Liity verkostomme!

liiketoiminta

Institutionaalinen sijoittaja tuki Suur Gabbard offshore siirtoyhteyden kannustetaan ensimmäistä käyttöä -hankejoukkolainoja luotto Enhancement järjestelmän Britanniassa

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

195454Greater Gabbardin offshore-siirtoyhteydestä on tullut ensimmäinen Isossa-Britanniassa sijaitseva infrastruktuurihanke, joka houkutteli rahoitusta institutionaalisilta sijoittajilta Project Bond Credit Enhancement -aloitteen avulla. Joukkovelkakirjoja, joiden arvo on 305 miljoonaa puntaa, on myönnetty rahoittamaan uusi siirtoyhteys Suffolkin rannikon edustalla sijaitsevan 140 turbiinin tuulipuiston yhdistämiseksi Yhdistyneen kuningaskunnan mantereen sähköön, ja ne on sijoitettu onnistuneesti laajalle joukolle sijoittajia.

Joukkovelkakirjalainojen tuotot on vapautettu, joukkovelkakirjat ovat alkaneet käydä kauppaa Irlannin pörssissä ja tekniset seikat on tehty taloudellisen sulkemisen mahdollistamiseksi. Euroopan investointipankki on myöntänyt 45.8 miljoonan punnan takuun, joka edustaa 15% liikkeeseen lasketusta joukkovelkakirjalainasta, lainatukena Project Bond Credit Enhancement -mallissa, joka mahdollistaa yhden askeleen Moody'sin antaman projektiluokituksen parantamisen.

Greater Gabbard OFTO: n liikkeeseen laskemien joukkovelkakirjojen A3 Moody's -luokitus sisältää yhden pykälän korotuksen erillisestä luottoluokituksesta johtuen Euroopan investointipankin Project Bond Credit Enhancement (PBCE) -luokituksesta. PBCE-mallin mukaan hankkeelle tarjotaan tarvittaessa lisää likviditeettiä, mahdollistetaan vanhempien luotonantajien entistä parempi takaisinperintä vähentämällä jäljellä olevaa velkaa ja toimitaan ensimmäisen tappion kohteena rahoitusrakenteessa. Greater Gabbard OFTO -lainojen maturiteetti on 2032.

Mainos

”Greater Gabbard OFTO: n onnistunut julkinen joukkovelkakirjojen emissio edustaa ensimmäistä kertaa EIP: n ja Euroopan komission yhteisrahoitushanketta Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Tämä lisää uuden ulottuvuuden infrastruktuurin rahoitukseen Yhdistyneen kuningaskunnan energiansiirtosektorilla houkuttelemalla institutionaalisten sijoittajien enemmän osallistumista merituulivoiman arvoketjun olennaiseen osaan. Tämä uusi järjestelmä tukee merkittävästi investointeja siirtohankkeisiin, jotka ovat välttämättömiä uusiutuvan energian liittämiseksi kansalliseen verkkoon. Euroopan investointipankki on sitoutunut tukemaan tärkeitä energiainvestointeja kaikkialla Euroopassa, ja se on toimittanut yli 6 miljardia puntaa pitkäaikaisiin investointeihin Yhdistyneen kuningaskunnan energia-alalla viimeisten viiden vuoden aikana, mukaan lukien 500 miljoonaa puntaa Greater Gabbardin merituulipuistoihin varoista, joista sovittiin syyskuussa aiemmin tänä vuonna ”, sanoi Ison-Britannian Euroopan investointipankin varapuheenjohtaja Jonathan Taylor.

"Greater Gabbard OFTO -kaupan, toisen Project Bond Credit Enhancement -sopimuksen, onnistunut toteuttaminen osoittaa, että institutionaalisten sijoittajien sitoutumisen lisääminen houkuttelevamman luottoluokituksen avulla on selkeästi hyödyllistä. Tämä on ensimmäinen hankelaina-aloitteen sopimus, jossa luotonlisäystä on tuettu suoraan EU: n talousarviosta. Sijoittajien luottamus on välttämätöntä, jotta pääomamarkkinat saadaan uudelleen mukaan Euroopan pitkän aikavälin infrastruktuurin tärkeimpiin rahoituslähteisiin. Odotamme innolla, että useat projektit hyötyvät institutionaalisten sijoittajien lisääntyneestä tuesta tulevina kuukausina ”, sanoi talous- ja rahapoliittinen komissaari Olli Rehn.

"Institutionaalisten sijoittajien tuen vapauttaminen pitkäaikaisten investointien tarjoamiseksi Euroopan energiainfrastruktuuriin on ratkaisevan tärkeää talouskasvun vauhdittamiseksi ja uusien työpaikkojen luomiseksi. Greater Gabbard OFTO -hanke on osoittanut onnistuneesti, kuinka Project Bond Credit Enhancement -tuote voi houkutella kilpailukykyisiä ja pitkäaikaisia ​​investointeja pääomamarkkinoilta elintärkeään energiainfrastruktuuriin. Hankejoukkoluotonlisäysjärjestelmä antaa merkittävän panoksen energiainvestointeihin Euroopassa ja korostaa EU: n talousarvion roolia kasvun moottorina ”, sanoi energiavaltuutettu Guenther Oettinger.

Mainos

Greater Gabbard OFTO on ollut suurin Yhdistyneen kuningaskunnan kaasu- ja sähkömarkkinoiden toimiston (OFGEM) järjestämässä ensimmäisessä tarjouskilpailussa vuodesta 2009 lähtien siirtämään merituulivoimavaroja tuulipuistojen kehittäjältä riippumattomalle operaattorille. Joukkovelkakirjalainojen tuotosta hankittaviin varoihin kuuluvat kaksi offshore-sähköasemalaitetta, Leistonin maalla sijaitseva sähköasema ja suurjännitekaapelit. Tämä siirto mahdollistaa eurooppalaisten eriyttämisvaatimusten noudattamisen.

Euroopan komission ja EIP: n Eurooppa 2020 -hankejoukkolainoja koskevan aloitteen tarkoituksena on stimuloida pääomamarkkinoiden rahoitusta infrastruktuureille, jotka toteutetaan hankerahoitusrakenteiden puitteissa. Pilottivaihe saa EU: n talousarviosta 230 miljoonaa euroa, ja siinä keskitytään yli 4 miljardin euron pääomamarkkinoiden investointien edistämiseen liikenne- ja energiainvestointeihin. Jotta luotonlisäyksestä voidaan hyötyä pilottivaiheen aikana, sopivien hankkeiden on oltava taloudellisesti lähellä vuoden 2016 loppuun mennessä, jos EIP saa hallintoneuvostonsa hyväksynnän rahoitukselle ennen vuoden 2014 loppua.

Toistaiseksi EIP: n hallitus on hyväksynyt yhdeksän energia- ja liikennehanketta, joihin voidaan soveltaa Project Bond Credit Enhancement -tapahtumia kuudessa EU-maassa. Näitä ovat moottoritiehankkeet Belgiassa, Saksassa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa, verkkoyhteydet merituulipuistoihin Saksassa ja Isossa-Britanniassa sekä kaasun varastointilaitokset Italiassa. Projektilainamallin mukaan joukkovelkakirjoja laskevat projektiyhtiöt itse, eivät EIP tai jäsenvaltiot. Euroopan investointipankin tehtävänä on parantaa luottoa pääomalainalla, joko lainalla tai ehdollisella järjestelyllä, projektiyhtiön liikkeeseen laskeman etuoikeutetun velan tukemiseksi.

Digitaalinen talous

Komissio ehdottaa tietä digitaaliseen vuosikymmeneen, jotta EU: n digitaalinen muutos saadaan aikaan vuoteen 2030 mennessä

Julkaistu

on

Komissio ehdotti 15. syyskuuta tietä digitaaliseen vuosikymmeneen, konkreettista suunnitelmaa yhteiskuntamme ja talouden digitaalisen muutoksen saavuttamiseksi vuoteen 2030 mennessä. Ehdotettu polku digitaaliseen vuosikymmeneen EU: n digitaaliset tavoitteet vuoteen 2030 konkreettiseksi toimitusmekanismiksi. Se perustaa hallintokehyksen, joka perustuu vuotuiseen yhteistyömekanismiin jäsenvaltioiden kanssa vuoteen 2030 mennessä Digitaalisen vuosikymmenen tavoitteet unionin tasolla digitaalisten taitojen, digitaalisten infrastruktuurien, yritysten digitalisoinnin ja julkisten palvelujen aloilla. Sen tavoitteena on myös tunnistaa ja toteuttaa laajamittaisia ​​digitaalisia hankkeita, joissa on mukana komissio ja jäsenvaltiot. Pandemia korosti digitaalitekniikan keskeistä roolia kestävän ja vauraan tulevaisuuden rakentamisessa. Erityisesti kriisi paljasti kuilun digitaalisesti kykenevien yritysten ja niiden, jotka eivät vielä ole omaksuneet digitaalisia ratkaisuja, välillä ja korosti kuilua hyvin yhdistettyjen kaupunki-, maaseutu- ja syrjäseutujen välillä. Digitalisaatio tarjoaa monia uusia mahdollisuuksia Euroopan markkinoilla, joilla yli 500,000 2020 avointa kyberturvallisuus- ja data -asiantuntijapaikkaa jäi täyttämättä vuonna XNUMX. Eurooppalaisten arvojen mukaisesti polun digitaaliseen vuosikymmeneen pitäisi vahvistaa digitaalista johtajuuttamme ja edistää inhimillistä ja kestävää digitaalista politiikkaa kansalaisten ja yritysten voimaannuttaminen. Lisätietoja on saatavilla tästä lehdistötiedote, Q & A että tietosivu. Presidentti von der Leyenin puhe unionin tilasta on myös saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Euroopan investointipankki

EIP vahvistaa globaalia kehitysyhteistyötä ja tukee 4.8 miljardin euron uutta rahoitusta energiaan, liikenteeseen, COVID -rokotteisiin ja yritysten investointeihin

Julkaistu

on

Euroopan investointipankin (EIP) hallitus on hyväksynyt suunnitelmat maailmanlaajuisen kehitysyhteistyönsä vahvistamiseksi. Se hyväksyi myös 4.8 miljardin euron uuden rahoituksen 24 hankkeelle, joilla tuetaan ilmastotoimia, COVID -rokotteita ja taloudellista selviytymiskykyä, kestävää liikennettä ja koulutusta.

”Kesäkuussa ministerineuvosto pyysi EU-pankkia tehostamaan panostaan ​​unionin kehitystyöhön käyttämällä erityisiä strategioita, vahvempaa läsnäoloa maailmanlaajuisesti ja parempaa koordinointia kumppanien kanssa aidossa Team Europe -lähestymistavassa. Vastasimme tänään neuvoston pyyntöön ehdottamalla kehitysrahoitukseen keskittyvän EIP: n sivuliikkeen perustamista, ja johtokunta hyväksyi tämän ehdotuksen. Tämän seurauksena EU: n pankki pystyy vaikuttamaan voimakkaammin Euroopan strategisen itsenäisyyden vahvistamiseen asettamalla enemmän asiantuntijoita paikalle ja olemaan tehokkaampi kumppani muille monenvälisille ja kansallisille kehityspankeille. Ja meillä on paremmat mahdollisuudet jatkaa maailmanlaajuisia tavoitteitamme ilmastonmuutoksen torjunnassa ”, EIP: n puheenjohtaja Werner Hoyer sanoi.

EIP: n kehitysvaikutusten vahvistaminen

Mainos

EIP: n hallitus hyväksyi pankin ehdotuksen perustaa kehitysosasto sen toiminnan vaikutuksen lisäämiseksi Euroopan unionin ulkopuolella. Se tukee EIP: n vastausta 2021. kesäkuuta 14 hyväksyttyihin neuvoston päätelmiin Euroopan kehittyneemmän rahoitusrakenteen (2021) esittämästä toimintapyynnöstä. lisätä läsnäoloaan kentällä kehittämällä kohdennetumpia strategioita ja palveluja tiiviissä yhteistyössä kumppaneiden kanssa.

Pankki vahvistaa edustustojaan EU: n ulkopuolella ja luo useita alueellisia keskuksia tehostamalla täydentävyyttä ja yhteistyötä monenvälisten kehityspankkien, kansallisten kehitysrahoituslaitosten ja paikallisten kumppanien kanssa Team Europe -lähestymistavassa. Keskukset keskittyvät aihealueisiin, tuoteosaamiseen ja palveluihin, jotka vastaavat sen alueen tarpeita, jolla ne sijaitsevat. Ensimmäinen alueellinen keskus, joka vahvistaa EIP: n työtä Itä -Afrikassa, sijoittuu Nairobiin.

Uusi neuvoa -antava ryhmä neuvoo EIP: tä sen toiminnassa Euroopan unionin ulkopuolella. Se sisältää

Mainos

Jäsenvaltioiden, Euroopan komission ja Euroopan ulkosuhdehallinnon nimeämät EU: n kehityspoliittiset päättäjät.

2.2 miljardia euroa ilmastotoimiin, puhtaaseen energiaan ja energiatehokkaisiin koteihin

EIP sopi uudesta rahoituksesta tuuli- ja aurinkoenergian tuotannon lisäämiseksi Espanjassa ja Portugalissa, kansallisten energiaverkkojen päivittämiseen Puolassa ja energiatehokkuuden parantamiseen sekä lämmityslaskujen leikkaamiseen Unkarissa ja Suomessa.

Hyväksyttiin myös kohdennettuja rahoitusjärjestelmiä investointien nopeuttamiseksi pienimuotoisiin uusiutuvan energian ja ilmastotoimiin Itävallassa ja Puolassa sekä Latinalaisessa Amerikassa ja Afrikassa.

647 miljoonaa euroa COVID -rokotteen käyttöönottoon, terveyteen ja koulutukseen

Euroopan investointipankin tuki COVID-rokotteiden kehittämiselle ja uusien ohjelmien käyttöönotto COVID-19-rokotteiden rahoittamiseksi jakeluun Argentiinassa ja koko Etelä-Aasiassa, mukaan lukien Bangladesh, Bhutan, Nepal, Sri Lanka ja Malediivit, vahvistettiin.

Hallitus päätti tukea vammaisten potilaiden pitkäaikaishoidon laajentamista Alankomaissa, digitaalisen oppimistekniikan käyttöönottoa perus- ja lukioissa sekä tieteellisen tutkimuksen parantamista Kroatiassa.

752 miljoonaa euroa kestävään kaupunki-, alue-, lento- ja meriliikenteeseen

Raitiovaunumatkustajat Slovakian Košicen kaupungissa ja työmatkalaiset Puolan Gdanskin, Gdynian ja Sopotin kaupungeissa sekä kaikkialla Moldovassa hyötyvät uusista EIP: n tukemista investoinneista liikenneyhteyksien nykyaikaistamiseen ja parantamiseen.

Italian Genovan ja Savonan satamat saavat EIP: n rahoitusta parantaakseen rautatieyhteyksiä ja suojatakseen satamia paremmin tulvilta ja äärimmäisiltä sääolosuhteilta rakentamalla uuden aallonmurtajan.

EIP suostui myös rahoittamaan lennonjohto- ja navigointilaitteiden korvaamisen ja parantamisen, jotta Unkarin ilmatilassa säilytettäisiin turvallisuusstandardit.

500 miljoonaa euroa yksityisen sektorin investointeihin ja COVID-19-talouden kestävyyteen

EIP: n hallitus hyväksyi myös uudet rahoitusohjelmat, joita hallinnoivat paikalliset pankki- ja investointikumppanit, joilla tuetaan yritysten investointeja Espanjassa, Puolassa ja Kaakkois-Aasiassa, jotka kohtaavat COVID-19-haasteet.

Taustatiedot:

- Euroopan investointipankki (EIP) on sen jäsenvaltioiden omistama Euroopan unionin pitkäaikainen luottolaitos. Se antaa pitkän aikavälin rahoituksen käytettävissä terveille sijoituksille EU: n poliittisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Katsaus EIP: n johtokunnan hyväksymiin hankkeisiin.

Continue Reading

liiketoiminta

GSOM SPbU: n Master in Management -ohjelma on listattu johtavien FT Global Masters in Management 25 -listojen 2021 parhaan joukkoon

Julkaistu

on

Master in Management (MiM) -ohjelma Pietarin yliopiston Graduate School of Managementissa (GSOM SPbU) sijoittui 25. sijalle maailman 100 parhaan maisteriohjelman joukossa mukaan Financial Times. GSOM SPbU on edelleen ainoa venäläinen koulu, joka on edustettuina tässä rankingissa. 

Vuonna 2013 Master in Management -ohjelma tuli Financial Times sijalla 65. sija parhaiden ohjelmien luettelossa ensimmäistä kertaa. Viimeisten kahdeksan vuoden aikana MiM -ohjelma on onnistunut parantamaan asemaansa ja noussut 40 linjan sijoitukseen opetussisällön ainutlaatuisuuden sekä alumnien ja yrityskumppaneiden tuen ansiosta.

"Korkea asema FT Master in Management -ohjelman sijoitus on tulosta monien osastojen päivittäisestä työstä, kumppaneiden tuesta ja jokaisen ohjelman parissa työskentelevän opettajan panoksesta. Olemme tietysti iloisia uudesta saavutetusta tuloksesta, joka asettaa ohjelman erityiselle paikalle paitsi Venäjän liike -elämän koulutuksen markkinoilla myös koko maailmassa. Meille tämä on kuitenkin ensinnäkin osoitus siitä, että olemme oikealla tiellä, mikä tarkoittaa, että meidän on jatkettava työtä opetettujen alojen jatkuvan parantamisen, opiskelijatuen, kansainvälisen ympäristön edelleen kehittämisen, yhteistyön vahvistamisen parissa. työnantajien kanssa, myös yritysten kanssa, jotka ovat GSOM -neuvottelukunnan jäseniä. Onnittelen vilpittömästi kaikkia, jotka ovat mukana ohjelman luomisessa ja kehittämisessä, ja onnittelen opiskelijoita ja alumneja, ja toivon, että jatkamme yhteistyötämme ja saavutamme uusia korkeita tuloksia! ” sanoi Yulia Aray, apulaisprofessori, strategisen ja kansainvälisen johtamisen laitos, maisteriohjelman akateeminen johtaja.

Mainos

GSOM SPbU: n akateemiset kumppanit - Swiss University of St. Gallen ja Higher Commercial School of Paris ottivat ensimmäisen ja toisen sijan Global Masters in Management 2021 -listalla. Muut GSOM SPbU: n akateemiset kumppanit ovat ottaneet Business Schoolin vieressä olevat linjat sijoituksessa: School of Business, Mannheimin yliopisto (Saksa) on 24. sijalla; Indian Institute of Management (Ahmedabad) on 26. linjalla.

The Financial Times luettelo sisältää 100 koulutusohjelmaa. Julkaisu kokoaa sijoituksen, joka perustuu kauppakorkeakouluilta saatujen tietojen analyysiin ja alumnien anonyymiin kommentteihin. Vain kauppakorkeakoulut, joilla on vähintään yksi kansainvälisistä akkreditoinneista: AACSB ja EQUIS, voivat osallistua sijoitukseen. Kaikkiaan otetaan huomioon 17 kriteeriä: palkkojen nousuvauhti kolmen vuoden aikana, urakehitys, tuki kauppakorkeakoululle urakehityksessä, niiden alumnien osuus, jotka saivat työpaikan kolmen kuukauden kuluttua valmistumisesta, ulkomaisten opettajien määrä ja muut. Ja tietysti yksi tärkeimmistä indikaattoreista on alumnien keskipalkka kolme vuotta valmistumisen jälkeen - GSOM SPbU: ssa se on yli 70,000 XNUMX dollaria vuodessa.

Kansainvälisen talouslehden sijoitukset Financial Times (FT) on julkaistu yli 20 maassa. Ne ovat yleisesti hyväksytty indikaattori kauppakorkeakoulun tai yksittäisen ohjelman laadusta.

Mainos

GSOM SPbU on johtava venäläinen kauppakorkeakoulu. Se perustettiin vuonna 1993 Pietarin yliopistoon, joka on yksi vanhimmista klassisista yliopistoista ja Venäjän suurin tieteen, koulutuksen ja kulttuurin keskus. Nykyään GSOM SPbU on ainoa venäläinen kauppakorkeakoulu, joka kuuluu Financial Times -listan 100 parhaan eurooppalaisen koulun joukkoon ja jolla on kaksi arvostettua kansainvälistä akkreditointia: AMBA ja EQUIS. GSOM -neuvottelukuntaan kuuluu johtajia liike -elämästä, hallituksesta ja kansainvälisestä akateemisesta yhteisöstä.

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa