Liity verkostomme!

Työllisyys

Samapalkkaisuuspäivän: Sukupuolten palkkaero taantuu 16.4% Euroopassa

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

100000000000025B000002286E78C3EFNaiset Euroopassa silti toimia 59 päivän ilmaiseksi "- tämä on mitä uusin luvut julkaistiin tänään Euroopan komission esitys. Sukupuolten välinen palkkaero - keskimääräinen ero naisten ja miesten tuntipalkasta koko taloudessa - on tuskin muuttanut viime vuosina ja on edelleen pystyssä noin 16% (se on tällä 16.4% kuin edellisenä vuonna).
Viimeisimmät luvut tarkoittavat, että eurooppalainen samapalkkaisuuspäivä vietetään 28. helmikuuta toisena vuonna peräkkäin. EU: n laajuinen tapahtuma merkitsee uuden kalenterivuoden päivämäärää, josta lähtien naisille todella maksetaan työstä palkka miehiin verrattuna. Itse asiassa se tarkoittaa, että nykyään naiset työskentelevät 59 päivää "ilmaiseksi", kunnes vastaavat miesten ansaitsemaa määrää. Tämä on jo neljäs kerta, kun yhdenvertaisen palkan päivä pidetään Euroopan tasolla: sen jälkeen kun komissio aloitti sen 5. maaliskuuta 2011 (ks IP / 11 / 255), Toisena päivänä pidettiin 2 maaliskuussa 2012 (katso IP / 12 / 211) Ja kolmas 28 Helmikuu 2013 (IP / 13 / 165).

"Eurooppalainen samapalkkaispäivä muistuttaa meitä naisten epätasa-arvoisista palkkaedellytyksistä työmarkkinoilla. Palkkaero on pienentynyt vain vähän viime vuosina. Pahentamiseksi viime vuosien hyvin vähäinen laskusuuntaus on suurelta osin seurausta talouskriisi, jossa miesten ansiot ovat laskeneet pikemminkin kuin naisten ansiot nousevat ", sanoi EU: n oikeusasioista vastaava komission varapuheenjohtaja Viviane Reding. "Samapalkkaisuus samasta työstä on EU: n perusperiaate, mutta valitettavasti se ei ole vielä naisilla Euroopassa todellisuutta. Vuosien toimettomuuden jälkeen on muutoksen aika. Euroopan komissio työskentelee parhaillaan aloitetta käynnistää muutosta, niin että lähitulevaisuudessa emme enää tarvitse samapalkkaisuuspäivää. "

Sukupuolten palkkaero on esitetty prosentteina miesten ansioista ja edustaa eroa keskimääräisen bruttotuntipalkan mies- ja naispuolisten työntekijöiden koko EU: n taloutta. Viimeisimmät luvut osoittavat keskimääräisen 16.4% sukupuolten palkkaero 2012 koko Euroopan unionissa. Ne osoittavat pysähtyneisyyden jälkeen lievästi laskusuunnassa viime vuosina, ja luku noin 17% tai suurempi aikaisempina vuosina. Jatkuva laskeva suuntaus löytyy Tanskassa, Tšekissä, Itävallassa, Alankomaissa ja Kyproksella, missä muissa maissa (Puola, Liettua) ovat kääntynyt laskusuuntaukseen 2012. Joissakin maissa, kuten Unkari, Portugali, Viro, Bulgaria, Irlanti ja Espanja, sukupuolten palkkaero on kasvanut viime vuosina.

Laskusuuntaus palkkaero selittyy useilla tekijöillä, kuten nouseva osuus suurempi koulutettujen naispuolisten työntekijöiden tai suurempi vaikutus taantuman vaikutusta joidenkin miesvaltaisia ​​aloja, kuten rakennus- tai insinööri. Muutos ei siis johdu pelkästään palkkatason ja naisten työoloja.

Mainos

Raportti Euroopan komission joulukuussa 2013 täytäntöönpanosta EU: n sääntöjen yhtäläistä kohtelua naisten ja miesten työssä (Direktiivi 2006 / 54 / EY) Havaitsivat, että samapalkkaisuutta haittaavat useat tekijät. Näitä ovat avoimuuden puute palkkausjärjestelmien puute oikeudellista selkeyttä määritelmään samanarvoisesta työstä, ja menettelyihin esteitä. Tällaiset esteet ovat esimerkiksi tiedon puutteen työntekijöiden tarpeen, jotta onnistuneen samapalkkaisuutta tai tiedot mukaan lukien palkkatason luokkien työntekijöiden (IP / 13 / 1227). Lisääntynyt palkkojen avoimuus voisi parantaa tilannetta yksittäisten uhrien palkkasyrjinnän jotka voisivat vertailla itseään helpommin työntekijöille toista sukupuolta.

Komissio tutkii parhaillaan vaihtoehtoja toimet Euroopan tasolla parantaa pay avoimuutta ja siten torjua sukupuolten palkkaeroja, joiden avulla voidaan edistää ja helpottaa tehokasta soveltamista samapalkkaisuusperiaatteen käytännössä.

Tausta

Mainos

Sukupuolten tasa-arvo on yksi perusperiaatteista Euroopan unionin. Periaate samapalkkaisuuden on kirjattu perussopimuksiin koska 1957 ja on myös sisällytetty Direktiivi 2006 / 54 / EY yhtäläistä kohtelua naisten ja miesten työtä ja ammattia.

On 9 Joulukuu 2013 komissio antoi raportin, jossa arvioidaan määräysten soveltamista samapalkkaisuutta käytännössä EU-maissa (IP / 13 / 1227). Se totesi, että tärkein haaste kaikille jäsenvaltioille tulevaisuudessa tulee olemaan oikea soveltaminen ja sääntöjen täytäntöönpano perustetun Direktiivi 2006 / 54 / EY.

Lisäksi asianmukaisen täytäntöönpanon EU: n lainsäädännön, komissio on jatkanut toimia kaikilla rintamilla puuttua palkkaeroihin, mukaan lukien Tasa Pays Off Initiative aikana 2012 ja 2013, joka tukee työnantajien sukupuolten välisten palkkaerojen kanssa seminaarien ja harjoitusten; vuotuinen Maakohtaiset suositukset puitteissa myönnetyt eurooppalaisen ohjausjakson kiinnittänyt jäsenvaltioiden tarvetta käsitellä palkkaeron; Euroopan verkkokauppa Samapalkkaisuus Days; parhaiden käytäntöjen vaihtoa; ja rahoitus jäsenvaltion aloitteita rakennerahastojen ja kansalaisyhteiskunnan toimia.

Esimerkkejä hyvistä käytännöistä edistää samapalkkaisuutta kansallisella tasolla muun muassa:

  • Belgian parlamentti hyväksyi lain 2012 jossa yrityksiä tekemään vertaileva analyysi niiden palkkarakenteen kahden vuoden välein. Belgia oli myös ensimmäinen EU-maa järjestää samapalkkaisuuspäivän (in 2005).
  • Ranskan hallitus on vahvistanut olemassa olevia pakotteita yrityksiä 50 työntekijää ja yli, jotka eivät noudata velvoitteitaan sukupuolten tasa-arvoon. Ensimmäistä kertaa, seurauksena on 2012 asetuksella kaksi yritystä havaittiin huhtikuussa 2013 ei ole noudattanut lainsäädäntöä samapalkkaisuutta.
  • Itävallan yhdenvertaista kohtelua koskeva laki velvoittaa yrityksiä laatimaan samapalkkaisuuden raportteja. Sääntöjä, jotka vaiheittain, ovat nyt pakollisia yrityksille yli 250, 500 ja 1000 työntekijää. Yritykset, joilla on yli 150 työntekijää on tuottaa raportin 2014.
  • Portugalin Päätöslauselma 8 maaliskuuta 2013 sisältää toimenpiteet, joilla taataan ja edistää yhtäläisiä mahdollisuuksia ja tulosten naisten ja miesten työmarkkinoilla, hävittäminen mukaan luettuna palkkaerot. Toimenpiteet ovat raportointia sukupuolieroihin palkkoja teollisuudessa.

Lisätietoja

Euroopan komissio: Sukupuolten palkkaero
Euroopan komissio: Tasa Pays Off
Kotisivu johtaja Viviane Reding
Seuraa Varapuheenjohtaja Twitterissä: @ VivianeRedingEU
Seuraa EU: n oikeus- Twitterissä: @EU_Justice

Talous

Työttömyyden vähentäminen: EU: n politiikan selitys

Julkaistu

on

Sen jälkeen kun työttömyys EU: ssa oli kasvanut tasaisesti vuodesta 2013 lähtien, COVID-19-pandemia johti kasvuun vuonna 2020. Selvitä, miten EU pyrkii vähentämään työttömyyttä ja torjumaan köyhyyttä.

Vaikka EU: n työmarkkinatilanne ja työntekijöiden oikeudet ovat parantuneet merkittävästi viime vuosina, työttömyyden torjunta ja sen seuraukset COVID-kriisi ovat edelleen haasteita Euroopan unionille pyrkiessään laadukkaiden työpaikkojen luomiseen ja a sosiaalisesti osallistavaa Eurooppaa.

Lue lisää miten EU suojelee koronaviruspandemiasta kärsineitä työpaikkoja ja työntekijöitä.

Monilla aloilla on pyritty edistämään nuorten pääsyä työmarkkinoille, torjumaan pitkäaikaistyöttömyyttä, parantamaan taitoja ja helpottamaan työntekijöiden liikkuvuutta EU: ssa.

EU työttömyysaste

Huhtikuussa 2021, työttömyysaste euroalueella oli 8%, kun se maaliskuussa 8.1 oli 2021% ja huhtikuussa 7.3 2020%.

Mainos

EU: n ja jäsenvaltioiden toimivalta

EU-maat ovat edelleen ensisijaisesti vastuussa työllisyys- ja sosiaalipolitiikasta. EU täydentää ja koordinoi kuitenkin jäsenvaltioiden toimia ja edistää parhaiden käytäntöjen jakamista.

Mukaan yhdeksän artiklaa Euroopan unionin toiminnasta tehdyn sopimuksen mukaisesti EU: n olisi tarkasteltava korkean työllisyysasteen tavoitetta määriteltäessä ja toteutettaessa kaikkia sen politiikkoja ja toimia.

Mainos

Euroopan työllisyysstrategia 

Vuonna 1997 EU -maat asettivat joukon yhteisiä tavoitteita työllisyyspolitiikalle työttömyyden torjumiseksi ja uusien ja parempien työpaikkojen luomiseksi EU: ssa. Tämä käytäntö tunnetaan myös nimellä Euroopan työllisyysstrategia (EES).

Euroopan komissio seuraa ja toteuttaa strategiaa eurooppalaisen ohjausjakson- vuosittainen talous- ja työllisyyspolitiikan koordinointijakso EU: n tasolla.

Euroopan sosiaalista ja työllisyystilannetta arvioidaan EU: n lukukauden yhteydessä ja se perustuu EU: n lukukautta Työllisyyden suuntaviivatkansallisten työllisyyspolitiikan yhteiset painopisteet ja tavoitteet. Jotta EU-maat voisivat edetä eteenpäin, komissio antaa maakohtaisia ​​suosituksia, jotka perustuvat niiden edistymiseen kohti kutakin tavoitetta.

Miten sitä rahoitetaan

- Euroopan sosiaalirahasto (ESR) on Euroopan tärkein väline, jolla varmistetaan oikeudenmukaisemmat työmahdollisuudet kaikille EU: ssa asuville työntekijöille, nuorille ja kaikille työnhakijoille.

Euroopan parlamentti ehdotti rahoituksen lisäämistä vuonna EU: n talousarviosta vuosiksi 2021--2027. Rahaston uusi versio, joka tunnetaan nimellä Euroopan sosiaalirahasto Plus (ESR+), jonka budjetti on 88 miljardia euroa, keskittyy koulutukseen ja elinikäiseen oppimiseen sekä yhtäläisiin mahdollisuuksiin saada laadukkaita työpaikkoja, sosiaalista osallisuutta ja köyhyyden torjuntaa.

Työllisyyden ja sosiaalisen innovoinnin ohjelmalla (EaSI) pyritään auttamaan työllisyys- ja sosiaalipolitiikan nykyaikaistamisessa, parantamaan rahoituksen saantia sosiaalisille yrityksille tai haavoittuville henkilöille, jotka haluavat perustaa mikroyrityksen ja edistää työvoiman liikkuvuutta. EURES-verkosto. Eurooppalainen työpaikkaverkosto helpottaa liikkuvuutta tarjoamalla tietoa työnantajille ja työnhakijoille, ja siinä on myös tietokanta avoimista työpaikoista ja hakemuksista eri puolilla Eurooppaa.

- Euroopan globalisaatiorahaston (EGR) tukee työntekijöitä, jotka menettävät työpaikkansa globalisaation takia, koska yritykset voivat sulkea tai siirtää tuotantoaan EU: n ulkopuolisiin maihin tai talous- ja rahoituskriisiin, löytää uusia töitä tai perustaa omia yrityksiä.

- Rahasto Euroopan Aid vähävaraisimmille (FEAD) tukee jäsenvaltioiden aloitteita, joilla tarjotaan elintarvikkeita, perusmateriaaleja ja sosiaalista osallisuutta koskevia toimia köyhimmille.

Euroopan sosiaalirahasto Plus -palvelun päivitetty versio yhdistää useita olemassa olevia rahastoja ja ohjelmia (ESR, EaSI, FEAD, nuorisotyöllisyysaloite), yhdistäen niiden resurssit ja tarjoamalla entistä integroidumpaa ja kohdennettua tukea kansalaisille.

Nuorisotyöttömyyden torjunta

Yksi EU: n toimenpiteistä combat nuorisotyöttömyys on nuorisotakuun, jäsenvaltioiden sitoumus varmistaa, että kaikki alle 30-vuotiaat nuoret saavat laadukkaan työn, jatkokoulutuksen, oppisopimuskoulutuksen tai harjoittelupaikan neljän kuukauden kuluessa siitä, kun heistä on tullut työttömiä tai poistunut muodollisesta koulutuksesta. Nuorisotakuun täytäntöönpanoa tuetaan EU: n investoinneilla nuorten työllisyysaloitteen kautta.

- Euroopan solidaarisuusjoukot mahdollistaa nuorten vapaaehtoistyön ja tehdä työtä solidaarisuuteen liittyvissä hankkeissa eri puolilla Eurooppaa. Ensimmäinen EURES-työympäristösi 18: n nuoret auttavat 35ia ja ovat kiinnostuneita hankkimaan ammatillista kokemusta ulkomailla, löytämään työharjoittelun, harjoittelun tai oppisopimuskoulutuksen.

Oikeat taidot, oikea työ

Edistämällä ja parantamalla taitojen hankkimista, lisäämällä tutkintojen vertailukelpoisuutta ja tarjoamalla tietoa taitojen ja työpaikkojen vaatimuksista, EU tukee ihmisiä löytämään laadukkaita työpaikkoja ja tekemään parempia uravalintoja.

- Euroopan taitotietosuunnitelma2016issa käynnistetty 10-toimenpide, jonka avulla ihmiset voivat saada oikean koulutuksen ja tuen ja tarkistaa useita olemassa olevia välineitä, kuten eurooppalainen CV-muoto Europass.

Pitkäaikaistyöttömyyden haaste

Pitkäaikaistyöttömyys, kun ihmiset ovat työttömiä yli 12-kuukausia, on yksi jatkuvan köyhyyden syistä. Se jää erittäin korkea joissakin EU-maissa ja lähes edelleen 50% työttömyydestä.

EU-maat ottivat paremmin käyttöön pitkäaikaistyöttömät työmarkkinoilla suosituksia: ne kannustavat pitkäaikaistyöttömien rekisteröintiä työvoimapalveluun, yksilöllistä perusteellista arviointia heidän tarpeidensa selvittämiseksi sekä räätälöityä suunnitelmaa heidän palauttamiseksi töihin (työsopimus). Se olisi kaikkien työttömien saatavilla vähintään 18 kuukautta.

Pitkäaikainen poissaolo työstä johtaa usein työttömyyteen ja työntekijöihin, jotka poistuvat työmarkkinoilta pysyvästi. 2018issa Euroopan parlamentti muotoili joukon työntekijöitä työelämään, joka kärsii vammoista tai kroonisista terveysongelmista. toimenpiteet jäsenvaltiot voivat työskennellä, kuten työpaikkojen mukauttaminen ammattitaidon kehittämisohjelmien avulla, joustavien työolojen varmistaminen ja työntekijöiden tukeminen (mukaan lukien valmennus, psykologin tai terapeutin käyttö).

Työntekijöiden liikkuvuuden edistäminen

Työttömyyden torjuminen voi auttaa ihmisiä helpottamaan työskentelyä toisessa maassa. EU: lla on joukko yhteisiä sääntöjä ihmisten suojelemiseksi sosiaaliset oikeudet liittyvät työttömyyteen, sairauksiin, äitiyteen / isyyteen, perhe-etuuksiin jne., kun he liikkuvat Euroopassa. Säännöt Työntekijöiden lähettämistä sama periaate samasta työstä samassa työpaikassa.

Lue lisää mitä EU tekee globalisaation vaikutuksilla työllisyyteen.

Lisätietoja EU: n sosiaalipolitiikoista

Lue lisää 

Continue Reading

Talous

Unkarin työvoimapula saa hallituksen etsimään työntekijöitä ulkomailta

Julkaistu

on

Yleensä maahanmuuttajahaluinen Budapestin hallitus etsii ulkomaalaisia ​​auttamaan työvoimapulaan, kirjoittaa Bukarestin kirjeenvaihtaja Cristian Gherasim.

Unkarin ulkoministeri sanoi, että yritykset saavat rekrytoida ammattitaitoista työvoimaa EU: n ulkopuolisista maista. Ulkoministeri Peter Szijjarto tuki siirtoa sanomalla, että tämä auttaa Unkarin tämän vuoden 5.5 prosentin kasvutavoitteen saavuttamisessa.

Esimerkiksi yksi ala, josta kärsii työvoimapula, on Unkarin hotelliteollisuus, joka on viime aikoina ilmaissut vahvan huolensa kokkien ja siivoushenkilöstön puutteesta. Tamás Flesch, Unkarin hotelli- ja ravintolaliiton johtaja, sanoi haastattelussa, että Budapestin hotellien omistajat pyrkivät kaikin voimin turvaamaan kipeästi tarvittavan työvoiman.Hotelli on esimerkki siitä, että hotellin johtaja joutuu siivoamaan huoneet itse.

Mainos

Monet muut Keski- ja Itä -Euroopan maat ovat kamppailleet työvoimapulan kanssa odotettua nopeamman talouden elpymisen keskellä pandemiarajoitusten jälkeen.

Budapestin hallitus on toistaiseksi ollut haluton avaamaan oviaan ulkomaalaisille pääministeri Viktor Orbanin maahanmuuttovastaisen politiikan keskellä, joka on herättänyt usein yhteenottoja Euroopan unionin kanssa.

Toinen ala, jolla Unkarin työvoimapula saa läsnäolonsa, on maatalous. Unkarilaiset maanviljelijät kamppailevat löytääkseen tarpeeksi työntekijöitä hedelmien ja vihannesten sadonkorjuulle, ja yli 190 miljoonan euron arvosta tavaroita tuhoutui pelkästään viime vuonna.

Mainos

Asiantuntijat uskovat, että paras tapa houkutella ihmisiä maatiloille on korottaa palkkoja. He uskovat, että teollisuus tarvitsee vähintään vuosikymmenen toipuakseen työpaikkojen menetyksistä ja suuntautuakseen uuteen liiketoimintatapaan.

Ja ehkä yllättävin ala Unkarin työvoimapulan vaikutuksesta on verkkokauppa. Työvoimakriisi rajoittaa sähköistä kaupankäyntiä, ja monet verkkokaupat joutuvat keskeyttämään verkkomainonnan, koska ne eivät pysty vastaamaan suurempaan kysyntään. Kristof Gal, Budapestissä toimivan verkkomarkkinointiyrityksen Klikkmarketingin perustaja, arvioi, että tämä ongelma voi vaikuttaa 30–40 prosenttiin verkkokaupoista.

Szijjarton mukaan uuden lainsäädännön, myös vuokratyöntekijöiden osalta, tavoitteena on "auttaa talouden nopeaa uudelleenkäynnistystä, jotta se olisi nopein uudelleenkäynnistys Euroopassa".

Koska Unkarin talous menee tämän vuoden ensimmäisellä neljänneksellä odotettua paremmin koronaviruksen sulkutoimenpiteistä huolimatta, Budapestin hallitus ilmoitti muista toimenpiteistä, kuten pk-yritysten byrokraattisen taakan keventämisestä ja halvoista lainoista unkarilaisten yritysten laajentamiseksi ulkomaille tai investoida vihreisiin hankkeisiin.

EU on arvostellut Budapestin hallitusta toistuvasti sen asenteesta maahanmuuttajien suhteen, lehdistönvapautta ja LGBT -yhteisöä vastaan. Euroopan komissio ja Euroopan parlamentti ovat aiemmin käynnistäneet Unkaria vastaan ​​kansalaisvapauksia koskevan "oikeusvaltioperiaatteen". Mepit pyytävät Euroopan komissiota etenemään oikeustoimissa ja jopa kieltämään Unkarilta pääsyn 750 miljardin euron Covid-19-pandemian elvytyssuunnitelmaan, jos Orbanin hallitus ei käännä kurssiaan.

Continue Reading

Työllisyys

Tiedot osoittavat, että vain 5% ensimmäisellä neljänneksellä tehdyistä pitkäaikaista ammattitaitoa vaativia viisumeita koskevista hakemuksista tuli EU: n kansalaisilta

Julkaistu

on

Yhdistyneen kuningaskunnan sisäministeriön julkaisemat luvut osoittavat, miten Britannian uusi Brexit-jälkeinen maahanmuuttojärjestelmä vaikuttaa Yhdistyneeseen kuningaskuntaan töihin saapuvien EU-kansalaisten määrään. Tämän vuoden 1. tammikuuta ja 31. maaliskuuta välisenä aikana EU: n kansalaiset tekivät 1,075 5 pitkäaikaista ammattitaitoa vaativaa viisumia, terveys- ja hoitoviisumi mukaan lukien, mikä oli vain 20,738% kaikista XNUMX XNUMX viisumihakemuksesta.

Oxfordin yliopiston Migration Observatory sanoi: ”On vielä liian aikaista sanoa, miten Brexitin jälkeinen maahanmuuttojärjestelmä vaikuttaa Yhdistyneeseen kuningaskuntaan tulevien tai työskentelevien ihmisten määrään ja ominaisuuksiin. Toistaiseksi EU: n kansalaisten uuden järjestelmän mukaiset hakemukset ovat olleet erittäin vähäisiä ja muodostavat vain muutaman prosentin Yhdistyneen kuningaskunnan viisumien kokonaiskysynnästä. Voi kuitenkin kestää jonkin aikaa, ennen kuin mahdolliset hakijat tai heidän työnantajansa tutustuvat uuteen järjestelmään ja sen vaatimuksiin. ”

Tiedot osoittavat myös, että maahanmuuttajien terveydenhuollon työntekijöiden määrä tulla työskentelemään Yhdistyneeseen kuningaskuntaan on noussut ennätystasolle. Tämän vuoden ensimmäisen neljänneksen aikana terveys- ja sosiaalialan työntekijöille käytettiin 11,171 2018 sponsoritodistusta. Jokainen todistus vastaa siirtotyöläistä. Vuoden 3,370 alussa niitä oli 40. Lähes 2010 prosenttia kaikista ammattitaitoisen työn viisumihakemuksista oli terveydenhuolto- ja sosiaalialan työntekijöille. Yhdistyneessä kuningaskunnassa on nyt enemmän siirtolaisten terveydenhuollon viisumin haltijoita kuin koskaan sitten vuoden 280 tietojen kirjaamisen jälkeen. ei vaikuttanut talven kolmanteen sulkemiseen.

Mainos

Sitä vastoin tietotekniikka-, koulutus-, rahoitus-, vakuutus-, ammatti-, tiede- ja tekninen sektori ovat kaikki nähneet tähän mennessä työllistyneiden siirtolaisten määrän vähenemisen tänä vuonna huolimatta vuoden 2020 jälkipuoliskolla tapahtuneesta mielenosoituksesta. merkitsevästi alhaisempi kuin ennen Covid-tasoa. Vuoden 2020 ensimmäisellä neljänneksellä IT-alalla myönnettiin 8,066 ammattitaitoista viisumia, tällä hetkellä 3,720 viisumia. Myös maahanmuuttajaammattilaisten sekä tieteellisten ja teknisten työntekijöiden määrä on laskenut hieman alle koronavirusta edeltäneen tason.

Viisumiasiantuntija Yash Dubal, AY & J Solicitorsin johtaja sanoi: ”Tiedot osoittavat, että pandemia vaikuttaa edelleen Yhdistyneeseen kuningaskuntaan työhön saapuvien ihmisten liikkuvuuteen, mutta se viittaa siihen, että ammattitaitoisen työviisumin kysyntä työntekijöille EU: n ulkopuolella tulee kasvaa edelleen, kun matka on normalisoitu. Intian työntekijät ovat nyt erityisen kiinnostuneita brittiläisistä IT -työpaikoista, ja odotamme tämän mallin jatkuvan. ”

Samaan aikaan sisäministeriö on julkaissut sitoumuksen ihmisten ja tavaroiden laillisen liikkuvuuden mahdollistamiseksi taloudellisen vaurauden tukemiseksi ja laittoman maahanmuuton torjumiseksi. Osana tämän vuoden tulosten toimittamissuunnitelmaa osasto myös sitoutuu '' hyödyntämään EU: n poistumismahdollisuuksia luomalla maailman tehokkaimman rajan Ison -Britannian vaurauden lisäämiseksi ja turvallisuuden lisäämiseksi '' samalla, kun se myöntää, että sen viisumimaksuista keräämät tulot voivat pienentyä vähentynyt kysyntä.

Mainos

Asiakirjassa toistetaan hallituksen suunnitelma houkutella "kirkkaimmat ja parhaat Yhdistyneeseen kuningaskuntaan".

Dubal sanoi: ”Vaikka IT -työntekijöiden ja tieteellisten ja teknisten alojen viisumeja koskevat luvut eivät kata tätä sitoumusta, uuden maahanmuuttojärjestelmän aika on vasta alkuvaiheessa, ja pandemia on vaikuttanut syvästi kansainväliseen matkustamiseen. Kokemuksemme mukaan maahanmuuttajien työviisumien helpottamisessa on kysyntää, joka toteutuu seuraavan 18 kuukauden aikana. ”

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa