (S&D, ES) tunnusti edustajakokouksen viimeisen kymmenen vuoden aikana tekemän työn kahden alueen strategisen liittoutuman vahvistamiseksi. Eroista huolimatta hän sanoi: "missään muualla ei ole enemmän lähentymistä arvoissa ja pyrkimyksissä". Jáuregui kehotti edistämään kahdenvälisiä kauppasopimuksia keskeisenä kehityksen välineenä. Hän mainitsi rauhansopimuksen Kolumbiassa ja ilmoitti, että EuroLatin valtuuskunta menee sinne seuraavalla viikolla maahan arvioimaan tilannetta ja puolustamaan myönteistä ääntä tulevassa kansanäänestyksessä.

Uruguayn entinen presidentti José Mujica, Joka osallistui myös aukko, pahoitteli, että huolimatta edistymisestä ja käytettävissä olevien resurssien, perustarpeet suuri osa maailman väestöstä eivät täyty. Hän arvosteli kasvava keskittyminen pääoman ja vaati, että kauppa sopimusten pitäisi parantaa elinolosuhteita ihmisiä, ei vain leikata kustannuksia yrityksille.

Mainos

Lopuksi Uruguay's varapuheenjohtaja ja väliaikainen puheenjohtaja Raúl Sendic olivat yhtä mieltä siitä, että EU: n ja Latinalaisen Amerikan yhtenäisyys ja yhdentyminen ovat välttämättömiä. "Emme pysty kohtaamaan nykyisiä haasteita yksin, tarvitsemme integraatiota ja yhtenäisyyttä maanosissamme ja niiden välillä", hän sanoi ja lisäsi, että näiden "on ratkaistava kansalaisten todelliset ongelmat; muuten he epäonnistuvat. "

 

EuroLat jäsenet kokous päättyy torstaina Montevideon "Palacio Legislativo", koti Uruguayn parlamentin keskustelee päätöslauselmat poliittisten puolueiden rahoitusta, suhteita molempien alueiden kanssa Kiinan kauppaa koskevien EU-Latinalaisen Amerikan neuvottelujen perustamalla yhteisen digitaalistrategia, köyhyyden torjunta ja mahdollisuuksista ja haasteista liuskekaasun.

 

Muita aiheita keskustelun tullaan torjunnan järjestäytynyt rikollisuus ja terrorismi, yritysten sosiaalista vastuuta ja taistelee epävirallisen ja pimeän työn. Työryhmä maahanmuutto- esittää suosituksen muuttoliikettä, kehityksen ja talouskriisi.

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa