Liity verkostomme!

EU

Matkailu odotetaan kasvavan jälleen 2014 johdolla vahva kotimainen ja eurooppalainen kysyntä

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

edistetään-eu-matkailuaMatkailu on ollut yksi linnoitukset Euroopan talouden talouskriisin aikana, ja myönteinen kehitys jatkuu 2014, vain 11% eurooppalaisista odottaa ei mennä pois.

Mukaan uusi Eurobarometri-tutkimus julkaistu tänään (13 helmikuu), ala on ollut moottori kotimaisen kysyntään perustuvaa talouskasvu 2013, joissa useammat ihmiset valitsevat lomailemaan ulkopuolella oman maan mutta EU: n sisällä. Vuonna 2013, 38% eurooppalaisista viettivät pääasiallinen lomalla toisessa EU-maassa, joka on viisi prosenttiyksikköä enemmän verrattuna 2012.

Samalla, vain 42% ihmisistä viettivät tärkein loma omassa maassa, viiden prosenttiyksikön laskua verrattuna 2012. Lisäksi in 2013 vain viidennes (19%) ottivat tärkein loma ulkopuolella kaksikymmentäkahdeksan EU-maihin, joka on 2% matalampi kuin 2012. Eurobarometritutkimus mieltymykset eurooppalaisia ​​kohtaan matkailun tutkitaan myös motiiveja ja esteitä eurooppalaisille matkustaa, tärkeimmät kohteet, tietolähteitä käytetään suunnittelet loma, miten eurooppalaiset järjestetty lomiaan 2013, tyytyväisyyttä alan ja turvallisuustaso kokenut majoitus ja palvelut.

Mainos

Euroopan komission varapuheenjohtaja Antonio Tajani, teollisuus- ja yrittäjyyskomissaari, kommentoi vastaajien mieltymyksiä ja kyselynäkymiä lomailuun: "Matkailusta vastaavana Euroopan komission jäsenenä en voi salata innostustani. Eurooppalaisten asenteet matkustamiseen julkaistiin tänään ovat merkki matkailualan luotettavasta ja erinomaisesta suorituskyvystä, joka on edelleen vankka taloudellinen veturi EU: n elpymiselle. Luvut puhuvat puolestaan, kun taas kyselyssä esitetyt mieltymykset ja näkemykset osoittavat, kuinka alan vankan ja joustavan suorituskyvyn odotetaan jatkaa vuonna 2014. ”

Vuonna 2013 70% eurooppalaisista matkusti vähintään yhden yöpymisen

Vain 11% eurooppalaisista uskoo, ettei mennä pois 2014 koska nykyinen taloudellinen tilanne. Neljä kymmenestä eurooppalaisesta aikovat viettää tärkein loma omassa maassa (suurin osa ihmisistä Kreikassa, Kroatiassa, Italiassa ja Bulgariassa). Kolme kymmenestä ihmiset odottavat heidän tärkein loma on EU: ssa ja yli neljä kymmenestä aikoo olla ainakin yksi niiden matkoja EU: ssa 2014. Neljäsosa suunnitelmia matkustaa EU: n ulkopuoliseen maahan (24%), mutta vain 16% on niiden tärkein loma EU: n ulkopuolella.

Mainos

Edelleen kohokohtia Eurobarometrin:

  • Vuonna 2013 70% eurooppalaisista ajettu joko henkilökohtaisista tai ammatillisista syistä vähintään yöpyminen. Vain katsomalla henkilökohtainen matkustaa 2013, useimmat ihmiset menivät pois 4 on 13 peräkkäistä yötä (57%). Suurelta osin tämä kuvio heijastuu suunnitelmat 2014.
  • Europeans mieluummin auringonvaloa ja rantaelämästä (46%).
  • Sama prosenttiosuus vastaajista mainitsee luonnon ominaisuuksien tietyssä paikassa on tärkein syy, miksi he aikovat palata samaan matkailukohde.
  • Viisi parasta EU lomakohteisiin pysyvät muuttumattomina vuodesta 2012. Espanja (15%, + 5), Ranska (11%, + 3), Italia (10%, + 2), Saksa (7%, + 2) ja Itävalta (6%, + 2) edelleen suosituin lomakohteisiin, jotka kaikki ovat todistaneet lisäystä vuodesta 2012. Vastaajat Kreikassa, Kroatiassa, Italiassa ja Bulgariassa ovat todennäköisimmin ottaa lomaa kotimaassaan, kun taas vastaajat Luxemburgissa ja Belgiassa todennäköisimmin matkustaa toiseen maahan EU: ssa. Vastaajien suunnitelmat 2014 muistuttavat läheisesti 2013.
  • Turistit Euroopassa tuntea olonsa turvalliseksi ja hyvin tyytyväisiä. Vastaajat ilmaista erittäin tyytyväisiä useimpien näkökohtia 2013 loma. Enemmistö vastaajista oli tyytyväisiä turvallisuus (95%) ja laadun (95%) niiden majoitus.

Vähän vaikutusta nykyisestä taloudellisesta tilanteesta, mutta taloudellisista syistä väliä

Ei merkittäviä muutoksia tehdään loma suunnitelmia seurauksena nykyinen taloudellinen tilanne. Tutkimuksesta käy myös tarkastellaan mahdollisia vaikuttaa loma suunnitelmia. Yli puolet vastaajista, jotka eivät mennä lomalle 2013 sanoa, että oli ainakin osittain taloudellisista syistä, ja 44% piti sitä oli pääsyy. Vain 11% vastaajista odottaa ei mennä pois 2014 koska nykyinen taloudellinen tilanne. Vielä tärkeämpää on, yli neljä kymmenestä ihmiset sanovat eivät muuta 2014 lomasuunnitelmiasi, kun taas kolmas sanovat muuta suunnitelmiaan, mutta silti matkustaa. Osa ihmisistä, jotka aikovat mennä lomalle muuttamatta suunnitelmia taloudellisista syistä vaihtelee 75% Itävallassa 10% Kreikassa.

Positiivinen kehitys tukee virallisia tilastoja. Eurostatin mukaan matkailualalla oli ennätyslukemat vuoden 20131. Yhteenlaskettu vietettyjen öiden majoitusliikkeet kaikissa 28 jäsenmaissa kasvoi 2013 mukaan 1,6% ja kirjaa 2.6 miljardia yöpymisistä verrattuna 2012.

Eurobarometri-kysely

Tämä Eurobarometri-tutkimus toteutettiin välillä 6-11 tammikuu 2014 siitä 31,122 vastaajien erilaisista sosiaalisista ja väestöryhmien, jotka haastateltiin puhelimitse (lanka- ja matkapuhelin) äidinkielellään jäsenvaltioissa sekä muissa 7 ulkopuolisissa maissa EU, eli Turkin, entisen Jugoslavian tasavallan Makedonian, Islannin, Norjan, Serbian, Montenegron ja Israelissa.

Tämä aalto on jatkoa Flash Eurobarometri mitään. 370, toteutettiin tammikuussa 2013. Tutkimuksen toteutti TNS poliittisia ja sosiaalisia.

Eurobarometri

Lisätietoja EU: n matkailupolitiikasta ja teollisuus

EU

Viikko edessä: Tila, jossa olemme

Julkaistu

on

Tämän viikon suuri kokonaisuus on Euroopan komission puheenjohtajan von der Leyenin "EU: n tila" (SOTEU) puhe Euroopan parlamentille Strasbourgissa. Se on Yhdysvalloilta lainattua omahyväisyyttä, kun Yhdysvaltain presidentti puhuu kongressille jokaisen vuoden alussa ja esittelee suunnitelmiaan (ja se on aina ollut hän tähän mennessä) tulevaa vuotta varten. 

Olen aina hämmästynyt amerikkalaisesta itseluottamuksesta ja lähes tuhoutumattomasta uskosta, että Amerikka on maailman suurin kansakunta. Vaikka ajattelet olevasi loistava, sinun on oltava miellyttävä mielentila, mutta Yhdysvaltojen huono tilanne tällä hetkellä niin monella tasolla saa minut ajattelemaan, että eurooppalaisten liian kriittinen katse saattaa olla terveempi näkökulma. Silti joskus olisi mukavaa, jos voisimme tunnustaa EU: n monet plussat ja olla hieman "eurooppalaisempi ja ylpeämpi".

On vaikea arvioida, kuinka paljon SOTEU kiinnostaa EU: n toimiin eniten osallistuvien ulkopuolella. Yleensä eurooppalaiset, lukuun ottamatta pienintä joukkoa kaikkein uskollisimpia, eivät mene hämmästymään siitä, kuinka mahtava EU on, tai yleensä innostuneena suunnastaan. Vaikka olisimme miettineet vastakohtaista tilannetta, Yhdistynyt kuningaskunta on antanut jokaiselle EU: n kansalaiselle erittäin terävän ilmeen "mitä jos?" 

Mainos

Kun tarkastellaan maailman paikkaa, EU näyttää olevan terveemmässä tilassa kuin useimmat - tällä on myös kirjaimellinen merkitys tänä vuonna, olemme luultavasti rokotetuin maanosa maailmassa, ja meillä on kunnianhimoinen suunnitelma turvata taloutemme sen pandemian lama ja maanosa on työntänyt leuan ja päättänyt olla tekemättä mitään muuta kuin johtamaan maailmaa ilmastonmuutoksen torjunnassa. Tunnen henkilökohtaisesti suurta toivon nousua siitä, että olemme ilmeisesti päättäneet riittävästi kollektiivisesti, riittää EU: n sisällä niiden kanssa, jotka haluavat luopua demokraattisista arvoista ja oikeusvaltioperiaatteesta. 

Komissio esittää tällä viikolla useita ehdotuksia: Vestager esittelee suunnitelman "Euroopan digitaalinen vuosikymmen"; Borrell esittelee EU: n suunnitelmat yhteyksistä Intian ja Tyynenmeren alueeseen; Jourova hahmottaa EU: n suunnitelman toimittajien suojelemiseksi; ja Schinas esittelee terveyshätätilanteisiin vastaamista ja -valmiutta koskevan EU: n paketin. 

Se on tietysti parlamentin täysistunto. SOTEUn lisäksi keskustellaan Afganistanin humanitaarisesta tilanteesta ja EU: n suhteista Taleban -hallitukseen. tiedotusvälineiden vapaudesta ja oikeusvaltioperiaatteesta Puolassa, Euroopan terveysunionista, EU: n sinisestä kortista korkeasti koulutetuille siirtolaisille ja LGBTIQ -oikeuksista keskustellaan.

Mainos

Continue Reading

EU

Viikko edessä: Varoitus on esivarressa

Julkaistu

on

Komission varapuheenjohtaja Maroš Šefčovič esittelee komission toisen vuosittaisen strategisen ennakointiraportin keskiviikkona (8. syyskuuta). Raportti tulee viikkoa ennen komission puheenjohtajan vuosittaista ”EU: n tila” -puhetta. Aloite on osa pyrkimystä varmistaa, että EU on kestävä haasteiden edessä, mutta kykenee myös valmistautumaan sisällyttämällä ennakoinnin kaikkiin päätöksenteon osa -alueisiin. Vuoden 2021 raportissa tarkastellaan rakenteellisia globaaleja megatrendejä kohti vuotta 2050, jotka vaikuttavat EU: hun, ja yksilöidään alueita, joilla EU voisi vahvistaa maailmanlaajuista johtajuuttaan. 

Tiistaina (7. syyskuuta) komissaari Hahn pitää lehdistötilaisuuden vihreiden joukkovelkakirjojen puitteiden hyväksymisestä. EUGBS (eurooppalainen vihreiden joukkovelkakirjojen standardi) pyrkii olemaan "vahva työkalu osoittamaan rahoittavansa laillisia vihreitä hankkeita, jotka EU: n taksonomia ”.

Eduskunta

Mainos

Eurooppa sopii digitaaliaikaan Johtaja ja kilpailukomissaari Margrethe Vestager tapaa (6. syyskuuta) parlamentissa viiden valiokunnan (INGE, ITRE, IMCO, LIBE, AIDA) puheenjohtajia vaihtaakseen näkemyksiä digitaalisesta agendasta. 

Naisten oikeuskomitea ja suhteista Afganistaniin vastaava valtuuskunta kokoontuvat keskustelemaan naisten ja tyttöjen oikeuksien tilanteesta.

Syövän voittamisesta vastaava erityiskomitea kokoontuu torstaina (9. syyskuuta) keskustelemaan terveystietojen vaihdosta ja syövän ehkäisyn ja hoidon digitalisoinnista sekä päivityksestä EU: n kestävän kehityksen kemikaalistrategian täytäntöönpanosta syövän ehkäisystä.

Mainos

Turvallisuuden ja puolustuksen alivaliokunta keskustelee Afganistanin tilanteesta sekä tutkimuksesta '' EU: n valmius ja vastaukset kemiallisiin, biologisiin, radiologisiin ja ydinaseisiin (CBRN) liittyviin uhkiin '' ja Sven Mikser, Euroopan parlamentin jäsen (S&D, EE), mietintöluonnos Haasteet ja tulevaisuudennäkymät monenvälisille joukkotuhoaseiden aseiden valvonta- ja aseriisuntajärjestelmille ''. 

Tuomioistuin

Euroopan unionin tuomioistuin antaa lausuntonsa 2.7 miljardin euron takaisinperimisestä Yhdistyneeltä kuningaskunnalta, koska se ei ole ottanut käyttöön riskipohjaista lähestymistapaa tullivalvontaan, vaikka OLAF, EU: n riippumaton petostentorjuntavirasto, on toistuvasti varoittanut. Tämän ongelman ratkaisematta jättäminen merkitsi myös sitä, että EU: n valmistajien oli kilpailtava EU: n kautta EU: hun tulevien aliarvostettujen tavaroiden kanssa. OLAFin luku kattaa vuodet 2011–2017. Muita tärkeitä tuomioita odotetaan turvapaikka-asioista (C-18/20, C-768/19).

neuvosto

Maatalous- ja kalastusministerit kokoontuvat epävirallisesti 5-7. Talous- ja valtiovarainministereillä on epävirallinen kokous videokonferenssilla 6. syyskuuta ja toinen epävirallinen kokous 10.-11. Kuten tavallista, euroryhmä kokoontuu ennen osallistavaa kokousta 10. 

EKP: n

Euroopan keskuspankki pitää säännöllisen kuukausikokouksensa torstaina, ja inflaatio ylittää nyt 2%: n tavoitteen. Kaikki katseet kiinnitetään siihen, mitä EKP tekee seuraavaksi.

Tunisia

EU: n korkea edustaja Josep Borrell vierailee Tunisiassa perjantaina (10. syyskuuta). Heinäkuussa Tunisian presidentti Kais Saied erotti pääministerin ja epäili parlamentin vetoavan hätävaltuuksiin mielenosoituksissa taloudellisista vaikeuksista ja Covid-19-tapausten lisääntymisestä. EU on kehottanut Tunisiaa kunnioittamaan perustuslakiaan ja oikeusvaltioperiaatettaan . 

Continue Reading

EU

Takaisin kouluun, EU -reportterin katse ensi viikkoon

Julkaistu

on

Niille teistä, jotka onnistuivat pääsemään palauttavalle kesälomalle, hyvin tehty, tarvitset sitä. Seuraava kausi on (toinen) kiireinen. 

Paljon lainsäädäntöä on aloittanut lainsäädäntömatkansa EU: n monimutkaisen päätöksentekokoneen läpi, ja paljon erittäin lihaisia ​​ehdotuksia on viipaloitu, kuutioitu ja maustettu ja lopulta heitetty sovittelukomitean paistinpannuun. sokeasilmäinen poliitikko vaikeasti saavutetuksi puheenjohtajakauden voitoksi. Biggiesin joukossa ovat Digital- ja Fit for 55 -ilmasuositukset. Ilmastosehdotukset lupaavat olevan erityisen mustelmia, kun otetaan huomioon, että hiilidioksidipäästöjä koskevat ilmastosäännökset on jo sovittu. Lopullisen tasapainon löytäminen ehdotusten välillä edellyttää toistaiseksi tuntemattoman hevoskauppaa.

Brysselin hihnat kulki elokuussa varsin lepotilassa, kunnes Afganistanin katastrofaaliset tapahtumat toivat 20 vuoden länsimaisen väliintulon vähemmän kuin voittoisaan paniikkitäyteiseen ja häikäilemättömään poistumiseen. "Länsi" on särkyneessä sotkussa, luottamus kaikkien aikojen alhaisimmalla tasolla. Von der Leyenin komissio esitti itsensä "geopoliittiseksi", Bidenin hallinto julisti "Amerikan takaisin!" - ja silti täällä ollaan. Yksi asia, jonka olen oppinut, on se, että asiat eivät ole koskaan niin huonoja, etteivät ne voisi muuttua pahemmiksi. Talebanien voitto ja julma muistutus siitä, että ISIS ei ole kadonnut, auttaa niitä, jotka tukevat heidän ihanteitaan muualla. Se ei ole kaunis kuva, mutta Euroopalla ja laajemmalla "länsimailla" on oltava rohkeutta paremmasta itsestään, joka puolustaa oikeuksia, demokratiaa, oikeusvaltiota ja vaurautta sekä kotimaassa että ulkomailla. 

Mainos

Ensi viikolla ulko- ja puolustusministerit kokoontuvat epävirallisiin neuvostoihin keskustelemaan viimeaikaisten tapahtumien seurauksista. Vakava epävakaus lähellä kotia Pohjois -Afrikassa, Libanonissa ja Valko -Venäjällä - muun muassa - ja tietysti Afganistanissa.

Puolustusministerit kokoontuvat keskustelemaan EU: n strategisesta kompassista. Tavoitteena on saada täydellinen asiakirja marraskuuhun mennessä. viimeaikaiset tapahtumat ovat osoittaneet, että EU: n on otettava enemmän vastuuta ja yhteistoimintaa turvallisuuden ja puolustuksen alalla.

Tiistaina (31. ottaa vastaan ​​miljoonia pakolaisia, jotka tarvitsevat enemmän taloudellista tukea.

Mainos

Lain sääntö

On vaikea olla majakka oikeusvaltioperiaatteelle ulkomailla, jos omat ainesosat repivät iloisesti normeja, mikä vie minut Puolaan ja Unkariin, jossa pysähtyneisyys on säilynyt kesän aikana.

Von der Leyen torjui Euroopan parlamentin jäsenet ja oikeudelliset asiantuntijat viiden sivun kirjeessä, jossa luetellaan, kuinka Unkari on rikkonut kuutta kahdeksasta oikeusvaltioperiaatteesta, jotka liittyvät EU: n talousarvion käyttämiseen, ja sen vuoksi sen pitäisi käynnistää äskettäin lyöty oikeusvaltion ehto mekanismi varojen väärinkäytön estämiseksi. Von der Leyen kirjoitti, että parlamentin jäsenet eivät olleet esittäneet riittävästi todisteita rikkomuksista ja että komissiota "ei ole asianmukaisesti kehotettu toimimaan".

Puolan laskupäivä 16. elokuuta ei ollut tapahtuma, ja komission päämaja varoitti edelleen. Ei voi olla ajattelematta, että komission oikeudellisessa yksikössä on joku, jonka seinään on kehystetty Douglas Adamsin lainaus: ”Rakastan määräaikoja. Rakastan sitä mölyävää melua, jota he aiheuttavat kulkiessaan ohi. ”

Komissio potkaisi tölkin tielle, kun he "lukivat ja analysoivat" Puolan vastausta. Varapresidentti Jourova vierailee Puolassa maanantaina (30. elokuuta). Oikeusministeri Zbigniew Ziobron äänet eivät ole rohkaisevia, ja he twiittasivat äskettäin, että EU on käynnissä "hybridisodassa" EU: ta vastaan. 

Sillä välin Slovenia pysähtyy edelleen asettamaan syyttäjiä Euroopan syyttäjänvirastoon, ja Slovenian pääministeri Jansa estää ehdokkaat.

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa