Liity verkostomme!

Oppisopimuskoulutus

Komissio on tyytyväinen Nestlé pantin työpaikkoihin ja oppisopimuskoulutukseen

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

work_trades_volunteer_480Julkisen ja yksityisen sektorin on työskenneltävä paljon läheisemmin nuorten työttömyyden torjunnassa ja panostettava enemmän nuorten varustamiseen tarvitsemillaan taitoilla ja koulutuksella. Tämä oli viesti  Koulutus, kulttuuri, monikielisyys ja nuorisoasiat Komissaari Androulla Vassiliou käynnistää Nestlé needs YOUth -aloitteen, uuden aloitteen, joka on saanut innoituksensa komission oppisopimuskoulutuksesta. Sveitsin monikansallinen yritys on sitoutunut luomaan 20,000 työpaikkaa, oppisopimuskoulutusta ja harjoittelujaksoja kaikkialle Eurooppaan seuraavan kolmen vuoden aikana.

"Olen tyytyväinen Nestlén tämän päivän sitoumukseen. Kriisin aikana investoiminen nuorten koulutukseen ja taitoihin on tärkeämpää kuin koskaan. On myös elintärkeää, että panostamme laatuun, jotta nuoret kehittävät taitoja ja osaamista, jotka Tämä tarkoittaa, että yksityisen ja julkisen sektorin on toimittava yhteistyössä ", komissaari Vassiliou sanoi.

Nestlé lupasi myös tänään työskennellä 60,000-liikekumppanien kanssa lisätäkseen nuorten työmahdollisuuksia. Yhtiö tarjoaa 120-liiketoiminnan lähettiläitä, jotka neuvovat ja opastavat pienempiä yrityksiä, jotka haluavat aloittaa tai vahvistaa oppisopimuskoulutusta.

Mainos

"Tämä on erinomainen esimerkki siitä, kuinka yksityisten yritysten tulisi sitoutua. Taitoihin sijoittaminen hyödyttää paitsi nuoria myös yrityksiä itse, koska heillä on joukko nuoria tuottavia työntekijöitä. Mobilisoimalla sen pienten ja keskisuurten liikekumppaneiden verkosto Nestlén kaltaiset yritykset voivat myös lisätä tällaisten aloitteiden vaikutusta ", lisäsi komissaari Vassiliou.

Työllisyydestä vastaavien komission jäsenten Vassilioun ja László Andorin heinäkuussa perustama komission eurooppalainen oppisopimuskoulutuksen liitto kehotti kumppanuuksia ja lupautui parantamaan oppisopimuskoulutuksen tarjontaa ja laatua kaikkialla Euroopassa. Nestlé ilmoittautui ensimmäisten joukossa ja lupasi lisätä korkealaatuisten oppisopimus- ja harjoittelujaksojen määrää 50 prosentilla vuoteen 2016 mennessä.

Komissio on vastaanottanut muut 30-lupaukset yrityksiltä, ​​työmarkkinaosapuolilta, kauppakamarilta, teollisuus- ja käsityökamarilta, ammatillisen koulutuksen tarjoajilta, nuorisojärjestöiltä ja muilta, jotka julkaistaan verkossa. Jäsenvaltiot hyväksyivät lokakuussa 15 Neuvoston julistus tukemaan Euroopan oppisopimuskoulutuksen liittoa ja sopi suuntaviivoista heidän oppisopimusjärjestelmien parantamiseksi.

Mainos

Tausta

Ensi kuussa komission on määrä esitellä harjoittelujakson laatukehys varmistaakseen, että nuoret voivat hankkia korkealaatuista työkokemusta turvallisissa olosuhteissa työllistyvyyden parantamiseksi. Komissio aikoo myös sisällyttää oppisopimuskoulutuksen ja harjoittelujakson Eures-liikkuvuusportaali; uuden ehdotuksen EURES-palvelujen lujittamiseksi työnhakijoille ja työnantajille on määrä tehdä ennen 2013: n päättymistä.

Uusi tammikuussa käynnistettävä Erasmus + -ohjelma tarjoaa apurahoja yli neljälle miljoonalle, pääosin alle 25-vuotiaalle, opiskella, kouluttaa, työskennellä tai tehdä vapaaehtoistyötä ulkomailla. Niiden joukossa on 2 miljoonaa korkeakouluopiskelijaa, 650,000-ammatillisen koulutuksen opiskelijaa ja oppisopimusoppijaa sekä yli 500,000-nuoria, jotka tekevät vapaaehtoistyötä ulkomailla tai osallistuvat nuorisovaihtoon. Tämä kansainvälinen kokemus lisää taitoja ja työllistettävyyttä.

Kreikka allekirjoitti joulukuussa 2012 yhteistyösopimuksen Saksan kanssa ammatillisen koulutuksen ja oppisopimusjärjestelmän uudistamiseksi. Ajatuksena on kehittää "kaksois" koulutusjärjestelmä, joka yhdistää teoreettisen oppimisen koulussa ja käytännön kokemuksen yrityksessä.

Lisätietoja

Koulutuksen ja kulttuurin pääosasto

Komissaari Vassilioun verkkosivusto

Twitter @VassiliouEU

Euroopan Alliance for Oppisopimuskoulutus (Twitter #EAFA)

Oppisopimuskoulutus

Uusia kouluja: #LearningForLife 21st-luvulla

Julkaistu

on

Brexit-äänestyksen jälkeen Donald Trumpin valitseminen amerikkalaisen politiikan korkeimpaan paikkaan ja populistisen politiikan laaja levinneisyys kaikkialla Euroopassa ja Yhdysvalloissa näyttää olevan lännessä herättänyt herätyksen: työttömyyskysymykset , Alikehittyneisyys ja työväenliiton kamppailut ovat huolimatta näkyvistä huolimatta edelleen ratkaisematta 21st-luvulla. Asiantuntijoiden kuoleminen yhdessä nuoruuden pysyvän työttömyyden kanssa viittaa syvään tehottomuuteen koulutusjärjestelmissä kaikkialla länsimaissa ja, kuten siirtyminen analogisesta digitaaliseen, tulosteesta verkkoon, Syvä uudelleen Johtajien tulevien sukupolvien koulutuksesta on tullut maailmanlaajuisen päätöksentekijän tärkeimmistä huolenaiheista.

Euroopan laajuinen tutkimus on paljastanut, kuinka epätasa-arvoinen sosiaalinen osallisuus on tullut koko maanosassa. Bertelsmannin säätiö opiskella, Joka tutkii 1,000-asiantuntijoiden keskuudessa, totesi tänä vuonna, että yhteiskunnallisen epätasapainon poistamiseen tähtäävät uudistukset ovat epäonnistuneet merkittävästi. Lisäksi useat EU: n jäsenvaltiot, mukaan lukien Saksa, ovat nyt osoittaneet toteutuneen alle 50 prosenttia tunnistetuista uudistuksista tärkeillä aloilla, kuten köyhyydessä, koulutuksessa, työllisyydessä, sosiaalisessa yhteenkuuluvuudessa ja syrjimättömyydessä. OECD Maalaa erityisen kammottavan kuvan, jossa viidesosa opiskelijoista on Ei ole hankkinut taitoja Osallistumaan nykyiseen yhteiskuntaan. Kun julkinen talous vähenee, korkea-asteen koulutuksen rahoituksen taakka on siirtynyt yhä enemmän valtiosta yksityisyyteen. Vasemmalle osoittamattomana tämä suuntaus viittaa jatkuvan standardin heikentymiseen pitkällä aikavälillä. #EducationInFocus konferenssi, Joka isännöi Yhdistyneiden Kansakuntien toimistoa Genevessä 20-23 kesäkuun välisenä aikana, yrittää käsitellä täsmälleen näitä kysymyksiä.

Mainos

Yksi päätöksentekijöiden käytettävissä olevista vaihtoehdoista olisi uudistaa kokonaan tiili- ja laastioppilaitokysymykset ja omaksua uusi sukupolvi "Älykkäitä kouluja". Tuore tutkimus Löysivät tietotekniikan johtajien keskuudessa tukea tavaroiden Internetin (IoT) laitteiden käyttämisessä keinona muuttaa luokkahuoneita vuorovaikutteisiin oppimisympäristöihin ja korvata perinteiset muistikirjat ja kynät Wearables, sensorit ja älykäs valaistus. Australiassa valtion opetuskustannusten tasaista nousua yli kymmenen vuoden ajan on saavutettu lukemisen ja kirjoittamisen taitojen pysähtyessä koko maassa. Vastauksena koulun aloitteita ovat Pois Desk-pohjaiseen oppimiseen ulkoisten oppimistilojen sijasta ja painottaen tabletteja ja tietokoneohjelmia kaupan uusina työkaluina.

A Vastaavaa aloitetta on kehittynyt Venäjällä, missä 58 miljoonan dollarin älykoulu Irkutskissa lupaa syvällisesti miettiä opiskelijoiden ja heidän yhteisöjensä suhdetta käyttämällä arkkitehtuuria opetustyökaluna. Koulu, joka avataan vuonna 2019, on suunnitellut arvostettu tanskalainen arkkitehtuuristudio CEBRA, ja siihen kuuluu "rengas yhdistettyjä rakennuksia, joissa on ulkonevat räystäät ja maisemoitu" niitty "keskellä. Avaintekijä on, että ensimmäistä kertaa koskaan rakennetaan yksi kasvatusperheille tarkoitettu opetuskompleksi.

Projektin pääjohtaja Mark Sartan kertoi tämän sivuston puolesta, että Irkutsk-projekti on mallia "erilaisten aloitusmahdollisuuksien omaavien lasten kouluttamiseen, kasvatukseen ja sosialisointiin", joka voitaisiin helposti toteuttaa sekä kehittyneissä että kehitysmaissa. "Smart School kuuluu YK: n kestävän kehityksen toimintaohjelman soveltamisalaan" ja Sartan lisää, "määrittelee uudelleen koulutuksen keskeiset tavoitteet, joissa keskitytään vastuuseen itselle, maailmalle ja tuleville sukupolville".

Mainos

Mutta mikä tärkeintä, älykoulu suunnittelee suuremman roolin vanhempien ja opettajien kartoittaessa yksilöllisiä oppimispolkuja, jotka sopivat parhaiten oppilaille. Kurssit räätälöidään heidän yksilöllisiin profiileihinsa ja psykologisiin ominaisuuksiinsa antaen heille mahdollisuuden toimia paremmin. Suomi, Pitkä tunnettu Sen valtion koulutuksen laadun ja johdonmukaisesti korkean tason kansainvälisissä liiga pöydissä, on toinen maa, joka on harrastanut näitä ideoita. Digitaalisen ikäluokan opetuksen uudelleenkoulutus asettaa taitojen rakentamisen opetussuunnitelmien ytimeen, eikä aihepiiriin perustuvan oppimisen, oppimisen muodossa, joka on kuvattu ilmiöopohjaiseksi oppimiseksi (PBL). Elokuussa 2016, Siitä tuli pakollista Jokaiselle suomalaiselle koululle opettaa yhteistyössä; Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että opiskelijat valitsevat aiheeseen liittyvän aiheen, ja aiheet tarkistetaan vastaavasti.

Kuinka tehokas sitten korvaa aritmeettinen ja kielioppi oppituntien avulla, kun tunnistetaan väärennettyjä uutisia, asennetaan virustorjuntaohjelmisto ja 3D-tulostus? Uuden suomalaisen järjestelmän kriitikot pelkäävät, että PBL on ei ole Antaa opiskelijoille riittävän vahvan perustan oppia aiheita korkeammalle tasolle. Anecdotally, jotkut opettajat osoittavat a Laajentava kuilu Useimpien ja vähiten koulutettujen opiskelijoiden välillä, ja PBL ei toiminut opiskelijoille, jotka tarvitsevat suhteellisen enemmän ohjausta. Muut osoittavat Opettajien työmäärän kasvu, Väittäen, että koska Suomi on jo korkea koulutustaso ja pienet luokkahuoneen koot, PBL on pelkästään yritys yrittää reagoida (3D-painettu) pyörä.

Toinen vaihtoehto voi olla keskittyä kohti virtuaaliopetusta ja rohkaista massiivisten avoimien verkkokurssien (MOOC) kasvua. Se on ollut yli neljä vuotta siitä lähtien, kun Harvard ja MIT käynnistivät ei-kaupallisen oppimisympäristön edX ja Tulokset Ovat olleet rohkaisevia: kumulatiivinen osallistuminen on kasvanut tasaisesti, ja osanottajat ovat mukana erilaisissa taustoissa, jotka harjoittavat laajaa aihealuetta. Tietotekniikka on edelleen suosituin oppiaine, joka ohjaa opiskelijoita muille tieteenaloille matkan varrella.

Riippumatta siitä, mikä ratkaisu on, se on avoin innovoinnille koulutuksen lähestymistavoissa Merkittävä ensimmäinen askel. Odotettua lähestymistapaa Neljännestä teollisesta vallankumouksesta ajastetaan paremmin tietoisiksi poliittisista ja sosiaalisista seurauksista, kun yhteiskunnallisia epäoikeudenmukaisuuksia ei jätetä käsittelemättä ja jos poliittinen tahdonvoima rinnastuu nykyaikaisen teknologian kykyihin, on toivoa vielä seuraavan sukupolven oppijoille.

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa