Liity verkostomme!

Maatalous

FUW on tyytyväinen Pembrokeshiren neuvoston taivaan lyhtykiellon tukeen

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

4ff204558e2ca.eview-620Walesin maanviljelijöiden liitto (FUW) ilmaisi tänään (7. tammikuuta) tyytyväisyytensä Pembrokeshiren lääninvaltuuston päätökseen tukea unionin kampanjaa saada Walesin paikallisviranomaiset suostuttelemaan taivaallisten lyhtyjen vapauttaminen kaikesta omistamastaan ​​maasta.

Unioni on myös kehottanut muita paikallisia viranomaisia, muita maanomistajia ja vähittäiskauppiaita ympäri Walesia seuraamaan esimerkkiä.

"Olemme tyytyväisiä lääninvaltuuston päätökseen kieltää taivaalliset lyhdyt ja pidämme sitä mahdollisuutena toistaa unionin pitkäaikainen kampanja niiden täydellisestä kieltämisestä", sanoi FUW Pembrokeshiren lääninjohtaja Hywel Vaughan.

Mainos

"Esitämme myös samanlaisen vetoomuksen kuin hotellit ja muut hääpaikat ottamaan käyttöön tällainen kielto heidän tiloissaan."

Neuvoston hallitus suositteli taistelulamppujen ja heliumpallojen vapauttamisen vapaaehtoista kieltoa neuvoston omistamalta tai hallitsemalta maalta ja pyysi viestintäharjoitusta, jotta kuluttajat ja hyväntekeväisyysjärjestöt saisivat tietoonsa niihin liittyvät riskit.

"Kabinetin jäsenille kerrottiin, että FUW oli monenlaisten organisaatioiden joukossa, mukaan lukien Marine Conservation Society, RNLI, RSPCA ja erilaiset palo- ja pelastuspalvelut, jotka olivat huolissaan taivaan lyhtyjen ja heliumpallojen mahdollisista vaikutuksista karjaan ja ympäristöön", lisäsi Vaughan.

Mainos

"Näihin huolenaiheisiin kuuluvat eläinten hyvinvointiin liittyvät riskit nauttimalla jätteitä, joita he ovat jättäneet maaseudulle, merelle ja rannikolle. Koska taivaan lyhdyt sisältävät avotulta, hallitsemattomasta rakennusten, omaisuuden ja viljelykasvien paloriskistä huolestuttiin. laskuista ", Vaughan lisäsi.

Viime vuonna Walesin hallitus ja Defra teettivät yhdessä riippumattoman tutkimushankkeen vaikutuksista karjaan, kasveihin ja ympäristöön taivaallisista lyhtyistä ja heliumpalloista, mutta niiden raportissa todettiin, että vaikutukset ympäristöön ja karjan laajamittaisen loukkaantumisen tai kuoleman riski olivat vähäiset .

Taivaan lyhtyjen riski rakennuksiin, viljelykasveihin ja nummiin oli kuitenkin huomattava, ja Walesin hallitus kannustaa nyt paikallisia viranomaisia ​​ottamaan käyttöön vapaaehtoisen kiellon taivaan lyhtyjen ja heliumpallojen vapauttamisesta neuvoston omistamasta tai hallitsemasta maasta ja estää heidän käytä ja vapauta aina kun mahdollista.

Todisteena yhteisestä raportista FUW ilmoitti, että kuultuaan jäseniään kaikkialla Walesissa se sai useita ilmoituksia lyhdyistä, jotka löytyivät laiduntavilta, laiduntavilta tai leikattuilta säilörehuilta tai heinältä.

Muita saatuja vakavampia ilmoituksia olivat lyhty, joka löydettiin hehkuvasta heinää ja olkia sisältävästä navetasta, ja lehmä, joka loukkaantui karjapeltojen yli kelluvien lyhtyjen käynnistämän tunkeutumisen jälkeen.

"Näiden lyhtyjen rakentamisessa käytetyt materiaalit aiheuttavat vaaran karjalle, varsinkin jos lyhdyn rungossa oleva lanka tai bambu pilkotaan säilörehun valmistusprosessin aikana ja saastuttaa raaka-aineita", Vaughan sanoi.

"Olemme myös toistuvasti varoittaneet, että taivaan lyhdyt aiheuttavat huomattavan tulipalon vaaran, ja tämä viimeisin tapaus osoittaa, miksi taivaallisten lyhtyjen valmistus ja myynti on kiellettävä kokonaan ja että niiden vapauttamisesta on tehtävä laitonta Isossa-Britanniassa."

Maatalous

Yhteinen maatalouspolitiikka: Miten EU tukee maanviljelijöitä?

Julkaistu

on

EU: n maatalouspolitiikka kattaa erilaisia ​​tavoitteita viljelijöiden tukemisesta ympäristönsuojeluun. Tutustu EU: n maatalouden rahoitukseen, sen historiaan ja tulevaisuuteen, yhteiskunta.

Mikä on yhteinen maatalouspolitiikka?

EU tukee maataloutta Yhteinen maatalouspolitiikka (KORKKI). Se perustettiin vuonna 1962, ja siinä on tehty useita uudistuksia, jotta maatalous olisi oikeudenmukaisempaa viljelijöille ja kestävämpi.

Mainos

EU: ssa on noin 10 miljoonaa maatilaa, ja maatalous- ja elintarviketeollisuus tarjoavat yhdessä lähes 40 miljoonaa työpaikkaa EU: ssa.

Miten yhteinen maatalouspolitiikka rahoitetaan?

Yhteinen maatalouspolitiikka rahoitetaan EU: n talousarviosta. Alla EU: n talousarvio vuosiksi 2021--2027, 386.6 miljardia euroa on varattu viljelyyn. Se on jaettu kahteen osaan:

Mainos
  • 291.1 miljardia euroa Euroopan maatalouden tukirahastolle, joka tarjoaa viljelijöille tulotukea.
  • 95.5 miljardia euroa Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastolle, johon sisältyy maaseuturahoitus, ilmastotoimet ja luonnonvarojen hoito.

Miltä EU: n maatalous näyttää nykyään? 

COVID-19 vaikutti maanviljelijöihin ja maatalousalaan ja EU otti käyttöön erityisiä toimia teollisuuden ja tulojen tukemiseksi. Nykyiset säännöt YMP: n varojen käyttämisestä ovat voimassa vuoteen 2023 asti, koska budjettineuvottelut ovat viivästyneet. Tämä edellytti siirtymäsopimusta suojella maanviljelijöiden tuloja ja varmistaa elintarviketurva.

Tarkoittaako uudistus ympäristöystävällisempää yhteistä maatalouspolitiikkaa?

EU: n maatalouden osuus on noin 10% kasvihuonekaasupäästöistä. Uudistuksen pitäisi johtaa ympäristöystävällisempään, oikeudenmukaisempaan ja avoimempaan EU: n maatalouspolitiikkaan, parlamentin jäsenet sanoivat sovittiin neuvoston kanssa. Parlamentti haluaa yhdistää YMP: n Pariisin ilmastosopimukseen ja lisätä samalla tukea nuorille viljelijöille ja pienille ja keskisuurille tiloille. Parlamentti äänestää lopullisesta sopimuksesta vuonna 2021 ja se tulee voimaan vuonna 2023.

Maatalouspolitiikka liittyy Euroopan vihreä sopimus ja Maatila-haarukka -strategia Euroopan komissiolta, jonka tavoitteena on suojella ympäristöä ja taata terveellistä ruokaa kaikille ja samalla varmistaa viljelijöiden toimeentulo.

Lisää maataloudesta

Tiedotustilaisuus 

Tarkista lainsäädännön eteneminen 

Continue Reading

Maatalous

Ehdotettu poistaminen USA: n lampaan kiellosta on tervetullut uutinen teollisuudelle

Julkaistu

on

FUW tapasi USDA: n vuonna 2016 keskustelemaan karitsan vientimahdollisuuksista. Vasemmalta Yhdysvaltain maatalousasiantuntija Steve Knight, Yhdysvaltain maatalousasioiden neuvonantaja Stan Phillips, FUW: n vanhempi poliitikko tohtori Hazel Wright ja FUW: n presidentti Glyn Roberts

Walesin maanviljelijöiden liitto on tyytyväinen uutiseen, että pitkäaikainen kielto tuoda Walesin lammasta Yhdysvaltoihin poistetaan pian. Britannian pääministeri Boris Johnson tiedotti asiasta keskiviikkona 22. syyskuuta. 

FUW on pitkään keskustellut USDA: n kanssa perusteettoman kiellon poistamisesta useissa kokouksissa viime vuosikymmenen aikana. Hybu Cig Cymru - Meat Promotion Wales on korostanut, että suojatun maamerkin Welsh Lamb mahdolliset markkinat Yhdysvalloissa arvioidaan olevan jopa 20 miljoonaa puntaa vuodessa viiden vuoden kuluessa vientirajoitusten poistamisesta.

Mainos

FUW: n varapresidentti Ian Rickman sanoi Carmarthenshire -lammastilaltaan: ”Nyt meidän on enemmän kuin koskaan tutkittava muita vientimarkkinoita ja samalla suojeltava vakiintuneita markkinoitamme Euroopassa. USA: n markkinat ovat sellaisia, joiden kanssa haluamme kehittää paljon vahvempia suhteita, ja uutinen siitä, että tämä kielto voidaan pian poistaa, on lampaateollisuudelle erittäin tervetullut uutinen. ”

Mainos
Continue Reading

Maatalous

Maatalous: Komissio hyväksyy uuden maantieteellisen merkinnän Unkarista

Julkaistu

on

Komissio on hyväksynytSzegedi tükörponty ' Unkarista suojattujen maantieteellisten merkintöjen rekisteriin (SMM). 'Szegedi tükörponty' on karppilajien kala, joka on tuotettu Szegedin alueella lähellä Unkarin etelärajaa, jossa luotiin kalalammijärjestelmä. Lammien emäksinen vesi antaa kaloille erityisen elinvoimaa ja kimmoisuutta. Näissä lampissa kasvatettujen kalojen hilseilevä, punertava ja maukas liha ja sen raikas tuoksu ilman sivumakuja voidaan katsoa johtuvan suoraan kyseisestä suolaisesta maasta.

Kalan laatuun ja makuun vaikuttavat suoraan suolaiseen maaperään muodostuneiden kalalammien järvipohjan hyvä hapensaanti. Szegedi tükörpontyn liha on proteiinipitoista, vähärasvaista ja erittäin maukasta. Uusi nimitys lisätään luetteloon 1563 tuotteesta, jotka on jo suojattu eAmbrosia tietokanta. Lisätietoja verkossa laadukkaita tuotteita.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa