Liity verkostomme!

EU

Euroopan tulevaisuus: varapuheenjohtaja Viviane Reding pitää julkista keskustelua Lontoossa

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Euroopan unioniEuroopan tulevaisuus, kansalaisten oikeudet ja toipuminen talouskriisistä ovat aiheita, joista keskustellaan 44. kansalaisvuoropuhelussa (ks. Liite) Euroopan komission varapuheenjohtajan Viviane Redingin, Ison-Britannian Eurooppa-ministerin David Lidingtonin ja noin 400 ihmisen kanssa. Lontoossa, joka pidetään 10. helmikuuta 2014.

"Kun toukokuussa pidettävät Euroopan parlamentin vaalit lähestyvät, on tärkeämpää kuin koskaan olla yhteydessä kansalaisiin ja käydä rehellinen keskustelu Euroopasta, mitä se tarkoittaa tänään ja mitä sen pitäisi tarkoittaa huomenna", sanoi varapuheenjohtaja Viviane Reding puhuen eteenpäin keskustelun. "Nyt kun vietämme 40 vuotta Euroopan unionissa, Winston Churchills, Harold Wilsons ja joukko brittiläisiä poliitikkoja molemmilla puolilla poliittista spektriä ovat jo pitkään tunnustaneet, että Eurooppa ei ole kaukana vain maanosasta. Toivon, että Yhdistynyt kuningaskunta ja kansalaiset, joita tapaan Lontoossa maanantaina, osallistuvat vahvasti keskusteluihin Euroopan tulevaisuudesta. "

Keskustelu käydään maanantai helmikuu 10th klo 14.00 ja 15.45 GMT (15h kohteeseen 16h45 CET) Royal Institution, 21 Albemarle Street, London W1. Kansalaiset ympäri Yhdistyneessä kuningaskunnassa voivat osallistua Lontoon tapauksessa valvottu Financial Times Poliittinen toimittaja George Parker.

Mainos

Tapahtuma voi katsella suorana lähetyksenä verkon kautta kun taas kansalaiset eri puolilta Eurooppaa voivat myös osallistua kautta Facebook ja Twitter käyttäen hashtagia #EUDeb8.

Tausta

Mistä kansalaisten vuoropuhelut ovat?

Mainos

Tammikuussa 2013 Euroopan komissio aloitti Euroopan kansalaisten teemavuoden (IP / 13 / 2), vuosi, joka on omistettu kansalaisille ja heidän oikeuksilleen. Kyseisen vuoden ja nyt Euroopan parlamentin vaalien aikana komission jäsenet ovat keskustelleet kansalaisten kanssa heidän tulevaisuuden odotuksistaan ​​kansalaisvuoropuheluissa kaikkialla EU: ssa.

Toistaiseksi 43 Kansalaisten dialogit on tapahtunut Euroopan unionissa, jossa on ainakin yksi jäsen läsnä joka kerta. Kaikkiaan yli 47 tällaisia ​​kokouksia on suunniteltu (katso liite), johon osallistui kansallisten ja eurooppalaisten poliitikkojen.

Kaikki vuoropuhelut voivat olla tässä noudatettu.

A äskettäinen Eurobarometri-mielipidekysely osoittaa, että 42% briteistä mieltä, että he ovat EU: n kansalaiset (59% keskimäärin kansalaisille kaikissa jäsenvaltioissa). Vain 34% sanovat, että he tietävät, mitä oikeuksia EU kansalaisuus tuo, kun taas 48% briteistä haluaisi tietää enemmän oikeuksistaan ​​EU: n kansalaisina.

Kansalaisvuoropuhelut ovat osa komission pyrkimyksiä käsitellä näitä kysymyksiä.

Miksi komissio tekee tämän nyt?

Koska Eurooppa on tienhaarassa. Tulevat kuukaudet ja vuodet ovat ratkaisevia Euroopan unionin tulevan kehityksen kannalta, ja monet äänet tarjoavat monia erilaisia ​​mielipiteitä siitä, mihin suuntaan sen pitäisi mennä. On välttämätöntä antaa kansalaisille suora ääni tässä keskustelussa. Kysyttäessä, onko "heidän äänensä tärkeä" Euroopan unionissa, vain 19% britteistä sanoi, että se on, kun vastaava luku 29% eurooppalaisista kokonaisuutena. Brittiläisten ja yleisön äänien kuunteleminen kaikkialla Euroopassa on siis tärkeämpää kuin koskaan.

Mikä tulee olemaan lopputulos Dialogues?

Kautta saadun palautteen aikana vuoropuhelut auttaa ohjaamaan komission kuin se laatii suunnitelmia tulevan uudistamisen EU. Yksi päätavoitteista vuoropuhelut myös valmistella maaperää 2014 Euroopan vaalit toukokuussa.

On 8 toukokuu 2013, Euroopan komissio julkaisi toisen EU kansalaisuuteen vuonna, jossa esitetään 12 uutta konkreettista toimenpidettä kansalaisten ongelmien ratkaisemiseksi (IP / 13 / 410 että MEMO / 13 / 409).

Kansalaisten raportti on komission vastaus toukokuussa 2012 pidettyyn laajaan verkkokuulemiseen (IP / 12 / 461) ja EU: n kansalaisten oikeuksia ja heidän tulevaisuutta koskevassa kansalaisvuoropuhelussa esitettyjä kysymyksiä ja ehdotuksia.

Lisätietoja

Lisätietoja Lontoon kansalaisten vuoropuhelusta

Keskusteluja kansalaisten kanssa Euroopan tulevaisuutta

Euroopan kansalaisten teemavuosi

Eurooppalaiset sanoa mielipiteensä: Kuulemisen tulokset EU: n kansalaisten oikeudet

Kotisivu johtaja Viviane Reding

Seuraa johtaja Twitterissä: @ VivianeRedingEU

Euroopan komission edustusto Lontoossa

Liite

1. Keskustelu Euroopan tulevaisuudesta jatkuu…

Jäsenvaltio Kaupunki Treffi komissaari Paikallinen / kansallisten poliitikkojen
Espanja Cadiz 27 / 09 / 2012 Varapuheenjohtaja Reding Kaupunginjohtaja Cádizin Teófila Martínez Saiz
Itävalta Graz 05 / 11 / 2012 Varapuheenjohtaja Reding Itävallan varakansleri / ulkoministeri Michael Spindelegger
Saksa Berlin 10 / 11 / 2012 Varapuheenjohtaja Reding Saksan Euroopan parlamentin jäsen Dagmar Roth-Behrendt
Ranska Pariisi 23 / 11 / 2012 Varapuheenjohtaja Reding "-"
Italia Napoli 30 / 11 / 2012 komissaari Andor Kaupunginjohtaja Napoli Luigi de Magistris
Irlanti Dublin 10 / 01 / 2013 Puheenjohtaja Barroso / varapuheenjohtaja Reding Irlannin pääministeri Enda Kenny kanssa Tánaistea Eamon Gilmore / Irlannin Eurooppa-ministeri Lucinda Creighton
Ruotsi Göteborg 18 / 02 / 2013 komissaari Malmström "-"
Italia Torino 21 / 02 / 2013 komissaari Malmström Kaupunginjohtaja Torino Piero Fassino
Portugali Coimbra 22 / 02 / 2013 Varapuheenjohtaja Reding Kaupunginjohtaja Coimbran João Paulo Barbosa de Melo, kaupunginjohtaja Esch-sur-Alzette Lydia Mutsch (video link), Luxemburg kansanedustaja Felix Braz
Italia Rooma 18 / 03 / 2013 Varapuheenjohtaja Tajani Rooman pormestarin Gianni Alemanno
Kreikka Thessaloniki 22 / 03 / 2013 Varapuheenjohtaja Reding Thessalonikin kaupunginjohtajan Yiannis Boutaris
Italia pisa 05 / 04 / 2013 komissaari Potočnik Kaupunginjohtaja Pisa Marco Filippeschi
Belgia Gent 12 / 04 / 2013 De Gucht Kaupunginjohtaja Gent Daniël Termont / Belgian kansanedustaja Geert Versnick
Belgia Eupen 23 / 04 / 2013 Komissaari Hahn Belgialainen MEP Mathieu Grosch / Begian pääministeri Saksan yhteisön Karl-Heinz Lambertz
Belgia Bryssel 04 / 05 / 2013 Varapuheenjohtaja Reding Pääministeri Brysselin alueella Charles Picqué / Belgian europarlamentaarikko Marc Tarabella
Saksa Düsseldorf 08 / 05 / 2013 Komission jäsen Oettinger Saksan parlamentin jäsen Jürgen Klute / "Eurooppaa ja yhtenäistä maailmaa käsittelevän komitean" puheenjohtaja Nicolaus Kern / Nordrhein-Westfalenin parlamentin puhemiehet Euroopasta - Ilka Freifrau von Boeselager, Stefan Engstfeld, Markus Töns ja tohtori Ingo Wolf
Slovenia Ljubljana 09 / 05 / 2013 komissaari Potočnik "-"
Puola Varsova 11 / 05 / 2013 komissaari Lewandowski "-"
Tšekin tasavalta Praha 13 / 05 / 2013 komissaari Füle Irlannin kauppaministeri John Perry / Tšekin parlamentin Euroopan asioiden valiokunnan puheenjohtaja Jan Bauer / Tšekin tasavallan Euroopan parlamentin jäsenet Jan Březina ja Libor Rouček / varapääministeri Eurooppa-asioista Martin Tlapa
Italia Ventotene 27 / 05 / 2013 Varapuheenjohtaja Tajani Kaupunginjohtaja Ventotene Giuseppe Assenso
Italia Milano 07 / 06 / 2013 komissaari Hedegaard Kaupunginjohtaja Milan Giuliano Pisapia
Luxemburg Esch 30 / 06 / 2013 Varapuheenjohtaja Reding Luxemburg MEP Charles Goerens / Luxemburg kansanedustaja Félix Braz / Vallonian aluehallituksen Benoit Lutgen / Luxemburg Työ- ja työllisyyttä Nicolas Schmit
Puola Varsova 11 / 07 / 2013 Puheenjohtaja Barroso / varapuheenjohtaja Reding Puolan Euroopan parlamentin jäsen Róża Thun / entinen pääministeri Tadeusz Masowiecki
Kreikka Kreeta 12 / 07 / 2013 komissaari Damanaki Kuvernööri Kreetan alueen Stavros Arnaoutakis / kreikkalainen kansanedustaja Spyros Danellis / kaupunginjohtaja Heraklion Giannis Kourakis
Saksa Heidelberg 16 / 07 / 2013 Varapuheenjohtaja Reding Baden Wüttemberg Pääministeri Winfred Kretschmann
Bulgaria Sofia 23 / 07 / 2013 Varapuheenjohtaja Reding Bulgarian presidentti Rosen Plevneliev
Belgia Namur 13 / 09 / 2013 Varapuheenjohtaja Reding Pääministeri Vallonia Rudi Demotte
Viro Tallinna 14 / 09 / 2013 Varapuhemiesten Rehn / Kallas "-"
Italia Trieste 16 / 09 / 2013 Varapuheenjohtaja Reding Italian Eurooppa-ministeri Enzo Moavero Milanesi
Suomi Helsinki 24 / 09 / 2013 Varapuheenjohtaja Reding Suomalainen Euroopan parlamentin jäsen Sirpa Pietikäinen / kansanedustaja, suurkomitean jäsen Tuomo Puumala (keskusta / ALDE) / Suomen kansanedustaja, suurkomitean puheenjohtaja, Euroopan eurooppalaisen liikkeen entinen puheenjohtaja Miapetra Kumpula-Natri (SDP / S & D) / EU: n tulevaisuutta käsittelevän nuorten työryhmän puheenjohtaja Milla Ovaska
Unkari Györ 03 / 10 / 2013 komissaari Andor Unkarin valtiosihteeri EU-asioiden Enikő Győri ja jäsen Euroopan Parliametn Csaba Őry.
Slovakia Košice 05 / 10 / 2013 Varapuheenjohtaja Šefčovič Slovakian pääministeri Robert Fico
Ruotsi Stockholm 15 / 10 / 2013 Varapuheenjohtaja Reding Ruotsin EU-ministeri Birgitta Ohlsson, Euroopan parlamentin jäsen Olle Ludvigsson ja pormestari Tukholman Sten Nordin
Belgia Liège 17 / 10 / 2013 Puheenjohtaja Barroso Belgian ulkoministeri, ulkomaankauppa- ja Eurooppa-asioiden Didier Reynders / talous- ministeri Vallonia Jean-Claude Marcourt
Latvia Riika 18 / 10 / 2013 Piebalgs Latvian puolustusministeri Artis Pabriksin
Malta Valetta 07 / 11 / 2013 komissaari Borg "-"
Ranska Marseille 14 / 11 / 2013 Varapuheenjohtaja Reding Ranskan oikeusministeri Christiane Taubira
Kypros Limassol 28 / 11 / 2013 komissaari Vassiliou "-"
Itävalta Eisenstadt 29 / 11 / 2013 Komissaari Hahn Kuvernööri Burgenland Hans Niessl
Belgia Bryssel 05 / 12 / 2013 komissaari Vassiliou Plácido Domingo, oopperalaulaja puheenjohtaja Europa Nostra; Michelangelo Pistoletto, maalari, jäsen Culture komitean "New Narrative for Europe" -aloitteen; Isabelle Durant, varapuheenjohtaja Euroopan parlamentissa (vahvistettava), Paul Dujardin, johtaja Palais des Beaux-Arts (BOZAR), Bryssel
Liettua Vilna 13 / 12 / 2013 Varapuheenjohtaja Reding "-"
Verkossa Verkossa 16 / 01 / 2014 Varapuheenjohtaja Reding "-"
Tanska Kööpenhamina 06 / 02 / 2014 komissaari Hedegaard "-"
UK Lontoo 10 / 02 / 2014 Varapuheenjohtaja Reding David LIDINGTON, varaministeri Euroopassa
Espanja Barcelona 23 / 02 / 2014 Varapuheenjohtaja Reding TBC
Ranska Pariisi 27 / 02 / 2014 Komission jäsen Barnier TBC
Alankomaat Amsterdam 14 / 03 / 2014 Varapuheenjohtaja Reding TBC
Romania Bukarest 17 / 03 / 2014 komissaari Cioloş TBC

EU

Viikko edessä: Tila, jossa olemme

Julkaistu

on

Tämän viikon suuri kokonaisuus on Euroopan komission puheenjohtajan von der Leyenin "EU: n tila" (SOTEU) puhe Euroopan parlamentille Strasbourgissa. Se on Yhdysvalloilta lainattua omahyväisyyttä, kun Yhdysvaltain presidentti puhuu kongressille jokaisen vuoden alussa ja esittelee suunnitelmiaan (ja se on aina ollut hän tähän mennessä) tulevaa vuotta varten. 

Olen aina hämmästynyt amerikkalaisesta itseluottamuksesta ja lähes tuhoutumattomasta uskosta, että Amerikka on maailman suurin kansakunta. Vaikka ajattelet olevasi loistava, sinun on oltava miellyttävä mielentila, mutta Yhdysvaltojen huono tilanne tällä hetkellä niin monella tasolla saa minut ajattelemaan, että eurooppalaisten liian kriittinen katse saattaa olla terveempi näkökulma. Silti joskus olisi mukavaa, jos voisimme tunnustaa EU: n monet plussat ja olla hieman "eurooppalaisempi ja ylpeämpi".

On vaikea arvioida, kuinka paljon SOTEU kiinnostaa EU: n toimiin eniten osallistuvien ulkopuolella. Yleensä eurooppalaiset, lukuun ottamatta pienintä joukkoa kaikkein uskollisimpia, eivät mene hämmästymään siitä, kuinka mahtava EU on, tai yleensä innostuneena suunnastaan. Vaikka olisimme miettineet vastakohtaista tilannetta, Yhdistynyt kuningaskunta on antanut jokaiselle EU: n kansalaiselle erittäin terävän ilmeen "mitä jos?" 

Mainos

Kun tarkastellaan maailman paikkaa, EU näyttää olevan terveemmässä tilassa kuin useimmat - tällä on myös kirjaimellinen merkitys tänä vuonna, olemme luultavasti rokotetuin maanosa maailmassa, ja meillä on kunnianhimoinen suunnitelma turvata taloutemme sen pandemian lama ja maanosa on työntänyt leuan ja päättänyt olla tekemättä mitään muuta kuin johtamaan maailmaa ilmastonmuutoksen torjunnassa. Tunnen henkilökohtaisesti suurta toivon nousua siitä, että olemme ilmeisesti päättäneet riittävästi kollektiivisesti, riittää EU: n sisällä niiden kanssa, jotka haluavat luopua demokraattisista arvoista ja oikeusvaltioperiaatteesta. 

Komissio esittää tällä viikolla useita ehdotuksia: Vestager esittelee suunnitelman "Euroopan digitaalinen vuosikymmen"; Borrell esittelee EU: n suunnitelmat yhteyksistä Intian ja Tyynenmeren alueeseen; Jourova hahmottaa EU: n suunnitelman toimittajien suojelemiseksi; ja Schinas esittelee terveyshätätilanteisiin vastaamista ja -valmiutta koskevan EU: n paketin. 

Se on tietysti parlamentin täysistunto. SOTEUn lisäksi keskustellaan Afganistanin humanitaarisesta tilanteesta ja EU: n suhteista Taleban -hallitukseen. tiedotusvälineiden vapaudesta ja oikeusvaltioperiaatteesta Puolassa, Euroopan terveysunionista, EU: n sinisestä kortista korkeasti koulutetuille siirtolaisille ja LGBTIQ -oikeuksista keskustellaan.

Mainos

Continue Reading

EU

Viikko edessä: Varoitus on esivarressa

Julkaistu

on

Komission varapuheenjohtaja Maroš Šefčovič esittelee komission toisen vuosittaisen strategisen ennakointiraportin keskiviikkona (8. syyskuuta). Raportti tulee viikkoa ennen komission puheenjohtajan vuosittaista ”EU: n tila” -puhetta. Aloite on osa pyrkimystä varmistaa, että EU on kestävä haasteiden edessä, mutta kykenee myös valmistautumaan sisällyttämällä ennakoinnin kaikkiin päätöksenteon osa -alueisiin. Vuoden 2021 raportissa tarkastellaan rakenteellisia globaaleja megatrendejä kohti vuotta 2050, jotka vaikuttavat EU: hun, ja yksilöidään alueita, joilla EU voisi vahvistaa maailmanlaajuista johtajuuttaan. 

Tiistaina (7. syyskuuta) komissaari Hahn pitää lehdistötilaisuuden vihreiden joukkovelkakirjojen puitteiden hyväksymisestä. EUGBS (eurooppalainen vihreiden joukkovelkakirjojen standardi) pyrkii olemaan "vahva työkalu osoittamaan rahoittavansa laillisia vihreitä hankkeita, jotka EU: n taksonomia ”.

Eduskunta

Mainos

Eurooppa sopii digitaaliaikaan Johtaja ja kilpailukomissaari Margrethe Vestager tapaa (6. syyskuuta) parlamentissa viiden valiokunnan (INGE, ITRE, IMCO, LIBE, AIDA) puheenjohtajia vaihtaakseen näkemyksiä digitaalisesta agendasta. 

Naisten oikeuskomitea ja suhteista Afganistaniin vastaava valtuuskunta kokoontuvat keskustelemaan naisten ja tyttöjen oikeuksien tilanteesta.

Syövän voittamisesta vastaava erityiskomitea kokoontuu torstaina (9. syyskuuta) keskustelemaan terveystietojen vaihdosta ja syövän ehkäisyn ja hoidon digitalisoinnista sekä päivityksestä EU: n kestävän kehityksen kemikaalistrategian täytäntöönpanosta syövän ehkäisystä.

Mainos

Turvallisuuden ja puolustuksen alivaliokunta keskustelee Afganistanin tilanteesta sekä tutkimuksesta '' EU: n valmius ja vastaukset kemiallisiin, biologisiin, radiologisiin ja ydinaseisiin (CBRN) liittyviin uhkiin '' ja Sven Mikser, Euroopan parlamentin jäsen (S&D, EE), mietintöluonnos Haasteet ja tulevaisuudennäkymät monenvälisille joukkotuhoaseiden aseiden valvonta- ja aseriisuntajärjestelmille ''. 

Tuomioistuin

Euroopan unionin tuomioistuin antaa lausuntonsa 2.7 miljardin euron takaisinperimisestä Yhdistyneeltä kuningaskunnalta, koska se ei ole ottanut käyttöön riskipohjaista lähestymistapaa tullivalvontaan, vaikka OLAF, EU: n riippumaton petostentorjuntavirasto, on toistuvasti varoittanut. Tämän ongelman ratkaisematta jättäminen merkitsi myös sitä, että EU: n valmistajien oli kilpailtava EU: n kautta EU: hun tulevien aliarvostettujen tavaroiden kanssa. OLAFin luku kattaa vuodet 2011–2017. Muita tärkeitä tuomioita odotetaan turvapaikka-asioista (C-18/20, C-768/19).

neuvosto

Maatalous- ja kalastusministerit kokoontuvat epävirallisesti 5-7. Talous- ja valtiovarainministereillä on epävirallinen kokous videokonferenssilla 6. syyskuuta ja toinen epävirallinen kokous 10.-11. Kuten tavallista, euroryhmä kokoontuu ennen osallistavaa kokousta 10. 

EKP: n

Euroopan keskuspankki pitää säännöllisen kuukausikokouksensa torstaina, ja inflaatio ylittää nyt 2%: n tavoitteen. Kaikki katseet kiinnitetään siihen, mitä EKP tekee seuraavaksi.

Tunisia

EU: n korkea edustaja Josep Borrell vierailee Tunisiassa perjantaina (10. syyskuuta). Heinäkuussa Tunisian presidentti Kais Saied erotti pääministerin ja epäili parlamentin vetoavan hätävaltuuksiin mielenosoituksissa taloudellisista vaikeuksista ja Covid-19-tapausten lisääntymisestä. EU on kehottanut Tunisiaa kunnioittamaan perustuslakiaan ja oikeusvaltioperiaatettaan . 

Continue Reading

EU

Takaisin kouluun, EU -reportterin katse ensi viikkoon

Julkaistu

on

Niille teistä, jotka onnistuivat pääsemään palauttavalle kesälomalle, hyvin tehty, tarvitset sitä. Seuraava kausi on (toinen) kiireinen. 

Paljon lainsäädäntöä on aloittanut lainsäädäntömatkansa EU: n monimutkaisen päätöksentekokoneen läpi, ja paljon erittäin lihaisia ​​ehdotuksia on viipaloitu, kuutioitu ja maustettu ja lopulta heitetty sovittelukomitean paistinpannuun. sokeasilmäinen poliitikko vaikeasti saavutetuksi puheenjohtajakauden voitoksi. Biggiesin joukossa ovat Digital- ja Fit for 55 -ilmasuositukset. Ilmastosehdotukset lupaavat olevan erityisen mustelmia, kun otetaan huomioon, että hiilidioksidipäästöjä koskevat ilmastosäännökset on jo sovittu. Lopullisen tasapainon löytäminen ehdotusten välillä edellyttää toistaiseksi tuntemattoman hevoskauppaa.

Brysselin hihnat kulki elokuussa varsin lepotilassa, kunnes Afganistanin katastrofaaliset tapahtumat toivat 20 vuoden länsimaisen väliintulon vähemmän kuin voittoisaan paniikkitäyteiseen ja häikäilemättömään poistumiseen. "Länsi" on särkyneessä sotkussa, luottamus kaikkien aikojen alhaisimmalla tasolla. Von der Leyenin komissio esitti itsensä "geopoliittiseksi", Bidenin hallinto julisti "Amerikan takaisin!" - ja silti täällä ollaan. Yksi asia, jonka olen oppinut, on se, että asiat eivät ole koskaan niin huonoja, etteivät ne voisi muuttua pahemmiksi. Talebanien voitto ja julma muistutus siitä, että ISIS ei ole kadonnut, auttaa niitä, jotka tukevat heidän ihanteitaan muualla. Se ei ole kaunis kuva, mutta Euroopalla ja laajemmalla "länsimailla" on oltava rohkeutta paremmasta itsestään, joka puolustaa oikeuksia, demokratiaa, oikeusvaltiota ja vaurautta sekä kotimaassa että ulkomailla. 

Mainos

Ensi viikolla ulko- ja puolustusministerit kokoontuvat epävirallisiin neuvostoihin keskustelemaan viimeaikaisten tapahtumien seurauksista. Vakava epävakaus lähellä kotia Pohjois -Afrikassa, Libanonissa ja Valko -Venäjällä - muun muassa - ja tietysti Afganistanissa.

Puolustusministerit kokoontuvat keskustelemaan EU: n strategisesta kompassista. Tavoitteena on saada täydellinen asiakirja marraskuuhun mennessä. viimeaikaiset tapahtumat ovat osoittaneet, että EU: n on otettava enemmän vastuuta ja yhteistoimintaa turvallisuuden ja puolustuksen alalla.

Tiistaina (31. ottaa vastaan ​​miljoonia pakolaisia, jotka tarvitsevat enemmän taloudellista tukea.

Mainos

Lain sääntö

On vaikea olla majakka oikeusvaltioperiaatteelle ulkomailla, jos omat ainesosat repivät iloisesti normeja, mikä vie minut Puolaan ja Unkariin, jossa pysähtyneisyys on säilynyt kesän aikana.

Von der Leyen torjui Euroopan parlamentin jäsenet ja oikeudelliset asiantuntijat viiden sivun kirjeessä, jossa luetellaan, kuinka Unkari on rikkonut kuutta kahdeksasta oikeusvaltioperiaatteesta, jotka liittyvät EU: n talousarvion käyttämiseen, ja sen vuoksi sen pitäisi käynnistää äskettäin lyöty oikeusvaltion ehto mekanismi varojen väärinkäytön estämiseksi. Von der Leyen kirjoitti, että parlamentin jäsenet eivät olleet esittäneet riittävästi todisteita rikkomuksista ja että komissiota "ei ole asianmukaisesti kehotettu toimimaan".

Puolan laskupäivä 16. elokuuta ei ollut tapahtuma, ja komission päämaja varoitti edelleen. Ei voi olla ajattelematta, että komission oikeudellisessa yksikössä on joku, jonka seinään on kehystetty Douglas Adamsin lainaus: ”Rakastan määräaikoja. Rakastan sitä mölyävää melua, jota he aiheuttavat kulkiessaan ohi. ”

Komissio potkaisi tölkin tielle, kun he "lukivat ja analysoivat" Puolan vastausta. Varapresidentti Jourova vierailee Puolassa maanantaina (30. elokuuta). Oikeusministeri Zbigniew Ziobron äänet eivät ole rohkaisevia, ja he twiittasivat äskettäin, että EU on käynnissä "hybridisodassa" EU: ta vastaan. 

Sillä välin Slovenia pysähtyy edelleen asettamaan syyttäjiä Euroopan syyttäjänvirastoon, ja Slovenian pääministeri Jansa estää ehdokkaat.

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa