Liity verkostomme!

Kuluttajat

Täysi vauhti Oikeuden kasvu -aloitteille Euroopan parlamentin äänestysten jälkeen

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

559448074-12-Eurooppa-oikeus-kommentti-Kasvu EU: n ytimessäTänään (11. helmikuuta) Euroopan parlamentin valiokunnat tukivat kolmea keskeistä Euroopan komission aloitetta, jotka helpottavat ja halventavat eurooppalaisten yritysten ja kansalaisten elämää. Parlamentin oikeudellisten asioiden valiokunta (JURI) ja sen sisämarkkina- ja kuluttajansuojavaliokunta (IMCO) hyväksyivät komission ehdotukset pakettimatkoista (IP / 13 / 663), eurooppalainen tilinpidätysmääräys (IP / 11 / 923) ja erikoistuneen eurooppalaisen patenttituomioistuimen toimivaltasäännöistä (IP / 13 / 750).

"Tämä on hyvä päivä kansalaisille ja hyvä päivä kasvulle. Tämänpäiväiset Euroopan parlamentin äänet tasoittavat tietä miljoonien pakettimatkailijoiden oikeuksien vahvistamiselle ja helpottavat rajatylittävien velkojen perintää miljoonille pk-yrityksillemme. Tämä on oikeutta kansalaisten ja kasvun palveluksessa ", sanoi varapuheenjohtaja Viviane Reding, EU: n oikeusasioista vastaava komissaari. "Olen kiitollinen Euroopan parlamentille kolmen selkeän äänestyksen ja yhden selkeän viestin purkamisesta: Eurooppa yksinkertaistaa yritysten menettelyjä ja parantaa kansalaisten suojelua. Jatkan yhteistyötä Euroopan parlamentin ja kansallisten ministereiden kanssa varmistaakseni nämä ehdotukset kirjoita nopeasti EU: n peruskirja. "

1. Pakettimatkat: Kuluttajien oikeuksien parantaminen 120 miljoonalle lomailijalle

Mainos

Euroopan parlamentin IMCO-valiokunta äänesti tukemaan Euroopan komission ehdotusta pakettilomia koskevien EU: n sääntöjen uudistamiseksi (IP / 13 / 663). Pakettimatkoja koskevat EU: n nykyiset säännöt ovat vuodelta 1990. Uusien sääntöjen mukaan pakettimatkadirektiivi siirtyy digitaaliseen aikakauteen ja suojelee paremmin 120 miljoonaa kuluttajaa, jotka ostavat räätälöityjä matkajärjestelyjä, etenkin verkossa. Uudistus vahvistaa kuluttajansuojaa lisäämällä avoimuutta ostamiensa matkatuotteiden tyypistä ja vahvistamalla heidän oikeuksiaan, jos jokin menee pieleen. Yritykset hyötyvät myös siitä, että uudella direktiivillä poistetaan vanhentuneet tietovaatimukset, kuten tarve painaa esitteet uudelleen, ja varmistaa, että kansalliset maksukyvyttömyyssuojajärjestelmät tunnustetaan yli rajojen.

Tärkeimmät IMCO-komitean tukemat muutokset ovat:

  1. Jäsenvaltiot voivat pakettimatkojen järjestäjien lisäksi asettaa pakettimatkojen vähittäiskauppiaat vastuuseen, jos pakettiloman aikana menee pieleen.
  2. Järjestäjät voivat pyytää hinnankorotusta vain, jos heidän kustannuksensa kasvavat yli 3%, ja matkustajilla on oikeus irtisanoa sopimus tai heille on mahdollisuuksien mukaan tarjottava vaihtoehtoinen loma, jos hinnankorotus ylittää 8%.

Myös tänään Euroopan parlamentin JURI-valiokunta antoi lausunnon, joka tukee yleisesti komission matkapakettiehdotusta.

Mainos

Seuraavat vaiheet: Ensimmäisen käsittelyn täysistunnossa äänestetään direktiiviehdotuksesta maaliskuussa 2014. Sen jälkeen Euroopan parlamentin ja ministerineuvoston on sovittava lopullisesta tekstistä "tavanomaisessa lainsäätämisjärjestyksessä" (yhteispäätösmenettely).

2. Eurooppalainen tilin säilyttämismääräys: yritysten auttaminen perimään ylimääräiset 600 miljoonaa euroa rajat ylittäviä velkoja

Parlamentin JURI-valiokunta äänesti myös tukevansa kompromissitekstiä, josta sovittiin kolmikantaneuvotteluissa Euroopan komission ja ministerineuvoston kanssa ehdotuksesta asetukseksi eurooppalaisen tilin säilyttämismääräyksen perustamisesta (IP / 11 / 923). Ehdotus auttaa yrityksiä perimään miljoonia rajatylittäviä velkoja antamalla velkojille mahdollisuuden säilyttää velallisen pankkitilillä oleva velka.

Vaikka EU: n sisämarkkinoiden avulla yritykset voivat käydä rajat ylittävää kauppaa ja kasvattaa tulojaan, nykyään noin miljoonalla pienyrityksellä on ongelmia rajatylittävien velkojen kanssa. Jopa 1 miljoonan euron vuotuinen velka poistetaan tarpeettomasti, koska yritysten mielestä on liian pelottavaa käynnistää kalliita, sekavia oikeusjuttuja ulkomailla. Eurooppalaisella tilin pidätysmääräyksellä voi olla ratkaiseva merkitys velan perintämenettelyissä, koska se estäisi velallisia siirtämästä omaisuuttaan toiseen maahan, kun menettelyt aineellisen tuomion saamiseksi ja täytäntöönpanemiseksi ovat käynnissä. Se parantaisi näin rajat ylittävän velan takaisinperinnän mahdollisuuksia.

JURI-valiokunnan tärkeimmät muutokset, jotka heijastavat kolmikantaneuvottelujen sopimusta, ovat:

  1. Vaatimus, jonka mukaan hakijan on asetettava vakuus pyytämällä pidätysmääräystä perusteettomien vaatimusten välttämiseksi (joitakin poikkeuksia lukuun ottamatta);
  2. sääntö velkojan vastuusta eurooppalaiselle tilinpidätysmääräyksellä velalliselle aiheutuneista vahingoista ja
  3. rajoitetaan velallisten mahdollisuutta saada tietoja velkojien tileistä;

Seuraavat vaiheet: Euroopan parlamentin oikeudellisten asioiden valiokunta (JURI) äänesti jo 30. toukokuuta komission ehdotuksen (MEMO / 13 / 481). Ministerit keskustelivat ehdotuksesta oikeusneuvoston kokouksessa 6. kesäkuuta 2013 ja pääsivät yleiseen lähestymistapaan 6. joulukuuta 2013 (SPEECH / 13 / 1029). Lain saamiseksi komission ehdotuksen on hyväksyttävä yhdessä Euroopan parlamentin ja jäsenvaltioiden neuvostossa (joka äänestää määräenemmistöllä). Euroopan parlamentin odotetaan äänestävän täysistunnossa maaliskuussa, jotta ehdotus hyväksytään Kreikan puheenjohtajakaudella.

3. Yhdennetyn patenttisuojan oikeudellisten aukkojen täyttäminen

Oikeudellisten asioiden valiokunta (JURI) äänesti myös Euroopan komission ja ministerineuvoston kanssa käydyissä kolmikantaneuvotteluissa sovitun kompromissitekstin puolesta ehdotuksista, joiden tarkoituksena on täydentää Euroopan laajuisen patenttisuojan oikeudellista kehystä ja päivittää voimassa olevat EU: n säännöt lainkäyttövaltaan tuomioiden tunnustaminen (IP / 13 / 750). Muutokset valmistavat tapaa, jolla erikoistunut eurooppalainen patenttituomioistuin - yhtenäinen patenttituomioistuin - astuu voimaan ratifioinnin jälkeen, mikä helpottaa yritysten ja keksijöiden patenttien suojaamista. Tuomioistuimella on erityinen toimivalta patenttikiistoissa välttäen useita oikeudenkäyntejä jopa 28 eri kansallisessa tuomioistuimessa. Tämä vähentää kustannuksia ja johtaa nopeisiin päätöksiin patenttien pätevyydestä tai rikkomisesta, mikä lisää innovaatioita Euroopassa. Se on osa toimenpidepakettia, josta on hiljattain sovittu yhtenäisen patenttisuojan takaamiseksi sisämarkkinoilla (IP / 11 / 470).

JURI-valiokunta tukee komission ehdotusta ja sen tavoitteita tekemällä vain muutamia pieniä muutoksia ehdottamalla:

  1. Selvennykset siitä, että Bryssel I -asetus ei vaikuta asioiden sisäiseen jakamiseen yhdistetyn patenttituomioistuimen jaostojen välillä;
  2. selvennykset siitä, missä tapauksissa yhtenäinen patenttituomioistuin voi käsitellä kolmansien valtioiden vastaajiin liittyviä riitoja, ja
  3. varmistetaan asetuksen varhainen voimaantulo.

Seuraavat vaiheet

Ministerien saavutettua yleisen lähestymistavan joulukuun oikeusneuvostossa (MEMO / 13 / 1109), Euroopan parlamentin on nyt äänestettävä mietinnöstään täysistunnossa, jonka odotetaan saapuvan viimeistään huhtikuussa 2014. Komissio kannustaa myös jäsenvaltioita ratifioimaan yhtenäisen patenttituomioistuimen sopimuksen mahdollisimman nopeasti ja saattamaan valmistelutyön päätökseen. edellytetään, että tuomioistuin aloittaa toimintansa vastaavasti, jotta ensimmäiset yhtenäispatentit voidaan myöntää mahdollisimman lyhyessä ajassa.

kuluttajansuoja

Kuluttajansuoja: Komissio käynnistää julkisen kuulemisen kuluttajien rahoituspalvelujen etämarkkinoinnista

Julkaistu

on

Euroopan komissio on käynnistänyt julkisen kuulemisen kuluttajille tarjottujen rahoituspalvelujen etämarkkinoinnista. EU: lla on säännöt käytössä kuluttajien suojelemiseksi, kun he allekirjoittavat sopimuksen vähittäisrahoituspalvelujen tarjoajan kanssa etäältä, esimerkiksi puhelimitse tai verkossa. Kaikki pankki -, luotto -, asuntolainan, vakuutuksen, henkilökohtaisen eläkkeen, sijoitus - tai maksupalvelut kuuluvat palvelun piiriin Kuluttajien rahoituspalvelujen etämyyntiä koskeva direktiivi aina kun rahoituspalvelu ostetaan etäältä.

Oikeusasioista vastaava komissaari Didier Reynders sanoi: "On aika mukauttaa EU: n sääntömme nykyaikaan. Kuluttajat ostavat rahoituspalveluja yhä enemmän verkosta. Tämä julkinen kuuleminen auttaa meitä tunnistamaan kansalaisten ja yritysten tarpeet, jotta voimme tehdä direktiivistä tulevaisuuden kestävän. "

 Julkisen kuulemisen tulokset hyödyntävät komission harkintaa direktiivin mahdollisesta tarkistamisesta, joka odotetaan vuonna 2022. Julkinen kuuleminen kerää kokemuksia ja mielipiteitä kuluttajilta, rahoitusalan vähittäiskaupan ammattilaisilta, kansallisilta viranomaisilta ja muilta sidosryhmiltä direktiivistä. . Julkinen kuuleminen on käytettävissä tätä ja on avoinna 28. syyskuuta 2021 asti.

Mainos

Continue Reading

kuluttajansuoja

Kuinka EU pyrkii parantamaan kuluttajansuojaa

Julkaistu

on

Selvitä, miten EU pyrkii parantamaan kuluttajansuojaa ja mukauttamaan sen uusiin haasteisiin, kuten vihreään siirtymään ja digitaaliseen muutokseen. yhteiskunta 

Talouden muuttuessa globaalimmaksi ja digitaalisemmaksi EU etsii uusia tapoja suojella kuluttajia. Toukokuun täysistunnossa parlamentin jäsenet keskustelevat digitaalinen tulevaisuus Euroopassa. Raportissa keskitytään poistamaan esteitä digitaalisten sisämarkkinoiden toiminnalta ja parantamaan kuluttajien taiteellisen tiedustelun käyttöä.

Infografinen kuva kuluttajansuojasta Euroopan unionissa
Vahvistetaan kuluttajansuojaa  

Uusi kuluttaja-asialista

Myös parlamentti työskentelee uusi kuluttaja-asialista sstrategia vuosille 2020--2025 keskittyen viiteen alueeseen: vihreä siirtymä, digitaalinen muutos, kuluttajaoikeuksien tehokas täytäntöönpano, tiettyjen kuluttajaryhmien erityistarpeet ja kansainvälinen yhteistyö.

Mainos

Kestävän kulutuksen helpottaminen

- Ilmastoneutraaliuden tavoite vuodelle 2050 on EU: n prioriteetti, ja kuluttajakysymyksillä on merkitys - kestävän kulutuksen ja pyöreä talous.

Infografinen kuva eurooppalaisista tukee ilmastonmuutoksen torjumista
Kestävä kulutus  

Marraskuussa 2020 parlamentin jäsenet hyväksyivät a raportti kestävästä sinkusta markkinoiden kehotuksesta Euroopan komissiota perustamaan ns oikeus korjata tehdä korjauksista järjestelmällisiä, kustannustehokkaita ja houkuttelevia. Jäsenet vaativat myös tuotteiden käyttöiän merkitsemistä sekä toimenpiteitä uudelleenkäytön kulttuurin edistämiseksi, mukaan lukien ennalta omistettujen tuotteiden takuut.

He haluavat myös toimenpiteitä suunnitella tuotteita tarkoituksellisesti tavalla, joka tekee niistä vanhentuneita tietyn ajan kuluttua ja toisti vaatimukset yhteiselle laturille.

Mainos

Komissio työskentelee elektroniikkasääntöjen korjausoikeuden ja tuotteiden ympäristöjalanjälkeä koskevan lainsäädännön korjaamiseksi, jotta kuluttajat voivat vertailla niitä.

Tarkastelu Tavaroiden myyntiä koskeva direktiivi, joka on suunniteltu vuodelle 2022, selvitetään, voisiko nykyistä kahden vuoden oikeudellista takuuta pidentää uusille ja ennalta omistetuille tavaroille.

Syyskuussa 2020 komissio käynnisti kestävien tuotteiden aloite, uuden Circular Economy toimintasuunnitelma. Sen tavoitteena on saada tuotteet sopimaan ilmastoneutraaliin, resurssitehokkaaseen ja kiertotalouteen vähentämällä samalla jätettä. Siinä käsitellään myös haitallisten kemikaalien esiintymistä tuotteissa, kuten elektroniikassa ja ICT-laitteissa, tekstiileissä ja huonekaluissa.

Digitaalisen muutoksen tekeminen turvalliseksi kuluttajille

- digitaalinen muunnos muuttaa dramaattisesti elämäämme, mukaan lukien tapa tehdä ostoksia. EU: n kuluttajasääntöjen helpottamiseksi komissio ehdotti joulukuussa 2020 uutta Digitaalipalvelulaki, joukko sääntöjä kuluttajien turvallisuuden parantamiseksi kaikilla online-alustoilla EU: ssa, myös online-markkinapaikoilla.

Parlamentin jäsenet haluavat kuluttajien olevan yhtä turvallinen ostoksilla verkossa tai offline ja haluavat eBayn ja Amazonin kaltaisten alustojen tehostavan toimiaan väärennettyjä tai vaarallisia tuotteita myyvien kauppiaiden torjumiseksi ja lopettamaan palvelujaan käyttävät petolliset yritykset.

Parlamentin jäsenet ehdottivat myös sääntöjä käyttäjien suojelemiseksi haitallista ja laitonta sisältöä verkossa samalla kun turvataan sananvapaus ja kehotetaan laatimaan uudet verkkomainontaa koskevat säännöt, jotka antavat käyttäjille paremman hallinnan.

Kun otetaan huomioon tekoälyn vaikutukset, EU valmistelee sääntöjä sen hallitsemiseksi mahdollisuuksia ja uhkia. Parlamentti on perustanut erityisvaliokunnan ja korostaa ihmisläheisen lainsäädännön tarvetta. Parlamentti on ehdottanut tekoälyn siviilioikeudellista vastuuta koskevaa järjestelmää, jossa määritetään kuka on vastuussa, kun tekoälyjärjestelmät aiheuttavat vahinkoa.

Kuluttajien oikeuksien täytäntöönpanon vahvistaminen

EU-maat ovat vastuussa kuluttajien oikeuksien valvonnasta, mutta EU: lla on koordinoiva ja tukeva rooli. Sen käyttöön ottamien sääntöjen joukossa on direktiivi a kuluttajalainsäädännön parempi täytäntöönpano ja nykyaikaistaminen että kollektiivisia oikeussuojakeinoja koskevat säännöt.

Kuluttajien erityistarpeiden huomioon ottaminen

Haavoittuvat kuluttajat, kuten lapset, vanhukset tai vammaiset ihmiset, samoin kuin taloudellisissa vaikeuksissa olevat ihmiset tai kuluttajat, joilla on rajoitettu pääsy Internetiin, tarvitsevat erityisiä suojatoimia. Uudessa kuluttaja-asioissa komissio aikoo keskittyä Internetin saatavuuteen, taloudellisesti heikossa asemassa oleviin kuluttajiin ja lapsille tarkoitettuihin tuotteisiin liittyviin ongelmiin.

Komission suunnitelmat sisältävät enemmän offline-neuvoja kuluttajille, joilla ei ole internetyhteyttä, sekä rahoitusta velanhoitopalvelujen saatavuuden ja laadun parantamiseksi taloudellisissa vaikeuksissa oleville ihmisille.

Koska lapset ovat erityisen alttiita haitalliselle mainonnalle, parlamentti on hyväksynyt tiukemmat säännöt audiovisuaalisille mediapalveluille audiovisuaalisten mediapalvelujen osalta.

EU: ssa myytävien tuotteiden turvallisuuden takaaminen

Kuluttajat ostavat usein EU: n ulkopuolella valmistettuja tuotteita. Komission mukaan ostot EU: n ulkopuolisilta myyjiltä EU kasvoi 17 prosentista vuonna 2014 27 prosenttiin vuonna XNUMX 2019 ja uudessa kuluttajaohjelmassa korostetaan kansainvälisen yhteistyön tarvetta kuluttajansuojan varmistamiseksi. Kiina oli suurin tavaroiden toimittaja EU: hun vuonna 2020, joten komissio laatii heidän kanssaan toimintasuunnitelman vuonna 2021 verkossa myytävien tuotteiden turvallisuuden lisäämiseksi.

Marraskuussa 2020 parlamentti hyväksyi a päätöslauselma vaaditaan suurempia ponnisteluja sen varmistamiseksi, että kaikki EU: ssa myydyt tuotteet ovat turvallisia riippumatta siitä, ovatko ne valmistettuja EU: ssa tai sen ulkopuolella tai myydäänkö verkossa tai offline-tilassa.

Seuraavat vaiheet

Parlamentin sisämarkkina- ja kuluttajansuojavaliokunta valmistelee komission ehdotusta uuden kuluttaja-asialistan kannalta. Parlamentin jäsenten odotetaan äänestävän siitä syyskuussa.

Lue lisää 

Continue Reading

Business Information

#GDPR-vaatimustenmukaisuus: Manetu pelastamaan?

Julkaistu

on

Ruotsin sääntelijät 11. maaliskuuta löi Googlelle 7.6 miljoonan dollarin sakko, koska se ei ole vastannut riittävästi asiakkaiden pyyntöihin poistaa heidän henkilökohtaiset tietonsa hakukoneen luetteloista. Rangaistus oli yhdeksänneksi korkein sen jälkeen, kun EU: n vesistöalueiden yleinen tietosuoja-asetus (GDPR) tuli voimaan toukokuussa 2018 - silti se haalisti verrattuna 50 miljoonan euron sakkoihin, jotka Ranskan tietosuojaviranomaiset osuivat Googleen tammikuussa 2019.

Mikä pahempaa, alle viikon kuluttua Ruotsin päätöksestä, yksi Googlen pienemmistä kilpailijoista jätetty GDPR-valitus Irlannin sääntelyviranomaisille. Kilpaileva yritys, avoimen lähdekoodin verkkoselain Brave väittää, että teknologiajätti ei ole onnistunut keräämään erityistä suostumusta kuluttajatietojen jakamiseen eri palveluissaan ja että sen tietosuojakäytäntö olemme ”Toivottoman epämääräinen”. Viimeisin valitus tarkoittaa, että Irlannin tietosuojaviranomaiset ovat parhaillaan tutkineet Googlen tiedonkeruukäytäntöjä kolmessa avoimessa tutkimuksessa.

Google ei myöskään ole ainoa yritys tehdä asiakkaiden tietojen hallinnan lisääntynyt valvonta. Vaikka BKR: n sakot ovat tähän mennessä olleet noin 114 miljoonaa euroa, sääntelyviranomaiset kaikkialla Euroopan unionissa olemme kutina varmistaa laajempien tietosuojamääräysten perusteellisempi noudattaminen. Yritykset puolestaan ​​eivät yksinkertaisesti ole valmiita. Lähes kaksi vuotta BKR: n voimaantulon jälkeen, jotkut 30% Suurin osa eurooppalaisista yrityksistä on edelleen asetuksen ulkopuolella, kun taas eurooppalaisten ja pohjoisamerikkalaisten johtajien tutkimukset ovat tunnistettu yksityisyyden riskin seuranta yhtenä vakavimmista ongelmista, joka vaikuttaa heidän yrityksiinsä.

Mainos

Huolimatta menot miljardeja euroja lakimiehiltä ja tietosuojakonsultteilta, monilla yrityksillä, jotka käsittelevät ja säilyttävät kuluttajatietoja - käytännössä melkein kaikilla yrityksillä - ei ole ollut kehitetty selkeä suunnitelma sen varmistamiseksi, että ne ovat täysin yhdenmukaisia ​​huipputeknisen tietosuojalainsäädännön kanssa, kuten GDPR. Jopa suurin osa yrityksistä, jotka on sertifioitu vaatimustenmukaisiksi, ovat huolissaan siitä, etteivät ne kykene ylläpitämään vaatimustenmukaisuutta pitkällä aikavälillä.

Erityisen hankalien kysymysten joukossa yritykset kohtaavat sitä, miten koota kaikki tietyn kuluttajan hallussa olevat tiedot ja miten muuttaa tai poistaa näitä tietoja GDPR: n tai vastaavan lainsäädännön, kuten Kalifornian kuluttajansuojalain (kuten Kalifornian kuluttajansuojalaki) mukaisten asiakaspyyntöjen perusteella ( CCPA).

Erilaisia ​​aloittavia yrityksiä on kuitenkin tulossa tarjoamaan innovatiivisia ratkaisuja, joilla helpotetaan entistä tiukemman yksityisyyslainsäädännön noudattamisen taakkaa. Uusin Manetu on tarkoitus ottaa käyttöön CPM-ohjelmistonsa huhtikuussa. Ohjelmisto käyttötarkoituksiin koneoppimis- ja korrelaatioalgoritmit, joiden avulla voidaan koota kaiken henkilökohtaisesti tunnistettavissa olevat tiedot, joita yritykset hallitsevat - mukaan lukien joitain tietoja, joista he eivät ehkä edes ole tietoisia. Kuluttajat voivat sitten päästä järjestelmään hallitsemaan käyttöoikeuksia, jotka he ovat myöntäneet tiedoilleen, myös erittäin rakeisella tasolla.

Mainos
Manetu-lähestymistavan ytimessä on ajatus, että antamalla kuluttajille parempaa hallintaa tietoihinsa - GDPR: n kaltaiseen lainsäädäntöpilariin - on hyötyä sekä asiakkaille että yrityksille. Kuten toimitusjohtaja Moiz Kohari selitti: ”Kuluttajien hallitseminen ei ole vain oikein tehtävä. Viime kädessä se on hyvää liiketoimintaa. Kohtele asiakkaitasi hyvin on vanha mantra, ja se on silti loistava. Mutta nykymaailmassa meidän on myös kohdeltava heidän tietojaan oikein. Tee se, ja ansaitset luottamussidoksen, joka maksaa osinkoa pitkään. ”

Asiakkaiden luottamuksen ansaitsemisen lisäksi kuluttajakeskeisempi tiedonhallintamenetelmä voi auttaa yrityksiä optimoimaan aikaa ja resursseja - sekä tietojen käsittelyn aikana että osoitettaessa GDPR: n tai muun yksityisyydensuojalainsäädännön noudattamista. Kuluttajapyyntöjen automatisointi tietojen käyttämistä, muuttamista tai poistamista varten vähentää merkittävästi kustannuksia, joita yrityksille aiheutuu tällä hetkellä käsittelemällä näitä pyyntöjä.

Samalla tavalla kuin blockchain-tekniikka tekee markkinat avoimemmiksi kirjaamalla kaikki transaktiot pysyvään pääkirjaan. Manetu-alusta yhdistää automaation ja muuttumattoman lokin, mitä kuluttajien myöntämät oikeudet ja milloin ja miten he ovat vaihtaneet kyseisiin oikeuksiin.

Tämä dokumentaatio voi olla korvaamaton yrityksille, joiden on osoitettava sääntelijöille, että ne noudattavat yksityisyydensuojaa koskevia säännöksiä, kuten GDPR. EU: n säännöissä vahvistetaan muun muassa ”oikeus unohtaa”. Manetu-lokin avulla yritykset voivat molemmat noudattaa ”unohda minut” -pyyntöjä ja todistaa tehneensä niin - säilyttämättä pääsyä tietoihin, jotka kuluttaja on pyytänyt heitä unohtamaan. Yritykset voivat osoittaa kattavan rekisterin kaikista käyttöoikeuksista, jotka käyttäjät ovat myöntäneet tai peruuttaneet.

Kaksi iskua Googlea vastaan ​​- Ruotsin viranomaisten määräämä GDPR-sakko ja Irlannin tietosuojavaltuutettujen uusi tutkimus - vahvistavat, että tietosuoja on yksi suurimmista haasteista Euroopassa toimiville yrityksille lähitulevaisuudessa. Yritysten on yhä tärkeämpää virtaviivaistaa tiedonhallintaprosessejaan, jotta niillä olisi valvonnan taso, jota sekä sääntelijät että kuluttajat nyt odottavat.

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa