Liity verkostomme!

EU

Uudet matkailun laatuperiaatteet: Hyvä matkailijoille, hyvä pienille yrityksille

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

ict2_324Euroopan komissio ehdotti tänään (20. helmikuuta) joukkoa vapaaehtoisia eurooppalaisia ​​matkailun laatuperiaatteita sen varmistamiseksi, että muihin jäsenvaltioihin matkustavat tai mantereellemme kolmansista maista vierailevat turistit saavat vastineen rahoilleen.

Nämä periaatteet kattavat neljä pääaluetta: henkilöstön koulutus laatukoordinaattorin valvonnassa, kuluttajien tyytyväisyys sen varmistamiseksi, että turisti voi luottaa valitustensa käsittelyyn, puhtauteen ja ylläpitoon sekä tietojen oikeellisuuteen ja luotettavuuteen ainakin kaikkein tärkeimmissä ulkomaisissa maissa. Kieli. Tällaisen luotettavien ja ajantasaisten tietojen saaminen matkailupalvelujen laadusta antaa matkailijoille mahdollisuuden erottaa kilpailevat tuotteet, tehdä tietoon perustuva valinta ja voittaa kielelliset vaikeudet. Pienille ja keskisuurille yrityksille (pk-yrityksille) on helpompi korostaa, että ne tarjoavat korkealaatuista palvelua noudattamalla periaatteita. Ehdotus auttaa siten pk-yrityksiä, jotka muodostavat yli 90 prosenttia EU: n matkailualasta.

Euroopan komission varapuheenjohtaja Antonio Tajan sanoi: "Matkailupalvelujen tarjoajat voivat vakuuttaa asiakkailleen palvelujensa korkean laadun, mikä merkitsee vahvaa kilpailuetua yrityksille, erityisesti pk-yrityksille. Tämä ehdotus on tärkeä väline matkailun edelleen edistämiseen, Euroopan kasvun mestari viimeisten viiden vuoden aikana. Eurooppalaisten matkailupalvelujen korkean laadun edistäminen auttaa parantamaan matkailijoiden virtauksia EU: n sisällä ja Euroopan ulkopuolella. Tämä täydentää muita saman tavoitteen mukaisia ​​eurooppalaisia ​​aloitteita, kuten viisumien myöntämisen helpottaminen kolmansille maille -maaturisteja ja brändäys Euroopasta laadukkaiden kohteiden joukoksi. "

Mainos

Lisätietoja

Eurooppalaiset periaatteet yritysten ja kuluttajien auttamiseksi

Suositellut periaatteet auttavat matkailupalvelujen tarjoajia saamaan näkyvyyttä laajemmilla markkinoilla, erityisesti Euroopan ulkopuolella. Nykyiset erot matkailupalvelujen laadunarvioinnissa voivat aiheuttaa sekaannusta turistien keskuudessa. Esimerkiksi rajat ylittävät matkailijat eivät välttämättä löydä johdonmukaista tietoa ymmärtääkseen helposti palvelun laatua eri palveluntarjoajilta.

Mainos

Tämä heikentää heidän kykyään tehdä tietoon perustuvia valintoja etenkin matkustettaessa toiseen jäsenvaltioon tai kolmansista maista. Siksi ne eivät palkitse yrityksiä, jotka panostavat laatuun. Tämä tilanne kannustaa teollisuutta, erityisesti pk-yrityksiä, joilla on rajalliset taloudelliset resurssit, tekemään niin. Siksi komissio ehdotti tänään seuraavia periaatteita, joita yritysten on noudatettava, jos ne päättävät noudattaa niitä:

1. Periaatteita noudattavien matkailupalvelujen tarjoajien olisi varmistettava kaikkien työntekijöiden koulutus, jotka osallistuvat palvelujen tarjoamiseen suoraan kuluttajille, jotta heille osoitetut tehtävät voidaan hoitaa tyydyttävästi. Tämä suositus vaatii heitä myös:

  • Työntekijöiden kirjaaminen osallistuneesta koulutuksesta koulutusrekisteriin;
  • nimitetään laatukoordinaattori johdonmukaisen lähestymistavan varmistamiseksi tarjottujen palvelujen laadunhallinnassa, ja
  • asianomaisten työntekijöiden osallistuminen laatuprosessiin.

2. Sovelletaan kuluttajien tyytyväisyyttä koskevaa politiikkaa, mukaan lukien mekanismin perustaminen kuluttajien valitusten käsittelemiseksi palvelun toimittamispaikassa tai Internetin välityksellä ja varmistamalla, että valituksiin vastataan viipymättä. Lisäksi matkailupalvelujen tarjoajien olisi suoritettava kuluttajien tyytyväisyystutkimuksia ja otettava huomioon niiden tulokset palvelun laadun parantamiseksi.

3. Matkailupalvelujen tarjoajien olisi pidettävä dokumentoitua tilojen puhdistusta ja kunnossapitoa koskeva suunnitelma.

4. Matkailupalvelujen tarjoajien olisi asetettava kuluttajien saataville tietoja paikallisista tavoista, perinnöstä, perinteistä, palveluista, tuotteista ja kestävyysnäkökohdista jne.

5. Varmista, että nämä tiedot ovat oikeita, luotettavia, selkeitä ja saatavissa ainakin kaikkein olennaisimmalla vieraalla kielellä, jos se on sopivaa sijainnin ja liikeidean kannalta.

Kuinka periaatteet toimivat käytännössä?

Tämä aloite on vapaaehtoinen jäsenvaltioille. Tällä tavalla jäsenvaltioiden hallinnoille ei aseteta tarpeetonta taakkaa. Heitä kehotetaan kuitenkin koordinoimaan, seuraamaan ja edistämään periaatteiden soveltamista omalla alueellaan. Ehdotetut suositukset käsitellään nyt neuvostossa Kreikan ja Italian puheenjohtajakaudella.

Continue Reading
Mainos

EU

Viikko edessä: Tila, jossa olemme

Julkaistu

on

Tämän viikon suuri kokonaisuus on Euroopan komission puheenjohtajan von der Leyenin "EU: n tila" (SOTEU) puhe Euroopan parlamentille Strasbourgissa. Se on Yhdysvalloilta lainattua omahyväisyyttä, kun Yhdysvaltain presidentti puhuu kongressille jokaisen vuoden alussa ja esittelee suunnitelmiaan (ja se on aina ollut hän tähän mennessä) tulevaa vuotta varten. 

Olen aina hämmästynyt amerikkalaisesta itseluottamuksesta ja lähes tuhoutumattomasta uskosta, että Amerikka on maailman suurin kansakunta. Vaikka ajattelet olevasi loistava, sinun on oltava miellyttävä mielentila, mutta Yhdysvaltojen huono tilanne tällä hetkellä niin monella tasolla saa minut ajattelemaan, että eurooppalaisten liian kriittinen katse saattaa olla terveempi näkökulma. Silti joskus olisi mukavaa, jos voisimme tunnustaa EU: n monet plussat ja olla hieman "eurooppalaisempi ja ylpeämpi".

On vaikea arvioida, kuinka paljon SOTEU kiinnostaa EU: n toimiin eniten osallistuvien ulkopuolella. Yleensä eurooppalaiset, lukuun ottamatta pienintä joukkoa kaikkein uskollisimpia, eivät mene hämmästymään siitä, kuinka mahtava EU on, tai yleensä innostuneena suunnastaan. Vaikka olisimme miettineet vastakohtaista tilannetta, Yhdistynyt kuningaskunta on antanut jokaiselle EU: n kansalaiselle erittäin terävän ilmeen "mitä jos?" 

Mainos

Kun tarkastellaan maailman paikkaa, EU näyttää olevan terveemmässä tilassa kuin useimmat - tällä on myös kirjaimellinen merkitys tänä vuonna, olemme luultavasti rokotetuin maanosa maailmassa, ja meillä on kunnianhimoinen suunnitelma turvata taloutemme sen pandemian lama ja maanosa on työntänyt leuan ja päättänyt olla tekemättä mitään muuta kuin johtamaan maailmaa ilmastonmuutoksen torjunnassa. Tunnen henkilökohtaisesti suurta toivon nousua siitä, että olemme ilmeisesti päättäneet riittävästi kollektiivisesti, riittää EU: n sisällä niiden kanssa, jotka haluavat luopua demokraattisista arvoista ja oikeusvaltioperiaatteesta. 

Komissio esittää tällä viikolla useita ehdotuksia: Vestager esittelee suunnitelman "Euroopan digitaalinen vuosikymmen"; Borrell esittelee EU: n suunnitelmat yhteyksistä Intian ja Tyynenmeren alueeseen; Jourova hahmottaa EU: n suunnitelman toimittajien suojelemiseksi; ja Schinas esittelee terveyshätätilanteisiin vastaamista ja -valmiutta koskevan EU: n paketin. 

Se on tietysti parlamentin täysistunto. SOTEUn lisäksi keskustellaan Afganistanin humanitaarisesta tilanteesta ja EU: n suhteista Taleban -hallitukseen. tiedotusvälineiden vapaudesta ja oikeusvaltioperiaatteesta Puolassa, Euroopan terveysunionista, EU: n sinisestä kortista korkeasti koulutetuille siirtolaisille ja LGBTIQ -oikeuksista keskustellaan.

Mainos

Continue Reading

EU

Viikko edessä: Varoitus on esivarressa

Julkaistu

on

Komission varapuheenjohtaja Maroš Šefčovič esittelee komission toisen vuosittaisen strategisen ennakointiraportin keskiviikkona (8. syyskuuta). Raportti tulee viikkoa ennen komission puheenjohtajan vuosittaista ”EU: n tila” -puhetta. Aloite on osa pyrkimystä varmistaa, että EU on kestävä haasteiden edessä, mutta kykenee myös valmistautumaan sisällyttämällä ennakoinnin kaikkiin päätöksenteon osa -alueisiin. Vuoden 2021 raportissa tarkastellaan rakenteellisia globaaleja megatrendejä kohti vuotta 2050, jotka vaikuttavat EU: hun, ja yksilöidään alueita, joilla EU voisi vahvistaa maailmanlaajuista johtajuuttaan. 

Tiistaina (7. syyskuuta) komissaari Hahn pitää lehdistötilaisuuden vihreiden joukkovelkakirjojen puitteiden hyväksymisestä. EUGBS (eurooppalainen vihreiden joukkovelkakirjojen standardi) pyrkii olemaan "vahva työkalu osoittamaan rahoittavansa laillisia vihreitä hankkeita, jotka EU: n taksonomia ”.

Eduskunta

Mainos

Eurooppa sopii digitaaliaikaan Johtaja ja kilpailukomissaari Margrethe Vestager tapaa (6. syyskuuta) parlamentissa viiden valiokunnan (INGE, ITRE, IMCO, LIBE, AIDA) puheenjohtajia vaihtaakseen näkemyksiä digitaalisesta agendasta. 

Naisten oikeuskomitea ja suhteista Afganistaniin vastaava valtuuskunta kokoontuvat keskustelemaan naisten ja tyttöjen oikeuksien tilanteesta.

Syövän voittamisesta vastaava erityiskomitea kokoontuu torstaina (9. syyskuuta) keskustelemaan terveystietojen vaihdosta ja syövän ehkäisyn ja hoidon digitalisoinnista sekä päivityksestä EU: n kestävän kehityksen kemikaalistrategian täytäntöönpanosta syövän ehkäisystä.

Mainos

Turvallisuuden ja puolustuksen alivaliokunta keskustelee Afganistanin tilanteesta sekä tutkimuksesta '' EU: n valmius ja vastaukset kemiallisiin, biologisiin, radiologisiin ja ydinaseisiin (CBRN) liittyviin uhkiin '' ja Sven Mikser, Euroopan parlamentin jäsen (S&D, EE), mietintöluonnos Haasteet ja tulevaisuudennäkymät monenvälisille joukkotuhoaseiden aseiden valvonta- ja aseriisuntajärjestelmille ''. 

Tuomioistuin

Euroopan unionin tuomioistuin antaa lausuntonsa 2.7 miljardin euron takaisinperimisestä Yhdistyneeltä kuningaskunnalta, koska se ei ole ottanut käyttöön riskipohjaista lähestymistapaa tullivalvontaan, vaikka OLAF, EU: n riippumaton petostentorjuntavirasto, on toistuvasti varoittanut. Tämän ongelman ratkaisematta jättäminen merkitsi myös sitä, että EU: n valmistajien oli kilpailtava EU: n kautta EU: hun tulevien aliarvostettujen tavaroiden kanssa. OLAFin luku kattaa vuodet 2011–2017. Muita tärkeitä tuomioita odotetaan turvapaikka-asioista (C-18/20, C-768/19).

neuvosto

Maatalous- ja kalastusministerit kokoontuvat epävirallisesti 5-7. Talous- ja valtiovarainministereillä on epävirallinen kokous videokonferenssilla 6. syyskuuta ja toinen epävirallinen kokous 10.-11. Kuten tavallista, euroryhmä kokoontuu ennen osallistavaa kokousta 10. 

EKP: n

Euroopan keskuspankki pitää säännöllisen kuukausikokouksensa torstaina, ja inflaatio ylittää nyt 2%: n tavoitteen. Kaikki katseet kiinnitetään siihen, mitä EKP tekee seuraavaksi.

Tunisia

EU: n korkea edustaja Josep Borrell vierailee Tunisiassa perjantaina (10. syyskuuta). Heinäkuussa Tunisian presidentti Kais Saied erotti pääministerin ja epäili parlamentin vetoavan hätävaltuuksiin mielenosoituksissa taloudellisista vaikeuksista ja Covid-19-tapausten lisääntymisestä. EU on kehottanut Tunisiaa kunnioittamaan perustuslakiaan ja oikeusvaltioperiaatettaan . 

Continue Reading

EU

Takaisin kouluun, EU -reportterin katse ensi viikkoon

Julkaistu

on

Niille teistä, jotka onnistuivat pääsemään palauttavalle kesälomalle, hyvin tehty, tarvitset sitä. Seuraava kausi on (toinen) kiireinen. 

Paljon lainsäädäntöä on aloittanut lainsäädäntömatkansa EU: n monimutkaisen päätöksentekokoneen läpi, ja paljon erittäin lihaisia ​​ehdotuksia on viipaloitu, kuutioitu ja maustettu ja lopulta heitetty sovittelukomitean paistinpannuun. sokeasilmäinen poliitikko vaikeasti saavutetuksi puheenjohtajakauden voitoksi. Biggiesin joukossa ovat Digital- ja Fit for 55 -ilmasuositukset. Ilmastosehdotukset lupaavat olevan erityisen mustelmia, kun otetaan huomioon, että hiilidioksidipäästöjä koskevat ilmastosäännökset on jo sovittu. Lopullisen tasapainon löytäminen ehdotusten välillä edellyttää toistaiseksi tuntemattoman hevoskauppaa.

Brysselin hihnat kulki elokuussa varsin lepotilassa, kunnes Afganistanin katastrofaaliset tapahtumat toivat 20 vuoden länsimaisen väliintulon vähemmän kuin voittoisaan paniikkitäyteiseen ja häikäilemättömään poistumiseen. "Länsi" on särkyneessä sotkussa, luottamus kaikkien aikojen alhaisimmalla tasolla. Von der Leyenin komissio esitti itsensä "geopoliittiseksi", Bidenin hallinto julisti "Amerikan takaisin!" - ja silti täällä ollaan. Yksi asia, jonka olen oppinut, on se, että asiat eivät ole koskaan niin huonoja, etteivät ne voisi muuttua pahemmiksi. Talebanien voitto ja julma muistutus siitä, että ISIS ei ole kadonnut, auttaa niitä, jotka tukevat heidän ihanteitaan muualla. Se ei ole kaunis kuva, mutta Euroopalla ja laajemmalla "länsimailla" on oltava rohkeutta paremmasta itsestään, joka puolustaa oikeuksia, demokratiaa, oikeusvaltiota ja vaurautta sekä kotimaassa että ulkomailla. 

Mainos

Ensi viikolla ulko- ja puolustusministerit kokoontuvat epävirallisiin neuvostoihin keskustelemaan viimeaikaisten tapahtumien seurauksista. Vakava epävakaus lähellä kotia Pohjois -Afrikassa, Libanonissa ja Valko -Venäjällä - muun muassa - ja tietysti Afganistanissa.

Puolustusministerit kokoontuvat keskustelemaan EU: n strategisesta kompassista. Tavoitteena on saada täydellinen asiakirja marraskuuhun mennessä. viimeaikaiset tapahtumat ovat osoittaneet, että EU: n on otettava enemmän vastuuta ja yhteistoimintaa turvallisuuden ja puolustuksen alalla.

Tiistaina (31. ottaa vastaan ​​miljoonia pakolaisia, jotka tarvitsevat enemmän taloudellista tukea.

Mainos

Lain sääntö

On vaikea olla majakka oikeusvaltioperiaatteelle ulkomailla, jos omat ainesosat repivät iloisesti normeja, mikä vie minut Puolaan ja Unkariin, jossa pysähtyneisyys on säilynyt kesän aikana.

Von der Leyen torjui Euroopan parlamentin jäsenet ja oikeudelliset asiantuntijat viiden sivun kirjeessä, jossa luetellaan, kuinka Unkari on rikkonut kuutta kahdeksasta oikeusvaltioperiaatteesta, jotka liittyvät EU: n talousarvion käyttämiseen, ja sen vuoksi sen pitäisi käynnistää äskettäin lyöty oikeusvaltion ehto mekanismi varojen väärinkäytön estämiseksi. Von der Leyen kirjoitti, että parlamentin jäsenet eivät olleet esittäneet riittävästi todisteita rikkomuksista ja että komissiota "ei ole asianmukaisesti kehotettu toimimaan".

Puolan laskupäivä 16. elokuuta ei ollut tapahtuma, ja komission päämaja varoitti edelleen. Ei voi olla ajattelematta, että komission oikeudellisessa yksikössä on joku, jonka seinään on kehystetty Douglas Adamsin lainaus: ”Rakastan määräaikoja. Rakastan sitä mölyävää melua, jota he aiheuttavat kulkiessaan ohi. ”

Komissio potkaisi tölkin tielle, kun he "lukivat ja analysoivat" Puolan vastausta. Varapresidentti Jourova vierailee Puolassa maanantaina (30. elokuuta). Oikeusministeri Zbigniew Ziobron äänet eivät ole rohkaisevia, ja he twiittasivat äskettäin, että EU on käynnissä "hybridisodassa" EU: ta vastaan. 

Sillä välin Slovenia pysähtyy edelleen asettamaan syyttäjiä Euroopan syyttäjänvirastoon, ja Slovenian pääministeri Jansa estää ehdokkaat.

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa