Liity verkostomme!

Ministerineuvosto

Nuorten työllisyys: Komissio ehdottaa standardeja harjoittelun laadun parantamiseksi

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Euroopan komissio on tänään ehdottanut suuntaviivoja, joiden avulla harjoittelijat voivat hankkia korkealaatuista työkokemusta turvallisissa ja oikeudenmukaisissa olosuhteissa ja lisätä heidän mahdollisuuksiaan löytää laadukas työ. Ehdotus neuvoston suositukseksi harjoittelun laatukehyksestä kehottaa jäsenvaltioita erityisesti varmistamaan, että kansallisessa lainsäädännössä tai käytännössä noudatetaan ohjeissa esitettyjä periaatteita, ja mukauttamaan lainsäädäntöään tarvittaessa. Harjoittelupaikat ovat ohjelman keskeinen osa nuorisotakuun Euroopan komission ehdotus joulukuussa 2012 ja EU: n ministerineuvoston hyväksymä huhtikuussa 2013. Tällä hetkellä joka kolmas harjoittelupaikka on työolojen tai oppisisällön osalta huonolaatuinen äskettäisen Eurobarometri-tutkimuksen mukaanIP / 13 / 1161). Työnantajat käyttävät monia näistä huonompaa harjoittelua korvaamaan lähtötason työpaikat.

"Harjoittelu on ratkaisevan tärkeää nuorten työllistettävyyden parantamiseksi ja sujuvan siirtymisen varmistamiseksi koulusta työhön. On mahdotonta hyväksyä, että joitain harjoittelijoita hyödynnetään tällä hetkellä vapaana tai halpana työvoimana. Jäsenvaltioiden on varmistettava, että harjoittelijat saavat arvokasta koulutusta ja kokemusta Nämä ehdotetut ohjeet antaisivat harjoittelijoille mahdollisuuden hankkia korkealaatuista työkokemusta hyvissä työoloissa ", sanoi työllisyys-, sosiaali- ja osallisuuskomissaari László Andor.

Suuntaviivat lisäisivät harjoitteluehtojen avoimuutta esimerkiksi vaatimalla, että harjoittelu perustuu kirjalliseen harjoittelusopimukseen. Sopimuksen olisi katettava oppisisältö (koulutustavoitteet, ohjaus) ja työolot (rajoitettu kesto, työaika, selkeä maininta siitä, saako harjoittelija palkkaa vai muuten korvauksen ja täyttävätkö he sosiaaliturvan vaatimukset). Harjoittelun tarjoajia pyydettäisiin ilmoittamaan avoimesta ilmoituksesta, maksetaanko harjoittelu.

Mainos

Asettamalla harjoittelun yhteiset laatustandardit harjoittelun laatukehyksen hyväksyminen tukisi nuorisotakuujärjestelmien täytäntöönpanoa jäsenvaltioissa. Se kannustaisi myös kansainvälisten harjoittelujen lisääntymiseen ja auttaisi jatkamaan EURES harjoittelupaikoille, kuten Eurooppa-neuvosto pyysi Kesäkuun 2012 päätelmät.

Ehdotettu kehys ei kata harjoittelujaksoja, jotka ovat osa korkeakoulututkintoa tai jotka ovat pakollisia tiettyyn ammattiin pääsemiseksi.

Tausta

Mainos

Harjoittelun laatukehys on yksi EU: ssa ilmoitetuista aloitteista Nuorten työllisyyspaketti joulukuussa 2012 (ks IP / 12 / 1311, MEMO / 12 / 938 että SPEECH / 12 / 910).

Nuorisotakuun tavoitteena on varmistaa, että kaikki alle 25-vuotiaat nuoret saavat laadukkaan työtarjouksen, jatkokoulutuksen, oppisopimuskoulutuksen tai harjoittelun neljän kuukauden kuluessa työttömyydestä tai virallisen koulutuksen päättymisestä. Nuorisotakuu on yksi tärkeimmistä ja kiireellisimmistä rakenneuudistuksista, jotka jäsenvaltioiden on toteutettava nuorisotyöttömyyden torjumiseksi ja koulusta työhön siirtymisen parantamiseksi. Laadukkaat harjoittelut ovat välttämättömiä sen tehokkaalle toteuttamiselle (MEMO / 13 / 968 että MEMO / 13 / 984).

Kahden viime vuosikymmenen aikana harjoittelusta on tullut tärkeä pääsy työmarkkinoille nuorille. Vaikka ne edustavat yhä enemmän vakiintunutta ominaisuutta työmarkkinoillamme, niiden leviämiseen on liittynyt myös kasvava huoli oppimisen sisällöstä ja työoloista. Jos harjoittelujaksojen tarkoituksena on todella helpottaa pääsyä työhön, niiden on tarjottava laadukasta oppisisältöä ja riittävät työolot, eikä niiden tulisi olla halpa korvike tavallisille työpaikoille.

Viime Eurobarometri-tutkimus harjoittelujen laadusta paljastaa, että harjoittelujaksot ovat yleisiä: noin puolet vastaajista (46%) on harjoittanut harjoittelua, ja suuri osa heistä on suorittanut useita harjoittelujaksoja. Se osoittaa myös, että 35% harjoittelun tarjoajista ei tarjoa kirjallista harjoittelusopimusta ja 23% harjoittelijoista tarjotaan lopulta harjoittelun jatkamiseksi sen sijaan, että heidät rekrytoidaan asianmukaisesti. Tutkimus osoittaa, että vain 9% harjoittelupaikoista tapahtuu ulkomailla.

Komissio julkaisi heinäkuussa 2012 tutkimuksen harjoitteluista kaikissa jäsenvaltioissa. Se suositteli, että harjoittelujaksot tarjoavat enemmän takuita nuorten laadun ja näkökulmien suhteen ja että niiden tulisi vastata paremmin työmarkkinoiden vaatimuksiin (ks. IP / 12 / 731).

Lisätietoja

Uutinen pääosaston työllisyyden verkkosivuilla

Eurobarometri Harjoittelukokemus EU: ssa

László Andorin verkkosivusto

Seuraa László Andor Twitterissä

Ministerineuvosto

Siirtolaisten, pakolaisten ja turvapaikkaa hakevien naisten ja tyttöjen oikeuksien suojeleminen

Julkaistu

on

YK: n vuoden 52 kansainvälisen maahanmuuttoraportin mukaan vuonna 2017 Eurooppaan saapuneista maahanmuuttajista 2017 prosenttia oli naisia. Yhdessä lasten kanssa naiset ja tytöt ovat kaikkein haavoittuvimmat ryhmät, joille kaiken tyyppiset väärinkäytöt, mukaan lukien kauppa, pakkoliitto avioliitto tai seksuaalinen hyväksikäyttö, ovat suurimmassa vaarassa. Heistä jopa 94% käytettiin seksuaaliseen hyväksikäyttöön vuonna 2016.

Näistä syistä naiset tarvitsevat erityistä suojelua, joka olisi varmistettava sukupuolinäkökohtaisella lähestymistavalla maahanmuutto- ja turvapaikkapolitiikassa, jossa otetaan huomioon naisten mahdolliset erityiset haitat tai vainot.

- Euroopan neuvosto on kehittänyt useita oikeudellisia välineitä siirtolaisnaisten suojelemiseksi. Merkittävin on'Yleissopimus naisiin kohdistuvan väkivallan ja perheväkivallan ehkäisemisestä ja torjumisesta (Istanbulin yleissopimus)'. Sen merkitys on siinä, että sopimusvaltioiden on tutkittava sukupuoleen perustuvaa väkivaltaa koskevat väitteet ja syytettävä syyllistyneistä. Kaikista voimassa olevista säännöksistä huolimatta valvontaelimet pitävät kuitenkin GREVIO - naisten ja perheväkivallan vastainen asiantuntijaryhmä raportoi, että moniin viime vuosina muuttaneisiin naisiin ja tyttöihin kohdistuu erityyppisiä väkivaltaisuuksia majoitus-, vastaanotto- ja pidätyskeskuksissa, jotka kärsivät saniteettitilojen, sukupuolen mukaan erotettujen tilojen, turvallisten tilojen tai erityisneuvontapalvelujen puutteesta.

Mainos

Julkaisu Siirtolaisten, pakolaisten ja turvapaikkaa hakevien naisten ja tyttöjen oikeuksien suojeleminen kerrotaan yksityiskohtaisesti Eurooppaan ja sen sisällä matkustavien naisten suojeluun kohdistuvista uhista ja puutteista, ja tuodaan esiin haasteita ja mahdollisuuksia integroitua näihin naisiin ja todetaan, että he ovat suurin ylipätevä ja alityöllistetty ryhmä Euroopassa. Asiakirjassa analysoidaan edelleen sukupuolistereotypioita ja korostetaan, että maahanmuuttajanaiset kohtaavat usein kaksinkertaisen syrjinnän: heidän yhteisöjensä kulttuurisäännösten sekä vastaanottavien maiden stereotypioiden ja institutionaalisten esteiden vuoksi.

Tämän julkaisun paperikopioita, jotka ovat saatavana englanniksi ja ranskaksi, voi tilata kautta [sähköposti suojattu]

 

Mainos

Continue Reading

Ministerineuvosto

Lopeta uudistusten estäminen ja avaa oikeudelliset kanavat #migranttien ja #refugeesin puolesta

Julkaistu

on

Euroopan parlamentin S&D- ja Vihreät / EFA-ryhmät ovat lähettäneet yhteisen avoimen kirjeen Eurooppa-neuvoston puheenjohtajalle Donald Tuskille sekä valtioiden ja hallitusten päämiehille ennen 22. ja 23. kesäkuuta pidettävää Eurooppa-neuvoston kokousta ja pyytäneet välittömiä toimia uudistaa Dublin-järjestelmä ja avata lailliset kanavat maahanmuuttajille ja pakolaisille.

Kirjaimen koko teksti löytyy tätä.

Mainos

Ska KellerVerts / ALE-ryhmän puheenjohtaja, kommentoi:

"Kehotamme valtioiden ja hallitusten päämiehiä voittamaan Euroopan solidaarisuuskriisi. On syvä pettymys, että neuvosto ei voi sopia pienintäkään edistystä turvapaikanhakijoiden vastuun oikeudenmukaisemmassa jakamisessa jäsenvaltioiden kesken. Dublin-järjestelmän umpikujaan, he jatkavat yksin Italiaa ja Kreikkaa vastauksena valtavaan määrään Eurooppaan saapuvia turvapaikanhakijoita.

”Kehotamme valtioiden ja hallitusten päämiehiä vapauttamaan kiireellisesti Dublin-järjestelmän uudistamisen. Heidän on sovittava pysyvästä ja sitovasta mekanismista turvapaikanhakijoiden jakamiseksi kaikkien jäsenvaltioiden kesken oikeudenmukaisen jaon perusteella. Jäsenvaltioiden on myös tehostettava pyrkimyksiään siirtää pakolaisia ​​Kreikasta ja Italiasta ja jatkaa tätä yhteisvastuullisuutta koskevaa toimenpidettä, kunnes 160,000-siirtojen tavoite on saavutettu. 

Mainos

"Olemme syvästi tyytymättömiä siihen, että neuvosto voi jälleen kerran sopia vain pakolaisten ovien sulkemisesta ja vastuun siirtämisestä EU: n ulkopuolisille maille. Kehotamme jäsenvaltioita hyväksymään kunnianhimoisen EU: n uudelleensijoittamisohjelman ja yhteisen lähestymistavan humanitaarisiin viisumeihin, joilla varmistetaan pakolaisten turvallinen siirtyminen Eurooppaan. Euroopan parlamentti on jatkuvasti pyrkinyt solidaarisuuteen sekä EU: n sisällä että kansainvälisesti. Nyt on neuvoston tehtävä. "

Sosialistien ja demokraattien presidentti, Gianni Pittella, kommentit:

"On häpeällistä, että EU: n komission ehdotus Dublin-järjestelmän uudistamisesta kerää pölyä neuvoston pöydälle. Tämä hätätila on kestänyt jo vuosia, ja joudumme omantuntoomme niiden satojen maahanmuuttajien kuolemaan, jotka ovat hukkui Välimerelle. Neuvosto ei kuitenkaan vain noudata sovitun siirtojärjestelmän mukaisia ​​sitoumuksiaan, mutta myös estää häpeällisesti kaikki mahdolliset Dublin-järjestelmän uudistukset. järjestelmä on täysin vanhentunut ja sitä on uudistettava, esittämällä uuden automaattisen, pysyvän ja keskitetyn mekanismin pakolaisten siirtämiseen.

"Lisäksi kehotamme neuvostoa sopimaan laillisten kanavien avaamisesta maahanmuuttajille. Tämä on ainoa tie eteenpäin laillisen ja turvallisen virtauksen takaamiseksi ja uusien vältettävissä olevien syy-yhteyksien estämiseksi. Haluamme kunnianhimoisemman ja tehokkaamman sinisen kortin järjestelmän ja järjestelmän vähän koulutetuille työntekijöille.

"Kaikki nämä toimenpiteet voivat olla pitkällä aikavälillä lievittäviä, ellei Eurooppa lopulta sitoutuisi luomaan pitkän aikavälin Afrikkaan perustuvaa strategiaa, joka perustuu investointeihin, koulutukseen ja kestävään kehitykseen. Mitä nopeammin Eurooppa investoi vankkaan näkökulmaan Afrikkaa varten perimmäisten syiden poistamiseksi pakkomuuton takia, nopeammin taataan menestyvä tulevaisuus tuleville eurooppalaisille sukupolville. "

Continue Reading

Maatalous

#Farming: Euroopan komissio aktivoi poikkeuksellisia toimenpiteitä edelleen tukea eurooppalaisia ​​viljelijöitä kriisi

Julkaistu

on

"Tämä on toimenpidepaketti, jolla voi olla olennainen ja positiivinen vaikutus Euroopan maatalousmarkkinoihin, ja sille pitäisi nyt antaa mahdollisuus menestyä."

Euroopan komissio ilmoitti 14 maaliskuuta lisäpaketin poikkeuksellisia toimenpiteitä käyttäen kaikkia välineitä saatavilla yhteisen maatalouspolitiikan (YMP) tuetaan EU: n viljelijät samalla turvataan EU: n sisämarkkinoilla.

Mainos

Komissio tunnustaa syvyys ja koko nykyisen maatalouden kriisi sekä huomattavia ponnisteluja jäsenvaltioiden tasolla tukea niiden viljelijöiden ja vastaamisen ja lisää merkityksellisiä toimenpidepaketti.

Komissaari Hoganin Euroopan unionin maatalousministereille esittämä toimenpidekokonaisuus täydentää viime syyskuun 500 miljoonan euron tukipakettia ja osoittaa komission päättäväisyyden toimia täydessä roolissaan eurooppalaisten maanviljelijöiden auttamisessa.

"EU: n maanviljelijöiden edun nimissä olen valmis käyttämään kaikkia välineitä, jotka lainsäätäjät ovat asettaneet käytettävissämme, sekä lyhyen että pitkän aikavälin toimenpiteinä. Meidän on käytettävä asianmukaisia ​​välineitä ja toimia, jotta maanviljelijät voivat olla joustavia Tämän päivän vastaus on kattava, ja siinä otetaan huomioon niin monta ehdotusta kuin mahdollista, meitä kaikkia koskevissa oikeudellisissa ja budjettirajoitteissa. Uskon, että tämä on paketti toimenpiteistä, joilla syyskuun solidaarisuuspaketin täysimääräisen täytäntöönpanon yhteydessä voi olla olennainen ja myönteinen vaikutus Euroopan maatalousmarkkinoihin, ja sille olisi nyt annettava mahdollisuus menestyä. " Komissaari Hogan sanoi maatalousministerien neuvostossa.

Mainos

"Lukuisten kriisien ja budjettirajoitusten aikana komissio on käyttänyt yli miljardia euroa kahden vuoden aikana, mukaan lukien syyskuun 1 500 miljoonan euron tukipaketti. Kannatamme viljelijöitämme ja tarjoamme YMP: n ja YK: n päivittäisen täytäntöönpanon poikkeuksellisten toimenpiteiden, täyden tuen ja avun käyttö maatalousmallimme turvaamiseksi. "

Aktivoidut toimenpiteet ovat erittäin mukautettavissa, jotta jäsenvaltiot voivat käyttää niitä parhaalla mahdollisella tavalla kansallisesta tilanteestaan ​​riippuen. Maito-, sianliha- sekä hedelmä- ja vihannesala ovat tämän tukipaketin pääpaino. Seuraava on yhteenveto maanantaina 14. maaliskuuta pidetyssä kokouksessa tehdyistä ehdotuksista.

Sovelletaan vapaaehtoista tarjonnan hallinnan (artikkeli 222)

Komissio aktivoi rajoitetun ajan, mahdollisuudesta avulla tuottajajärjestöt, toimialakohtaiset ja osuuskunnille maitoalan perustaa vapaaehtoisia sopimuksia niiden tuotantoa ja tarjontaa. Tämä on niin sanottu artiklan 222 alkaen yhteisen markkinajärjestelyn (YMJ), joka on spesifinen maatalousalalla ja sitä voidaan soveltaa vakavien epätasapainoa markkinoilla. Komissio on päätellyt, että tiukat ehdot soveltamisen tämän artikkelin maitoalan täyttyvät nykyisessä tilanteessa. Tämä on poikkeuksellinen toimenpide, joka on myös turvata EU: n sisämarkkinoiden ja sisällytti lainsäätäjien 2013 maatalouspolitiikan uudistuksen mutta ei koskaan käytetty ennen.

Tilapäinen nousu valtiontukea

Komissio antaa täyden huomioon väliaikaiseen hyväksymistä valtiontukea, joka antaisi jäsenvaltioille antamaan enintään € 15,000 viljelijää kohden vuodessa, eikä kansallista enimmäismäärää sovellettaisiin. Tämä voidaan tehdä heti ja paljon nopeammin kuin kasvu de minimis katot.

Kaksinkertaistaminen interventio katot rasvattoman maitojauheen ja voin

Komissio lisää enimmäismääriä rasvattoman maitojauheen ja voin panna väliintuloa 109,000 tonnista ja 60,000 tonnia vastaavasti 218, 000 tonnia ja 100,000 tonniin. Näin olemme selvästi sitoutuu tukemaan kiinteään interventiohintaan.

Vahvistaminen tuottaja toimitusketjussa

Rooli ja tuottajien aseman elintarvikeketjun edelleen suuri huolenaihe. Maatalousmarkkinoilla Taskforce, käynnistettiin osana € 500 miljoonan tukipaketista syyskuusta 2015, toimittaa syksyllä päätelmiä ja lainsäädännöllisiä suosituksia tasapainon parantamiseksi ketjussa. Päätettiin tänään, että korkean tason kansallisia edustajia tapaa maatalousmarkkina- Taskforce kanssa pyritään nimenomaan tarkastella maitoalan.

Tuki sianliha

Vastauksena ehdotuksia uudeksi yksityisen varastoinnin tukijärjestelmän sianlihaa, komissaari Hogan harkitsee uuden järjestelmän. Yksityiskohdat järjestelmän, mukaan lukien ajoituksesta, on vahvistettava.

Perustaminen Meat Market Observatory

kaikki jäsenvaltiot tunnustivat ja kiittivät komission työtä markkinoiden seurannassa ja arvokkaan tiedon jakamisessa trendeistä. Vuonna 2014 perustettujen maitomarkkinoiden observatorion polkujen jälkeen perustetaan lihamarkkinoiden seurantakeskus, joka kattaa naudan- ja sianlihan.

Kansainvälinen kauppa

Suhteessa neuvotteluissa TTIP ja Mercosur, komissio on hyvin tietoinen maatalouden suuntauksiin. komissaari Hogan komissaarien kollegion rinnalla on päättänyt edistää EU: n etuja ja avata uusia markkinoita EU: n tuotteille neuvotellen samalla arkaluonteisten tuotteiden eriytetystä kohtelusta. Vaikka uudet markkinat ovat ratkaisevan tärkeitä Euroopan maataloudelle, niin on myös herkkien tuotteiden eriytetty kohtelu.

Edistäminen

Edistämiskampanjat ovat keskeinen väline löytää uusia markkinoita ja yli € 110 miljoonaa ovat käytettävissä 2016 vain tukea edistämistä EU maataloustuotteiden EU: ssa ja kolmansissa maissa. Yli € 30 miljoonaa osoitettu nimenomaan sianliha ja maitoaloilla, sitoumuksen viime syyskuussa. Lisämäärä on lisätty tänään kuin € 30 miljoonan heijastamaan markkinahäiriöihin kyseisillä aloilla.

Russian / SPS Kiellot

Komissio kokonaisuudessaan on hellittämättä jatkaa ponnistelujaan nostaa kasvien Venäjän kiellon. Huolimatta ponnistelumme yrittää varmistaa nopea uudelleen kaupan EU: n ja Venäjän, hyvin vähän on tapahtunut. Kuitenkin merkittävää edistystä on tapahtunut nosto perusteettomien tai suhteettoman kasvinsuojelutoimista kolmannet maat, jotka edistävät huomattavasti kauppavirtojen. Tämä sisältää myös Yhdysvalloissa, Japanin, Brasilian ja Ukrainan markkinoilla.

Rahoitusinstrumentit / Euroopan investointipankki / eurooppalaisen rahaston strategiset sijoitukset

Komissio priorisoi sen toimiin EIP, joiden tarkoituksena kehittää sopivia rahoitusvälineitä auttamaan viljelijöiden ja valmistajien investoida yrityksiä parantamaan kilpailukykyä näitä yrityksiä tai investoida tekemättä tarvittavat rakenneuudistukset.

Jäsenvaltioita kannustetaan myös hyödyntämään tarjoamia mahdollisuuksia eurooppalaisen rahaston strateginen investointi investointeihin maatalousalalla ja tutkia mahdollisuuksia perustaa oma alustoja EFSI rahoitusta.

Vientiluotto

Komissio tutkii mahdollisuutta vientiluoton järjestelmä, joka voisi täydentää jotka jäsenvaltioiden toimivat maakohtaisesti järjestelmän. Tältä osin maatalouden pääosasto on tehostanut yhteyksiä EIP: n ja asianomaisten virastojen jäsenmaissa.

Hedelmä- ja vihannesala

Komissio harkitsee jatkaminen poikkeuksellisia toimenpiteitä tuoreiden hedelmien ja vihannesten, jotka johtuvat Venäjän kielto, jonka voimassaolo päättyy 30 kesäkuussa.

Maaseudun kehittäminen

Komissio työskentelee yhdessä jäsenvaltioiden nähdä, missä ja miten maaseudun kehittämisohjelmia voidaan säätää, jotta ne vastaisivat paremmin nykyistä kriisiä.

Lisätietoja:

Voit lukea koko puheessa komissaari Hogan neuvostossa

Lisää tietoa € 500 miljoonan tukipaketista syyskuusta 2015

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa