Liity verkostomme!

Digitaalinen yhteiskunta

Pascal Lamy johtaa neuvoa-antavan ryhmän tulevasta käytöstä UHF taajuuksia tv ja langaton laajakaista

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

9063_540Pascal Lamylle ja Euroopan yleisradioyhtiöiden, verkko-operaattoreiden, matkapuhelinyhtiöiden ja teknologiayhdistysten ylimmälle johdolle on annettu kuusi kuukautta aikaa tehdä ehdotuksia Euroopan komissiolle UHF-taajuuskaistan (470-790 MHz) tehokkaimmasta käytöstä tulevina vuosikymmeninä.

Taajuuksien kysynnän nopean ja valtavan kasvun edessä - kun kuluttajat vaativat uusia lähetys- ja internetvaihtoehtoja - digitaalikomissaari Neelie Kroes pyytää nopeita tuloksia: loppuraportti annetaan heinäkuuhun 2014 mennessä.

Neelie Kroes sanoi: "Euroopan on käytettävä taajuuksia tehokkaammin, jos haluamme hyötyä uusimmista televisio- ja Internet-kehityksistä. Siksi tarvitsemme uuden yksimielisyyden taajuuksien käytöstä, ja siksi tein laajakaistataajuuksien koordinoinnin keskeiseksi piirteeksi pyrkimyksissämme rakentaa televiestinnän sisämarkkinat. "

Mainos

Pascal Lamy sanoi: "Odotan näiden keskustelujen olevan varsin haastavia. Kukaan ei saa kaikkea mitä haluaa, mutta olen vakuuttunut siitä, että avoimen keskustelun ja halun mukaan osallistua strategisella tasolla voimme antaa yhtenäisen näkemyksen Euroopasta . ”

Korkean tason ryhmän neuvo auttaa komissiota kehittämään yhteistyössä jäsenvaltioiden kanssa pitkän aikavälin strategisen ja sääntelypolitiikan koko UHF-taajuusalueen (470–790 MHz) tulevasta käytöstä, mukaan lukien mahdollisuudet jakaa osia bändi.

Kroes lisäsi: ”Nuorten television katselutottumukset eivät ole yhtäläisiä minun sukupolveni tapaan. Sääntöjen on saatava kiinni tavalla, joka tarjoaa enemmän ja parempaa televisiota ja enemmän ja parempaa laajakaistaa. Nykyiset taajuusmääritykset eivät tue tulevaisuuden kuluttajatottumuksia - perustuvat valtavaan audiovisuaalisen kulutuksen määrään laajakaistan ja IPTV: n kautta. "

Mainos

Ryhmää on pyydetty tarkastelemaan, miten Eurooppa saa ja käyttää audiovisuaalista sisältöä ja dataa keskipitkällä ja pitkällä aikavälillä, ja keksimään vaihtoehtoja, jotka vastaavat neljään erilliseen haasteeseen:

  • Miltä audiovisuaalisen sisällön (mukaan lukien lineaarinen televisio) seuraavan sukupolven (maanpäällinen) tarjoaminen / vastaanotto näyttää?
  • Kuinka voimme turvata yleisen edun ja kuluttajaedut samalla kun helpotamme markkinoiden muutosta?
  • Mitkä ovat taajuuksien käytön strategiset elementit UHF-kaistalla ensimmäisen haasteen valossa? Mikä olisi EU: n sääntelyrooli kehityksen koordinoinnissa?
  • Mitkä ovat taloudelliset seuraukset seuraavan sukupolven maanpäälliselle alustalle yleisradiointia ja Internetin käyttöä varten?

Tausta

Pascal Lamy on Notre Europe - Jacques Delors -instituutin kunniajohtaja ja entinen Maailman kauppajärjestön päällikkö ja entinen komission jäsen.

Huomaa, että televiestinnän sisämarkkinoiden ehdotus on erillinen tärkeistä päätöksistä, jotka on tehtävä muista taajuuksien käytöstä, kuten yleisradiotoiminnasta.

Laajempaa UHF-spektriä, mukaan lukien 800 MHz: n taajuusalue, käytetään enimmäkseen lähetykseen, mobiililaajakaistaan ​​ja langattomiin mikrofoneihin. Laajakaista- ja lähetyssektorit haluavat molemmat varmistaa tämän erittäin toivotun taajuuskaistan tulevan käytön, mikä on keskeinen voimavara uusien digitaalisten palvelujen käyttöönotossa. Tämän halutun taajuuden tehokas käyttö molemmilla aloilla tarjoaa mahdollisuuden koko EU: lle.

Jotkut jäsenvaltiot harkitsevat osan 700 MHz: n taajuuksistaan ​​jakamista langattomalle laajakaistalle, mikä vaikuttaisi naapurimaiden maanpäällisiin yleisradioyhtiöihin ja vaikuttaisi niihin. Tarvitaan yhtenäinen näkemys siitä, miten Eurooppa aikoo kehittää molempien palvelujen käyttämiä maanpäällisiä alustoja, jotta voidaan edistää investointeja palveluihin ja infrastruktuuriin.

Lisätietoja

EU: n radiotaajuuspolitiikka

Kuinka osallistua EU: n radiotaajuuspolitiikkaan

Neelie Kroes Seuraa Neelieä Twitter

Digitaalinen talous

Komissio ehdottaa tietä digitaaliseen vuosikymmeneen, jotta EU: n digitaalinen muutos saadaan aikaan vuoteen 2030 mennessä

Julkaistu

on

Komissio ehdotti 15. syyskuuta tietä digitaaliseen vuosikymmeneen, konkreettista suunnitelmaa yhteiskuntamme ja talouden digitaalisen muutoksen saavuttamiseksi vuoteen 2030 mennessä. Ehdotettu polku digitaaliseen vuosikymmeneen EU: n digitaaliset tavoitteet vuoteen 2030 konkreettiseksi toimitusmekanismiksi. Se perustaa hallintokehyksen, joka perustuu vuotuiseen yhteistyömekanismiin jäsenvaltioiden kanssa vuoteen 2030 mennessä Digitaalisen vuosikymmenen tavoitteet unionin tasolla digitaalisten taitojen, digitaalisten infrastruktuurien, yritysten digitalisoinnin ja julkisten palvelujen aloilla. Sen tavoitteena on myös tunnistaa ja toteuttaa laajamittaisia ​​digitaalisia hankkeita, joissa on mukana komissio ja jäsenvaltiot. Pandemia korosti digitaalitekniikan keskeistä roolia kestävän ja vauraan tulevaisuuden rakentamisessa. Erityisesti kriisi paljasti kuilun digitaalisesti kykenevien yritysten ja niiden, jotka eivät vielä ole omaksuneet digitaalisia ratkaisuja, välillä ja korosti kuilua hyvin yhdistettyjen kaupunki-, maaseutu- ja syrjäseutujen välillä. Digitalisaatio tarjoaa monia uusia mahdollisuuksia Euroopan markkinoilla, joilla yli 500,000 2020 avointa kyberturvallisuus- ja data -asiantuntijapaikkaa jäi täyttämättä vuonna XNUMX. Eurooppalaisten arvojen mukaisesti polun digitaaliseen vuosikymmeneen pitäisi vahvistaa digitaalista johtajuuttamme ja edistää inhimillistä ja kestävää digitaalista politiikkaa kansalaisten ja yritysten voimaannuttaminen. Lisätietoja on saatavilla tästä lehdistötiedote, Q & A että tietosivu. Presidentti von der Leyenin puhe unionin tilasta on myös saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Digitaalinen talous

Digitaalinen euro: Komissio on tyytyväinen digitaalisen euro-hankkeen käynnistämiseen EKP: ssä

Julkaistu

on

Komissio on tyytyväinen Euroopan keskuspankin (EKP) neuvoston päätökseen käynnistää digitaalinen euro -hanke ja aloittaa sen tutkintavaihe. Tässä vaiheessa tarkastellaan erilaisia ​​suunnitteluvaihtoehtoja, käyttäjien vaatimuksia ja sitä, kuinka rahoituksen välittäjät voisivat tarjota palveluja digitaalisen euron pohjalta. Digitaalinen euro, keskuspankkirahan digitaalinen muoto, tarjoaisi enemmän valinnanvaraa kuluttajille ja yrityksille tilanteissa, joissa fyysistä käteistä ei voida käyttää. Se tukisi hyvin integroitua maksualaa vastaamaan uusiin maksutarpeisiin Euroopassa.

Kun otetaan huomioon digitalisaatio, nopeat muutokset maksukehyksessä ja salausvarojen syntyminen, digitaalinen euro täydentäisi käteistä, jonka pitäisi edelleen olla laajalti saatavilla ja käytettävissä. Se tukisi useita komission laajemmin määriteltyjä poliittisia tavoitteita digitaalinen rahoitus ja vähittäismaksustrategiat, mukaan lukien Euroopan talouden digitalisaatio, lisäävät euron kansainvälistä asemaa ja tukevat EU: n avointa strategista autonomiaa. Tammikuussa aloitetun teknisen yhteistyön perusteella EKP: n kanssa komissio jatkaa tiivistä yhteistyötä EKP: n ja EU: n toimielinten kanssa koko tutkintavaiheen ajan analysoiden ja testaamalla erilaisia ​​suunnitteluvaihtoehtoja poliittisten tavoitteiden kannalta.

Mainos

Continue Reading

Tekoäly

Koulutus: Komissio perustaa asiantuntijaryhmän kehittämään eettisiä ohjeita tekoälystä ja tiedoista opettajille

Julkaistu

on

Komissio piti 8. heinäkuuta ensimmäisen kokouksensa tekoälyn (AI) ja koulutuksen tietojen asiantuntijaryhmä. Asiantuntijaryhmä on osa Digitaalisen koulutuksen toimintasuunnitelma (2021--2027), joka lisää ymmärrystä uusien teknologioiden käytöstä ja lisää tietoisuutta keinotekoisen tekoälyn ja tietojen käytön mahdollisuudesta ja riskeistä koulutuksessa. Avoimella ehdotuspyynnöllä valitun 25 asiantuntijan on valmisteltava tekoälyä ja tietoihin kohdistuvia eettisiä ohjeita erityisesti koulutusalalle. Tunnustamalla tekoälyteknologioiden ja -datan mahdollisuudet ja riskit ryhmä käsittelee syrjimättömyyteen sekä eettisiin, turvallisuus- ja yksityisyydensuojaan liittyviä haasteita.

Siinä käsitellään myös opettajien ja opiskelijoiden kiireellistä tarvetta ymmärtää tekoäly ja tietojen käyttö positiivisesti, kriittisesti ja eettisesti tämän tekniikan suhteen. Innovaatioista, tutkimuksesta, kulttuurista, koulutuksesta ja nuorisosta vastaava komissaari Mariya Gabriel sanoi: "Tekoäly ja oppimisanalytiikka ovat pelinmuutosteknologiaa. Ne mullistavat opiskelijoiden oppimistavan. Samaan aikaan monet kouluttajat, vanhemmat ja opiskelijat ovat ymmärrettävästi huolissaan siitä, kuka kerää, hallitsee ja tulkitsee heistä tuotetut tiedot. Täältä tulee uusi asiantuntijaryhmämme: heidän työnsä avulla voidaan valmistella käytännön eettisiä ohjeita opettajille käsittelemällä esimerkiksi päätöksenteon ennakkoluuloja.

"Kokous oli tärkeä askel kohti digitaalisen koulutuksen toimintasuunnitelman toteuttamista - yhdessä varmistamme, että tekoäly täyttää todelliset koulutustarpeet ja että oppijat ja kouluttajat käyttävät sitä turvallisesti ja eettisesti kaikkialla Euroopassa."

Mainos

Kokous oli ensimmäinen neljästä seuraavien 12 kuukauden aikana. Suuntaviivoihin, jotka on tarkoitus esittää syyskuussa 2022, liitetään tutkijoiden ja opiskelijoiden koulutusohjelma tekoälyn eettisistä näkökohdista, ja niihin sisältyy tavoite, jonka mukaan 45 prosenttia naisista osallistuu toimintaan. Ryhmä varmistaa myös, että suuntaviivoissa otetaan huomioon komission huhtikuu 2021 ehdotus tekoälyn oikeudelliseksi kehykseksi ja uusi koordinoitu suunnitelma jäsenvaltioiden kanssa. Tietoja asiantuntijaryhmän käynnistämisestä ja työohjelmasta on saatavilla verkossa, lisätietoja tekoälystä ja koulutuksesta on saatavilla tätä.

Mainos
Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa