Liity verkostomme!

Kaikki osapuolen neuvotteluja

Valkoinen talo kaikilla osapuolen neuvotteluja Pohjois-Irlannissa

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

9SH847781484jpg_2

Tuoli Tohtori Richard Haass ja varapuheenjohtaja professori Meghan O'Sullivan kuvattuna Stormont-hotellissa Belfastissa joululomansa jälkeen

Lausuma NSC päätiedottaja Caitlin Hayden on kaikki osapuolen neuvotteluja Pohjois-Irlannissa.

Mainos

"Riippumattoman puheenjohtajan Richard Haassin johtamat keskustelut Pohjois-Irlannin johtoryhmän viiden puolueen kanssa ovat saavuttaneet kriittisen vaiheen. Tavoitteena on ollut ja on edelleen päästä sopimukseen ennen vuoden loppua uusista järjestelyistä paraatien tekemisessä, lipuissa ja kilpailussa. Näiden neuvottelujen aloittaminen osoitti Pohjois-Irlannin puolueiden ja ihmisten sitoutumisen eteenpäin vaikeissa asioissa.

"Olemme varmoja siitä, että ratkaisu voidaan saavuttaa, jos kaikilla osapuolilla on poliittista tahtoa. Kehotamme viiden osapuolen johtoa tekemään tarvittavat kompromissit sopimuksen tekemiseksi nyt, joka auttaisi parantamaan edelleen vallitsevia erimielisyyksiä Pohjois-Irlannin ihmisten ja ansaitsemansa tulevaisuuden välillä. "

 

Mainos

Tohtori Richard Haass ja professori Meghan O'Sullivan kuvattuna Stormont-hotellissa Belfastissa joululomansa jälkeen.

Kaikki osapuolen neuvotteluja

ODF kehottaa PACE harkita huolellisesti lukuisista tapauksista kansainvälisten lakien Venäjän federaation tarkastellessaan valtuuskunnan valtakirjaa

Julkaistu

on

VAUHTIEnsi viikolla Strasbourgissa pidettävän PACE-istunnon aikana valtuuskuntien on määrä tarkistaa Venäjän valtuuskunnan valtakirjat, joiden äänioikeus on keskeytetty huhtikuusta 2014 lähtien. Venäjän valtuuskunta on myös menettänyt väliaikaisesti oikeuden olla edustettuna yleiskokouksen johtavissa elimissä. ja hänet on kielletty osallistumasta vaalitarkkailutehtäviin.  

Open Dialog -säätiö kehottaa Euroopan neuvoston parlamentaarisen edustajakokouksen jäseniä harkitsemaan huolellisesti lukemattomia kansainvälisen lainsäädännön ja velvoitteiden rikkomuksia, jotka Venäjän federaatio on syyllistynyt Ukrainan hyökkäyksen yhteydessä.

Venäjän valtuuskunnan valtakirjat on keskeytetty huhtikuussa 2014 Krimin niemimaan laittoman liittämisen vuoksi maaliskuussa, sotilaallisen voiman uhan ja Ukrainan alueen sotilaallisen miehityksen vuoksi. Huhtikuun päätöslauselmassaan edustajakokous varasi itselleen oikeuden kumota Venäjän valtuuskunnan valtakirjat kokonaan, mikäli Venäjän federaatio ei käännä Krimin anneksia ja vähentä tilannetta.

Mainos

Keskustellessaan ensi viikolla Venäjän valtuuskunnan valtakirjoista edustajakokouksen jäsenten tulisi kysyä itseltään muutamia kriittisiä kysymyksiä: onko Venäjän federaatio tehnyt jotain tilanteen parantamiseksi, konfliktin eskaloimiseksi tai Krimin laittoman annektion kääntämiseksi?

Vastaus on ei. Päinvastoin, Venäjä on jatkanut tankkaamista separatistien sotilaallisesta kapasiteetista maan itäosissa, joukkojen joukot Ukrainan rajalla, pidättänyt ja yrittäneet Ukrainan kansalaisuuteen kuuluvia poliittisia vankeja ja toteuttaneet sotilaallisia ja taloudellisia liikkeitä Ukrainan uhkaamiseksi nurkkaan. Venäjän toimet muodostavat selvän uhan koko Euroopalle.

Ei ole mitään syytä myöntää Venäjän valtuuskunnalle heidän äänestysoikeuksiaan ja muita keskeytettyjä oikeuksiaan, joskin rajoitusten pitäisi mennä pidemmälle, kieltämällä Venäjän edustajat osallistumasta PACE-istuntoihin ja sen komiteoiden työhön, sanoi Lyudmyla Kozlovska, Open Dialog -säätiö. Venäjälle äänioikeuden antaminen PACE: ssa olisi valtava virhe ja johtaisi tilanteeseen, jossa Venäjän valtuuskunta yhdessä PACE: n venäläismielisten liittolaisten kanssa voisi estää tärkeät päätökset, joissa kritisoidaan Venäjän federaation laitonta toimintaa Ukrainassa.

Mainos

Jättämällä näennäisesti huomiotta Ukrainan parlamentin jäsenen ja PACE: n edustajan Nadia Savchenkon kansainvälisen diplomaattisen aseman, Venäjä osoittaa, että se ei noudata perussitoumuksiaan eikä halua käydä rauhankeskustelua. PACE: n reaktio on ollut vahva ja selkeä, hän lisäsi.

Continue Reading

Kaikki osapuolen neuvotteluja

Ateena: Storm ennen rauhallinen

Julkaistu

on

Parthenon-on-Akropolis-in-Ateena-KreikkaTalvisessa auringonpaisteessaan Akropolis ei ole koskaan näyttänyt upealta. Itsenäisyyden voittamisen jälkeen ja ensimmäisen parlamentin perustamisen jälkeen varhaisessa 19-kokouksessath Kreikkalaiset ovat järjestäneet 200-vaalit vuosisadalla, mutta heillä oli vain kahdeksan hallitusta, jotka pitivät koko kauden.

Konservatiivinen hallitus on nyt korvattava vasemmiston Syriza-puolueen jälkeen Sunnuntai (18 tammikuu) yön vaalit onnistui kolme vuotta. Sen johtaja Antonis Samaras oli vastuuntuntoisesti toteuttanut konservatiivikollegoidensa Angela Merkelin EU: lle, Christine Lagarden IMF: lle ja useiden Brysselistä, Frankfurtista ja Washingtonista lähetettyjen toimijoiden antamat määräykset selittää Kreikalle, miksi 25-prosenttiosuus heidän BKT, omaisuuden arvojen tuhoaminen ja eläkkeiden puolittaminen olivat sitä, mikä oli ylpeä Euroopan unionin jäsen.

Kuten vanha Prometheus, joka toi tulta Olympuksen vuorelta, jotta kuolevaiset voisivat olla lämpimiä ja keittää, ja sitten rangaistaan ​​hänen imperienssistään ketjuttamalla kallioon ja pitämällä maksa maksamatta epämiellyttävät harpit päivittäin iankaikkisuuteen, Kreikka tuntee rangaistuksen leiri, jossa se on ollut, ei varmasti voi jatkua ikuisesti.

Mainos

Kreikan ulkopuolella sekä vasen että oikea oikein tekevät Kreikasta väärin. Oikeisto esittelee Syrizan saapumisen vasemmistopuoliseksi putkiksi ikään kuin 40 vuotta sen jälkeen, kun eversti edusti hallitusta, kansakunta palaa tilastolliseen, vasemmiston diktatuuriin. Vasemmistot ovat Syrizan cheerleaderit merkelismiä ja tiukkoja asioita vastaan ​​kuin ikään kuin Alexis Tsiprasin saapuminen voimakkaasti kasvavan Evzonin vartioimaan pistävään pääministerin asuinpaikkaan äkillisesti työntäisi Eurooppaa lähettämään lisää rahaa palkkojen, eläkkeiden ja yön yli tuottamaan työpaikkoja luovaa kasvua.

Vuodesta 2010 lähtien Ateenaa on vaivannut myrskyinen mielenosoitus ja ruma huutava televisiokeskustelu, mutta kun Syriza on hallituksessa, heidän on vastattava kauhistuttavimmasta taakasta, jonka kaikkien vakavien poliitikkojen on koskaan kannettava - vastuu.

Voivatko he tehdä sen? Yleensä poliittiset puolueet osoittavat olevansa kelvollisia osoittamalla, että ne suhtautuvat vakavasti oppositiossa olevaan politiikkaan. Syriza ei ole juurtunut puolue, jolla on selkeä ideologinen ohjelma, paljon kokeneita paikallisia tai alueellisia vaaleilla valittuja edustajia ja johdonmukainen puolueorganisaatio.

Mainos

Kyse on pikemminkin liikkeestä, kaikkien 1980-ryhmän vasemmistolaisten yhteenliittymästä, jotka eivät pystyneet kestämään stalinistista kommunismia ja vihasivat Kreikan tärkeimmän sosialistisen puolueen Pasokiin liittyvää asiakaslähtöistä korporatismia.

Jos Syriza muodostaa hallituksen, sen on sitten muodostettava oikea puolue, ensimmäinen esimerkki demokraattisessa historiassa siitä, että hallituksen on perustettava puolue eikä päinvastoin.

Tsiprasin pääongelma ei todennäköisesti ole Euroopassa. Pitkien Barroso-vuosien jälkeen on syntynyt uusi henki, joka haluaa työskennellä tiensä läpi austerilaisen ordoliberalismin. EU: n peräkkäiset Ranskan, Espanjan, Alankomaiden valtiovarainministerit ja Euroopan parlamentin johtajat ovat kaikki sanoneet, että Kreikkaa on kohdeltava arvokkaasti, kun se koputtaa Brysselin ovia seuraavien kuukausien aikana.

Myös Euroopan keskuspankin ilmoittama sub-Keynsian-aikainen rahanhuojennuksen muodossa tapahtuva rentoutuminen auttaa. Syriza on siirtymässä Kreikan salaisiin aseisiin - sen maailmanluokan taloustieteilijät, joilla on maailmanlaajuinen kokemus ja joista monet työskentelevät nyt Syrizan kanssa suunnitelmien parissa Brysselin sisäpiiriläisten avustuksella, jotta he löytävät kielen poistamaan jonkin verran paineita mahdottomista tavata veloista ja alijäämistä tavoitteet.

Bryssel pysyy rauhallisena. Todelliset vaikeudet tulevat Kreikan parlamentin kanssa. Syriza-parlamentin jäsenten on päätettävä, vaativatko Pierre Mendes Ranskan "Hallinnointi on valintaa" maailmassa vai vaativatko he viime vuosina edistyneen kysynnän välitöntä toteuttamista kaikkien lomautettujen työntekijöiden paljastumisen, suurten palkkakorotusten, ei painostusta maksaa laitoslaskuja ja lisää valtion omistusta.

Kreikassa halutaan uutta poliittista alkua uuden demokratian ja Pasokin korruptoituneen asiakaslähtöisyyden vuosikymmenien jälkeen. Jokainen työ jaettiin puolueen uskollisuuden perusteella. Uudesta demokratiasta tuli täynnä ulkomaisten ja kreikkalaisten yritysten ostajia. Tarina Siemensistä ostaa Kreikan ministereitä on henkeäsalpaava, mutta Berliini ei nostanut sormea ​​estääkseen lippulaivayritystään korruptoimasta Kreikan valtiota. Saksalaiset yritykset eivät myöskään lopettaneet tarpeettomien aseiden myyntiä paisunut Kreikan armeijalle. Vielä vähemmän saksalaiset pankit tekivät due diligence -lainan lainoista euroalueen nousukauden alkuvuosina.

Kaksi uutta puoluetta - Potami (joki) - ja demokraattisen sosialismin liike etsivät paikkaa Kreikan politiikan siivousalustalle. Jälkimmäisen perustaa legendaarisen, sosialistisen sosialistijohtajan Andreasin poika Georges Papandreou. Nuorempi Papandreou, koulutettu Ruotsissa ja Amerikassa, oli loistava Kreikan ulkoministeri, joka muutti suhteita Turkkiin ja Eurooppaan. Hän tuli Pasokin pääministeriksi heti pankkikriisin alkamisen jälkeen, ja Nicolas Sarkozy ja Angela Merkel kiristivät häntä vuonna 2010 aloitetun Brysselin säästöideologian kanssa.

Nyt hän kertoo toivovansa voivansa rohkaista todellisia uudistuksia avaamalla julkisen sektorin nimitykset ehdokkaille, jotka on nimitetty ansioiden perusteella, ei puolueuskollisuuteen.

Uusi demokratia soitti ja väitti, että Syriza on ”kommunisteja”, mutta Kreikan todelliset kommunistit eivät jaa homeellista moussakaa lautaselle Tsiprasille, jonka ovat vastaanottaneet italialaiset Matteo Renzi ja Euroopan parlamentin sosiaalidemokraattinen johtaja Martin Schultz.

Kuten saksalaiset vihreät 1990-ryhmissä, myös Syrizan parlamentin jäsenten on päätettävä, haluavatko he olla fundamentalisteja vai realisteja. Tsipras-joukkue haluaa jälkimmäisen. EU haluaa auttaa. Merkel ei halua mennä historiaan naisena, joka menetti Kreikan. Jos Kreikka pysyy rauhallisena viime vuosien myrskyn sattuessa, Kreikan historian seuraava ajanjakso voi olla parempi kuin monet kuvitellaan.

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa