Liity verkostomme!

EU

Roaming: 300 miljoonaa uutta asiakasta varten teleyhtiöt verkkovierailun maksuja päättyy, tutkimus osoittaa

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

tech_roaming47__01__630x42094% eurooppalaisista, jotka matkustavat kotimaansa ulkopuolelle, rajoittavat Facebookin kaltaisten palvelujen käyttöä matkaviestinnän verkkovierailumaksujen takia, kävi ilmi 28,000 300 EU: n kansalaisesta tehdyn uuden tutkimuksen perusteella. Euroopan komissio laskee, että teleyritykset puuttuvat nykyisten hinnoittelustrategioidensa vuoksi noin XNUMX miljoonan puhelimen käyttäjän markkinoilta, mikä vaikuttaa kielteisesti muihin yrityksiin, kuten sovellusten valmistajiin.

Samanaikaisesti kotona tapahtuvan matkapuhelimen, etenkin mobiilidatan, kasvavan käytön kanssa, verkkovierailupalkkioiden muita vaikutuksia ovat:

  1. 47% ei koskaan käyttäisi mobiili-Internetiä toisessa EU-maassa.
  2. Vain yksi kymmenestä käyttäisi sähköposteja samalla tavalla kuin kotona.
  3. Yli neljännes meistä kytkee matkapuhelimensa pois päältä matkustaessaan EU: ssa.
  4. Miljoonat ohjaavat tekstiviesteihin puheluiden sijaan.

Usein matkustavat - potentiaalisten markkinoiden kannattavin osa - katkaisevat todennäköisemmin matkapuhelintietovierailuominaisuutensa kuin satunnaiset matkustajat. Komissio uskoo tämän johtuvan siitä, että usein matkustavat ihmiset saavat paremmin tietoa verkkovierailun todellisista kustannuksista Euroopassa kuin harvemmin matkustavat.

Mainos

Euroopan komission varapuheenjohtaja Neelie Kroes sanoi: "Olen rehellisesti järkyttynyt näistä luvuista. Se osoittaa, että työ on saatava loppuun ja poistettava verkkovierailumaksut. Kuluttajat rajoittavat puhelinkäyttöään äärimmäisillä tavoilla, eikä sillä ole mitään järkeä myöskään yrityksille. "

"Kyse ei ole vain lomailijoiden ja teleyritysten välisestä taistelusta. Miljoonille yrityksille aiheutuu ylimääräisiä kustannuksia verkkovierailun takia, ja myös yritykset, kuten sovellusten valmistajat, menettävät tulojaan. Verkkovierailulla ei ole merkitystä sisämarkkinoilla - se on taloudellista hulluutta."

Vaikka Euroopan sovellus talous kukoistaa (IP / 14/145)Esteet kuten verkkovierailumaksuja jarruttaa osia tämän uuden alan. Matkaopas, valokuva ja kartta sovellukset ovat erityisen negatiivisesti.

Mainos

Ja kuluttajat eivät ole vain rajoittamalla niiden mobiili käyttö ulkomailla. Kotona 70% ihmisistä, jotka kutsuvat muissa EU-maissa rajoittaa näistä puheluista kustannussyistä.

Soittaminen EU: ssa

EY: n teettämän tutkimuksen mukaan 28% EU: ssa matkustavista katkaisee matkapuhelimensa meneessään toiseen maahan. Vain 8% matkustajista käyttää puhelinta ulkomailla samalla tavalla kuin kotona soittamalla. Kolme kymmenestä ei koskaan soita matkalla toiseen maahan.

Parempi tekstiviesti kuin soittaminen

On vähän enemmän ihmisiä, jotka lähettävät tekstiviestejä kuin soittaessaan toiseen maahan: kaksi kymmenestä tekisi tekstiviestejä ulkomailla samalla tavalla kuin kotimaassaan. Tutkimus osoittaa, että neljännes matkustajista ei koskaan lähetä tekstiä lähtiessään toiseen EU-maahan.

Ei mobiili-internetiä ulkomailla

Mobiilin Internetin numerot ulkomailla ovat vieläkin katastrofaalisempia. Suurin osa vastaajista: 47% ei koskaan käyttäisi sähköposteja ja sosiaalista mediaa toisessa EU-maassa. Vain yksi kymmenestä käyttäisi sähköposteja samalla tavalla kuin kotona ja vain yksi 20: stä käyttäisi sosiaalista mediaa samalla tavalla kuin kotona.

Lisäksi tiheät matkustajat katkaisevat todennäköisemmin matkapuhelindatan verkkovierailuominaisuudet kuin satunnaiset matkustajat, kun taas kunnioittavasti 33% ja 16%. Tutkimuksen mukaan ero on niin suuri, koska usein matkustavat ihmiset ovat paremmin tietoisia verkkovierailun todellisista kustannuksista Euroopassa kuin vähemmän matkustavat.

Samaan aikaan nykyisten verkkovierailusääntöjen ja alhaisempien hintojen ansiosta olemme nähneet hämmästyttävän 1,500 2008 prosentin lisääntyneen verkkovierailudatan käytön koko EU: ssa vuodesta XNUMX lähtien. Ottaen huomioon, että myös kotona mobiilidatapalvelujen yleinen käyttö ja käyttö on Se, että monet käyttäjät hillitsevät itseään, korostaa huolestuttavaa suuntausta menetetyn kasvumahdollisuuden saavuttamiseen kehittyvässä sovellustaloudessa sekä matkapuhelinoperaattoreille.

EU: n telepalvelut - kohtuuhintaisia ​​kaikille

Komission Connected Continent -lainsäädäntöehdotus (MEMO / 13 / 779) pyytää Euroopan unionin lainsäätäjiä (Euroopan parlamenttia ja neuvostoa) saavuttamaan sisämarkkinat soittaessaan puhelinta tai selatessaan Internetiä. Tavoitteena on saavuttaa sääntelyvelvoitteiden ja markkinoiden kannustimien yhdistelmä, joka saa matkapuhelinoperaattorit laajentamaan kotimaisia ​​suunnitelmiaan / nippujaan siten, että viimeistään vuoteen 2016 mennessä asiakkaat kaikkialla unionissa voivat käyttää puhelimiaan ja älypuhelimiaan kotimaan hinnoilla matkoilla kaikkialla unionissa ('vaeltaa kuin kotona'). Vuonna 2012 annettujen sääntöjen mukaan asiakkailla on myös heinäkuusta 2014 alkaen oikeus jättää kotimaansa operaattori matkustaessaan ja ottaa halpoja verkkovierailupalveluja vieraillun maan paikalliselta operaattorilta tai kotimaan kilpailevalta verkkovierailuoperaattorilta muuttamatta SIM-kortti.

Tavoitteena on luoda todellinen eurooppalainen viestintätila poistamalla asteittain käytöstä ja poistamalla kotimaan-, verkkovierailu- ja EU-sisäisistä puheluista perittävien hintojen erot.

Viimeaikaiset hinnanalennukset

Verkkovierailuongelma oli vielä suurempi muutama vuosi sitten, ennen kuin EU otti käyttöön hintakattoja vuonna 2008. Siitä lähtien kuluttajat ovat nähneet:

  1. 80%: n alennus vähittäishinnoista puheluissa ja tekstiviesteissä.
  2. Verkkovierailu on nyt jopa 91% halvempaa.

Ranskassa kuluttajat hyötyvät nyt verkkovierailupalkkioiden laajasta lopettamisesta, mikä osoittaa, että yritykset voivat tarjota puhelinsuunnitelmia, jotka toimivat kaikkialla EU: ssa yhdellä hinnalla.

Lisätietoja

Tässä ovat maasi tarkat tulokset siitä, miten kansalaiset käyttäytyvät verkkovierailussa
Lisää Connected Maanosa
Hashtag: #Roaming #ConnectedContinent
Neelie Kroesin verkkosivusto
seurata Neelie Kroes Twitterissä

EU

Viikko edessä: Tila, jossa olemme

Julkaistu

on

Tämän viikon suuri kokonaisuus on Euroopan komission puheenjohtajan von der Leyenin "EU: n tila" (SOTEU) puhe Euroopan parlamentille Strasbourgissa. Se on Yhdysvalloilta lainattua omahyväisyyttä, kun Yhdysvaltain presidentti puhuu kongressille jokaisen vuoden alussa ja esittelee suunnitelmiaan (ja se on aina ollut hän tähän mennessä) tulevaa vuotta varten. 

Olen aina hämmästynyt amerikkalaisesta itseluottamuksesta ja lähes tuhoutumattomasta uskosta, että Amerikka on maailman suurin kansakunta. Vaikka ajattelet olevasi loistava, sinun on oltava miellyttävä mielentila, mutta Yhdysvaltojen huono tilanne tällä hetkellä niin monella tasolla saa minut ajattelemaan, että eurooppalaisten liian kriittinen katse saattaa olla terveempi näkökulma. Silti joskus olisi mukavaa, jos voisimme tunnustaa EU: n monet plussat ja olla hieman "eurooppalaisempi ja ylpeämpi".

On vaikea arvioida, kuinka paljon SOTEU kiinnostaa EU: n toimiin eniten osallistuvien ulkopuolella. Yleensä eurooppalaiset, lukuun ottamatta pienintä joukkoa kaikkein uskollisimpia, eivät mene hämmästymään siitä, kuinka mahtava EU on, tai yleensä innostuneena suunnastaan. Vaikka olisimme miettineet vastakohtaista tilannetta, Yhdistynyt kuningaskunta on antanut jokaiselle EU: n kansalaiselle erittäin terävän ilmeen "mitä jos?" 

Mainos

Kun tarkastellaan maailman paikkaa, EU näyttää olevan terveemmässä tilassa kuin useimmat - tällä on myös kirjaimellinen merkitys tänä vuonna, olemme luultavasti rokotetuin maanosa maailmassa, ja meillä on kunnianhimoinen suunnitelma turvata taloutemme sen pandemian lama ja maanosa on työntänyt leuan ja päättänyt olla tekemättä mitään muuta kuin johtamaan maailmaa ilmastonmuutoksen torjunnassa. Tunnen henkilökohtaisesti suurta toivon nousua siitä, että olemme ilmeisesti päättäneet riittävästi kollektiivisesti, riittää EU: n sisällä niiden kanssa, jotka haluavat luopua demokraattisista arvoista ja oikeusvaltioperiaatteesta. 

Komissio esittää tällä viikolla useita ehdotuksia: Vestager esittelee suunnitelman "Euroopan digitaalinen vuosikymmen"; Borrell esittelee EU: n suunnitelmat yhteyksistä Intian ja Tyynenmeren alueeseen; Jourova hahmottaa EU: n suunnitelman toimittajien suojelemiseksi; ja Schinas esittelee terveyshätätilanteisiin vastaamista ja -valmiutta koskevan EU: n paketin. 

Se on tietysti parlamentin täysistunto. SOTEUn lisäksi keskustellaan Afganistanin humanitaarisesta tilanteesta ja EU: n suhteista Taleban -hallitukseen. tiedotusvälineiden vapaudesta ja oikeusvaltioperiaatteesta Puolassa, Euroopan terveysunionista, EU: n sinisestä kortista korkeasti koulutetuille siirtolaisille ja LGBTIQ -oikeuksista keskustellaan.

Mainos

Continue Reading

EU

Viikko edessä: Varoitus on esivarressa

Julkaistu

on

Komission varapuheenjohtaja Maroš Šefčovič esittelee komission toisen vuosittaisen strategisen ennakointiraportin keskiviikkona (8. syyskuuta). Raportti tulee viikkoa ennen komission puheenjohtajan vuosittaista ”EU: n tila” -puhetta. Aloite on osa pyrkimystä varmistaa, että EU on kestävä haasteiden edessä, mutta kykenee myös valmistautumaan sisällyttämällä ennakoinnin kaikkiin päätöksenteon osa -alueisiin. Vuoden 2021 raportissa tarkastellaan rakenteellisia globaaleja megatrendejä kohti vuotta 2050, jotka vaikuttavat EU: hun, ja yksilöidään alueita, joilla EU voisi vahvistaa maailmanlaajuista johtajuuttaan. 

Tiistaina (7. syyskuuta) komissaari Hahn pitää lehdistötilaisuuden vihreiden joukkovelkakirjojen puitteiden hyväksymisestä. EUGBS (eurooppalainen vihreiden joukkovelkakirjojen standardi) pyrkii olemaan "vahva työkalu osoittamaan rahoittavansa laillisia vihreitä hankkeita, jotka EU: n taksonomia ”.

Eduskunta

Mainos

Eurooppa sopii digitaaliaikaan Johtaja ja kilpailukomissaari Margrethe Vestager tapaa (6. syyskuuta) parlamentissa viiden valiokunnan (INGE, ITRE, IMCO, LIBE, AIDA) puheenjohtajia vaihtaakseen näkemyksiä digitaalisesta agendasta. 

Naisten oikeuskomitea ja suhteista Afganistaniin vastaava valtuuskunta kokoontuvat keskustelemaan naisten ja tyttöjen oikeuksien tilanteesta.

Syövän voittamisesta vastaava erityiskomitea kokoontuu torstaina (9. syyskuuta) keskustelemaan terveystietojen vaihdosta ja syövän ehkäisyn ja hoidon digitalisoinnista sekä päivityksestä EU: n kestävän kehityksen kemikaalistrategian täytäntöönpanosta syövän ehkäisystä.

Mainos

Turvallisuuden ja puolustuksen alivaliokunta keskustelee Afganistanin tilanteesta sekä tutkimuksesta '' EU: n valmius ja vastaukset kemiallisiin, biologisiin, radiologisiin ja ydinaseisiin (CBRN) liittyviin uhkiin '' ja Sven Mikser, Euroopan parlamentin jäsen (S&D, EE), mietintöluonnos Haasteet ja tulevaisuudennäkymät monenvälisille joukkotuhoaseiden aseiden valvonta- ja aseriisuntajärjestelmille ''. 

Tuomioistuin

Euroopan unionin tuomioistuin antaa lausuntonsa 2.7 miljardin euron takaisinperimisestä Yhdistyneeltä kuningaskunnalta, koska se ei ole ottanut käyttöön riskipohjaista lähestymistapaa tullivalvontaan, vaikka OLAF, EU: n riippumaton petostentorjuntavirasto, on toistuvasti varoittanut. Tämän ongelman ratkaisematta jättäminen merkitsi myös sitä, että EU: n valmistajien oli kilpailtava EU: n kautta EU: hun tulevien aliarvostettujen tavaroiden kanssa. OLAFin luku kattaa vuodet 2011–2017. Muita tärkeitä tuomioita odotetaan turvapaikka-asioista (C-18/20, C-768/19).

neuvosto

Maatalous- ja kalastusministerit kokoontuvat epävirallisesti 5-7. Talous- ja valtiovarainministereillä on epävirallinen kokous videokonferenssilla 6. syyskuuta ja toinen epävirallinen kokous 10.-11. Kuten tavallista, euroryhmä kokoontuu ennen osallistavaa kokousta 10. 

EKP: n

Euroopan keskuspankki pitää säännöllisen kuukausikokouksensa torstaina, ja inflaatio ylittää nyt 2%: n tavoitteen. Kaikki katseet kiinnitetään siihen, mitä EKP tekee seuraavaksi.

Tunisia

EU: n korkea edustaja Josep Borrell vierailee Tunisiassa perjantaina (10. syyskuuta). Heinäkuussa Tunisian presidentti Kais Saied erotti pääministerin ja epäili parlamentin vetoavan hätävaltuuksiin mielenosoituksissa taloudellisista vaikeuksista ja Covid-19-tapausten lisääntymisestä. EU on kehottanut Tunisiaa kunnioittamaan perustuslakiaan ja oikeusvaltioperiaatettaan . 

Continue Reading

EU

Takaisin kouluun, EU -reportterin katse ensi viikkoon

Julkaistu

on

Niille teistä, jotka onnistuivat pääsemään palauttavalle kesälomalle, hyvin tehty, tarvitset sitä. Seuraava kausi on (toinen) kiireinen. 

Paljon lainsäädäntöä on aloittanut lainsäädäntömatkansa EU: n monimutkaisen päätöksentekokoneen läpi, ja paljon erittäin lihaisia ​​ehdotuksia on viipaloitu, kuutioitu ja maustettu ja lopulta heitetty sovittelukomitean paistinpannuun. sokeasilmäinen poliitikko vaikeasti saavutetuksi puheenjohtajakauden voitoksi. Biggiesin joukossa ovat Digital- ja Fit for 55 -ilmasuositukset. Ilmastosehdotukset lupaavat olevan erityisen mustelmia, kun otetaan huomioon, että hiilidioksidipäästöjä koskevat ilmastosäännökset on jo sovittu. Lopullisen tasapainon löytäminen ehdotusten välillä edellyttää toistaiseksi tuntemattoman hevoskauppaa.

Brysselin hihnat kulki elokuussa varsin lepotilassa, kunnes Afganistanin katastrofaaliset tapahtumat toivat 20 vuoden länsimaisen väliintulon vähemmän kuin voittoisaan paniikkitäyteiseen ja häikäilemättömään poistumiseen. "Länsi" on särkyneessä sotkussa, luottamus kaikkien aikojen alhaisimmalla tasolla. Von der Leyenin komissio esitti itsensä "geopoliittiseksi", Bidenin hallinto julisti "Amerikan takaisin!" - ja silti täällä ollaan. Yksi asia, jonka olen oppinut, on se, että asiat eivät ole koskaan niin huonoja, etteivät ne voisi muuttua pahemmiksi. Talebanien voitto ja julma muistutus siitä, että ISIS ei ole kadonnut, auttaa niitä, jotka tukevat heidän ihanteitaan muualla. Se ei ole kaunis kuva, mutta Euroopalla ja laajemmalla "länsimailla" on oltava rohkeutta paremmasta itsestään, joka puolustaa oikeuksia, demokratiaa, oikeusvaltiota ja vaurautta sekä kotimaassa että ulkomailla. 

Mainos

Ensi viikolla ulko- ja puolustusministerit kokoontuvat epävirallisiin neuvostoihin keskustelemaan viimeaikaisten tapahtumien seurauksista. Vakava epävakaus lähellä kotia Pohjois -Afrikassa, Libanonissa ja Valko -Venäjällä - muun muassa - ja tietysti Afganistanissa.

Puolustusministerit kokoontuvat keskustelemaan EU: n strategisesta kompassista. Tavoitteena on saada täydellinen asiakirja marraskuuhun mennessä. viimeaikaiset tapahtumat ovat osoittaneet, että EU: n on otettava enemmän vastuuta ja yhteistoimintaa turvallisuuden ja puolustuksen alalla.

Tiistaina (31. ottaa vastaan ​​miljoonia pakolaisia, jotka tarvitsevat enemmän taloudellista tukea.

Mainos

Lain sääntö

On vaikea olla majakka oikeusvaltioperiaatteelle ulkomailla, jos omat ainesosat repivät iloisesti normeja, mikä vie minut Puolaan ja Unkariin, jossa pysähtyneisyys on säilynyt kesän aikana.

Von der Leyen torjui Euroopan parlamentin jäsenet ja oikeudelliset asiantuntijat viiden sivun kirjeessä, jossa luetellaan, kuinka Unkari on rikkonut kuutta kahdeksasta oikeusvaltioperiaatteesta, jotka liittyvät EU: n talousarvion käyttämiseen, ja sen vuoksi sen pitäisi käynnistää äskettäin lyöty oikeusvaltion ehto mekanismi varojen väärinkäytön estämiseksi. Von der Leyen kirjoitti, että parlamentin jäsenet eivät olleet esittäneet riittävästi todisteita rikkomuksista ja että komissiota "ei ole asianmukaisesti kehotettu toimimaan".

Puolan laskupäivä 16. elokuuta ei ollut tapahtuma, ja komission päämaja varoitti edelleen. Ei voi olla ajattelematta, että komission oikeudellisessa yksikössä on joku, jonka seinään on kehystetty Douglas Adamsin lainaus: ”Rakastan määräaikoja. Rakastan sitä mölyävää melua, jota he aiheuttavat kulkiessaan ohi. ”

Komissio potkaisi tölkin tielle, kun he "lukivat ja analysoivat" Puolan vastausta. Varapresidentti Jourova vierailee Puolassa maanantaina (30. elokuuta). Oikeusministeri Zbigniew Ziobron äänet eivät ole rohkaisevia, ja he twiittasivat äskettäin, että EU on käynnissä "hybridisodassa" EU: ta vastaan. 

Sillä välin Slovenia pysähtyy edelleen asettamaan syyttäjiä Euroopan syyttäjänvirastoon, ja Slovenian pääministeri Jansa estää ehdokkaat.

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa