Liity verkostomme!

Euroopan komissio

Komissio on tyytyväinen Euroopan parlamentin äänestystulos parantaa kuluttajien turvallisuutta

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

kuluttajansuojaSeuraava askel kohti eurooppalaisten kuluttajien turvallisuuden parantamista oli Euroopan komission varapuheenjohtajan, teollisuus- ja yrittäjyyskomissaarin Antonio Tajanin ja Kuluttajapolitiikka Komissaari Neven Mimica Euroopan parlamentin sisämarkkinavaliokunnan tänään äänestämään neuvotteluvaltuuksista Euroopan komission ehdottamalle tuoteturvallisuuspaketille.

"Tämänpäiväinen äänestys on toinen tärkeä askel kohti avoimempia ja turvallisempia sisämarkkinoita, jotka edistävät yritysten kilpailukykyä. Haluan kiittää Euroopan parlamenttia vahvasta tuesta", Tajani lisäsi. "Toivon, että nyt keskustelu neuvostossa ja Euroopan parlamentissa voisi alkaa nopeasti ja olla rakentavaa."

Komission jäsen Mimica: "Tämänpäiväinen äänestys tuo meidät askeleen pidemmälle kohti tämän kaivatun toimenpidepaketin hyväksymistä eurooppalaisten kuluttajien turvallisuuden parantamiseksi." Hän lisäsi: "Komissio on esittänyt tasapainoisen toimenpidepaketin. Parlamentti on nyt valmis neuvottelemaan ja komissio on sitoutunut työskentelemään sekä parlamentin että jäsenvaltioiden kanssa nähdäkseen paketin, joka hyväksytään tämän parlamentin toimikauden aikana."

Mainos

Continue Reading
Mainos

Euroopan komissio

Presidentti von der Leyenin unionin tila Puhe: Euroopan sielun vahvistaminen

Julkaistu

on

Presidentti Ursula von der Leyen piti tänään (15. syyskuuta) toisen puheensa unionin tilasta Euroopan parlamentissa.

Puheenjohtaja keskittyi puheessaan Euroopan toipumiseen koronaviruskriisistä ja siihen, mitä Euroopan unionin on tehtävä kestävän toipumisen saavuttamiseksi ja joka hyödyttää kaikkia - terveysvalmiudesta sosiaaliseen ulottuvuuteen, teknologiseen johtajuuteen ja puolustusunioniin.

Presidentti von der Leyen kuvaili, kuinka Eurooppa voi taata kestävän elpymisen valmistautumalla tulevien terveyskriisien hoitoon HERA -viranomaisen ansiosta, auttamalla maailmaa rokotuksissa ja varmistamalla, että talouden elpyminen jatkuu ja hyödyttää kaikkia.

Mainos

Presidentti korosti myös, että on tärkeää pysyä uskollisena arvoillemme, ja korosti Euroopan velvollisuutta huolehtia heikoimmasta asemasta, puolustaa tiedotusvälineiden vapautta, vahvistaa oikeusvaltioperiaatetta unionissamme ja antaa voimaa nuorisollemme. Siksi hän ehdotti, että vuodesta 2022 tulisi Euroopan nuorten vuosi.

Eurooppa jatkaa toimintaansa maailmassa yhteisen edun mukaisesti. Siksi presidentti von der Leyen sitoutunut jatkamaan työtä kannustaakseen globaaleja kumppaneita toimimaan ilmastonmuutoksen torjumiseksi. Lisäksi presidentti ilmoitti Afganistanin viimeaikaisten tapahtumien vuoksi lisäävänsä humanitaarista apua afgaaneille ja korostanut, että Euroopalle on tärkeää rakentaa oma puolustuskyky.

Puhe on saatavilla kaikilla kielillä tätä.

Mainos

Julkaisu von der Leyen Komissio viimeisen vuoden aikana on käytettävissä tätä

Lisätietoja tästä omistuksesta verkkosivusto.

Continue Reading

Demokratia

Kansainvälinen demokratian päivä: korkea edustaja/varapresidentti Josep Borrell ja varapresidentti Dubravka Šuica

Julkaistu

on


Kansainvälisenä demokratian päivänä tänään (15. syyskuuta) korkea edustaja/varapuheenjohtaja Josep Borrell
 (Kuvassa) ja varapresidentti Dubravka Šuica antoivat yhteisen julkilausuman: ”Välitätpä sitten ilmastonmuutoksesta, työpaikoista, taloudesta tai rodullisesta ja sosiaalisesta oikeudenmukaisuudesta, äänesi kuullaan ja äänesi lasketaan vain, jos elät demokratiassa. Näinä haastavina aikoina EU pysyy vakaana ja suoranaisena demokratian, ihmisoikeuksien ja oikeusvaltion kannattajana maailmanlaajuisesti ja EU: ssa.

"Tarvitaan kollektiivisia ponnisteluja ja uutta näkökulmaa demokratian tukemiseen, joka tuottaa kansalaisille. Tämä työ alkaa kotoa. Vapaiden ja oikeudenmukaisten vaalien edistäminen, oikeusvaltioperiaatteen ja tiedotusvälineiden vapauden varmistaminen ovat rakennuspalikoita, joilla luodaan tila, jossa jokainen kansalainen Enemmän kuin koskaan meidän on puolustettava vapaan ja moniarvoisen median kykyä tarjota oikea -aikaista pääsyä luotettaviin ja täsmällisiin tietoihin ja taistella väärää tietoa vastaan. Luomme yhä enemmän mahdollisuuksia sitouttaa kansalaisia ​​erilaisten harkitsevien demokratiakäytäntöjen avulla.

"Euroopan demokratia -toimintasuunnitelmassa esitetään toimenpiteitä, joilla edistetään vapaita ja oikeudenmukaisia ​​vaaleja, vahvistetaan tiedotusvälineiden vapautta ja moniarvoisuutta ja torjutaan väärää tietoa. Kaikkialla maailmassa lisäämme taloudellista ja poliittista tukea niille, jotka sukupuolesta tai taustasta riippumatta edistävät demokraattinen osallistuminen ja osallisuus, institutionaalisten tarkastusten ja tasapainon varmistaminen ja päätöksentekijöiden vastuu. Rakennamme liittoutumia kaikkien niiden kanssa, jotka ovat sitoutuneet vaalimaan yleismaailmallisia oikeuksia ja vapauksia, demokraattisten hallitusten kanssa, mutta myös kansainvälisten järjestöjen, kansalaisyhteiskunnan järjestöjen, parlamenttien ja poliittisten puolueiden kanssa , riippumattomat tiedotusvälineet, bloggaajat, ihmisoikeuksien puolustajat ja aktivistit.Tänä vuonna on alkanut Euroopan tulevaisuutta käsittelevä konferenssi, joka on ainutlaatuinen ja oikea -aikainen tilaisuus Euroopan kansalaisille keskustella Euroopan haasteista ja painopisteistä.

Mainos

"Konferenssi tuo kansalaiset EU: n päätöksenteon ytimeen. Olemme sitoutuneet kuuntelemaan eurooppalaisia ​​ja seuraamaan konferenssin suosituksia. Heidän näkemyksensä voi johtaa muutokseen kohti tulevaisuuteen soveltuvaa demokratiaa. Se on vasta alkua. Tällä uudistamme sitoumuksemme rakentaa kaikille terveempiä, vahvempia ja tasa -arvoisempia yhteiskuntia, joissa kaikki ovat mukana, kunnioitettuja, suojattuja ja voimaannutettuja. Näin vahvistamme demokratiamme. " 

Täydellinen lausunto on saatavilla  verkossa

Mainos
Continue Reading

Euroopan komissio

Kuinka katsoa puhe unionin tilasta vuonna 2021?

Julkaistu

on

Presidentti von der Leyenin puhe unionin tilasta vuonna 2021 lähetetään satelliitin välityksellä Euroopassa suorana lähetyksenä Euroopassa kello 9 CET alkaen 15. syyskuuta. Päällä EbS+ -kanava, löydät puheen alkuperäisessä versiossaan ja kopioituina EU: n 24 virallisella kielellä. Päällä EbS -kanava, pidät puheen samoilla kieliversioilla, mutta parannettu kuvamateriaalilla. Unionin tila -osoite lähetetään myös suorana lähetyksenä SOTEUn virallisilla verkkosivuilla sekä Euroopan komission sosiaalisen median tileillä: FacebookTwitterLinkedIn että YouTube. Lisätietoja satelliittilähetyksistä tai live -pelaajien upottamisesta verkkosivustollesi saat ottamalla yhteyttä meihin AV -tiimi. Lisätietoja streamin upottamisesta sosiaalisen median tileillesi saat ottamalla yhteyttä meihin sosiaalinen media team.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa