Liity verkostomme!

Elokuva

Elokuva Movie Review: Wolf Wall Street (2013)

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

The-Wolf-of-Wall-Street-Trailer7aKirjoittanut: Tom Donley

Mennyt Gonzo

”Ei sympatiaa paholaiselle; pidä se mielessä. Osta lippu, ota matkaa… ja jos se joskus tulee hiukan raskaammaksi kuin mitä mielessäsi oli, hyvin… ehkä liitu se pakkotietoisuuden laajentamiseen: viritä, friikistä, lyö. ”Hunter S. Thompson

Mainos

Martin Scorsesen Wolf of Wall Street (2013) ei ole muuta kuin Hunter S. Thompsonin Pelkoa ja inhoa ​​Las Vegasissa sopivassa puku. Molemmat tarinat kertovat tarinan sellaisen rikollisen päähenkilön, joka pyrkii saavuttamattomaan määränpäähän: The American Dream, tyhjästä mielestä. Las Vegasin rauhallisen, aurinkoisen kaskadin sijaan meidät heitetään New Yorkin betoni viidakkoon - kaupunkiin, joka tunnetaan hoidon puutteesta ja myötätunnosta. Mutta mikä unelma se on, kysyt? Unelma tulla mielettömän rikkaiksi. Niin rikas, niin nopea, että se ei voinut olla totta eikä ehdottomasti laillista. Myy sielusi varhaiseläkkeelle. Miksi nähdä lapsesi, kun näet veneesi? Suunnitelma on huijata huijari. Sitten kiinni, kieltää kaiken.

Martin Scorsese on todistanut kykynsä ylittää genrejä kyvyllä kiinnittää yleisön huomion joka käänteessä. Sisään Wolf of Wall Street, Scorsese on taas ryhtynyt säännöllisen nimikorttinäyttelijänsä Leonardo DiCaprion (The Departed (2006) - Lentäjä (2004) Shutter Island (2010), ja Gangs of New York (2002)) viidennen kerran ja loi tähän asti tummimman komediansa. Molemmissa - Lentäjä että Shutter Island, DiCaprio sai tehtäväkseen pelata maanisen sosiopaatin. Sen sijaan, että säästäisi omaa virtsaansa tai päättäisi olla mielenterveyspotilas, Dicaprio koputtaa sen puistosta hämmentävällä ja lääkerikastetulla muotokuvalla. Muista vain, että tämä koko tarina perustuu tosiasioihin.

Jordan Belfort (DiCaprio) on nuori mies, joka yrittää nimetä itselleen nimeä Wall Street. Pian menetyksen jälkeen työpaikka suurelle hyvämaineiselle yritykselle, hän aloittaa ja luo uuden sijoitussektorin. Tällä alalla hyödynnetään Belfortin suurinta voimavaraa, joka on hänen kyky myydä ihmisille napauttamalla psyyken osaan, jossa ihmiset ovat haavoittuvimmassa asemassa - heidän toiveensa ja unelmansa. Hän haittaa niitä, jotka etsivät makeaa sopimusta. Kauppa, joka on liian hyvä ollakseen totta. Niillä, joilla on vain muutama tuhat säästöä eikä eläkkeelle ole näköpiirissä. Belfort tietää, että ihmisten ahneus lopulta ohittaa kykynsä ajatella kriittisesti, ja kun he tekevät, hän on valmiina syömään.

Mainos

Kun unelmat on ryöstetty, hauska voi alkaa. Juhlat ja huumeet. Naiset ja veneet. Ajoittain, Wolf of Wall Street tuntuu enemmän kokaiinin käytön mainonnalta. Tarvitsetko hissin? Kokaiinia. Pitäisikö myydä lisää varastoja? Kokaiinia. Tarvitsetko jotain kvartaalien tasoittamiseksi? Kokaiinia. Kokaiini - ihme huume. Sanoisin, että koksin pitäisi saada tukeva toimintahyvitys siitä, kuinka paljon se toi pöytään.

Pian huumeet alkavat painaa ihmisten arviointia, ja huonoja (eli laittomampia) päätöksiä tehdään edelleen. Belfort päättää toimialaan. Hän luo hirviön omaan imagoonsa: yritys Manhattanilla kauppaa penniäkään osakkeita. Hän monipuolistaa vastuitaan avaamalla offshore-tilejä. Menestys julkistetaan, mutta toisin kuin Belfortin uskottavat 'sijoittajat', FBI tietää, milloin sijoitus on liian hyvä ollakseen totta ja voi haistaa 'The Wolf'n pilaantuneita lihajäämiä.

Suosikki kohtaukseni on, kun FBI-agentti (Kyle Chandler) kohtaa Belfortin miljoonan dollarin jahtiallaan satunnaiseen keskusteluun siitä, miksi FBI on ollut niin kiinnostunut Belfortin asioista. Kun maalataan kohtaus, kun FBI-agentti Patrick Denham ja hänen kumppaninsa ovat tervetulleita alukseen, siellä on kaksi osittain päällystettyä naista, buffet ja kaikki juomat, joita voit kuvitella. Se, mikä alkaa satunnaisena keskusteluna, muuttuu Belfortin huomaamattomaksi ja röyhkeäksi lahjukseksi, ja FBI: n 'aww-schucks'-ajattelutapa osoittautuu osaksi virkaa. Belfort tajuaa hämmästyneensä ja menettää itsensä.

Silti Belfortin osalta ainoa rikos on vangitseminen. Hän alkaa syyttää muiden heikkouksia ja tyhmyyttä lopullisesta pudotuksestaan. Koskaan hyväksyä syytä miljoonien haihtumiseen muiden eläkerahastoissa. Hänen uhka ja suora myötätunto puuttuvat aina asiantuntevasti eturintamassa. Kaikesta tunnustuksesta, jonka DeCaprio on saanut, on mielestäni paljon enemmän mennä ohjaajalle.

Scorsese sisältää kaksi kohtausta, jotka ovat täysin unohtumattomia. Heidän huolellisessa pilkkaamisessaan et ole varma siitä, nauravatko vai inhoavatko he. Quaaludes käynnistää katastrofit. Molemmat kohtaukset ovat yhtä karkeita ja hämmentäviä kuin Jonah Hillin hampaat; samalla kohtaukset ovat niin hyvin koreografisoituja, että Scorsesen visio loistaa. Energia hyppää näytöltä ja sylissäsi (tai nenäsi ylös).

Vaikka tarina saavuttaa uskomattomia korkeuksia, elokuva onnistuu saavuttamaan kuumeenkorkeutensa huomaamatta ajoitetun huumeiden yliannostuksen vuoksi. Asiat purkautuvat ja yksilöiden todelliset värit tulevat ilmi, kun rahat alkavat kuivua.

Tarinan puhtaassa hulluudessa on Gonzo sydämessään. Menettömyyden yläpuolelle nousee tarina, joka painuu moraaliinsa. Mutta ymmärrät yksinkertaisesti, että tarinalla ei ole moraalia. Ei ole sielua. Se ei ole muuta kuin buzzed viikonloppu kävellä läpi autiomaassa ja hallitushuoneeseen. Silti se on huume, jota et unohda.

180 min.

Saat laatu elokuva arvosteluja, siirry Picturenose.com.

newlogo

Elokuva

Oscars 2021: Kaksi EU: n tukemaa elokuvaa voitti kuuluisat palkinnot

Julkaistu

on

Oscar-voittajat julkistettiin tänä vuonna 25. huhtikuuta 93. Oscar-seremonia, ja kaksi EU: n yhteisrahoittamaa elokuvaa voitti kolme palkintoa. Isä kirjoittanut Florian Zeller otti kotiin Florian Zellerin ja Christopher Hamptonin parhaan sovitetun käsikirjoituksen palkinnon sekä parhaan näyttelijän Sir Anthony Hopkinsin roolista. Lisäksi, Druk - Toinen kierros Thomas Vinterberg, joka sai EU: n tukea sekä sen kehittämiseen että levittämiseen, voitti parhaan kansainvälisen täysielokuvan palkinnon.

Digitaalisen aikakauden Eurooppa sopiva johtaja Margrethe Vestager sanoi: "Onnittelut! Ansaittu ja hyvin tehty EU: n tukemilla elokuvillamme tämän vuoden Oscars-sarjassa - merkittävä menestys koko eurooppalaisessa tuotannossa. Se on suuri tunnustus ja se korostaa pyrkimyksiämme auttaa alaa elpymään ja muuttumaan näinä haastavina aikoina. "

Sisämarkkinoista vastaava komissaari Thierry Breton lisäsi: "EU: n tukemien elokuvien erinomaiset tulokset vuoden 2021 Oscar-palkinnoissa ovat erinomainen esimerkki Euroopan audiovisuaalialan sietokyvystä ja ratkaiseva rooli Euroopan jatkuvalle tuelle sektorille. Olemme sitoutuneet tukemaan ja vahvistamaan tätä tukea. "

Mainos

EU tuki kahden edellä mainitun elokuvan kehittämistä ja kansainvälistä levitystä yli 1.4 miljoonan euron investoinneilla, jotka myönnettiin Creative Europe Media -ohjelma. Seitsemän MEDIA-tuettua elokuvaa oli nimitetty yhteensä 14 palkinnolle tämän vuoden Oscar-sarjassa ja kilpailevat kategorioissa, kuten paras ohjaaja, paras elokuva, paras näyttelijä ja paras käsikirjoitus. Lisätietoja näistä ja muista tuotannoista on saatavana erillisessä julkaisussa kampanja varten MEDIA 30 vuotta, joka juhlii EU: n tukea audiovisuaalialalle vuosikymmenien ajan.

Mainos
Continue Reading

Arts

Sota #Libyassa - venäläinen elokuva paljastaa, kuka levittää kuolemaa ja kauhua

Julkaistu

on

Turkki saattaa jälleen aiheuttaa päänsärkyä Euroopalle. Ankara harjoittaa kiristysstrategiaa lännessä uhkaaen päästä maahanmuuttajia Eurooppaan. Se muuttaa Libyan terroristien takaosaksi siirtämällä militantteja Idlibistä ja Pohjois-Syyriasta Tripoliin.

Turkin säännöllinen puuttuminen Libyan politiikkaan herättää jälleen kysymyksen uusosmanistisesta uhasta, joka vaikuttaa paitsi Pohjois-Afrikan alueen myös Euroopan vakauteen. Ottaen huomioon, että Recep Erdogan, kokeilemalla sulttaanin roolia, antaa itsensä kiristää eurooppalaisia ​​pelottelemalla maahanmuuttajien virtaa. Tämä Pohjois-Afrikan epävakaus voi myös johtaa uuteen muuttoliikekriisiin.

Keskeinen ongelma on kuitenkin Turkin kireät suhteet liittolaisiinsa. Alueen tilanteen määrää suurelta osin Turkin ja Venäjän kiristyneet suhteet. Ottaen huomioon sekä Syyrian että Libyan täysin erilaiset edut, voimme puhua valtioiden välisen yhteistyön heikentymisestä: se ei ole niinkään vakaa liitto, vaan pikemminkin kahden pitkäaikaisen vihollisen monimutkainen peli, johon liittyy säännöllisiä hyökkäyksiä ja skandaaleja toisiaan vastaan.

Suhteiden jäähtymistä havainnollistetaan venäläisen "Shugaley" -elokuvan toisessa osassa, jossa tuodaan esiin Turkin uusosmanistiset tavoitteet ja sen rikolliset yhteydet GNA: han. Elokuvan keskeiset hahmot ovat venäläisiä sosiologeja, jotka siepattiin Libyassa ja jotka Venäjä yrittää tuoda takaisin kotimaahansa. Sosiologien paluun tärkeydestä keskustellaan korkeimmalla tasolla, erityisesti tämän ongelman otti esiin Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov kesäkuussa 2020 tapaamisessa Libyan GNA: n valtuuskunnan kanssa.

Venäjän puoli kritisoi jo avoimesti Turkin roolia Libyassa sekä korostaa terroristien ja aseiden toimittamista alueelle. Elokuvan tekijät toivovat Shugaleyn olevan edelleen elossa jatkuvasta kidutuksesta ja ihmisoikeusloukkauksista huolimatta.

"Shugaleyn" juoni kattaa useita hallitukselle tuskallisia ja hankalia aiheita: kidutus Mitigan vankilassa, terroristiliitto Fayez al-Sarrajin hallituksen kanssa, hallitusta puolustavien militanttien sallivuus, libyalaisten resurssien hyödyntäminen kapean eliittiympäristön edut.

Ankaran toiveista riippuen GNA harjoittaa Turkkia suosivaa politiikkaa, kun taas Recep Erdoganin joukot ovat yhä enemmän integroituneet hallituksen valtarakenteisiin. Elokuva puhuu avoimesti molempia osapuolia hyödyttävästä yhteistyöstä - GNA vastaanottaa aseita turkkilaisilta, ja vastineeksi Turkki toteuttaa uusjoostomanistiset tavoitteensa alueella, mukaan lukien rikkaiden öljyvarastojen taloudelliset edut.

"Olet kotoisin Syyriasta, vai mitä? Joten olet palkkasoturi. Hölmö, ei Allah lähetti sinut tänne. Ja suuret kaverit Turkista, jotka todella haluavat Libyan öljyä. Mutta et halua kuolla sen vuoksi. Täällä he lähettävät sinä kaltaisia ​​idiootteja tänne ", Sugaleyn päähenkilö kertoo GNA: n rikollisjärjestöissä työskentelevälle militantille. Kaiken kaikkiaan tämä kaikki vain kuvaa todellisuutta: Libyassa Turkki yrittää edistää Khalid al-Sharifin, al-Qaidan läheisyyteen kuuluvien vaarallisimpien terroristien, ehdokkuutta.

Tämä on ongelman perusta: itse asiassa al-Sarraj ja hänen lähipiirinsä - Khalid al-Mishri, Fathi Bashaga jne. - myyvät maan itsemääräämisoikeutta, jotta Erdogan voi hiljaa jatkaa alueen epävakautta, vahvistaa terroristisoluja ja hyötyä - vaarantaa samalla Euroopan turvallisuuden. Vuodesta 2015 peräisin oleva terrori-isku Euroopan pääkaupungeissa voi tapahtua uudelleen, jos Pohjois-Afrikka on täynnä terroristeja. Samaan aikaan Ankara, joka rikkoo kansainvälistä oikeutta, vaatii paikkaa EU: ssa ja saa rahoitusta.

Samaan aikaan Turkki puuttuu säännöllisesti Euroopan maiden asioihin vahvistamalla aulaansa kentällä. Esimerkiksi tuore esimerkki on Saksa, jossa Military Counterintelligence Service (MAD) tutkii neljää turkkilaisen oikeistolaisen "Harmaiden susien" kannattajaa maan asevoimissa.

Saksan hallitus on juuri vahvistanut vastauksena Die Linke -puolueen pyyntöön, että Ditib ("Uskontokeskuksen turkkilais-islamilainen liitto") tekee yhteistyötä turkkilaisen suuntautuneiden "harmaiden susien" kanssa Saksassa. Saksan liittohallituksen vastauksessa viitattiin Turkin äärioikeistolaisten ja islamilaisen kattojärjestön, Saksassa toimivan Uskontoinstituutin (Ditib) Turkin ja islamin liiton väliseen yhteistyöhön, joka toimii Saksassa ja jota Turkin valtion elin, virasto, kontrolloi (DIYANET).

Olisiko asianmukainen päätös sallia EU: n jäsenyyden Turkki, joka kiristyksen, laittomien sotilaallisten tarvikkeiden ja integroitumisen kautta valtarakenteisiin armeija ja tiedustelu pyrkivät vahvistamaan asemaansa sekä Pohjois-Afrikassa että sydämessä Euroopasta? Maa, joka ei pysty edes tekemään yhteistyötä Venäjän kaltaisten liittolaistensa kanssa?

Euroopan on harkittava uudelleen asennettaan Ankaran uusosmanistiseen politiikkaan ja estettävä kiristyksen jatkuminen - muuten alue uhkaa uuden terrorismin aikakauden.

Lisätietoja "Sugaley 2" -elokuvasta ja elokuvan trailereista on osoitteessa http://shugalei2-film.com/en-us/

 

Continue Reading

Elokuva

#UNIC - Elokuvateatterien selviytyminen vaakalaudalla

Julkaistu

on

Kansainvälinen elokuvateatteriliitto (UNIC), elokuva-alan ammattiyhdistyksiä ja operaattoreita edustava elin 38 Euroopan alueella, on antanut seuraavan lausunnon:

"Kun eurooppalaiset elokuvaoperaattorit ovat vihdoin siirtymässä pitkään päättyneeseen aikaan COVID-19-taudinpurkauksen vuoksi ja tekevät kovasti töitä yleisön palaamiseksi takaisin, koko alan on keskityttävä varmistamaan, että elpyminen voi tapahtua ja että yleisö palaa nauttimaan ainutlaatuisesta kokemus elokuvien katselemisesta valkokankaalla.

"Vaikka monet jakelupuolella ovat ilmoittaneet, että" olemme kaikki tässä yhdessä ", viimeisimmät tapahtumat tekevät selvemmäksi kuin koskaan, että tämän mielipiteen on tuettava sekä tekoja että sanoja.

"Erityisesti uutta sisältöä on ensin julkaistava elokuvateattereissa, ja siinä on otettava huomioon merkittävä teatteriikkuna, ja molemmat elementit ovat välttämättömiä Euroopan (ja todellakin globaalin) elokuvateollisuuden jokaisen osan selviytymisen ja terveyden kannalta.

Mainos

"Elokuvateatterien ensimmäinen" -elokuvan strategia - johon liittyy merkittävä teatterin yksinoikeus - on todistettu liiketoimintamalli ja ratkaiseva tekijä sen varmistamiseksi, että yleisö voi nauttia monenlaisesta elokuvavalikoimasta. Tämä järjestelmä oli perusta ennätykselliselle 2019, 1.34 miljardia pääsyä ja 8.7 miljardia euroa ansaittu pelkästään Euroopan lipputuloissa.

"Koko sektorilla on ennennäkemättömiä haasteita. Alan päätökset on tehtävä enemmän kuin koskaan pitkän aikavälin näkökulmasta. Jos studiokumppanimme pakottavat elokuvateattereita odottamaan, kunnes ala nousee Yhdysvaltain kriisistä ennen uuden sisällön toimittamista, se osoittautuu liian myöhään monille eurooppalaisille elokuvateattereille ja heidän omistautuneelle työvoimalleen.

"Kaikkien, jotka ovat riippuvaisia ​​elokuvateollisuuden menestyksestä, tulisi sitoutua varmistamaan koko alan terveydentila tulevaisuudessa. Tekemällä näin he varmistavat, että laajempi elokuvateollisuus ja eurooppalaiset elokuvateatterit - yhdestä näytöstä riippumattomista taiteellisista taloista ja multiplekseistä - toipuu ja palaa kriisistä vahvemmaksi ja sietävämmäksi kuin koskaan. "

Mainos
Tietoja UNIC: sta

Unionin kansainvälinen elokuvateatteriliitto (UNIC) edustaa elokuvateollisuuden ammattijärjestöjen ja elokuvateatteritoimijoiden etuja 38 maassa Euroopassa ja naapurialueilla.

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa