Liity verkostomme!

Ilmastonmuutos

'' Ilmastonmuutoksen ratkaisun löytäminen on liian tärkeää poliittisten erimielisyyksien kannalta ''

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

UNFCCC Varsova 2013

10961631333_645156d1db_o01.12.201301.12.2013

Mainos

Colin Stevens

Keskustelut Yhdistyneiden Kansakuntien ilmastonmuutoskokouksessa Puolassa päättyivät äskettäin siten, että edustajat pääsivät kompromissiin ilmaston lämpenemisen torjunnasta. 30 tunnin umpikujan jälkeen he hyväksyivät tien uudelle maailmanlaajuiselle ilmastosopimukselle Pariisissa vuonna 2015. Euroopan unioni on pitänyt tulosta myönteisenä askelena eteenpäin kansainvälisessä ilmastonmuutoksen torjunnassa. Konferenssissa sovittiin aikataulusta, jonka mukaan maat voivat esittää panoksensa kasvihuonekaasupäästöjen vähentämisessä tai rajoittamisessa uuden globaalin ilmastosopimuksen mukaisesti, joka hyväksytään vuonna 2015. Se myös sopi tavoista nopeuttaa päästövähennysten syventämistä loppuvuoden aikana. perustaa mekanismi ilmastonmuutoksen aiheuttamien menetysten ja vahinkojen torjumiseksi haavoittuvissa kehitysmaissa.

Mainos
Yhdistyneiden Kansakuntien pääsihteeri Ban Ki-moon osoitteet UNFCCC

10976119176_a724f232d2_o01.12.201301.12.2013

Ilmastonmuutoksen hillintä-kiireellisimpiä haaste kansainväliselle yhteisölle on edessään nykyään-on suora vaikutus kestävään kehitykseen kansakunnat ympäri maailmaa sekä selviytymisen ihmiskunnan.

Yksi maa, joka tunnustaa tarpeen hyväksyä ilmastonmuutos, on Kiinan tasavalta (Taiwan). Taiwan ei ole virallisesti Yhdistyneiden Kansakuntien jäsen Manner-Kiinan vastustusten takia, eikä se ole suljettu virallisen osallistumisensa UNFCCC: hen, mutta se pitää Taiwania tärkeänä, että heidät otetaan mukaan ja annetaan mahdollisuus osallistua niihin.

Nature Beauty3 Taipei 101

508 metriä korkea Taipei 101 oli kerran korkein rakennus maailmassa. Vuodesta Elephant Mountain yöllä voi nauttia upea näkymä Taipei 101 ja ympäröivän Taipei altaan.

Ilmastonmuutos voi aiheuttaa vakavia vaikutuksia elinympäristöön. On tärkeintä, että kaikki kansainvälisen yhteisön jäsenet ovat tällä hetkellä huolissaan siitä, että sillä on syvä merkitys Taiwanille ja teollisuudelle kestävän kehityksen saavuttamisessa. Taiwanin saaren ominaisuudet tekevät siitä haavoittuvimman, kun se kohtaa maailmanlaajuisen ilmastonmuutoksen vaikutuksia. IPCC: n nykyisen merenpinnan nousun mukaan Taiwanin maa-alueeseen vaikuttaa varmasti. Selviytymisuhkien lisäksi, jos Taiwan ei voi osallistua UNFCCC: n perustamiin Kioton mekanismeihin hiilidioksidipäästöjen vähentämisen korkeiden kustannusten aiheuttaman taloudellisen paineen poistamiseksi, Taiwanin teollisuus menettää kansainvälisen kilpailukyvyn sekä kannustimet siirtyä kohti vihreää teollisuusrakennetta ja vähähiilinen yhteiskunta.

Nykyiset menetelmät ja toimia vastauksena maailmanlaajuiseen ilmastonmuutokseen että UNFCCC syvästi kehitykseen vaikuttavat talouden, kaupan, energian ja ympäristönsuojelun tuleville sukupolville ja johtaa muodostaa uuden globaalin disposition ja markkinat. Taiwan ei pitäisi olla poissa tässä ratkaisevassa vaiheessa ja pitäisi sen sijaan aktiivisesti etsiä sopivan asema globaalissa yhteisössä, jotta se voi jatkaa kansallisten kiinnostus, turvallisuus ja teollisuuden kansainvälinen kilpailukyky. Taiwan ilmoitti 21. syyskuuta 2009 virallisesti aikomuksestaan ​​hakea virallista osallistumista YK: n erikoistuneisiin virastoihin, joiden ensisijainen tavoite asetettiin "Yhdistyneiden Kansakuntien ilmastonmuutosta koskevaan puitesopimukseen" (UNFCCC). Tällä hetkellä asianomaiset ministeriöt ovat asettaneet tavoitteen ensisijaiseksi tehtäväksi kehittäen erityisiä lähestymistapoja ja käytäntöjä sekä pyytäneet kansainvälisen yhteisön tukea. Kaikkien alojen odotetaan tehostavan Taiwanin osallistumista UNFCCC: hen huomattavasti lisäämällä Taiwanin kansainvälistä osallistumista ja osallistumista.

Maassa tekee vilpitön vaivaa ilmastonmuutoksen torjumiseksi toteutettuja toimenpiteitä ovat vähentää hiilidioksidipäästöjä. Vuonna 2008, Executive Yuan (Taiwanin hallitus) ilmoitti kestävän energiapolitiikan että tavoitteena on vähentää hiilidioksidipäästöjä kuin 2005 tasolle 2020, että 2000 tasolle 2025, ja puolet 2000 tasolla 2050. Hallitus on seurannut suunnitelman kattava ja laaja-alainen toiminta. Lainsäädäntö on siirtynyt tukemaan uusiutuvan energian ja energian hallinta, jossa lainsäätäjät parhaillaan laskun kohdistaminen kasvihuonekaasuja.

Huomattavaa rahoitusta investoidaan ympäristön tutkimukseen kansakunnan yhteistyötä Euroopan unionin, Yhdysvaltojen ja useiden maiden Kaakkois-Aasiassa seurata ilmansaasteiden, esimerkiksi-ja kehittäminen vihreän teknologian, jossa Taiwan on tullut tunnustettu maailman johtava aloilla LED-valaistus ja aurinkopaneelit. Hankkeet ovat myös kehittymässä rakentaa vähähiilistä ja työyhteisöjä, jossa enemmän vihreitä rakennuksia ja kuljetus.

Klo 3,952 metriä, Yushan on korkein huippu Koillis-Aasiassa

Nature Beauty4 Yushannew

Taiwan haluaa osallistua UNFCCC: hen tarkkailijana käyttäen samanlaista mallia kuin sen osallistuminen Maailman terveyskokoukseen (WHA). Taiwanin uusi hallinto on asettanut valtaansa vuonna 2008 ja asettanut energiansäästön, hiilidioksidipäästöjen vähentämisen ja ilmastonmuutokseen vastaamisen tärkeimmäksi politiikaksi ja pyrkii saamaan kansainvälistä tukea diplomaattiyhteyksiltä aktiivisesti käytännön ja rakentavaan vuoropuheluun Taiwanin salmen yli. Aiemmin 2009 YK: n jäsenvaltiot päättivät ensimmäistä kertaa hyväksyä Taiwanin virallisena tarkkailijana Maailman terveyskokouksessa (WHA). Tämä virstanpylväspäätös tarjosi Taiwanille paljon rohkaisua ja odotti kansainvälisen yhteisön tukea myös merkittävälle osallistumiselle UNFCCC: hen tämän ennennäkemättömän myönteisen eleen avulla.

Talousministeri julkaisi luvut osoittavat, että Taiwanin hiilidioksidipäästöt olivat 248.7 miljoonaa tonnia vuonna 2012, vähennystä 1.9 prosenttia verrattuna 2011, ja inching kansakunnan lähemmäs 2005 tasolle 245.2 miljoonaa tonnia. Itse asiassa, Environmental Protection Administration ministeri Shen Shu Hung kertoo päästöt ovat pudonneet viimeisen viiden vuoden aikana.

07-00311.04.2008

Taiwan High Speed ​​Tail juna kulkee Taichung ja Hsinchu. 345 kilometrin pituinen HSR verkosto on toiminut tammikuusta 5, 2007.

Tärkeä kysymys tulee yksi miten Taiwan voi hyödyntää tätä vaivaa sekä jakaa onnistumisia. Loppujen lopuksi hallitusten ja aktivistit ovat maailmanlaajuisesti hyvin tietoisia siitä, että ilmastonmuutos on ongelma, joka vaatii globaalin ratkaisun. Lähtökohtana on Taiwanin puhua muiden kansakuntien, löytää tapoja työskennellä yhdessä ympäristönsuojeluun, toimia yhdessä. Tämä tietenkin on olennainen syy luomista UNFCCC. Vaikka Taiwanin kansalaisjärjestöt voivat osallistua joihinkin UNFCCC tapahtumien laajuus tällaisesta osallistumisesta on vakavasti rajoitettu eikä millään tavoin varmistettu. UNFCCC voi vain toivoa olla tehokas väline muutoksen, jos sen tavoitteet on toiminut niiden maailmanyhteisön. Ei ole kovinkaan järkevää jättää Taiwan, yksi maailman tärkeimmistä kauppamaiden.

Vahvistaakseen sen yhteyksiä muihin maihin ja edistää sen kotelo jäsenyys UNCCC Taiwan lähetti kuusikymmentä voimakas valtuuskunnan konferenssiin, johtaa tohtori Eugene Chien, puheenjohtaja Taiwan Institute of kestävän energian.

Kahdeksantoista tuuliturbiinien perustettu Taichung County rannikon Qingshui Township
Taiwan Power Company on tullut suosittu sightseeing määränpäähän.

image10-056rz

image10-057

Aurinkopaneelit asennetaan Taipei County hallitus istua hajareisin Kalastajan Wharf toimintaa täydentäen tehdä Danshui ja Bali laitureilla houkuttelevamman, ympäristöystävällisempiä matkailukohde.

"Ihmiset Taiwanissa uskovat, että ilmastonmuutos on erittäin tärkeää tulevan kehityksen maailman", tohtori Chien kertoi EU Reporter. "Meidän ihmiset haluavat osallistua konferenssiin, ja jakaa kokemuksia Taiwanissa. Sillä välin voimme tuoda tiedot takaisin Taiwan ", hän sanoi.

Taiwanin varaministeri ympäristönsuojelulain Dr Shin-Cheng Yeh kertoi EU Reporter että "Taiwan haluaa edistää ilmastonmuutoksen hillinnässä, koska se lähettää yhtä prosenttia koko maailman kasvihuonekaasuista. Tästä syystä on erittäin tärkeää, että saa sisällyttää itsemme kansainvälinen yhteiskunta ".

Jäsenet lakiasäätävän Yuan Taiwanin tapaa Euroopan parlamentin jäsen Ryszard Czarnecki Puolan

20131118_13025701.12.2013006

Mukana Taiwanin kuusikymmentä vahva valtuuskunta Varsovaan oli rajat puolueryhmän viisi jäsentä Taiwanin lakiasäätävä (eduskunta), Wen-Yan Chiau ja Li-Huan Yang KMT, Chia-Lung Lin ja Yi-Jin Yeh DPP ja Chung-Hsin Hsu on TSU.

Ryhmä tapasi useita eurooppalaisia ​​poliitikkoja vahvistamiseksi Taiwanin tapauksessa osallistumista.

”Ehdotin päätöslauselman, sopi meidän lakiasäätävä, lähettämään edustajia täällä, koska Taiwanin on tärkeää, että me voida osallistua seuraavaan UNFCCC Pariisissa in2015” Lainsäätäjä Chia-Lung Lin kertoi EU Reporter.

"Taiwan on pieni saari, joilla on korkea riski luonnonmullistus" sanoi Lainsäätäjä Wen-Yan Chiau "niin me haluamme jakaa kokemuksia muiden maiden kanssa, jotta voimme lieventää ilmastonmuutoksen vaikutuksia."

"Jotkut maat vastustaa Taiwanin osallistumista koska emme ole jäsen YK, erityisesti Manner-Kiinassa" Lainsäätäjä Chung Xin Hsu kertoi EU Reporter, "Se ei ole järkevää, koska Taiwan haluaa edistää kansainvälistä ympäristönsuojeluun. Se ei ole mitään tekemistä sen kanssa, yksi maa, yksi Kiina, yksi Taiwan. "

"Euroopan unioni on erittäin vaikutusvaltainen YK", sanoi Lainsäätäjä Chung-Hsin Hsu ", niin Euroopan poliitikot ja Euroopan ihmiset voivat auttaa meitä taivuttelemalla YK sallimaan Taiwanin liittyä UNFCCC".

Valtuuskunta määritettiin lähettää vahvan viestin, että kaikilla aloilla Taiwanin yhteiskunta tukee hallituksensa halu paikassa ilmastonmuutoksen neuvottelupöytä.

Ehkä tehokkain vetoomus tuli Taiwanin nuorten ilmastokoalition jäseniltä. "Olemme tuleva sukupolvi, joten jos emme puhu asiasta, kukaan ei tule", Liang-Yi Change, Taiwanin nuorten ilmastokoalition perustaja, kertoi EU Reporterille. ”Meidän on suojeltava tulevaisuuttamme. Se on meidän oikeutemme. Joten olemme täällä Varsovassa ja toivomme, että voimme saavuttaa oman pääoman Taiwanille ”

Maata, joka on vastuussa prosentista ilmaston lämpenemisestä, kuten Taiwan, estetään osallistumasta YK: n pyrkimyksiin löytää ratkaisu ilmastonmuutosongelmiin poliittisten vastalauseiden vuoksi. Euroopan unionin ja muiden Taiwanin kansainvälisten ystävien on nyt etsittävä ratkaisu, joka voittaa Manner-Kiinan veto-oikeudet ihmiskunnan hyväksi.

Colin Stevens

Ilmastonmuutos

Copernicus: Kesä metsäpaloja näki tuhoa ja ennätyspäästöjä pohjoisella pallonpuoliskolla

Julkaistu

on

Copernicuksen ilmakehän seurantapalvelu on seurannut tarkasti kesän äärimmäisiä maastopaloja pohjoisella pallonpuoliskolla, mukaan lukien voimakkaat kuumat paikat Välimeren altaan ympärillä sekä Pohjois -Amerikassa ja Siperiassa. Voimakkaat tulipalot johtivat uusiin ennätyksiin CAMS -tietokannassa.Heinä- ja elokuussa saavutettiin suurimmat hiilidioksidipäästöt.

Tutkijat Copernicuksen ilmakehän seurantapalvelu (CAMS) on seurannut tiiviisti kesää, joka on aiheuttanut vakavia metsäpaloja, jotka ovat vaikuttaneet moniin eri maihin pohjoisella pallonpuoliskolla ja aiheuttaneet ennätykselliset hiilidioksidipäästöt heinä- ja elokuussa. CAMS, jonka Euroopan keskipitkän aikavälin sääennusteiden eurooppalainen keskus toteuttaa Euroopan komission puolesta EU: n rahoituksella, raportoi, että tämän vuoden boreaalisten tulipalojen aikana vaikutus ei koskenut vain suuria osia pohjoisesta pallonpuoliskosta, vaan myös tulipalot, niiden pysyvyys ja voimakkuus olivat huomattavia.

Boreal -tulikauden lähestyessä CAMS -tutkijat paljastavat, että:

Mainos
  • Kuivat olosuhteet ja helleaallot Välimerellä ovat aiheuttaneet tulipalopisteen, jossa on monia voimakkaita ja nopeasti kehittyviä tulipaloja koko alueella, mikä aiheutti suuria määriä savua.
  • Heinäkuu oli maailmanlaajuisesti ennätyskuukausi GFAS -tietojoukossa, jossa oli 1258.8 megatonnia hiilidioksidia2 vapautettiin. Yli puolet hiilidioksidista johtui Pohjois -Amerikan ja Siperian tulipaloista.
  • GFAS: n tietojen mukaan elokuu oli ennätyskuukausi myös tulipaloissa, mikä vapautti arviolta 1384.6 megatonnia hiilidioksidia2 maailmanlaajuisesti ilmakehään.
  • Arktiset maastopalot vapauttivat 66 megatonnia hiilidioksidia2 kesäkuusta elokuuhun 2021.
  • Arvioitu CO2 Venäjän metsäpalojen päästöt koko kesäkuusta elokuuhun olivat 970 megatonnia, Sahan tasavallan ja Chukotkan osuus 806 megatonnia.

CAMS: n tutkijat käyttävät satelliittitarkkailuja aktiivisista tulipaloista lähes reaaliajassa arvioidakseen päästöjä ja ennustaa syntyvän ilmansaasteen vaikutuksia. Nämä havainnot antavat tulipalon säteilytehoksi (FRP) tunnetun tulipalon lämpötehon mittauksen, joka liittyy päästöihin. CAMS arvioi päivittäiset maailmanlaajuiset palopäästöt Global Fire Assimilation System (GFAS) -järjestelmällä käyttäen NASA: n MODIS -satelliittimittarien FRP -havaintoja. Erilaisten ilmakehän epäpuhtauksien arvioituja päästöjä käytetään CAMS -ennustejärjestelmän pintarajoituksena, joka perustuu ECMWF -sääennustejärjestelmään, joka mallinnetaan ilmakehän epäpuhtauksien kuljetusta ja kemiaa ennustaakseen, miten maailmanlaajuinen ilmanlaatu vaikuttaa viiteen päivää eteenpäin.

Boreaalinen tulipalokausi kestää tyypillisesti toukokuusta lokakuuhun, ja huippuaktiviteetti tapahtuu heinäkuun ja elokuun välillä. Tänä kesänä metsäpalot, eniten kärsineet alueet olivat:

Välimeren

Mainos

Monet kansat sisään Itä- ja Keski -Välimeri kärsivät voimakkaista maastopaloista heinä- ja elokuussa satelliittikuvista selvästi näkyvät savuhiukkaset ja CAMS -analyysit ja ennusteet itäisen Välimeren alueen ylittämiseksi. Koska Kaakkois -Euroopassa oli pitkäaikaisia ​​helleaalto -olosuhteita, CAMS -tiedot osoittivat Turkin päivittäisen palon voimakkuuden saavuttaneen suurimman tason GFAS -aineistossa, joka on peräisin vuodelta 2003. Turkin tulipalojen jälkeen alueen muut maat kärsivät tuhoisista maastopaloista, mukaan lukien Kreikka , Italia, Albania, Pohjois -Makedonia, Algeria ja Tunisia.

Tulipalot iskivät myös Iberian niemimaalle elokuussa, ja ne koskivat laajoja osia Espanjaa ja Portugalia, erityisesti suurta aluetta Navalacruzin lähellä Avilan maakunnassa, Madridin länsipuolella. Laajat maastopalot rekisteröitiin myös Algerista itään Pohjois -Algeriassa..

Siperia

Vaikka Koillis-Siperian Saha-tasavalta kokee tyypillisesti jonkin verran maastopaloja joka kesä, vuosi 2021 on ollut epätavallinen, ei vain kooltaan, vaan myös voimakkaiden palojen jatkuvuus kesäkuun alusta lähtien. Uusi päästöennätys oli 3rd Alueen elokuu ja päästöt olivat myös yli kaksinkertaiset edelliseen kesäkuusta elokuuhun. Lisäksi tulipalojen päivittäinen voimakkuus ylitti keskimääräisen tason kesäkuusta lähtien ja alkoi laantua vasta syyskuun alussa. Muita Siperian alueita ovat olleet Tšukotkan autonominen alue (mukaan lukien napapiirin osat) ja Irkutskin alue. CAMS -tutkijoiden havaittu lisääntynyt aktiivisuus vastaa alueen korkeampia lämpötiloja ja vähentynyttä maaperän kosteutta.

Pohjois-Amerikka

Pohjois -Amerikan länsiosissa on palanut laajat metsäpalot heinä- ja elokuussa useilla Kanadan maakunnilla sekä Tyynenmeren luoteisosassa ja Kaliforniassa. Pohjois-Kaliforniassa riehunut niin kutsuttu Dixie Fire on nyt yksi suurimmista osavaltion historiassa koskaan kirjattu. Jatkuvan ja voimakkaan palotoiminnan aiheuttama saastuminen vaikutti tuhansien alueen ihmisten ilmanlaatuun. CAMSin maailmanlaajuiset ennusteet osoittivat myös sekoitusta savua Siperiassa ja Pohjois-Amerikassa polttavista pitkäaikaisista metsäpaloista, jotka matkustivat Atlantin yli. Kirkas savupilvi nähtiin liikkuvan Pohjois -Atlantin halki ja saavuttamassa Britannian saarten länsiosat elokuun lopussa ennen kuin se ylitti muun Euroopan. Tämä tapahtui, kun Saharan pöly kulki vastakkaiseen suuntaan Atlantin yli, mukaan lukien osa Välimeren eteläosien yli, mikä johti ilmanlaadun heikkenemiseen. 

Mark Parrington, vanhempi tutkija ja metsäpalojen asiantuntija ECMWF: n Copernicus -ilmakehän seurantapalvelussa, sanoi: ”Olemme koko kesän seuranneet maastopalotoimintaa pohjoisella pallonpuoliskolla. Epätavallisia olivat tulipalojen määrä, niiden polttoalueiden koko, niiden voimakkuus ja myös sinnikkyys. Esimerkiksi Koillis -Siperian Sahan tasavallan maastopalot ovat palaneet kesäkuusta lähtien ja alkoivat väistyä vasta elokuun lopulla, vaikka olemme havainneet joitakin jatkuvia tulipaloja syyskuun alussa. Se on samanlainen tarina Pohjois -Amerikassa, Kanadan osissa, Tyynenmeren luoteisosassa ja Kaliforniassa, jotka ovat kokeneet suuria metsäpaloja kesäkuun lopusta heinäkuun alkuun asti ja ovat edelleen käynnissä. ”

”On huolestuttavaa, että ilmaston lämpenemisen aiheuttamat kuivemmat ja kuumemmat alueolosuhteet lisäävät kasvillisuuden syttyvyyttä ja paloriskiä. Tämä on johtanut erittäin voimakkaisiin ja nopeasti kehittyviin tulipaloihin. Vaikka paikalliset sääolot vaikuttavat todelliseen palokäyttäytymiseen, ilmastonmuutos auttaa tarjoamaan ihanteellisen ympäristön maastopaloille. Lisää tulipaloja ympäri maailmaa odotetaan myös tulevina viikkoina, kun Amazonin ja Etelä -Amerikan tulikausi kehittyy edelleen ”, hän lisäsi.

Lisätietoja metsäpaloista pohjoisella pallonpuoliskolla kesällä 2021.

Pääset CAMS Global Fire Monitoring -sivulle tästä.

Lisätietoja palonvalvonnasta CAMS -järjestelmässä Wildfire Q & As.

Copernicus on osa EU: n rahoittamaa Euroopan unionin avaruusohjelmaa, ja se on sen lippulaiva Maanhavainto -ohjelma, joka toimii kuuden temaattisen palvelun kautta: Atmosphere, Marine, Land, Climate Change, Security and Emergency. Se toimittaa vapaasti saatavilla olevia operatiivisia tietoja ja palveluita, jotka tarjoavat käyttäjille luotettavaa ja ajantasaista tietoa planeetastamme ja sen ympäristöstä. Ohjelmaa koordinoi ja hallinnoi Euroopan komissio, ja se toteutetaan yhteistyössä jäsenvaltioiden, Euroopan avaruusjärjestön (ESA), Euroopan meteorologisten satelliittien hyödyntämisjärjestön (EUMETSAT) ja Euroopan keskipitkän sääennusteiden keskuksen ( ECMWF), EU: n virastot ja Mercator Océan.

ECMWF: llä on kaksi palvelua EU: n Copernicus Earth -ohjelmasta: Copernicus Atmosphere Monitoring Service (CAMS) ja Copernicus Climate Change Service (C3S). Ne osallistuvat myös EU: n yhteisen tutkimusneuvoston (YTK) toteuttamaan Copernicus -hätähallintapalveluun (CEMS). Euroopan keskipitkän aikavälin sääennusteiden keskus (ECMWF) on riippumaton hallitustenvälinen järjestö, jota tukee 34 valtiota. Se on sekä tutkimuslaitos että 24/7 operatiivinen palvelu, joka tuottaa ja levittää numeerisia sääennusteita jäsenvaltioilleen. Nämä tiedot ovat täysin jäsenvaltioiden kansallisten sääpalvelujen saatavilla. ECMWF: n supertietokonelaitos (ja siihen liittyvä tietoarkisto) on yksi suurimmista Euroopassa ja jäsenvaltiot voivat käyttää 25% kapasiteetistaan ​​omiin tarkoituksiinsa.

ECMWF laajentaa sijaintiaan jäsenvaltioissaan joidenkin toimintojen vuoksi. Isossa-Britanniassa sijaitsevan pääkonttorin ja Italiassa sijaitsevan tietokonekeskuksen lisäksi uudet toimistot, joissa keskitytään EU: n yhteistyössä toteutettavaan toimintaan, kuten Copernicus, sijaitsevat kesästä 2021 Bonnissa, Saksassa.


Copernicuksen ilmakehän seurantapalvelun verkkosivusto.

Copernicuksen ilmastonmuutospalvelun verkkosivusto. 

Lisätietoja Copernicuksesta.

ECMWF: n verkkosivusto.

Twitter:
@CopernicusECMWF
@CopernicusEU
@ECMWF

#EUSpace

Continue Reading

Ilmastonmuutos

Johtaja Timmermans käy korkean tason keskustelua ilmastonmuutoksesta Turkin kanssa

Julkaistu

on

Johtaja Timmermans otti Turkin ympäristö- ja kaupungistumisministeri Murat Kurumin Brysselissä käymään korkean tason vuoropuhelua ilmastonmuutoksesta. Sekä EU että Turkki kokivat kesän aikana äärimmäisiä ilmastonmuutoksen vaikutuksia, kuten metsäpaloja ja tulvia. Turkissa on myös Marmaranmeren kaikkien aikojen suurin merikotkan puhkeaminen - veden saastumisen ja ilmastonmuutoksen aiheuttama mikroskooppisten levien lisääntyminen. Näiden ilmastonmuutoksen aiheuttamien tapahtumien jälkeen Turkki ja EU keskustelivat aloista, joilla ne voisivat edistää ilmastoyhteistyötään Pariisin sopimuksen tavoitteiden saavuttamiseksi. Varapresidentti Timmermans ja ministeri Kurum keskustelivat näkemyksistä kiireellisistä toimista, joita tarvitaan poistamaan kuilu tarvittavan ja tehtävän välillä päästöjen vähentämiseksi nollaan vuosisadan puoliväliin mennessä ja säilyttämään siten 1.5 asteen tavoite Pariisin sopimuksen ulottuvilla. He keskustelivat hiilen hinnoittelupolitiikasta yhteistä etua koskevalla alalla ottaen huomioon päästökauppajärjestelmän perustamisen Turkkiin ja EU: n päästökauppajärjestelmän tarkistamisen. Sopeutuminen ilmastonmuutokseen oli myös esityslistalla, samoin kuin luontoon perustuvat ratkaisut ilmastonmuutoksen ja biologisen monimuotoisuuden vähenemisen torjumiseksi. Voit katsoa heidän yleisiä lehdistöhuomautuksiaan tätä. Lisätietoja korkean tason vuoropuhelusta tätä.

Mainos

Continue Reading

Ilmastonmuutos

Saksan vaalit: Nälkälakot haluavat lisää toimia ilmastonmuutoksen torjumiseksi

Julkaistu

on

Ryhmä nuoria elää Berliinin nälkälakon kolmatta viikkoa ja väittää, että Saksan poliittiset puolueet eivät puutu riittävästi ilmastonmuutokseen ennen tämän kuun vaaleja, kirjoittaa Jenny Hill, Ilmastonmuutos.

Mielenosoittajat - 18–27 -vuotiaat - ovat luvanneet jatkaa nälkälakkoaan, kunnes kolme johtavaa ehdokasta, jotka kilpailevat Angela Merkelin tilalle, suostuvat tapaamaan heidät.

Berliinin Saksan liittokanslerin lähellä sijaitsevien pientelttojen ja käsinmaalattujen bannerien keskellä on hillitty tunnelma.

Mainos

Kuusi nuorta, jotka ovat olleet nälkälakossa yli kaksi viikkoa, sanovat tuntevansa itsensä heikoksi.

27 -vuotias Jacob Heinze on vanhin mielenosoittajista täällä (järjestäjien mukaan neljä muuta ihmistä on liittynyt nälkälakkoon poissa leiristä). Hän puhuu hitaasti, selvästi vaikeuksissa keskittyä, mutta kertoi BBC: lle, että vaikka hän pelkää "määräämättömän nälkälakonsa" seurauksia, hänen pelkonsa ilmastonmuutoksesta on suurempi.

"Sanoin jo vanhemmilleni ja ystävilleni, että minulla on mahdollisuus, etten tapaa heitä enää", hän sanoi.

Mainos

"Teen tämän, koska hallituksemme eivät pysty pelastamaan nuorta sukupolvea tulevaisuudelta, joka on mielikuvituksen ulkopuolella. Mikä on kauheaa. Me kohtaamme sodan sellaisista resursseista kuin vesi, ruoka ja maa, ja tämä on jo todellisuutta monia ihmisiä maailmassa. "

Saksan vaaleihin on alle kaksi viikkoa. Jacob ja muut mielenosoittajat vaativat, että kolme johtavaa ehdokasta Angela Merkelin tilalle Saksan liittokansleriksi tulevat puhumaan heille.

Ilmastopolitiikan nälkälakko Berliinissä, 2021

Ilmastonmuutos on kiistatta suurin vaalikysymys täällä. Saksan poliitikot ovat saaneet vaikutteita nuorten ilmastonmuutosaktivistien viimeisimmistä katumielenosoituksista viime vuosina, mutta tämän kesän tappavat tulvat maan länsiosassa ovat myös herättäneet yleisön huolta.

Kuitenkin, nälkälakot sanovat, mikään tärkeimmistä poliittisista puolueista - vihreät mukaan lukien - ei ehdota riittäviä toimenpiteitä ongelman ratkaisemiseksi.

"Yksikään heidän ohjelmistaan ​​ei ota huomioon todellisia tieteellisiä tosiasioita tähän mennessä, etenkään käännekohtien vaaraa (suuria peruuttamattomia ilmastonmuutoksia) ja sitä, että olemme hyvin lähellä niiden saavuttamista", tiedottaja Hannah Luebbert sanoo.

Hänen mukaansa mielenosoittajat haluavat Saksan perustavan niin kutsutun kansalaiskokouksen - ryhmän ihmisiä, jotka on valittu heijastamaan kaikkia yhteiskunnan osia - löytääkseen ratkaisuja.

"Ilmastokriisi on myös poliittinen kriisi ja ehkä demokratiamme kriisi, koska neljän vuoden välein järjestettävät vaalit ja lobbaajien ja taloudellisten etujen suuri vaikutus parlamentteissamme johtavat usein siihen, että taloudelliset edut ovat tärkeämpiä kuin sivilisaatiomme, selviytymisemme ", rouva Luebbert sanoo.

"Lobbaajat eivät vaikuta tällaisiin kansalaiskokouksiin, eivätkä poliitikot pelkää, ettei heitä valita uudelleen, vaan ihmiset käyttävät järkevyyttään."

Näkymä ilmastoaktivistien leirille Reichstag -rakennuksen lähellä 12. syyskuuta 2021 Berliinissä, Saksassa.
Nälkälakkojen mukaan kukaan ehdokkaista ei tee tarpeeksi estääkseen ilmaston katastrofin

Nälkälakot sanovat, että vain yksi liittokansleri -ehdokkaista - Annalena Baerbock vihreistä puolueesta - on vastannut, mutta hän puhui heille puhelimitse eikä täyttänyt heidän vaatimustaan ​​julkisesta keskustelusta. Hän on kehottanut heitä lopettamaan nälkälakonsa.

Ryhmä - joka saa yhä enemmän julkisuutta - on luvannut jatkaa, vaikka he tunnustavat perheidensä ja ystäviensä ahdistuksen.

Siitä huolimatta, Jacob sanoo, hänen äitinsä tukee häntä.

"Hän on peloissaan. Hän on todella, todella peloissaan, mutta hän ymmärtää, miksi otan nämä askeleet. Hän itkee joka päivä ja soittaa joka päivä ja kysyy minulta, eikö olisi parempi lopettaa? Ja tulemme aina siihen pisteeseen, että sanomme ei, on välttämätöntä jatkaa ", hän sanoi.

"On todella tarpeen herättää ihmiset ympäri maailmaa."

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa