Liity verkostomme!

Tuki

Neljä vuotta alkaa Haitin maanjäristyksen: EU: n vastaus

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

0110_haiti-maanjäristysHaitia iski 12. tammikuuta 2010 tuhoisa maanjäristys, joka vei 222,750 1.7 ihmistä, loukkaantui tuhansia ja teki XNUMX miljoonaa kodittomia.

Miten EU reagoi

Alusta lähtien Euroopan unioni on vastannut tarpeisiin haitilaisväestö; tarjoamalla sekä välittömän humanitaarisen avun massiivisesti, kun taas tehostaa kehitysapunsa.

Mainos

Tähän päivään, EU: n toiminta on auttanut pelastaa ihmishenkiä, tarjoavat suojaa, ruokaa ja terveyspalvelut, rakentaa teitä, kouluja ja sairaaloita ja tukea Haitin viranomaisten jälleenrakennusprosessissa.

Sen lisäksi vastaamalla maanjäristyksen jälkeisessä humanitaariseen kriisiin Euroopan unioni on jatkanut yhteistyötä Haitille, jonka tavoitteena on poistaa köyhyys, parantaa elintasoa ja kannustaa pitkän aikavälin sosioekonomisen kehityksen.

EU: n tuki tavoittaa yksi Haitin joka toinen.

Mainos

EU on myöntänyt 883 miljoonaa euroa Haitille vuosina 2008–2013. Vuodesta 2010 lähtien EU on sitonut 570 miljoonaa euroa hankkeiden rahoittamiseen useilla ensisijaisilla aloilla, kuten valtion talousarvion tukeminen, teiden kunnostaminen, maatalous, koulutus, ihmisoikeudet , elintarviketurva, vaaliapu ja kaupan tuki.

Sekä humanitaarisen ja kehitysavun EU ja Haitin harjoittavat säännöllistä poliittista vuoropuhelua, jolla pyritään edistää demokratiaa, ihmisoikeuksia, oikeusvaltiota, turvallisuutta ja alueellista yhteistyötä.

EU on ollut kumppani Haiti vuodesta 1989, kun maa liittyi Afrikkalainen, Karibian ja Tyynenmeren (tai AKT) maiden ryhmästä. Tämä kumppanuus uudistettiin osana Cotonoun sopimuksen, joka tehtiin 2000.

Tulevaisuuden EU Yhteistyö Haiti - 2014- 2020

EU ilmoitti äskettäin, että se antaa € 420m Haitille, välillä 2014 ja 2020 alla 11th Euroopan kehitysrahaston (EKR).

Tämä tuki keskittyy muutamiin keskeisiin kohtiin koulutus, uudistus valtion, julkisen hallinnon, kaupunkien kehittäminen ja infrastruktuurin ja elintarvikkeiden turvallisuus ja ravitsemus.

koulutus

Meidän tuki koulutukseen auttavat parantamaan laatua maan koulutusjärjestelmän kehittämällä alkuperäisen ja elinikäisen ammatillisen koulutuksen opettajien, parantamalla laatua ja yhtenäisyyden varmistamiseksi kansallisen opetussuunnitelman. Tuemme myös saa peruskoulutusta lasten puutteita. Lisätäkseen työllistyvyyttä nuorten ja liiketoiminnan kehittäminen, EU pyrkii myös kehittämään laatua ja tarjota ammatillisen koulutuksen.

Urbaani kehitys

Kaupunkien kehittämisessä, EU tukee maan haavoittuvimpia alueita, jotka tarjoavat asukkaille paremman elämänlaadun ansiosta suunnitellaan ja hallinnoidaan kaupunkialueiden kehittäminen, parantaa teitä ja olennaisten palveluiden (vesi, viemäröinti, sähkö ja jätehuolto ).

EU tukee myös yhteisöjä rakentaa omaa taloa turvallisemman Hurricane ja maanjäristyksen kestäviä tavalla, jotta voidaan varmistaa parempi kestävyys tulevia katastrofeja.

Ruokaturva

EU lisää tukeaan parantaa väestön elintarvikkeiden saanti, esimerkiksi lisäämällä maataloustuotantoa, ja kaupallistamista maataloustuotteiden sekä koulutus ravitsemuksesta. Muita esimerkkejä toimintaan kuuluu:

 1. Päivittäminen kansallisen elintarvikkeiden ja ravitsemukselliset turvallisuussuunnitelma.
 2. Parannettu tietojen kerääminen ja analysointi järjestelmä ja sitä käyttöön auttamaan hallitusta ennustamaan elintarvikepulaan ja otettava käyttöön asianmukaiset lieventämiseksi.
 3. Parantaminen tietojärjestelmän elintarvikkeiden turvallisuutta.
 4. Vahvistaminen perhe maatalous vaikka parempi pääsy tuloa, hyvityksiä ja vedenjakaja hallintaan.
 5. Perustamisesta laadunvalvonta ja sertifiointijärjestelmän maataloustuotteiden ja karjan.

Tuki valtion

Välillä 2014 ja 2020, EU tukee rakentamista Haitin valtion lisäämiseksi hallituksen kykyä vähentää köyhyyttä, parantaa pääsyä peruspalveluihin ja edistää kasvua.

Erityistukea annetaan nykyaikaistamiseen julkisen hallinnon, parantamalla julkisen talouden järjestelmässä, sekä avoimuus julkisten menojen ja korruption torjuntaan. Uusi budjetti tukiohjelma € 112m on juuri hyväksytty ja alkaa tammikuussa 2014.

Humanitaarisen avun - autetaan vastaamaan kiireellisiin tarpeisiin paikan päällä

EU: n humanitaarinen vastaus maanjäristykseen on jatkunut koko vuoden 2013, ja se on vastannut yleisiin humanitaarisiin tarpeisiin.

Yhteensä Haitille humanitaarista apua 2011-2013 on nyt saavuttanut € 91.25m.

ECHOn päätoimialueet ovat olleet:

 1. helpottaa paluuta näiden edelleen pakolaisina;
 2. varmistaminen hoitoa koleran potilaille ja vahvistaa Haitin hoitolaitoksissa, jotta ne voivat selviytyä taudin sekä keskitytään ennaltaehkäisyyn, vedellä, sanitaation ja hygienian alalla sekä käsittelylaitoksia ja edistäminen hygienia toimintaa, hyödyttää noin 3 miljoonaa ihmisiä, ja;
 3. työskentelevät Katastrofiriskin vähentäminen ja varautuminen yhteisöjen ja laitosten kohtaamaan paremmin luonnon vaaroja.

Muita apua on annettu seuraavat aiheuttamat laajat tuhot Tropical Storm Isaac elokuussa 2012 (€ 3m) ja Hurricane Sandy lokakuussa 2012 (€ 6m).

Haiti on myös suurin Euroopan komission humanitaarisen avun saaja Latinalaisessa Amerikassa ja Karibialla. Yli 294.25 miljoonaa euroa on ollut humanitaarista apua vuodesta 1995 lähtien.

Vuonna 2010, ECHO osoitti € 122m antamaan apua uhreille maanjäristyksen ja koleraepidemian. Tämän lisäksi, varat jo käynnissä olevien ohjelmien yhteensä € 8.5m ohjattiin käytettäväksi maanjäristyksen vasteen.

Tulokset EU: n tuen Haitissa

Valokeilassa koulutus

PARQE Ohjelma

EU on tukenut Haitin valtiota peruskoulutuksen laadun ja saatavuuden parantamisessa PARQE-ohjelman kautta (Program de renforcement de la qualité de l'éducation en Haïti tai Ohjelma laadukkaan koulutuksen parantamiseksi), jolle olemme toimittaneet 48.5 euroa. m.

Ohjelman ansiosta, 17 koulut ja tukea keskuksia on luotu yli Haiti, ja yli 370 koulut neljällä osastolla on kunnostettu. Tämä tuki on merkinnyt sitä, että noin 150,000 lapset ovat hyötyneet parannettu koulutus. Oppilaat ovat saaneet myös oppaita ja koulu sarjat, ja opettajat ovat saaneet opetusmateriaalia.

Valokeilassa maatalouteen

EU on säädetty € 69.2m maatalouden Haitissa, mukaan lukien elintarvikkeiden turvallisuus ja maaseudun kehittäminen, välillä 2008 ja 2013.

Tulokset ovat seuraavat:

 1. Tuki mikroluottojen kautta 11 taloudellisia osuuskuntia (€ 2m)
 2. Tuki kalastusalan Ile de la Gonâve- hyödyttää 600 kalastajien ja 16 yhdistysten (€ 1.5m).
 3. Tuki elintarviketurvallisuus noin 5,000 maaseudun perheitä keskellä lännessä ja Keski Plateau alueiden kautta mäki järvet ja kuntoutus kastelujärjestelmien.

Valokeilassa yksityisellä sektorilla

"Haiti on avoinna liiketoimintaa"

EU tukee presidentti Martellyn uutta Haiti on avoin yrityksille -aloitetta, jonka tavoitteena on lisätä maan kilpailukykyä ja taloutta. EU on myöntänyt 9.3 miljoonaa euroa auttaakseen Haitia parantamaan kauppaa esimerkiksi perustamalla standardointitoimiston 1 miljoonalla eurolla ja luomalla teollisuuden käyttöön tarkoitetut mikroparkit - vuokratut teollisuuden käyttöön. hallitukselle yksityisille toimijoille ja tukee siten teollisen toiminnan aloittamista.

Valokeilassa kahden kansalliseen ohjelmaan Dominikaaninen tasavalta

Tuetaan alueellista yhdentymistä sen naapurimaan, tämä EU: n ohjelma pyrkii parantamaan suhteita maiden välillä lisäämällä kauppayhteydet ja paikallisen kehityksen sekä ympäristönsuojelun raja-alueilla.

Lisätietoja

Lisää tietoja EuropeAid

Saat ECHOn

Lisätietoja ECHO: n työstä Haitilla

Lisätietoja aiheesta Haitissa

AKT

#AfricaEuropeAlliance - Kestävien energiainvestointien lisääminen #Africassa

Julkaistu

on

Uusi korkean tason aloite tuo yhteen keskeiset toimijat kestävän energia-alan sekä julkisen että yksityisen sektorin sekä Euroopassa ja Afrikassa.

Afrikan kehityspankin Afrikan investointifoorumissa Euroopan unioni ja Afrikan unioni ovat käynnistäneet EU: n ja Afrikan korkean tason foorumin energia-alan kestävistä investoinneista Afrikassa.

hänen Unionin tila puheen Presidentti Juncker on ilmoittanut uuden Afrikka - kestävien investointien ja työpaikkojen Eurooppa-allianssi lisätä merkittävästi investointeja Afrikkaan, vahvistaa kauppaa, luoda työpaikkoja ja investoida koulutukseen ja taitoihin. Nykyään käynnistetty korkean tason foorumi edustaa konkreettista toimintaa tämän liittoutuman avulla strategisten investointien lisäämiseksi ja yksityisen sektorin roolin vahvistamiseksi.

Mainos

Sisämarkkinoista, teollisuudesta, yrittäjyydestä ja pk-yrityksistä vastaava komission jäsen Elżbieta Bieńkowska sanoi Johannesburgissa: "Jos suhtaudumme vakavasti kestäviin energiainvestointeihin Afrikassa, tarvitsemme kaikki aluksella olevat henkilöt, myös yksityinen sektori. Korkean tason foorumi tasoittaa tietä tälle: julkisen, yksityisen, akateemisen ja finanssisektorin asiantuntijat keskustelevat yhdessä kestävien investointien haasteista ja esteistä tällä alalla ja auttavat vastaamaan niihin. "

Korkean tason foorumi kokoaa yhteen julkiset, yksityiset ja rahoittajat sekä Afrikan ja Euroopan akateemiset alueet. He käsittelevät haasteita ja strategisia etuja, jotka voisivat nopeuttaa vaikutuksia etenkin kestävään kasvuun ja työpaikkoihin. Korkean tason foorumi pyrkii houkuttelemaan ja lisäämään vastuullisia ja kestäviä yksityisiä investointeja kohti kestävää energiaa Afrikassa.

Korkean tason alustatapahtuman konkreettinen lopputulos oli kolmen työn virran ilmoittaminen, 1). Niiden avulla voidaan tunnistaa energiainvestoinnit, joilla on suuri vaikutus kasvuun ja työpaikkojen luomiseen, 2) analysoidaan energiainvestointiriskejä ja ehdotetaan kestävän investoinnin ja liiketoiminnan suuntaviivoja ympäristö ja 3) lisäävät vaihtoa Afrikan ja Euroopan yksityissektorin välillä.

Mainos

Tausta

Yhdistämällä yksityisen ja julkisen sektorin energiatoimijat molemmilta mantereilta korkean tason foorumi tukee eurooppalaisten ja afrikkalaisten yritysten välistä kumppanuutta ja tukee Afrikan ja EU: n kestävien investointien ja työpaikkojen allianssia. Se auttaa hyödyntämään suurimmaksi osaksi mahdollisuuksia kestäviin energiainvestointeihin Afrikassa sekä vastaamaan paremmin haasteisiin ja keskeisiin esteisiin, jotka tällä hetkellä haittaavat sitä.

- Afrikan investointifoorumi Johannesburgissa järjestettiin 7.-9. marraskuuta 2018, ja sen järjesti Afrikan kehityspankki. Foorumi on paikka, jossa projektin sponsorit, lainanottajat, lainanantajat sekä julkisen ja yksityisen sektorin sijoittajat kokoontuvat nopeuttamaan Afrikan investointimahdollisuuksia - etenkin energia-ala.

- Afrikan ja Euroopan kestävien investointien ja työpaikkojen liitto perustuu vuoden 2001 aikana tehtyihin sitoumuksiin Afrikan unioni - Euroopan unionin huippukokous, joka pidettiin viime vuoden marraskuussa Abidjanissa, jossa molemmat maanosat sopivat vahvistavansa kumppanuuttaan. Siinä esitetään keskeiset toimintakehykset EU: n ja sen afrikkalaisten kumppanien vahvemman taloudellisen toimintaohjelman toteuttamiseksi.

Kestävän energian saatavuus on keskeisessä asemassa kehityksessä. Tavoitteena 2030 esityslista kestävän kehityksen on tarjota yleinen pääsy kohtuuhintaisiin, luotettaviin ja nykyaikaisiin energiapalveluihin. EU on päättänyt auttaa kumppanuusmaita lisäämään uusiutuvan energian tuotantoa ja monipuolistamaan energialähteitään varmistaakseen siirtymisen älykkääseen, turvalliseen, kestävään ja kestävään energiajärjestelmään kaikille. Yksityisen sektorin mobilisointi on ratkaisevan tärkeää tämän pyrkimyksen kannalta.

Lisätietoja

Afrikka-Eurooppa -liitto

Continue Reading

Afrikka

EU tukee kuivuutta kärsineitä maita #HornofAfricaa

Julkaistu

on

Euroopan komissio on ilmoittanut ylimääräisestä humanitaarisesta avusta, jonka määrä on 60 miljoonaa euroa, auttamaan Somalian, Etiopian ja Kenian ihmisiä, jotka ovat kärsineet vakavasta kuivuudesta johtuvan elintarviketurvan kriittisestä tasosta.

Tämä ylimääräinen apu tuo EU: n humanitaarisen avun Afrikan sarven alueelle (mukaan lukien Somalia, Etiopia, Kenia, Uganda ja Djibouti) lähes vuoden alusta alkaen lähes € 260m.

"Afrikan sarven tilanne on huonontunut dramaattisesti vuonna 2017, ja se pahenee jatkuvasti. Miljoonat ihmiset kamppailevat täyttääkseen omien ja perheidensä ruokatarpeet. Nälänhädän riski on todellinen. Euroopan unioni on seurannut tilannetta tiiviisti siitä lähtien. alusta alkaen ja asteittain lisääntyvä apu kärsineille väestöryhmille. Tämä uusi paketti auttaa humanitaarisia kumppaneitamme laajentamaan toimia entisestään ja jatkuvasti tarjoamaan hengenpelastavaa apua tarvitseville ihmisille ", totesi humanitaarisen avun ja kriisinhallinnan komissaari Christos Stylianides.

Mainos

Äskettäin julkistettu EU: n tuki tukee humanitaarisia kumppaneita, jotka vastaavat jo väestöryhmien tarpeisiin elintarvikehuollon hätäavun lisäämiseksi ja aliravitsemuksen hoitamiseksi. Tuetaan myös vesihuoltoa, eläinten suojelua ja tautitapauksia koskevia hankkeita. Suurin osa rahoituksesta (€ 40m) auttaa auttamaan Somalian haavoittuvimpia, kun taas € 15m tulee Etiopiaan ja € 5m Keniaan.

Tausta

Miljoonat Afrikan sarven ihmisistä kärsivät elintarviketurvasta ja vesipulasta. Kasvillisuus on harva. Raportoidaan karjan kuolemat, korkeat elintarvikkeiden hinnat ja vähentyneet tulot. Huonosti sattuneen sadekauden seurauksena seuraavia satoja vähenee huomattavasti ja tilan odotetaan huononevan tulevina kuukausina.

Mainos

Kuivuus syntyy El Niño -ilmiön aiheuttamasta epätasaisesta säästä vuosina 2015-16. Etiopiassa se aiheutti maan historian suurimman kuivuuden torjuntaoperaation.

Alueella on myös 2.3 miljoonaa pakolaista - joista suurin osa on Jemenistä, Etelä-Sudanista ja Somaliasta - ja kamppailee heidän kasvavien tarpeidensa tyydyttämiseksi.

2011: n jälkeen EU on myöntänyt yli € 1 miljardia humanitaarista apua Afrikan sarven kumppaneilleen. EU: n rahoitus on auttanut tarjoamaan elintarvikeapua, terveydenhoitoa ja ravitsemuksellista hoitoa, puhdasta vettä, puhtaanapitoa ja suojaa niille, joiden elämää uhkaa kuivuus ja konflikti.

Kuitenkin kuivuudesta kärsivien väestöryhmien apua monimutkaistaa tiettyjen alueiden syrjäisyys sekä Somalian väkivalta. Kaikkien konfliktin osapuolten on siksi kehotettava tarjoamaan esteettömän humanitaarisen avun tarvitsijoille.

Continue Reading

Tuki

EU: n viralliset #Development apu saavuttaa kaikkien aikojen korkeimmalle tasolle

Julkaistu

on

Uudet luvut vahvistavat, että Euroopan unioni ja sen jäsenvaltiot ovat vakiinnuttaneet paikkansa maailman johtavana avunantajana vuonna 2016.

OECD: n alustavat luvut osoittavat, että EU: n ja sen jäsenvaltioiden antama virallinen kehitysapu (ODA) on saavuttanut 75.5 miljardia euroa vuonna 2016. Tämä tarkoittaa 11 prosentin kasvua vuoden 2015 tasoon verrattuna. EU: n apu on lisääntynyt jo neljättä vuotta peräkkäin ja saavuttanut korkeimman tason tähän mennessä. Vuonna 2016 EU: n yhteisen julkisen kehitysavun osuus oli 0.51% EU: n bruttokansantulosta (BKTL), kun se oli kasvanut vuoden 0.47 2015 prosentista. Tämä on huomattavasti yli kehitysapukomitean (DAC) jäsenten EU: n ulkopuolisten maiden keskimäärin 0.21%: n keskiarvon. .

Mainos

Euroopan unioni ja sen jäsenvaltiot ovat siis jälleen vakiinnuttaneet paikkansa maailman johtavana avunantajana vuonna 2016.

Kansainvälisestä yhteistyöstä ja kehityksestä vastaava komissaari Neven Mimica sanoi: "Olen ylpeä siitä, että EU on edelleen maailman johtava virallisen kehitysavun toimittaja - selkeä osoitus sitoutumisestamme YK: n kestävän kehityksen tavoitteisiin. Kehotamme kaikkia kehitystoimijoita kaksinkertaistamaan ponnistelunsa tekemään samoin. Ja emme pysähdy siihen. Hyödyntämällä yksityisen sektorin investointeja, auttamalla mobilisoimaan kotimaisia ​​resursseja ja tehostamalla yhteisiä ponnisteluja EU: n jäsenvaltioiden kanssa, pyrimme hyödyntämään kaikkia kehityksen rahoituslähteitä parhaalla mahdollisella tavalla. "

Vuonna 2016, viidestä EU edellyttäen 0.7% tai enemmän niiden bruttokansantulosta (BKTL) viralliseen kehitysapuun: Luxemburg (1.00%), Ruotsi (0.94%), Tanska (0.75%), Saksa (0.70%), joka on saavuttanut tavoitteen ensimmäistä kertaa, ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa (0.70%). Kuusitoista EU-maat lisäsivät julkista kehitysapuaan verrattuna bruttokansantulostaan, vaikka 5 jäsenmaat vähensivät ODA ja 7 pysyi samalla tasolla kuin viime vuonna. Kaikkiaan 20 jäsenmaat kasvattivat ODA nimellisesti € 10.9 miljardia, kun taas vähennykset 6 toiset olivat € 3.4 miljardiin.

Mainos

Vuonna 2016 ennennäkemättömän muuttoliikekriisin edessä EU ja sen jäsenvaltiot pystyivät lisäämään sekä tukeaan pakolaisille että kehitysapuaan kehitysmaille. Euroopan unionin virallisen kehitysavun yleinen lisäys 7.6 miljardilla eurolla oli suurempi kuin avunantajien pakolaisten nousu 1.9 miljardia euroa. Vain 25% EU: n kollektiivisen julkisen kehitysavun kasvusta vuosina 2015--2016 johtui maan pakolaiskustannuksista, joten virallinen kehitysapu kasvoi, vaikka nämä kustannukset eivät sisälly. EU: n yhteinen julkinen kehitysapu ilman pakolaiskustannuksia kasvoi 59.1 miljardista eurosta vuonna 2015 64.8 miljardiin euroon vuonna 2016, mikä tarkoittaa 10 prosentin kasvua.

Tausta

Virallinen kehitysapu on elintärkeä rahoituslähde monille kehitysmaille, mutta on selvää, että ponnisteluja on mentävä paljon pidemmälle. Tämä näkemys, miten kehitysrahoituksen olisi kehitettävä tukemaan 2030 kestävän kehityksen edistämiseksi, on sovittu Addis Abeba Action Agenda[1] (AAAA).

Tämän tueksi esityslistan Euroopan unioni (EU) pyrkii increaseresources kestävää kehitystä, muun muassa:

- Kotimaisten resurssien mobilisointi

- Hyödyntämällä yksityisen sektorin resursseja kotimaisella ja kansainvälisellä tasolla rahoituksen saamiseksi yksityisen sektorin kehittämiseen

- Tehostetaan EU: n ja sen jäsenvaltioiden yhteisiä ohjelmointitoimia keinona parantaa kehitysyhteistyön tehokkuutta, omistajuutta ja vaikuttavuutta.

Vuonna 2005, EU ja sen jäsenvaltiot sitoutuivat lisäämään kollektiivista julkisen kehitysavun 0.7% EU bruttokansantulosta (BKTL) vuoteen 2015. Vaikka talouskriisi ja vakavia talousarviopaineet useimmissa EU-maissa merkitsi sitä, että EU ei täytä tämän kunnianhimoisen tavoitteen 2015 on ollut jatkuvasti reaalikasvu Euroopan ODA lähes 40% vuodesta 2002. Toukokuussa 2015, Eurooppa-neuvosto vahvisti sitoumuksensa tämän tavoitteen saavuttamisessa ennen 2030. EU sitoutui myös pyrkimyksiä kollektiivisesti täyttämään julkisen kehitysavun tavoitteeksi 0.15-0.20% bruttokansantulosta vähiten kehittyneiden maiden lyhyellä aikavälillä, ja saavuttaa 0.20% julkisesta kehitysavusta / bruttokansantulosta vähiten kehittyneiden maiden mukaan 2030.

ODA pantin perustuu yksittäisiin tavoitteisiin. Jäsenvaltiot, jotka liittyivät EU: hun ennen 2002 toistivat sitoumuksensa saavuttaa 0.7% ODA / BKTL tavoite huomioon ottaen finanssipoliittiset olosuhteet, kun taas ne, jotka ovat saavuttaneet tämän tavoitteen sitoutuivat pysyvän tai mainitun tavoitteen yläpuolella. Jäsenvaltiot, jotka liittyivät Euroopan unioniin myöhemmin 2002 sitoutunut pyrkivät nostamaan julkisen kehitysapunsa / BKTL 0.33%.

Tiedot julkaistu tänään perustuvat alustaviin antamiin tietoihin unionin jäsenvaltiot OECD: ssä ja EU: n komissiolle. EU: n yhteenlaskettu julkinen kehitysapu koostuu yhteensä julkisen kehitysavun n 28 EU: n jäsenvaltioiden ja julkisen kehitysavun EU: n toimielinten ei lasketa jäsenvaltiot (omat varat Euroopan investointipankki).

In-luovuttajan pakolaisten ilmoittamat kustannukset EU: n jäsenvaltioiden nousi € 8.8 miljardia (eli 12.9% kollektiivisen EU ODA in 2015) ja € 10.7 miljardia (eli 14.2% kollektiivisen EU ODA in 2016). Kasvu EU ODA omistettu rahoittamaan-luovuttajan pakolainen kustannukset kuvastaa sitä, että 2015 ja 2016, monissa EU-maissa, edessä ennennäkemätön kasvu pakolaisia, edellyttäen elintärkeitä hätäapua ja tukea suuren määrän pakolaisia ​​rajojensa sisällä. Useimmat liittyvät kustannukset[2] voidaan kirjata viralliseksi kehitysavuksi vain pakolaisen ensimmäisen oleskeluvuoden aikana.

On 30 jäseniä kehitysapukomitean (DAC), mukaan lukien Euroopan unioni, joka toimii täyden komitean jäsenenä.

Lisää tietoa:

Factsheet: Julkaistuissa uusissa lukuja 2016 virallinen kehitysapu

liite: Saavuttamisessa 2030 kestävän kehityksen tavoitteisiin: kootaan yhteen toteutusmuotojen korosta EU ensimmäisiin saavutuksiin kolmella keskeisellä alalla

OECD Lehdistötiedote

[1] Addis Abeban Action ohjelma (AAAA) sovittiin Yhdistyneiden Kansakuntien kolmannelle kansainvälisessä kehitysrahoituskokouksessa heinäkuussa 2015

[2] Katso: http://www.oecd.org/dac/stats/38429349.pdf, Rivi IA8.2 pakolaiset avunantajamaiden (koodi 1820)

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa