Liity verkostomme!

EU

Lausunto: Debunking EU laajakaistan utopia

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Amerikkalaisena akateemikkona Euroopassa pidän uteliaina joidenkin amerikkalaisten tiedotusvälineiden väitteitä EU: n laajakaista-utopiasta. Eurooppalaiset valittavat laajasti laajakaistansa laadusta, eikä ole eurooppalaista, joka sanoisi, että Yhdysvallat on jäljessä Euroopasta.
Itse asiassa jotkut EU: n suurimmista kriitikoista ovat itse EU: n johtajia. Harkitse digitaalistrategian komissaari Neelie Kroes: "Maailma kadehti Eurooppaa, kun olimme edelläkävijöitä globaalille mobiiliteollisuudelle 1990-luvun alussa (GSM), mutta [koska] teollisuudellamme ei usein ole kotimarkkinoita myydä (esimerkiksi 4G) kuluttajille viimeisimmistä parannuksista tai niiden laitteista puuttuu tarvittavat verkot, jotta niistä tulisi täysin hyötyä. Nämä ongelmat vahingoittavat kaikkia aloja ja ryöstävät Euroopalta kipeästi tarvitsemiaan työpaikkoja. EU: n yritykset eivät ole maailmanlaajuisia Internet-toimijoita ... 4G / LTE tavoittaa vain 26% Euroopan väestöstä Yhdysvalloissa vain yksi yritys (Verizon) saavuttaa 90%! "

Kroes kiittää amerikkalaisen laajakaistamuodon menestystä ja toteaa sen kyvyn ohjata yksityisiä investointeja ja innovaatioita. Häneen liittyy yhä enemmän muita Euroopan johtajia, jotka tunnustavat, että eurooppalainen lähestymistapa ei toimi. Kroes ja Euroopan komissio ovat jo jonkin aikaa puolustaneet pyrkimyksiä luoda digitaaliset sisämarkkinat ajatuksella saada kiinni Yhdysvalloista ja joistakin Aasian maista laajakaistan ja Internetin innovaatioissa. Asiaansa rakentamiseksi he ovat pyytäneet useita riippumattomia arvioita laajakaistasta Euroopassa.

Oma uusi raportti että video- tarkastelee näitä EU-asiakirjoja nähdäkseen, miten eurooppalaiset näkevät itsensä. He sanovat päinvastoin kuin amerikkalainen media:  Se on EU, joka on jäljessä Yhdysvalloissa.  Varmasti Euroopassa on taskuja nopeita verkkoja, mutta kaiken kaikkiaan kolme neljäsosaa eurooppalaisista luottaa DSL: ään laajakaistan tarjoamiseksi. Vain 34% amerikkalaisista voi sanoa saman.

Kuten ITIF: n laajakaistaraportti huomauttaa, että verkon käyttöönotto Yhdysvalloissa on merkittävää, erityisesti ottaen huomioon maan geodemografiset haasteet, mutta alue, jolla Yhdysvallat voi parantaa, on adoptio. Adoptiokysymykset eivät liity Yhdysvaltojen verkostoihin, vaan Yhdysvaltojen väestötietoihin, mukaan lukien köyhyys ja ikä. Amerikassa, jossa OECD-maissa on eniten laajakaistaliittymiä, digitaalisen lukutaidon taso on edelleen matala, etenkin vanhusten keskuudessa. Ne, jotka eivät koskaan tarvinneet Internetiä työhönsä, löytävät vähän motivaatiota päästä verkkoon.

Mainos

Jos on olemassa laajakaistauutopia, asun todennäköisesti Tanskassa. Se on yksi OECD: n maa, joka on jatkuvasti menestynyt hyvin kaikissa laajakaistan kannalta merkityksellisissä toimenpiteissä. Digitaalinen käyttöönotto on erityisen korkea yksinkertaisesta syystä työvoimakustannukset. Palkkakustannusten pienentämiseksi (etenkin valtion työpaikoissa) ihmisten pakotettiin muuttumaan digitaalisiksi jo varhaisessa vaiheessa, ja Tanskan hallitus digitalisoi nopeasti sosiaalipalvelunsa.

Kun digitaalinen vallankumous alkoi, monet työpaikat poistettiin, jotka voitaisiin korvata digitaalisella itsepalvelulla. Käsinkirjoitettuja henkilökohtaisia ​​shekkejä ei ole nähty yli vuosikymmenen ajan, eikä missään kirjastossa ole pudotuslaatikkoa; kirjaat itse kirjat. Hallitus yksinkertaisesti ei maksa kirjastonhoitajille kirjojen tarkistamisesta! Lisäksi ensi vuoteen mennessä kaikki kommunikaatiot kuntatoimistojen kanssa käydään vain sähköisessä viestinnässä. Et voi enää soittaa läänin toimistoon. Tätä tehtävää ei enää ole.

Nykyään 65 prosentilla Tanskan väestöstä on pääsy erittäin nopeaan 100 Mpbs: n tai sitä suurempaan laajakaistaan, mutta vain 1.4% tilaa nopeimman tason. Tanskan telealan sääntelyviranomainen kertoo, että 79% tanskalaisista ostaa laajakaistapaketteja, joiden nopeus on alle 30 Mbps, vaikka kaikkien tasojen hinnat ovat kohtuulliset ja laajakaistaa on laajalti saatavilla. Tämä on erityisen tärkeää, koska monilla talouden aloilla, kuten pankki-, terveys- ja hallintoalalla, käyttäjät voivat käyttää palveluja vain digitaalisesti. Palvelut ovat täysin toimivia alle 30 Mbps: n nopeuksilla, myös mobiilipalveluiden nopeuksilla. Tätä korostetaan edelleen, koska 7 prosenttia tanskalaisista käyttää nyt 3G: tä tai 4G: tä ensisijaisena laajakaistayhteytenä, ylittäen FTTH-asiakkaita 100,000 XNUMX: lla. Kuten useimmat tanskalaiset, kotini laajakaistayhteys on DSL, eikä minusta puutu mitään.

Mainos

New America -säätiön raportissa kehutaan tanskalaista kaapeliyhtiötä Stofaa erittäin korkean laajakaistanopeuden tarjoamisesta Kööpenhaminassa, mutta Stofa ei palvele kaupunkiani; suurin osa asiakkaista on 160 mailin päässä. NAF: n raportti kiittää myös EU: n yrityksiä, jotka tarjoavat alhaisia ​​laajakaistan hintoja, mutta jättävät sitten mainitsematta, että laajakaistapalvelu on sidottu asiakkaan ostamaan kaapelitelevisiopalvelua. Siinä ei myöskään oteta huomioon, että monet eurooppalaisen Internet-palveluntarjoajan "matalasta" laajakaistahinnasta heijastavat vain väliaikaisia ​​alennuksia myynnistä.

Vaikka missään nimessä ei missään nimessä ole kattava hinnoitteluanalyysi, mietinnössäni yritetään vertailla Yhdysvaltojen ja Tanskan kaapelien laajakaistan hintoja rehellisesti sisällyttämällä verojen ja tukien todelliset kustannukset laajakaistan kokonaishintaan.

sato

Kuvio kuvaa korkealaatuisten kaapelilaajakaistapakettien vertailua Yhdysvalloissa ja Tanskassa. Laajakaista ja sisältö muodostavat suuremman osan kaapelitilauksen kokonaiskustannuksista Yhdysvalloissa (noin 86 prosenttia kokonaishinnasta), ja Yhdysvaltain paketti sisältää myös enemmän premium-kanavia. Yhdysvaltain paketissa on 200-kanavat, kun taas tanskalaisessa paketissa on vain 63, eikä se sisällä HBO: ta, Cinemaxia, ESPN: ää ja muita, jotka kuuluvat Yhdysvaltojen premium-pakettiin.

Tanskalaisessa tarjouksessa, jonka laajakaistanopeus on hiukan suurempi, mutta sisältöä on kaksi kolmasosaa vähemmän, laajakaista ja sisältö muodostavat vain 60 prosenttia kustannuksista. Loput 40 prosenttia ovat verot ja pakolliset maksut. Tanskalaiset tilaajat maksavat vastaavasti premium-paketista 35 prosenttia enemmän kuin amerikkalaiset. Luku osoittaa selvästi, että verot ja maksut muuttavat dramaattisesti laajakaistan hintojen kokonaiskuvaa. Kaikkien asiaan liittyvien kustannusten sisällyttämättä jättäminen tekee pinnallisen ja puutteellisen analyysin. Joka tapauksessa, jos NBS kiittää eurooppalaisia, mutta eurooppalaiset maksavat enemmän kaapelista, ei voi olla totta, että amerikkalaiset maksavat liian paljon.

Yhdysvalloissa on paljon parannettavia alueita, mutta laajakaistaverkot eivät kuulu niihin. Amerikkalaiset, jotka muodostavat vain 4 prosenttia maailman väestöstä, nauttivat neljänneksen maailman laajakaistainfrastruktuuri-investoinneista, ja yksityiset investoinnit henkeä kohti Yhdysvalloissa ovat kaksinkertaiset EU: n verran. Koska resurssit ovat rajalliset, on järkevää hyödyntää yksityistä sektoria verkkoinvestoinneissa. Kaikki laajakaistan julkiset varat käytetään paremmin käyttöönottoon kuin infrastruktuureihin.

Kirjailijasta

Roslyn Layton on Aalborgin yliopiston viestintä-, media- ja informaatiotutkimuksen keskuksen Internet-taloustieteen tohtori, Strand Consultin varapuheenjohtaja ja American Enterprise Institute -viestintä-, Internet- ja teknologiapolitiikan keskuksen vieraileva tutkija.

EU

Viikko edessä: Tila, jossa olemme

Julkaistu

on

Tämän viikon suuri kokonaisuus on Euroopan komission puheenjohtajan von der Leyenin "EU: n tila" (SOTEU) puhe Euroopan parlamentille Strasbourgissa. Se on Yhdysvalloilta lainattua omahyväisyyttä, kun Yhdysvaltain presidentti puhuu kongressille jokaisen vuoden alussa ja esittelee suunnitelmiaan (ja se on aina ollut hän tähän mennessä) tulevaa vuotta varten. 

Olen aina hämmästynyt amerikkalaisesta itseluottamuksesta ja lähes tuhoutumattomasta uskosta, että Amerikka on maailman suurin kansakunta. Vaikka ajattelet olevasi loistava, sinun on oltava miellyttävä mielentila, mutta Yhdysvaltojen huono tilanne tällä hetkellä niin monella tasolla saa minut ajattelemaan, että eurooppalaisten liian kriittinen katse saattaa olla terveempi näkökulma. Silti joskus olisi mukavaa, jos voisimme tunnustaa EU: n monet plussat ja olla hieman "eurooppalaisempi ja ylpeämpi".

On vaikea arvioida, kuinka paljon SOTEU kiinnostaa EU: n toimiin eniten osallistuvien ulkopuolella. Yleensä eurooppalaiset, lukuun ottamatta pienintä joukkoa kaikkein uskollisimpia, eivät mene hämmästymään siitä, kuinka mahtava EU on, tai yleensä innostuneena suunnastaan. Vaikka olisimme miettineet vastakohtaista tilannetta, Yhdistynyt kuningaskunta on antanut jokaiselle EU: n kansalaiselle erittäin terävän ilmeen "mitä jos?" 

Mainos

Kun tarkastellaan maailman paikkaa, EU näyttää olevan terveemmässä tilassa kuin useimmat - tällä on myös kirjaimellinen merkitys tänä vuonna, olemme luultavasti rokotetuin maanosa maailmassa, ja meillä on kunnianhimoinen suunnitelma turvata taloutemme sen pandemian lama ja maanosa on työntänyt leuan ja päättänyt olla tekemättä mitään muuta kuin johtamaan maailmaa ilmastonmuutoksen torjunnassa. Tunnen henkilökohtaisesti suurta toivon nousua siitä, että olemme ilmeisesti päättäneet riittävästi kollektiivisesti, riittää EU: n sisällä niiden kanssa, jotka haluavat luopua demokraattisista arvoista ja oikeusvaltioperiaatteesta. 

Komissio esittää tällä viikolla useita ehdotuksia: Vestager esittelee suunnitelman "Euroopan digitaalinen vuosikymmen"; Borrell esittelee EU: n suunnitelmat yhteyksistä Intian ja Tyynenmeren alueeseen; Jourova hahmottaa EU: n suunnitelman toimittajien suojelemiseksi; ja Schinas esittelee terveyshätätilanteisiin vastaamista ja -valmiutta koskevan EU: n paketin. 

Se on tietysti parlamentin täysistunto. SOTEUn lisäksi keskustellaan Afganistanin humanitaarisesta tilanteesta ja EU: n suhteista Taleban -hallitukseen. tiedotusvälineiden vapaudesta ja oikeusvaltioperiaatteesta Puolassa, Euroopan terveysunionista, EU: n sinisestä kortista korkeasti koulutetuille siirtolaisille ja LGBTIQ -oikeuksista keskustellaan.

Mainos

Continue Reading

EU

Viikko edessä: Varoitus on esivarressa

Julkaistu

on

Komission varapuheenjohtaja Maroš Šefčovič esittelee komission toisen vuosittaisen strategisen ennakointiraportin keskiviikkona (8. syyskuuta). Raportti tulee viikkoa ennen komission puheenjohtajan vuosittaista ”EU: n tila” -puhetta. Aloite on osa pyrkimystä varmistaa, että EU on kestävä haasteiden edessä, mutta kykenee myös valmistautumaan sisällyttämällä ennakoinnin kaikkiin päätöksenteon osa -alueisiin. Vuoden 2021 raportissa tarkastellaan rakenteellisia globaaleja megatrendejä kohti vuotta 2050, jotka vaikuttavat EU: hun, ja yksilöidään alueita, joilla EU voisi vahvistaa maailmanlaajuista johtajuuttaan. 

Tiistaina (7. syyskuuta) komissaari Hahn pitää lehdistötilaisuuden vihreiden joukkovelkakirjojen puitteiden hyväksymisestä. EUGBS (eurooppalainen vihreiden joukkovelkakirjojen standardi) pyrkii olemaan "vahva työkalu osoittamaan rahoittavansa laillisia vihreitä hankkeita, jotka EU: n taksonomia ”.

Eduskunta

Mainos

Eurooppa sopii digitaaliaikaan Johtaja ja kilpailukomissaari Margrethe Vestager tapaa (6. syyskuuta) parlamentissa viiden valiokunnan (INGE, ITRE, IMCO, LIBE, AIDA) puheenjohtajia vaihtaakseen näkemyksiä digitaalisesta agendasta. 

Naisten oikeuskomitea ja suhteista Afganistaniin vastaava valtuuskunta kokoontuvat keskustelemaan naisten ja tyttöjen oikeuksien tilanteesta.

Syövän voittamisesta vastaava erityiskomitea kokoontuu torstaina (9. syyskuuta) keskustelemaan terveystietojen vaihdosta ja syövän ehkäisyn ja hoidon digitalisoinnista sekä päivityksestä EU: n kestävän kehityksen kemikaalistrategian täytäntöönpanosta syövän ehkäisystä.

Mainos

Turvallisuuden ja puolustuksen alivaliokunta keskustelee Afganistanin tilanteesta sekä tutkimuksesta '' EU: n valmius ja vastaukset kemiallisiin, biologisiin, radiologisiin ja ydinaseisiin (CBRN) liittyviin uhkiin '' ja Sven Mikser, Euroopan parlamentin jäsen (S&D, EE), mietintöluonnos Haasteet ja tulevaisuudennäkymät monenvälisille joukkotuhoaseiden aseiden valvonta- ja aseriisuntajärjestelmille ''. 

Tuomioistuin

Euroopan unionin tuomioistuin antaa lausuntonsa 2.7 miljardin euron takaisinperimisestä Yhdistyneeltä kuningaskunnalta, koska se ei ole ottanut käyttöön riskipohjaista lähestymistapaa tullivalvontaan, vaikka OLAF, EU: n riippumaton petostentorjuntavirasto, on toistuvasti varoittanut. Tämän ongelman ratkaisematta jättäminen merkitsi myös sitä, että EU: n valmistajien oli kilpailtava EU: n kautta EU: hun tulevien aliarvostettujen tavaroiden kanssa. OLAFin luku kattaa vuodet 2011–2017. Muita tärkeitä tuomioita odotetaan turvapaikka-asioista (C-18/20, C-768/19).

neuvosto

Maatalous- ja kalastusministerit kokoontuvat epävirallisesti 5-7. Talous- ja valtiovarainministereillä on epävirallinen kokous videokonferenssilla 6. syyskuuta ja toinen epävirallinen kokous 10.-11. Kuten tavallista, euroryhmä kokoontuu ennen osallistavaa kokousta 10. 

EKP: n

Euroopan keskuspankki pitää säännöllisen kuukausikokouksensa torstaina, ja inflaatio ylittää nyt 2%: n tavoitteen. Kaikki katseet kiinnitetään siihen, mitä EKP tekee seuraavaksi.

Tunisia

EU: n korkea edustaja Josep Borrell vierailee Tunisiassa perjantaina (10. syyskuuta). Heinäkuussa Tunisian presidentti Kais Saied erotti pääministerin ja epäili parlamentin vetoavan hätävaltuuksiin mielenosoituksissa taloudellisista vaikeuksista ja Covid-19-tapausten lisääntymisestä. EU on kehottanut Tunisiaa kunnioittamaan perustuslakiaan ja oikeusvaltioperiaatettaan . 

Continue Reading

EU

Takaisin kouluun, EU -reportterin katse ensi viikkoon

Julkaistu

on

Niille teistä, jotka onnistuivat pääsemään palauttavalle kesälomalle, hyvin tehty, tarvitset sitä. Seuraava kausi on (toinen) kiireinen. 

Paljon lainsäädäntöä on aloittanut lainsäädäntömatkansa EU: n monimutkaisen päätöksentekokoneen läpi, ja paljon erittäin lihaisia ​​ehdotuksia on viipaloitu, kuutioitu ja maustettu ja lopulta heitetty sovittelukomitean paistinpannuun. sokeasilmäinen poliitikko vaikeasti saavutetuksi puheenjohtajakauden voitoksi. Biggiesin joukossa ovat Digital- ja Fit for 55 -ilmasuositukset. Ilmastosehdotukset lupaavat olevan erityisen mustelmia, kun otetaan huomioon, että hiilidioksidipäästöjä koskevat ilmastosäännökset on jo sovittu. Lopullisen tasapainon löytäminen ehdotusten välillä edellyttää toistaiseksi tuntemattoman hevoskauppaa.

Brysselin hihnat kulki elokuussa varsin lepotilassa, kunnes Afganistanin katastrofaaliset tapahtumat toivat 20 vuoden länsimaisen väliintulon vähemmän kuin voittoisaan paniikkitäyteiseen ja häikäilemättömään poistumiseen. "Länsi" on särkyneessä sotkussa, luottamus kaikkien aikojen alhaisimmalla tasolla. Von der Leyenin komissio esitti itsensä "geopoliittiseksi", Bidenin hallinto julisti "Amerikan takaisin!" - ja silti täällä ollaan. Yksi asia, jonka olen oppinut, on se, että asiat eivät ole koskaan niin huonoja, etteivät ne voisi muuttua pahemmiksi. Talebanien voitto ja julma muistutus siitä, että ISIS ei ole kadonnut, auttaa niitä, jotka tukevat heidän ihanteitaan muualla. Se ei ole kaunis kuva, mutta Euroopalla ja laajemmalla "länsimailla" on oltava rohkeutta paremmasta itsestään, joka puolustaa oikeuksia, demokratiaa, oikeusvaltiota ja vaurautta sekä kotimaassa että ulkomailla. 

Mainos

Ensi viikolla ulko- ja puolustusministerit kokoontuvat epävirallisiin neuvostoihin keskustelemaan viimeaikaisten tapahtumien seurauksista. Vakava epävakaus lähellä kotia Pohjois -Afrikassa, Libanonissa ja Valko -Venäjällä - muun muassa - ja tietysti Afganistanissa.

Puolustusministerit kokoontuvat keskustelemaan EU: n strategisesta kompassista. Tavoitteena on saada täydellinen asiakirja marraskuuhun mennessä. viimeaikaiset tapahtumat ovat osoittaneet, että EU: n on otettava enemmän vastuuta ja yhteistoimintaa turvallisuuden ja puolustuksen alalla.

Tiistaina (31. ottaa vastaan ​​miljoonia pakolaisia, jotka tarvitsevat enemmän taloudellista tukea.

Mainos

Lain sääntö

On vaikea olla majakka oikeusvaltioperiaatteelle ulkomailla, jos omat ainesosat repivät iloisesti normeja, mikä vie minut Puolaan ja Unkariin, jossa pysähtyneisyys on säilynyt kesän aikana.

Von der Leyen torjui Euroopan parlamentin jäsenet ja oikeudelliset asiantuntijat viiden sivun kirjeessä, jossa luetellaan, kuinka Unkari on rikkonut kuutta kahdeksasta oikeusvaltioperiaatteesta, jotka liittyvät EU: n talousarvion käyttämiseen, ja sen vuoksi sen pitäisi käynnistää äskettäin lyöty oikeusvaltion ehto mekanismi varojen väärinkäytön estämiseksi. Von der Leyen kirjoitti, että parlamentin jäsenet eivät olleet esittäneet riittävästi todisteita rikkomuksista ja että komissiota "ei ole asianmukaisesti kehotettu toimimaan".

Puolan laskupäivä 16. elokuuta ei ollut tapahtuma, ja komission päämaja varoitti edelleen. Ei voi olla ajattelematta, että komission oikeudellisessa yksikössä on joku, jonka seinään on kehystetty Douglas Adamsin lainaus: ”Rakastan määräaikoja. Rakastan sitä mölyävää melua, jota he aiheuttavat kulkiessaan ohi. ”

Komissio potkaisi tölkin tielle, kun he "lukivat ja analysoivat" Puolan vastausta. Varapresidentti Jourova vierailee Puolassa maanantaina (30. elokuuta). Oikeusministeri Zbigniew Ziobron äänet eivät ole rohkaisevia, ja he twiittasivat äskettäin, että EU on käynnissä "hybridisodassa" EU: ta vastaan. 

Sillä välin Slovenia pysähtyy edelleen asettamaan syyttäjiä Euroopan syyttäjänvirastoon, ja Slovenian pääministeri Jansa estää ehdokkaat.

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa