Liity verkostomme!

Blogspot

Lausunto: Globaalit Internet-hallintoa koskevat ehdotukset uhkaavat suvereniteettia ja tiedonvapautta

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

KuituoptiikkaKirjoittanut Peter Roff
Entinen vanhempi poliittinen kirjoittaja, UPI

Internetin kehitys ei ole muuttanut vain kaupan maailmaa; se mullisti diplomaattisen alueen ja auttoi demokratisoimaan ulkopolitiikkaa.

20-luvun loppuun asti Yhdysvallat luotti voimakkaasti inhimilliseen älykkyyteen oppiakseen totuuden siitä, mitä tapahtui maissa, jotka olivat sulkeutuneet muulle maailmalle. Internetin tunkeutuminen jopa kaikkein autoritaarisimpiin maihin on luonut ikkunan, jonka kautta Yhdysvallat ja muut ensimmäisen maailman muodostavat demokraattiset kansakunnat voivat nähdä itse, mitä tapahtuu.

Mainos

Internetin kautta Amerikka on pystynyt seuraamaan tarinaa, joka kehittyi Iranissa, ja Internetin kautta länsimaat pystyivät vahvistamaan, että Syyrian Assad-hallinnolla oli molemmilla kemiallisia aseita ja että he olivat käyttäneet niitä Iranin vastustajia vastaan. hallitus. Ryhmää ei tarvinnut odottaa, jos globaalin elimen puolesta työskentelevät tarkastajat vahvistavat väitteet. Verkon avulla maailma näki omin silmin juuri tapahtuneen.

Tiedon demokratisoitumista, joka on tehokas väline rauhan ylläpitämisessä, vaarantaa Obaman hallinnon kieltäytyminen vastustamasta kansainvälisen televiestintäliiton, Euroopan unionin, Brasilian, Venäjän, Kiinan ja muiden maiden vaatimuksia tulla prosessin sidosryhmiksi. Internetin hallinnoinnista.

Itse asiassa suunnitelmat saattavat olla jo käynnissä. Kukaan ei ole vielä ilmoittanut, mihin Yhdysvallat olisi voinut suostua helmikuun lopulla tapaaminen Barcelonassa, kutsuttiin Mobile World Conference -sivupalkiksi. Brasilialaiset järjestivät kokouksen "esittämään ehdotuksia ja selkeyttämään yksityiskohtia Internet-hallinnon tulevaisuutta käsittelevän globaalin monen sidosryhmän kokouksen esityslistalle, joka pidetään São Paulossa 23. huhtikuuta". Brasilia on ollut maailmanlaajuinen mestari ajatuksessa, että Internetin valvontaa on laajennettava ja että Yhdysvalloilla on tällä hetkellä liikaa sanottavaa.

Mainos

Ajatuksella laajennetusta auktoriteetista on kuitenkin kriitikot.

"On kiireellistä, että liittohallitus ja Yhdysvaltain yksityinen sektori vastustavat voimakkaasti kaikkea pyrkimystä poistaa USA: n keskitetty Internet-valvonta", Flash / kriittiset kyberuhkatiedotteet kustantaja Bill Gertz sanoi. "Nykyiset ehdotukset Internetin hallinnoimiseksi edellyttävät Internet-liikenteen hallintaa ja reitittämistä sekä sisällön tarkistamista mahdollisen sensuurin varalta", Gertz jatkoi. "Tämä uhkaisi lehdistönvapautta aikana, jolloin demokraattiset voimat käyttävät laajasti Internetiä edistääkseen perusvapauksia tyranniaa vastaan."

Kiinasta ja Venäjältä, kuten maista, joita ei tunneta avoimesta suhtautumisestaan ​​tietoihin, tapahtuvan verkon kautta tapahtuvan valvonnan luovuttaminen muuttaisi perusteellisesti Internetin toimintaa. Sen sijaan, että se olisi ikkuna maailman toiminnalle, se voitaisiin saada toimimaan laajentuksena valtion uutispalveluille, jotka ovat enemmän huolissaan kansikuvien jatkamisesta kuin totuuden paljastamisesta. Hyvin syvällisesti kunnioituksemme sananvapauteen, kokoontumisvapauteen sekä verkon ja vapaan ja avoimen pääsyn kunnioittamiseen on strategisesti tärkeää Yhdysvaltojen kansalliselle turvallisuudelle.

"On selvää, että Internetissä esiintyy poliittisen puheen merkittävä sensuurin vaara, jos kansakunnat, jotka eivät ole uskollisia oikeustemme Billille, saavat asettaa arvonsa sallittuun kritiikkiin ja keskusteluun", House House -komitean entinen puheenjohtaja Bob Walker sanoi. "Meidän ei pidä pilkata itseämme tästä vaarasta, kun olemme nähneet, että jotkut törkeimmistä kansainvälisistä ihmisoikeusloukkaajista ovat saaneet paikan kansainvälisissä ihmisoikeuspaneeleissa."

Samoin maailmanlaajuisen elimen luomat globaalit protokollat ​​- toisin kuin pääasiassa Yhdysvalloissa syntyvät ja amerikkalaisten arvojen vaikutukset - tekisivät verkkoverkosta enemmän hakkereiden paratiisia kuin nykyään, vaarantamalla edelleen Yhdysvaltojen kansallisen turvallisuuden edut .

Internetin hallinnon hallinnan luovuttaminen globaalille elimelle "heikentäisi Yhdysvaltojen kansallista turvallisuutta lisäämällä kybervakoilumahdollisuuksia vastustajille, kuten Venäjälle, Kiinalle ja Iranille", Gertz sanoi.

"Se lisäisi myös riskiä siitä, että ulkomailla, joilla on edistyneitä kyberhyökkäysominaisuuksia, on helpompi suorittaa verkkotiedustelu - mitä armeija kutsuu taistelutilan valmistelemiseksi tulevaa konfliktia varten, johon liittyy strategisia kyberhyökkäyksiä kriittisiin infrastruktuureihin, kuten sähköverkot, rahoitusverkot sekä viestintä- ja kuljetusinfrastruktuurit. "

Mahdolliset vaarat ovat hyvin todellisia. Obaman Valkoisen talon epätodellinen vastaus muiden maiden vaatimuksiin muuttaa Internetin hallintorakennetta on jälleen yksi esimerkki sen yleisestä heikkoudesta ulkopolitiikassa. Presidentti on jo osoittanut halukkuutensa luopua asioista, jotka ovat Yhdysvaltojen etujen mukaisia ​​pyrkiessään suotuisaan kyselyyn ulkomailla.

Tämä on typerä, jopa vaarallinen kompromissi. Kongressin tulisi puuttua asiaan varmistaakseen, että verkon toiminnallisuuden valvonta on ensisijaisesti amerikkalaista työtä.

Continue Reading
Mainos

Venäjä

EU: n on oltava valmis olemaan tunnustamatta Venäjän duuman vaaleja

Julkaistu

on

Venäjä [nid: 114228]

”Meidän on uudistettava Euroopan politiikka Venäjää kohtaan. Meidän on estettävä Venäjän uhat, pidätettävä Venäjän puuttuminen EU: hun ja sen naapurustoon ja tuettava strategisesti Venäjän demokraattisia voimia. Meidän on työskenneltävä olettamuksella, että muutos on mahdollista tässä maassa ja että "demokratia ensin" on ensimmäinen tehtävämme suhteissamme Venäjään. Venäjä voi olla demokratia ”, sanoi EPP: n Euroopan parlamentin jäsen Andrius Kubilius ennen 14. syyskuuta pidettävää täysistuntoa EU: n ja Venäjän poliittisten suhteiden tulevaisuudesta.

Parlamentin mietinnössä, jonka Kubilius on laatinut ja josta äänestetään tänään (15. syyskuuta), korostetaan, että Euroopan on osallistuttava Moskovan kanssa yhteistä etua koskeviin kysymyksiin, kuten asevalvontaan, rauhanrakentamiseen, maailmanlaajuiseen turvallisuuteen tai ilmastonmuutokseen. Tällaisen yhteistyön olisi kuitenkin ehdottomasti oltava ehdollinen Kremlin halukkuudesta kunnioittaa ihmisoikeuksia ja kansainvälisiä lakeja. ”Yhteistyö tietyillä erityisaloilla ei saisi johtaa myönnytyksiin EU: n arvoihin eikä koskaan jättää huomiotta seurauksia kumppaneillemme. Tarvitsemme lisää rohkeutta ottaa vahva kanta Kremlin hallintoa kohtaan ihmisoikeuksien puolustamiseksi. Meidän on varmistettava, että mahdolliset lisäsuhteet Kremlin kanssa riippuvat Putinin halusta lopettaa hyökkäykset, sortot ja pelottelut Venäjällä ja sen ulkopuolella ”, Kubilius korosti.

Mainos

Mietinnössä korostetaan lisäksi, että EU: n on oltava valmis olemaan tunnustamatta Venäjän duumaa ja keskeyttämään maan osallistuminen kansainvälisiin parlamentaarisiin kokouksiin, myös Euroopan neuvoston kokouksiin, jos tällä viikolla Venäjän parlamenttivaalit tunnustetaan petoksiksi. ”Venäjän ihmisillä on oltava valintaoikeus, kuten minkä tahansa muun demokraattisen maan ihmisillä. Kun tärkeimmät oppositiotoimijat ja Venäjän hallitsevan puolueen vastustajat ovat vankilassa tai kotiarestissa, vaihtoehtoja ei ole. Kremlin jatkuva tukahduttaminen kaikkiin opposition ehdokkaisiin, vapaaseen mediaan tai kansalaisjärjestöön heikentää vaalien legitiimiyttä ja oikeudenmukaisuutta. Toistamme, että oppositiojohtaja Aleksei Navalny sekä kaikki ne, jotka tukivat häntä rauhanomaisten mielenosoitusten aikana, on vapautettava ”, Kubilius totesi.

Mainos
Continue Reading

Saksa

Saksan vihreiden puoluejohtaja puolustaa liittokansleri-ehdokasta

Julkaistu

on

By

Saksan vihreiden puolueen johtajat Robert Habeck ja Annalena Baerbock, myös vihreiden liittokansleri-ehdokas, kuuntelevat NABU-yhdistyksen johtajaa Christian Unseltia, kun he kävelevät Biesenthaler-altaan luonnonsuojelualueen nummilla esiteltyään välittömän ilmastonsuojeluohjelman Biesenthal lähellä Bernaua, Koillis -Saksa 3. elokuuta 2021. Tobias Schwarz/Pool REUTERSin kautta

Saksan vihreiden johtaja sunnuntaina (8. elokuuta) puolusti puolueen liittokansleri-ehdokasta ensi kuun liittovaltiovaaleissa ja harhautti ehdotuksia, joiden mukaan hänen pitäisi korvata hänet sen jälkeen, kun hän oli tehnyt kalliita virheitä, kirjoittaa Paul Carrel, Reuters.

Ekologit nousivat lyhyesti äänestyksissä ohittaakseen liittokansleri Angela Merkelin konservatiivisen blokin sen jälkeen, kun he olivat nimenneet Annalena Baerbockin (kuvassa) liittokansleri -ehdokkaaksi huhtikuussa, mutta ovat sen jälkeen heikentyneet.

Baerbockin virheiden aiheuttama kampanja on sisällyttänyt virheitä ansioluetteloonsa ja skandaalin joulubonusmaksusta, jota hän ei ilmoittanut parlamentille. Baerbock on myös sanonut, että seksistinen valvonta pidättelee häntä. Luettu lisää.

Mainos

"Rouva Baerbock sopii liittokanslerin virkaan, ja meidän tehtävämme on varmistaa, että vihreät ovat vahvoja", puolueen johtaja Robert Habeck kertoi ZDF: lle haastattelussa.

Kysyttäessä, pitäisikö vihreiden korvata Baerbock hänen kanssaan liittokansleri -ehdokkaana, Habeck vastasi: "Ei, se ei ole keskustelu."

Vihreiden surun lisäämiseksi puolue suljetaan pois Saarlandin osavaltion vaalista 26. syyskuuta järjestettävissä kansallisissa vaaleissa, koska alueellisten ehdokkaiden valinta on epäsäännöllistä sisäisen riidan vuoksi.

Mainos

"Vihreiden kampanjassa oli muutamia ongelmia, mutta ... odotan innolla elokuuta ja syyskuuta", sanoi Habeck, joka on puolueen johtaja Baerbockin kanssa. "Kaikki on mahdollista."

Aiemmin sunnuntaina julkaistu mielipidemittaus osoitti, että vasemmistolaiset sosiaalidemokraatit (SPD) vetäytyvät vihreiden kanssa 18 prosentilla Merkelin konservatiivien jälkeen 26 prosentilla. Merkel, joka on ollut vallassa vuodesta 2005, aikoo erota vaaleista. Lue lisää.

INSA: n kysely osoitti, että hypoteettisessa suorassa äänestyksessä liittokanslerista SPD -ehdokas Olaf Scholz oli 27%: n kannalla. Konservatiivinen Armin Laschet vaipui 14 prosenttiin, yhden pisteen edellä Baerbockia, 13 prosentilla.

Vihreät esittivät tiistaina "hätätilanteen ilmastonsuojeluohjelman", jonka tarkoituksena on palauttaa kampanjansa. Lue lisää.

Continue Reading

Euroopan vihreä sopimus

Pienituloiset perheet ja keskiluokan kotiomistajat eivät saa maksaa Green Dealista, sanoo EPP

Julkaistu

on

EPP-ryhmä haluaa, että Euroopasta tulee ilmastoneutraali vuoteen 2050 mennessä. "Tämä kauaskantoinen talouksien ja yhteiskuntien muutos on tehtävä älykkäästi, koska haluamme torjua ilmastonmuutosta innovoinnilla, kilpailukyvyllä ja eurooppalaisilla työpaikoilla. Haluamme Muunna tarvittava muutos mahdollisuudeksi. Haluamme hiilidioksidipäästöjen poistamisen, ei teollistamisen! Haluamme paitsi asettaa tavoitteita myös löytää paras tapa Euroopalle saavuttaa nämä tavoitteet kiinnittäen erityistä huomiota vetyyn ja joissakin tapauksissa, kaasu siirtymäteknologiana ", sanoi EPP-ryhmän talous- ja ympäristöasioista vastaava varapuheenjohtaja Esther de Lange.

Hänen lausuntonsa tulee ennen Euroopan komission esittelyä ns. Fit for 55 -paketista, joka on mammuttipaketti energia- ja ilmastolakeista ja jonka tarkoituksena on muuttaa 55 prosentin hiilidioksidipäästöjen vähentämistavoite konkreettisiksi uusiksi säännöiksi liikenteelle, teollisuudelle, rakennuksille ja rakennuksille. muilla aloilla.

"Meidän on oltava hyvin tarkkaavaisia ​​siitä, kuka maksaa Green Deal -laskun. Suurimman laskun eivät voi maksaa pienituloiset perheet, keskiluokan kotiomistajat tai maaseutualueiden autonomistajat ilman julkista liikennettä", lisäsi de Lange, selittää, että PPE-ryhmä haluaa uskottavan sosiaalisen välineen lämmitys- ja liikkuvuusköyhyyden torjumiseksi jäsenvaltioissa ja niiden välillä.

Mainos

EPP-ryhmä haluaa edistää puhtaita autoja. "Haluamme asettaa etusijalle puhtaiden ajoneuvojen, sähköisen liikkuvuuden ja päästöttömien polttoaineiden kehittämisen. Emme halua, että keskustelu autojen hiilidioksidipäästöistä muuttuisi uudeksi ideologiseksi taisteluksi dogmeista. Euroopan autoteollisuuden on säilytettävä maailmanlaajuinen kilpailukykynsä ja sen on pysyttävä Puhtaiden autojen teknologiajohtajat ja suuntaajat Euroopalle ja muulle maailmalle. Paljon riippuu myös latausinfrastruktuurin käyttöönotosta. PPE-ryhmä vaatii siksi komission säännöllistä raportointia tässä saavutetusta edistyksestä ja sen vaikutuksista Hiilidioksidipäästöjen vähentämistavoitteet ", de Lange totesi.

Mainos
Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa