Liity verkostomme!

Laajentuminen

Krim: "Haluamme palata kotimaahan"

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

krim-kansanäänestys-juhliaMartin Pankit

"Haluamme palata isänmaalle" - se oli kristallinkirkas viesti, jonka Krimin äänestäjät saivat historiallisena päivänä, jolloin sen 2.5 miljoonan väestö meni äänestämään päättämään tulevaisuudestaan.

Niiden mainitsema "kotimaa" on Venäjän federaatio, ja kaikki merkit viittaavat siihen, että he voisivat pian saada toiveensa.

Mainos

Olin Krimillä osana Krimin parlamentin järjestämää kansainvälistä vaalitarkkailuvaltuuskuntaa, joka hyväksyi ja järjesteli sunnuntain kansanäänestyksen siitä, pitäisikö Krimin pyrkiä yhdistymiseen Venäjän kanssa vai pysyäkö hän edelleen Ukrainassa.

Muita riippumattoman ryhmän jäseniä tuli Italiasta, Israelista ja Espanjasta, mukaan lukien alueelliset ja kansalliset poliitikot, poliittiset aktivistit ja, kuten minä, toimittajat.

Sijaitsee Evpatorian rannikkokaupungissa, jossa asuu 130,000 45 asukasta ja joka on noin XNUMX minuutin ajomatkan päässä Simferopolista, missä Ukrainan lentoja on viime päivinä rajoitettu tiukasti. Kuten suuressa osassa aluetta, merenrantakohteessa on selvästi nähty parempia päiviä, ja se koostuu pääosin etnisistä venäläisistä.

Mainos

Joukkue vieraili äänestysasemalla Sakissa, jonka väkiluku on 78,800 35,000, mukaan lukien 23,800 etnistä venäläistä ja XNUMX XNUMX ukrainalaista.
Alexander Ovdienko on Sakin - josta Krimin sota alkoi - piirihallinnon päällikkö ja vastuussa vaaleista koko alueella.

Huolimatta siitä, että hän on itse kotoisin Ukrainasta, hänellä ei ollut epäilystäkään siitä, missä hänen sympatiansa ovat, sanoen äänestävänsä Venäjän yhdistämisen puolesta.

Ovdienko, joka on myös Krimin parlamentin edustaja ja palveli kerran Neuvostoliiton armeijassa, sanoi: "Kansalaiset eivät ole esittäneet valituksia prosessista, ja heikosta säästä huolimatta ihmiset ovat lähteneet äänestämään joissakin määrin. "

Kolmen lapsen isä kertoi minulle: "Olen syntynyt Ukrainassa, puhun ukraina ja vanhempani elävät edelleen siellä, mutta ihmiset, mukaan lukien minä, haluavat muutosta. Krim kuului historiallisesti Venäjälle, ja henkisesti useimmat meistä täällä ajattelevat olevamme venäläisiä. Riippumatta kansallisuudesta, on kuitenkin pitkään ollut käsitys, että Krimillä asiat eivät ole oikein, ja taloudellisen tilanteen parantamiseksi meidän on tehtävä jotain aseman muuttamiseksi. "

Krimin taloudellinen ahdinko on aihe, joka kerääntyi yhä uudelleen monien ihmisten kanssa, joiden kanssa puhuimme matkustellessamme yhdestä äänestyspaikasta toiseen seuraamaan menettelyjä. Ja kun arvioidaan monien kodeiden rappeutunut tila, useimpien julkisten moottoriteiden kauhea tila ja yleinen fatalistisen masennuksen tunne, joka ripustaa sekä aluetta että sen asukkaita, on vaikea olla myötätuntoa heidän väittämään tapaukseen.

Suurin osa äänestyspaikoista (joissa melkein kaikilla Venäjän federaation liput räpyttelivät ulkona, eikä Ukrainan lippuja ollut näkyvissä missään) olivat melko kiireisiä aamusta lähtien, kun avattiin, ja Ovdienko ilmoitti klo 8 mennessä, että 10% Sakin alueen paikallisista väestöistä oli äänestivät jo 18.4 äänestyspaikassa. Ovdienko sanoi odottaneen, että jopa 71% Krimin äänestäjistä hyväksyy "kyllä ​​Venäjän jälleenyhdistämiselle".

Toisessa kaupungissa Frunze, paikallinen pormestari Valentina Genri mainitsi jälleen Krimin epätoivoisen taloudellisen puutteen tärkeimpänä syynä yhteyksien katkaisemiseen Ukrainaan.

Kun 1980-luvun brittiläinen poptähti Rick Astley soitti omituisesti kappaleita tannoylla, hän kertoi minulle: "Venäjä on meidän isänmaamme ja veljemme ovat kaikki venäläisiä. Kiinnostuneille uusnatsismille ei ole sijaa. Siellä tapahtunut merkitsee sotilaallista vallankaappausta, mutta ihmiset Euroopassa ovat saaneet väärän kuvan tilanteesta täällä Krimissä. He eivät ymmärrä, että olemme kärsineet taloudellisesti pahasti, kun Kiovan keskushallinto on investoinut Krimiin vain vähän tai ei lainkaan. Tämä ei voi jatkua, ja tänään me vain käytämme demokraattista äänioikeutta tulevaisuuden määrittelemiseksi. Onko se rikos? Eikö niin. " Hän lisäsi: "Tämä kansanäänestys on pidetty epäoikeudenmukaiseksi, mutta todellakin epäoikeudenmukainen on Kiovan nykyinen hallitus."

Hän vastasi länsimaista kritiikkiä siitä, että kansanäänestys oli järjestetty tarpeettomalla kiireellä, ja vaati: "Näin ei ole lainkaan, enkä ymmärrä länsimaisten poliitikkojen hystistä reaktiota tähän äänestykseen. Kun täällä ympärillä olevat ihmiset kuulevat, heillä voi olla mahdollisuus äänestää , he käyttivät kaikki ponnistelut varmistaakseen, että äänestys etenisi ja että se tapahtuisi myös oikeassa, oikeassa mallissa, joka mielestäni on tapahtunut. "

Vassily Gierasimenko on kirurgi U: n Evpatoriassa

liiketoiminta

#EUReporter vaikutusvaltaisempi ja luotettava kuin The Guardian, Der Spiegel ja Le Monde

Julkaistu

on

Vuosittainen tutkimus, joka on kaikkein lukea tai katsotut tiedotusvälineet ja sosiaaliset mediat EU-asioista - ja joita pidetään kaikkein vaikutusvaltaisimpina - paljastettiin ComRes / Burson-Marsteller 2017 EU: n mediaanalyysi vaikuttavista tekijöistä.

Burson-Marstellerin toimitusjohtaja Karen Massin ja ComResin apulaisjohtaja Meghan Oliver hahmottivat Brysselin päättäjien ja mielipidevalmistajien suosimilla EU: n uutislähteillä ja sosiaalisen median kanavilla ja miten he vertaavat heidän päätöksentekoonsa.

Mainos

Tutkimuksessa haastateltiin vastaajia tunnistamaan EU: n ja kansalliset tiedotusvälineet, joita he useimmiten käyttävät usein lukemaan tai katselemaan, sosiaalisesti tunnettuja medialeinoja ja arvioimaan näiden lähteiden ja kanavien vaikutusta heidän päivittäiseen työhönsä

EU Reporter Kysyttiin merkittävästi vaikuttajana 9%: ssa, Linked In (12%) ja Instagram (7%) välillä.

"Tärkein takeaway varten EU Reporter On se, että EU-uutisten osalta tutkimus osoittaa, että EU Reporter On vaikutusvaltaisempi (ja luotettavampi) kuin kansalliset nimikkeet, kuten Guardian, Der Spiegel että Le Monde.

Mainos

"EU Reporter sai enemmän ääniä kuin kaikki nämä kolme", ​​sanoi Burson-Marstellerin viestintäjohtaja Dennis Abbot.

"Yleensä tiedotusvälineet, jotka ovat erikoistuneet EU: n uutisten, suurten tai pienten, esittämiseen, voittavat kansalliset tittelit päätöksentekijöiden ja muiden vaikuttajien keskuudessa Brysselissä", hän sanoi. "On selvää, että päättäjät haluavat kuulla uutiset lähteestä eivätkä kansallisen suodattimen kautta."

EU Reporter Oli erityisen suosittu luotettavana uutis- ja informaatiolähteenä Euroopan parlamentin jäsenten ja muiden poliitikkojen keskuudessa sekä tärkeimmistä verkko-uutisista että sosiaalisesta mediasta.

Sosiaalisen median käytön suhteen EU: n vaikuttajat todennäköisesti sanovat käyttävänsä niitä Facebook. Lähes kaksi kolmasosaa (63 prosenttia) sanoo käyttävänsä sitä vähintään kerran viikossa, jota seuraa Twitter että YouTube (Molemmat 53 prosenttia), LinkedIn (37 prosenttia) ja Instagram (17 prosenttia).

Tiedot osoittavat, että erityisesti parlamentin jäsenet suosivat Facebookia, kun yhdeksän kymmenes (93%) sanoo käyttävänsä verkkoa vähintään kerran viikossa. POLITICO ja BBC ovat Brysselin päättäjien ja mielipiteenmuokkaajien kaikkein lukea tai katseltuja tiedotusvälineitä - sekä molempien lukijat ovat kasvaneet tammikuussa julkaistun aiemman EU: n tiedotusvälineetutkimuksen jälkeen.

Lähes kaksi kolmasosaa Brysselin vaikuttajista sanoo lukeneensa Poliitikko vähintään kerran viikossa. Yli puolet sanoo saman BBC: stä.

Lähes puolet vastaajista lukee Financial Times että Economist. Euronews, jota ei ole käsitelty edellisessä tutkimuksessa, katselee tai lukee yli kolmasosa poliittisista päätöksentekijöistä ja mielipiteenmuodostajista

Karen Massin kommentoi kyselyn käynnistämisen yhteydessä: "Euroopan unioni on ollut viime vuosien merkittävien poliittisten kehitysten ja muuttuvien muutosten keskellä, joten ei ole yllätys, että lukijamäärät lisääntyvät huomattavasti EU: n uutislehtien kesken. Influenssien sosiaalisen median käytön voimakas kasvu erityisesti YouTube: n ja LinkedInin kautta on toinen silmiinpistävä havainto. Tulokset korostavat, että Brysselissä käytävässä keskustelussa äänesi kuuluttamiseksi sinun on ajateltava integroituja ja osallistuttava sekä tiedotusvälineisiin että sosiaaliseen mediaan. "

ComRes-apulaisjohtaja Meghan Oliver lisäsi: "Oli hienoa olla jälleen yhteistyössä Burson-Marsteller Brysselin kanssa ymmärtämään tiedotusvälineiden vaikutusta Brysselin vaikuttajiin. On mielenkiintoista huomata, että lukijoiden lukumäärä lisääntyi tänä vuonna. Samanaikaisesti kulutus ei välttämättä korreloivat vaikuttamisen kanssa - lukijakunta yksin ei takaa läpimurtoa vaikuttajien kanssa. "

Continue Reading

Laajentuminen

#Georgia EU integraatio on loogista ilman Abhasian ja Etelä

Julkaistu

on

georgialainenKanssa assosiaatiosopimuksen EU: n ja Georgian allekirjoitettu 2014, todellinen integraatioprosessin Georgiaa näyttää täysin voimaan, kirjoittaa Olga Malik.

Mukaan lehdistötiedote Euroopan komissio, EU: n ja Georgian välinen 1. heinäkuuta 2016 päivätty assosiaatiosopimus Georgian ja EU: n olisi luotava syvä ja kattava vapaakauppa-alue, poistettava keskenään tullitariffit ja kiintiöt ja saavutettava viisumivapaus. Tbilisi on todellakin osoittanut esimerkillistä kotouttamispolitiikkaa EU: ta kohtaan. Esimerkiksi Georgia asetti viisumit Aasian ja Afrikan kansalaisille huolimatta mahdollisista menetyksistä matkailualalla EU: n pyynnöstä, jota EU: n virkamiehet eivät ohittaneet. Naapuruuspolitiikasta vastaavan EU-komissaarin Johannes Hahnin mukaan, joka puhui 13. vuosittaisessa kansainvälisessä konferenssissa Georgian eurooppalainen tapa Batumissa aiemmin kesällä "Brexit-äänestyksestä huolimatta EU on edelleen sitoutunut naapurustonsa kumppanuusmaihin".

Georgian EU-integraatiosta puhuen EU: n diplomaatit ja virkamiehet keskittyvät kuitenkin usein Georgian alueelliseen dilemmaan Abhasian ja Etelä-Ossetian kanssa. Nämä alueet eivät tosiasiallisesti ole Georgian osa, ja ne ovat keskeinen este sekä Brysselille että Tbilisille. Epävakaan poliittisen ja taloudellisen tilanteen takia nämä autonomiat ovat toinen "ei-etsittyjen" maahanmuuttajien lähde EU: lle. Vuonna 2008 käynyt sotilaallinen konflikti ja valtavien taloudellisten investointien välttämättömyys Abhasiaan ja Etelä-Ossetiaan veivät alueilta kestävän talouskasvun. Maantieteellisestä läheisyydestä ja historiallisista siteistä huolimatta tullit Georgian rajoilla Abhasian ja Etelä-Ossetian kanssa toimivat rajoitetusti, kun taas suurin osa näissä autonomioissa asuneista georgialaisista palasi takaisin.

Mainos

Allekirjoittamisen jälkeen assosiaatiosopimuksen Georgia osoittanut uskollisuutta ja kuuliaisuutta EU: n vaatimukset kaikissa vaiheissa tavalla: poliittisen vakauden; kasvava talous, sosiaaliturvan sekä suotuisan ympäristön yksityisellä sektorilla. Kuitenkin saada samaa lojaaliutta Brysselistä ja Washington ja saavuttaa viisumivapauden Tbilisi on luopua naapuri alueiden Abhasian ja Etelä-Ossetian.

Mainos
Continue Reading

Laajentuminen

#EuroLat: Syvempi unionin ja Latinalaisen integraatiota tarvitaan

Julkaistu

on

eurolat_logoSyventäminen EU: n yhdentyminen ja Latinalaisen Amerikan on paras tapa vastata yhteisiin haasteisiin, sovittu parlamentaarikkojen molemmin puolin Atlanttia avajaisissa yhdeksäs täysistunnossa Latinalaisen edustajakokouksen (EuroLat), tiistaina Montevideo (Uruguay). Taloudellinen tilanne, kaupalliset suhteet EU: n ja Latinalaisen Amerikan välillä sekä alueiden ja Kiinassa, muuttovirtojen hallinnassa ja torjua terrorismia ovat myös asialistalla.

"Historiamme ja kulttuurimme, yhteiset arvot pitäisi pakottaa tehostamaan poliittisia, kauppa- ja yhteistyösuhteita", sanoi Euroopan parlamentin varapuhemies Antonio Tajani (EPP, IT), täysistunnon avajaisissa. Tajani huomautti Latinalaisessa Amerikassa käynnissä olevista geopoliittisista muutoksista, kuten Kolumbian rauhanprosessista ja institutionaalisesta epävarmuudesta Brasiliassa. Hän korosti eurooppalaista huolta Venezuelan pahenevasta tilanteesta ja "demokraattisen laadun heikkenemisestä" Nicaraguassa.

Puheenjohtaja järjestää istunnon järjestäytyneen Parlasurin (Mercosur parlamentin) puolesta  Jorge Taiana (Argentiina) varoitti voimat vastustavat EU-Latinalaisen Amerikan integraatiota ja korosti, että yhdistelmä kestävä kehitys, sosiaalinen oikeudenmukaisuus, hyvinvointi ja vapaus on mahdollista vain, jos se on perustana vankkaa yhdentymistä.

Mainos

"Meidän täytyy tuoda yhteen heikkoutemme ja meidän vahvuuksia, ei ole mitään ulospääsyä ilman integraatio", sanoi Roberto Requião (Brasilia), EuroLatin Latinalaisen Amerikan komponentin yhteispuheenjohtaja. "Nykyiset olosuhteet pakottavat meidät tekemään yhteistyötä (…) me suosimme tällä tavoin voimatasapainoa globaalilla tasolla", hän sanoi. Mr Requião tuomitsi demokraattisesti valittujen presidenttien syrjäyttämiseen käytetyt temput, kuten Brasiliassa, ja totesi, että he olivat kaikissa tapauksissa kieltäytyneet noudattamasta uusliberalistisia saneluita.

Eurooppalainen Co-puheenjohtaja EuroLat, Ramón Jáuregui (S&D, ES) tunnusti edustajakokouksen viimeisen kymmenen vuoden aikana tekemän työn kahden alueen strategisen liittoutuman vahvistamiseksi. Eroista huolimatta hän sanoi: "missään muualla ei ole enemmän lähentymistä arvoissa ja pyrkimyksissä". Jáuregui kehotti edistämään kahdenvälisiä kauppasopimuksia keskeisenä kehityksen välineenä. Hän mainitsi rauhansopimuksen Kolumbiassa ja ilmoitti, että EuroLatin valtuuskunta menee sinne seuraavalla viikolla maahan arvioimaan tilannetta ja puolustamaan myönteistä ääntä tulevassa kansanäänestyksessä.

Uruguayn entinen presidentti José Mujica, Joka osallistui myös aukko, pahoitteli, että huolimatta edistymisestä ja käytettävissä olevien resurssien, perustarpeet suuri osa maailman väestöstä eivät täyty. Hän arvosteli kasvava keskittyminen pääoman ja vaati, että kauppa sopimusten pitäisi parantaa elinolosuhteita ihmisiä, ei vain leikata kustannuksia yrityksille.

Mainos

Lopuksi Uruguay's varapuheenjohtaja ja väliaikainen puheenjohtaja Raúl Sendic olivat yhtä mieltä siitä, että EU: n ja Latinalaisen Amerikan yhtenäisyys ja yhdentyminen ovat välttämättömiä. "Emme pysty kohtaamaan nykyisiä haasteita yksin, tarvitsemme integraatiota ja yhtenäisyyttä maanosissamme ja niiden välillä", hän sanoi ja lisäsi, että näiden "on ratkaistava kansalaisten todelliset ongelmat; muuten he epäonnistuvat. "

 

EuroLat jäsenet kokous päättyy torstaina Montevideon "Palacio Legislativo", koti Uruguayn parlamentin keskustelee päätöslauselmat poliittisten puolueiden rahoitusta, suhteita molempien alueiden kanssa Kiinan kauppaa koskevien EU-Latinalaisen Amerikan neuvottelujen perustamalla yhteisen digitaalistrategia, köyhyyden torjunta ja mahdollisuuksista ja haasteista liuskekaasun.

 

Muita aiheita keskustelun tullaan torjunnan järjestäytynyt rikollisuus ja terrorismi, yritysten sosiaalista vastuuta ja taistelee epävirallisen ja pimeän työn. Työryhmä maahanmuutto- esittää suosituksen muuttoliikettä, kehityksen ja talouskriisi.

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa