Liity verkostomme!

Etusivu

Lausunto: Elopalkan tekopyhyys

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

timthumb
1279552
John Tennant - UKIP-ehdokas Koillis-alueen 2014 EU-vaaleihin

Chuka Umunna, joka on yksi diskreditoidun Ison-Britannian työväenpuolueen nousevista tähdistä ja yksi elävistä palkkakeskusteluista, on paljastanut palkatonta henkilökuntaa, joka on osallistunut kampanjoihin hänen puolestaan. Täysi tekopyhyys, kuinka hyvin palkattu kansanedustaja, jolla on antelias elämäntapa, voidaan sallia rekrytoimaan henkilökuntaa tarjoamatta jonkinlaista palkkaa, jos pääsee teeskentelemään maamme köyhimpien työntekijöiden puolesta?

Umunnalle esitettiin jopa suora kysymys Sunnuntapolitiikka Palkkaako hän omalle henkilöstölleen vähintään vähimmäispalkkaa, vastaus oli selvä "kyllä", mutta itse asiassa hän otti palvelukseensa Streathamin vaalipiirin ja parlamenttitoimiston henkilöstön vain "lounas- ja matkakuluilla". Olkaamme rehellisiä - hän valehteli.

Mainos

Keskustelu 'elintasosta' on sydän, joka hallitsee päätä. Ymmärrän täysin moraalisen väitteen, jonka mukaan kaikkien töissä olevien tulisi saada kohtuullinen osuus kovan työnsä tuottosta. Kuinka määritämme sen? Työvoiman mielestä meidän pitäisi nostaa vähimmäispalkkaa ja tarjota yrityksille verohyvitys 445–1,000 2010 puntaa. Ongelmana on byrokraattinen painajainen. Varmasti voidaksemme laskea kaikki verohyvitykset useille tuhansille eri yrityksille, jotka soveltavat, tämän tekemisen kustannukset tekisivät ehkä koko järjestelmästä epätodennäköisen, jopa tuon Brownin liittokanslerin odottaessa; Ed Balls mainittiin vuonna XNUMX: "Minusta näyttää siltä, ​​että joko valtiolle tai yritykselle aiheutuisi huomattavia lisäkustannuksia."

Tuloksena on vieläkin pienempi verotuloryhmä, josta maksamme takaisin valtionvelkamme, itse asiassa, jos tällaista suunnitelmaa hoidetaan väärin kuten monet verojärjestelmät ovat; joudumme jopa tarvitsemaan lainaa enemmän rahaa, mikä lisää valtionvelkaa.

Matalien palkkojen torjunnasta käytävän keskustelun ympärillä on paljon ajatuksia. Ehkä meidän pitäisi tarkastella sitä eri näkökulmasta. Miksi jotkut palkat ovat matalia? Miksi jotkut palkat eivät ole ”elintasoa”? Pitäisikö meidän kokeilla vapaamarkkinoiden lähestymistapaa? Ehkä meidän on tarkasteltava itse veroa, etenkin tuloveroa. Mielestäni ei ole oikeudenmukaista verottaa kaikkia työntekijöitä ansioista riippumatta. Itse mielestäni matalapalkkaisilla työntekijöillä olisi parempi olla maksamatta tuloveroa ollenkaan, jolloin he saavat 100% siitä, mitä he tekevät. Antaessaan heille paremman käyttövoiman ja poistamalla sääntelytaakka pienyrityksiltä, ​​tämä puolestaan ​​auttaisi pienyrityksiä pysymään olemassa ja pystymään jatkamaan työntekijöiden palkkaamista.

Mainos

Jos otamme Labourin suunnitelman, se lisää itse asiassa lisää paperityötä veronalennushakemuksia varten, mikä lisää yritykselle kustannuksia ja tekee alennuksesta käytännössä turhaa. Joidenkin palkkojen katsotaan olevan "pieniä", koska ne eivät tarjoa näiden työntekijöiden kulutusvoimaa, poistavat verorasituksen ja he voivat menestyä. Vapaisilla markkinoilla et voi vääristää palkkoja sääntelyn avulla, eli silloin, kun luokkien välinen ansaintavoima eroaa, ja yleensä jakautuneeseen yhteiskuntaan. Oikeudenmukaisuuden varmistamiseksi meidän on vapautettava verot alhaisempien ansaitsevilla henkilöillä ja korkeamman ansioilla olevat maksamaan kohtuullinen osuus tuloverosta. Se on vapaiden markkinoiden lähestymistapa, ja näin luomme "elintason".

Herra Umunnan tulisi olla harkitsevampi poliittisissa väitteissään, et voi vaatia oikeudenmukaisia ​​palkkoja, mutta palkatkaa henkilöstöä ilman todellista palkkaa. Et voi myöskään luoda elintasoa lisäämällä lisää sääntelysääntöjä. Pienentämällä sääntelytaakkaa voimme luoda enemmän taloudellista toimintaa kaikille.

Talous

Vihreiden joukkovelkakirjojen liikkeeseenlasku vahvistaa euron kansainvälistä asemaa

Julkaistu

on

Euroryhmän ministerit keskustelivat euron kansainvälisestä roolista (15. helmikuuta) Euroopan komission 19. tammikuuta antaman tiedonannon "Euroopan talous- ja rahoitusjärjestelmä: vahvuuden ja sietokyvyn edistäminen" jälkeen.

Euroryhmän puheenjohtaja Paschal Donohoe sanoi: "Tavoitteena on vähentää riippuvuutta muista valuutoista ja vahvistaa autonomiaamme eri tilanteissa. Samalla valuuttamme lisääntynyt kansainvälinen käyttö merkitsee myös mahdollisia kompromisseja, joita jatkamme. Ministerit korostivat keskustelun aikana vihreiden joukkovelkakirjojen liikkeeseenlaskun mahdollisuutta parantaa euron käyttöä markkinoilla ja myötävaikuttaa samalla ilmastotavoitteemme saavuttamiseen.

Euroryhmä on keskustellut asiasta useita kertoja viime vuosina joulukuun 2018 eurohuippukokouksen jälkeen. Euroopan vakausmekanismin toimitusjohtaja Klaus Regling sanoi, että liiallinen riippuvuus dollarista sisälsi riskejä ja toi esimerkkeinä Latinalaisen Amerikan ja 90-luvun Aasian kriisin. Hän viittasi myös vinosti "uudempiin jaksoihin", joissa dollarin määräävä asema tarkoitti sitä, että EU: n yritykset eivät voineet jatkaa yhteistyötä Iranin kanssa Yhdysvaltain pakotteiden edessä. Regling uskoo, että kansainvälinen rahajärjestelmä on hitaasti siirtymässä kohti monipolaarista järjestelmää, jossa kolme tai neljä valuuttaa ovat tärkeitä, mukaan lukien dollari, euro ja renminbi. 

Mainos

Talouskomissaari Paolo Gentiloni oli samaa mieltä siitä, että euron roolia voitaisiin vahvistaa laskemalla liikkeeseen vihreitä joukkovelkakirjoja, mikä parantaa markkinoiden euron käyttöä ja myötävaikuttaa myös seuraavan sukupolven EU-varojen ilmastotavoitteidemme saavuttamiseen.

Ministerit olivat yhtä mieltä siitä, että euron kansainvälisen aseman turvaamiseksi tarvitaan laaja-alaisia ​​toimia euron kansainvälisen roolin tukemiseksi, mukaan lukien muun muassa talous- ja rahaliiton, pankkiunionin ja pääomamarkkinaunionin edistyminen.

Mainos

Continue Reading

EU

Euroopan ihmisoikeustuomioistuin tukee Saksaa Kunduzin iskutapauksessa

Julkaistu

on

By

Saksan komentaja määräsi Saksan tutkimuksen Afganistanin Kunduzin kaupungin lähellä vuonna 2009 tapahtuneesta tappavasta ilmaiskusta, jonka mukaan saksalainen komentaja noudatti elämään liittyviä oikeuksiaan, Euroopan ihmisoikeustuomioistuin antoi tiistaina 16. helmikuuta päätöksen. kirjoittaa .

Strasbourgissa sijaitsevan tuomioistuimen tuomio hylkää Afganistanin kansalaisen Abdul Hananin, joka menetti kaksi poikaa hyökkäyksessä, valituksen, jonka mukaan Saksa ei täyttänyt velvollisuuttaan tutkia tapausta tehokkaasti.

Syyskuussa 2009 Naton joukkojen saksalainen komentaja Kunduzissa kutsui yhdysvaltalaisen hävittäjän iskuun iskemään kaksi polttoaineautoa lähellä kaupunkia, jonka Naton mielestä Taleban-kapinalliset olivat kaapanneet.

Afganistanin hallitus ilmoitti, että silloin surmattiin 99 ihmistä, joista 30 oli siviilejä. Riippumattomien oikeuksien ryhmät tapettiin arviolta 60-70 siviiliä.

Mainos

Kuolleiden määrä järkytti saksalaisia ​​ja pakotti puolustusministerin lopulta eroamaan syytöksistä siviiliuhrien peittämisestä Saksan vuoden 2009 vaaleja edeltävänä aikana.

Saksan liittovaltion yleinen syyttäjäviranomainen oli todennut, ettei komentajalla ollut rikosoikeudellista vastuuta lähinnä siksi, että hän oli vakuuttanut ilmaiskun määräämällä, ettei siviilejä ollut paikalla.

Jotta hän olisi vastuussa kansainvälisen oikeuden nojalla, hänen olisi pitänyt todeta toimineensa tarkoituksella aiheuttaa liiallisia siviilejä.

Mainos
Euroopan ihmisoikeustuomioistuin tarkasteli Saksan tutkimuksen tehokkuutta, mukaan lukien se, perustiinko se tappavan voimankäytön. Se ei ottanut huomioon lentotapahtuman laillisuutta.

Afganistanissa olevasta 9,600 Naton joukosta Saksalla on toiseksi suurin joukko Yhdysvaltojen takana.

Talebanin ja Washingtonin välinen vuoden 2020 rauhansopimus kehottaa ulkomaisia ​​joukkoja vetäytymään 1. toukokuuta mennessä, mutta Yhdysvaltain presidentti Joe Bidenin hallinto tarkistaa sopimusta Afganistanin turvallisuustilanteen heikkenemisen jälkeen.

Saksa valmistautuu jatkamaan Afganistanin sotilasoperaationsa toimeksiantoa 31. maaliskuuta tämän vuoden loppuun asti, jolloin joukkojen taso pysyy jopa 1,300 XNUMX: ssa, Reutersin näkemän asiakirjaluonnoksen mukaan.

Continue Reading

EU

EU: n oikeusjärjestelmien digitalisointi: Komissio käynnistää julkisen kuulemisen rajat ylittävästä oikeudellisesta yhteistyöstä

Julkaistu

on

Euroopan komissio käynnisti 16. helmikuuta a julkisen kuulemisen EU: n oikeusjärjestelmien nykyaikaistamisesta. EU pyrkii tukemaan jäsenvaltioita niiden pyrkimyksissä mukauttaa oikeusjärjestelmiään digitaaliseen aikakauteen ja parantaa niitä EU: n rajat ylittävä oikeudellinen yhteistyö. Oikeusasioista vastaava komissaari Didier Reynders (Kuvassa) sanoi: "COVID-19-pandemia on edelleen korostanut digitalisaation merkitystä, myös oikeusalalla. Tuomarit ja asianajajat tarvitsevat digitaalisia työkaluja voidakseen toimia yhdessä nopeammin ja tehokkaammin.

Samalla kansalaiset ja yritykset tarvitsevat verkkotyökaluja oikeudenkäytön helpottamiseksi ja avoimemmaksi pienemmillä kustannuksilla. Komissio pyrkii edistämään tätä prosessia ja tukemaan jäsenvaltioita niiden pyrkimyksissä muun muassa helpottamaan yhteistyötään rajat ylittävissä oikeudellisissa menettelyissä digitaalisilla kanavilla. " Joulukuussa 2020 komissio hyväksyi viestintä hahmotellaan toimet ja aloitteet, joilla pyritään edistämään oikeusjärjestelmien digitalisointia kaikkialla EU: ssa.

Julkisessa kuulemisessa kerätään näkemyksiä EU: n rajat ylittävien siviili-, kauppa- ja rikosoikeudellisten menettelyjen digitalisoinnista. Julkisen kuulemisen tulokset, johon voi osallistua laaja joukko ryhmiä ja yksilöitä ja joka on käytettävissä tätä 8. toukokuuta 2021 saakka, osallistuu rajat ylittävän oikeudellisen yhteistyön digitalisointia koskevaan aloitteeseen, jonka odotetaan olevan tämän vuoden lopussa, kuten Komission työohjelma vuodelle 2021.

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa