Liity verkostomme!

Tietotekniikka

€ 400,000 palkintoina Euroopan suurin sovellus haaste

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

10000000000001F40000003B49DA6274Euroopan kaikkien aikojen suurin app haaste, EU tarjoaa € 400,000 palkintoja parhaan uusia sovelluksia, jotka auttavat rakentamaan älykkäämpiä kaupunkeja ja älykkäämpiä yrityksille. Campus Party, Maailman suurin pelle foorumin, hallinnoi kilpailuun, arvosteli erikoistuneita insinöörejä EU-rahoitteisen FI-WARE Consortium.

Ainoa ehto on kilpailu on, että sovellus merkinnät olisi perustuttava rakennuspalikoita käyttöön EU: n hanke rakentaa ydin alustan tulevaisuuden internet.

50 Näiden nykyisten rakennuspalikoita jo olemassa - ja ovat vapaasti saatavilla kautta FI-WARE Open Innovation Lab kehittäjille kokeilla. Ne tarjoavat yleisiä toimintoja, jotka voidaan käyttää monenlaisia ​​eri sovelluksia kaikenlaisia ​​aloilla, kuten pilvi hosting, iso data-analyysi, identiteetin hallinta tai esineiden internet. Tämä sovellus haaste pyritään tarjoamaan palveluja perustuvat kyseisiin rakennuspalikoita.

Kuinka voin osallistua?

Mainos

Se on helppoa: Syötä FI-WARE kiistää täällä. Merkinnät päättyy 20 joulukuu 2013.

Kuka tahansa voi tulla. Yksilöt, pienet yritykset ja web yrittäjiä kannustetaan erityisesti päästä. Voit syöttää idean vain, mutta tulokkaat kannustetaan havainnollistaa niiden idea luonnos prototyyppi.

kilpailukategoriassa

Mainos
Smart Cities sovellukset Työkaluja, jotka auttavat hoitavat julkisia palveluja tehokkaammin, tai auttaa kaupungit tarjoavat innovatiivisia palveluja kansalaisille. Esimerkki hyödyt tätä.
Älykäs liiketoiminta ja teollisuus sovellukset Sovellukset, jotka voivat auttaa yrityksiä, etenkin pienemmät hallita itseään paremmin. Paremmasta toimitusketjun tai tuotantoprosessit, houkutella lisää asiakkaita, ja tarjoaa innovatiivisia palveluita pienille yrityksille.

kilpailun palkintona

Kilpailuun osallistuvat kilpailevat yhteensä 400,000 20 euron palkintorahasta jaettuna kahteen luokkaan - Smart Cities -sovellukset ja Smart Business -sovellukset. Ensimmäisellä kierroksella on enintään 2,800 palkintoa, kukin XNUMX euroa, ja mahdollisuus osallistua Campus Party 2014 Sao Paulo, Brasilia, jotta puolestaan ​​kilpailla:

  • Ensimmäinen palkinto: € 75,000
  • Toinen palkinto: € 40,000
  • Kolmas palkinto: € 20,000
  • Erityismaininta Nuorten Kehittäjä: € 5,000
  • Erityismaininta innovatiisimmalle App: € 5,000

Tausta

Euroopan App talous on jo koostuu 529,000 työpaikkoja ja tukee yhteensä 794,000 työpaikkaa. Tämä luo € 10 miljardia tuloja vuosittain, ja muodostaa 22% maailman sovelluksen taloudessa. Muut tulevat palvelut kuten cloud computing voitaisiin edistää 250bn EU: n BKT: 2020.

Koostuva tuomaristo erikoistuneita insinöörejä FI-WARE Consortium arvioi kaikki ideat toimitetaan kilpailuun. Tuomarit eivät saa osallistua kilpailuun.

Aikaisempi kilpailu pidettiin 2013, jossa voittajat julkistetaan Campus Party London syyskuussa 2013. Siinä kilpailussa hakemuksia rakennettu FI-LAB, Mikä osoittaa, teknologioista kehittäjät voivat kokeilla ilmaiseksi.

Hyödyllisiä linkkejä

Video FI-WARE

Tietoja Campus Party

hashtagit: #fiware, #CampusParty2014, #CampusParty, Twitter-tili: @FIware

Neelie Kroes

Tietotekniikka

Artel vahvistaa asemaansa johtavana innovaattorina Keski -Aasiassa

Julkaistu

on

Artel Electronics LLC (Artel), Keski -Aasian johtava kodinkone- ja elektroniikkavalmistaja ja yksi Uzbekistanin suurimmista yrityksistä, vahvistaa edelleen tutkimus- ja kehitysalansa (T&K) tuodakseen asiakkailleen uusia, innovatiivisia tuotteita.

Artelin erikoistunut T & K -keskus Taškentissa on yksi Keski -Aasian laajimmista tuotantotutkimuslaitoksista. Keskuksen suunnittelijat, insinöörit ja teknikot kehittävät uutta teknologiaa edistääkseen uuden sukupolven nykyaikaisia ​​tuotteita nykyaikaiseen kotiin.

Artelin T & K-keskuksen laajentaminen on yhtiön tulevaisuuteen suuntautuvan strategian ydin. Lähitulevaisuudessa yhtiö vahvistaa omaa osaamistaan ​​työllistämällä yli 100 asiantuntijaa ja houkuttelemalla johtavia kansainvälisiä lahjakkuuksia. Keskus perustaa myös useita osastoja, jotka ovat omistautuneet tutkimusprioriteeteille, mukaan lukien automaatio ja robotiikka. Lisäksi hyödyntääkseen kansainvälisiä suuntauksia Artel tutkii T & K -keskuksen sivuliikkeiden perustamista ulkomaille, myös Turkkiin ja Kiinaan, sekä kumppanuusmahdollisuuksia teknisten yliopistojen kanssa maailmanlaajuisesti.

Mainos

T & K -keskuksella on myös keskeinen rooli Uzbekistanin seuraavan sukupolven teknikoiden, suunnittelijoiden ja insinöörien tunnistamisessa ja koulutuksessa. T & K -keskuksella on ollut pitkäaikainen yhteistyö islamilaisen Karimov Taškentin valtion teknillisen yliopiston mekatroniikan ja robotiikan laitoksen kanssa, ja tuotannon automatisointiin ja robotisaatioon keskittyvä haara toimii paikan päällä. Perustamisestaan ​​lähtien keskus on tarjonnut nykyaikaista koulutusta yli 250 nuorelle asiantuntijalle, jotka työskentelevät nyt koko Artelin toiminnan ajan. Investoimalla ja vaalimalla kotimaisia ​​kykyjä Artel kanavoi osaamiseensa, ideoihinsa ja luovuuteensa toimintaansa.

T & K -keskuksen johtaja Rustem Lenurovich sanoi: ”Artelilla tiedämme, että uusien, kehittyneiden tuotteiden ja prosessien jatkuva kehittäminen on liiketoimintamme ja kasvumme perusta. Kovalla työllämme ja innovaatiollamme sekä investoimalla energisiin nuoriin kykyihin jatkamme asiakkaidemme edistyksellisimpien laitteiden ja elektroniikan toimittamista. Odotamme innolla, että voimme vahvistaa T & K -asemaamme entisestään tulevina vuosina. ”

Artelin T & K -laitos perustettiin vuonna 2016 ja pääkeskus avattiin vuonna 2017. Keskuksen asiantuntijatiimi kehittää tekniikoita yrityksen tuotevalikoiman päivittämiseksi jatkuvasti ja tuotantoprosessien optimoimiseksi. Paikan päällä olevaa VR -laboratoriota ja pilottituotantotiloja käytetään prototyyppien luomiseen ja testaamiseen. Pelkästään vuoden 2021 ensimmäisellä puoliskolla keskus käynnisti yli 30 hanketta. Keskus on myös äskettäin tehnyt yhteistyön Gree -yrityksen kanssa pesukone- ja ilmastointilaitteiden kehittämiseksi.

Mainos

Artel Electronics LLC valmistaa monenlaisia ​​kodinkoneita ja elektroniikkaa ja toimii kaikilla Uzbekistanin alueilla. Yhtiö vie tällä hetkellä tuotteitaan yli 20 maahan IVY -maissa ja Lähi -idässä, ja se on myös Samsungin ja Viessmannin alueellinen kumppani.

Lisätietoja tästä.

Continue Reading

Bulgaria

Itä-Euroopan tehokkain supertietokone isännöi Bulgaria. Mille se on hyvä?

Julkaistu

on

IT-jättiläinen Atos sanoi, että se on toimittanut täysin Bulgarian Sofia Tech Parkiin supertietokoneen, jonka odotetaan olevan Itä-Euroopan tehokkain tällainen laite, kirjoittaa Bukarestin kirjeenvaihtaja Cristian Gherasim.

Petascale-laskentajärjestelmä auttaa suuresti Bulgarian teknisiä tavoitteita tulevina vuosina.

Supertietokoneet auttavat kehittämään tieteellisiä, julkisia ja teollisia sovelluksia eri aloilla, mukaan lukien bioinformatiikka, farmasia, molekyylidynamiikka ja mekaaninen dynamiikka, kvanttikemia ja biokemia, tekoäly, henkilökohtainen lääketiede, biotekniikka, meteorologia ja ilmastonmuutoksen torjunta.

Mainos

Supertietokonetta toimittava Atos sanoi lehdistötiedotteessa, että tietokoneen odotetaan olevan täysin toimintakelpoinen heinäkuussa 2021.

”Tämä on Itä-Euroopan tehokkain supertietokone ja auttaa hyödyntämään Bulgarian korkean teknologian tavoitteita. Atosin Tšekin tasavallan projektiryhmät ovat jo aloittaneet kokoonpanotestit ja supertietokoneen odotetaan alkavan toimia operatiivisesti heinäkuussa 2021 ”, yhtiö kertoi lehdistötiedotteessa.

Mutta tämä ei ole vain bulgarialainen, vaan myös eurooppalainen saavutus, joka hyödyttää eurooppalaista tieteellistä tutkimusta, tukee innovaatioita ja tarjoaa laajemmalle tiedeyhteisölle uusimmat tutkimus- ja kehitystyökalut.

Mainos

Supertietokoneen rahoittavat Bulgarian tasavalta ja Euroopan unionin EuroHPC JU -ohjelma. Kokonaisinvestointi on 11.5 miljoonaa euroa.

Petascale-laskentajärjestelmä Bulgariassa on samanlainen kuin muiden yliopistojen ja tutkimuskeskusten supertietokonejärjestelmät Euroopassa, kuten CINECA Italiassa, IZUM Sloveniassa, LuxProvide Luxemburgissa ja Minho Advanced Computing Center Portugalista.

Bulgariassa sijaitseva tietojenkäsittelyjärjestelmä vahvistaa siten EU: n tutkimuskapasiteettiverkostoa ja vahvistaa sen pyrkimyksiä kehittää uusia teknologia- ja tutkimuskeskuksia jäsenvaltioissa.

Continue Reading

Tietotekniikka

Euroopan suurteholaskennan yhteisyrityksen pääkonttorin vihkiminen Luxemburgiin

Julkaistu

on

Sisämarkkinakomissaari Thierry Breton vihki yhdessä Luxemburgin ulko- ja eurooppaministeri Jean Asselbornin ja talousministeri Franz Fayotin kanssa käyttöön Euroopan suurteholaskennan (EuroHPC) yhteisyrityksen pääkonttorin Luxemburgissa. Komissaari Breton sanoi: "Olen iloinen voidessani avata uuden HPC: n uuden kodin. Yli laskenta on avain EU: n digitaalisen itsemääräämisoikeuden kannalta. Suorituskykyiset tietokoneet ovat ratkaisevan tärkeitä datan kaikkien mahdollisuuksien hyödyntämiseksi - erityisesti tekoälysovelluksissa, terveystutkimuksessa ja teollisuudessa 4.0. Investoimme valtavasti tähän huipputeknologiaan, jotta Eurooppa pysyy edellä maailmanlaajuisessa teknologiakilpailussa. " Viron tehtävä EuroHPC-yhteisyritys on yhdistää eurooppalaiset ja kansalliset resurssit maailmanluokan supertietokoneiden ja -tekniikoiden hankintaan ja käyttöönottoon.

Supertietokoneet auttavat eurooppalaisia ​​tutkijoita ja teollisuutta edistämään merkittävästi esimerkiksi biotekniikkaa, henkilökohtaista lääketiedettä, ilmastonmuutoksen torjuntaa, sääennusteita sekä huumeiden ja uusien materiaalien löytämistä, joista on hyötyä kaikille EU: n kansalaisille. Komissio on sitoutunut tukemaan uusien supertietokoneiden, järjestelmien ja tuotteiden tutkimusta ja innovointia sekä edistämään tarvittavia taitoja infrastruktuurin käyttämiseksi ja maailmanluokan ekosysteemin rakentamiseksi Eurooppaan. A komission ehdotus Syyskuussa 2020 esitetyn uuden EuroHPC-yhteisyritysasetuksen tarkoituksena on mahdollistaa 8 miljardin euron lisäinvestointi EuroHPC-yhteisyrityksen työn edistämiseksi ja laajentamiseksi uuden sukupolven supertietokoneiden tarjoamiseksi ja kunnianhimoisen HPC-tutkimuksen tukemiseksi. innovaatio-ohjelmasta EU: ssa. Lisätietoja on saatavilla tässä EuroHPC-yhteisyrityksen lehdistötiedote.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa