Liity verkostomme!

rakentaminen

Tietoa rakennusalan tuotteita sijoitetaan verkossa säästää aikaa ja rahaa

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Buildxone_construction_tools1Tänään (lokakuu 30) komissio otti jälleen askeleen hallinnon yksinkertaistamiseksi ja rakennusalan yritysten kustannusten vähentämiseksi. Komission ehdotuksen mukaan rakennusalan tuotteiden (esim. Tiilet, eristys, ovet jne.) Valmistajat voivat ladata digitaalisia ”suorituskykyilmoituksia” verkkosivuilleen. Näiden asiakirjojen on oltava mukana jokaisessa myytävässä rakennustuotteessa, jotta saadaan tietoa niiden olennaisista ominaisuuksista (esim. Tulenkestävyys, mekaaninen lujuus tai energiatehokkuus). Kun laki on sovittu, rakennusalan tuotteita EU: ssa myyvien yritysten pitäisi voida ladata nämä todistukset verkossa julkista katselua varten.

Kaikki tällaiset ilmoitukset on toimitettava kullekin asiakkaalle erikseen postitse tai sähköpostitse. Näiden ilmoitusten online-saatavuuden pitäisi mahdollistaa nopeampi viestintä toimitusketjun kautta, vähentää tuottajakustannuksia ja helpottaa rakennusalan tuotteiden myyntiä. Ehdotuksella, joka täydentää äskettäin käyttöön otettua rakennusalan tuotteita koskevaa asetusta, kuluttajien on myös helpompi selvittää, mitä suorituskykyä heidän odotetaan ostavansa tuotteesta, mikä lisää kuluttajien luottamusta.

Euroopan komission varapuheenjohtaja, teollisuudesta ja yrittäjyydestä vastaava komissaari Antonio Tajani kommentoi: ”Rakennusala on tärkeä ala EU: n taloudessa. Vähentämällä edelleen hallinnollista taakkaa pyrimme auttamaan tätä alaa toipumaan nykyisestä kriisistä. Tämän vuoksi komissio yrittää toimia mahdollisimman nopeasti tämän aloitteen toteuttamiseksi. "

Mainos

Delegoitu perussääntö

IP / 13 / 635: Viimeistelee rakennusalan tuotteiden yhtenäismarkkinoita

Rakennusalan tuotteita koskeva asetus

Mainos

Rakentaminen on helppoa

Suoritusilmoitukset

Rakennusalan tuotteiden markkinat sisältävät yli 40-tuoteperheitä, kuten ovet, lämmöneristystuotteet, sementti, kattotuotteet tai tiilet. Siksi se on sekä laaja-alainen että erittäin suuri.

Jokaisesta EU: ssa myytävästä rakennusalan tuotteesta on annettava suoritustasoilmoitus, ja se on jaettava kaikille ostajille riippumatta siitä, ovatko ne jälleenmyyjiä, rakennusyrityksiä vai ei-ammattimaisia ​​kuluttajia, esim. Yksityishenkilöitä, jotka toteuttavat amatöörirahoitusprojekteja.

Ilmoitukset kuvaavat rakennusalan tuotteen tärkeitä näkökohtia, kuten sen palonkestävyyden tai mekaanisen lujuuden. Ne antavat valmistajalle mahdollisuuden toimittaa markkinoille tietoja tuotteensa olennaisista ominaisuuksista. Näiden tietojen perusteella käyttäjä päättää ostaa kaikista markkinoilla olevista tuotteista tarkoituksenmukaisen tuotteen.

Kyvyn lähettää suoritusilmoituksiaan verkossa sen sijaan, että jokaisen tuotteen suoritusilmoitus olisi lähetettävä suoraan ostajalle - joko fyysisesti tai sähköpostitse - pitäisi vähentää tuottajien hallinnollisia kustannuksia.

Antaessaan suoritustasoilmoituksen saataville verkossa tuottajien on varmistettava, että tällaisen ilmoituksen sisältöä ei muuteta sen jälkeen, kun se on julkaistu verkossa.

Suorituskykyilmoitukset ovat avaintekijä EU: n rakennusalan tuotteiden sisämarkkinoiden toiminnassa, koska ne tarjoavat sille avoimuuden, jota tarvitaan tavaroiden virtaamiseen EU: n maiden välillä.

Tausta

Rakennusteollisuudella, mukaan lukien rakennustuotteet, on valtava merkitys Euroopan taloudelliselle hyvinvoinnille. Sen osuus on noin 9.5% BKT: sta ja 10% EU: n työvoimasta. Se on kuitenkin kokenut jatkuvaa ja dramaattista laskua kriisin alkamisen jälkeen.

Komissio hyväksyi rakennusalan tuotteita koskevan asetuksen (EU) 305 / 2011 vuonna 2011, ja se on ollut täysin voimassa 1: n heinäkuun 2013 jälkeen. Se korvasi rakennusalan tuotteita koskevan direktiivin (89 / 106 / ETY). Asetuksen tavoitteena on varmistaa luotettavien ja tarkkojen tietojen saatavuus rakennusalan tuotteiden suorituskyvystä kaikissa EU-maissa yhdenmukaistettujen teknisten eritelmien perusteella.

CPR tarjoaa ”yhteisen teknisen kielen”, jota valmistajat voivat käyttää ilmoittamaankseen Euroopan markkinoille saattamiensa tuotteiden suorituskyvyn olennaisten ominaisuuksien suhteen. Tätä yhdenmukaistettuihin standardeihin perustuvaa kieltä käyttävät kaikki rakentamiseen osallistuvat tahot: viranomaiset, insinöörit, urakoitsijat ja loppukäyttäjät.

Itävalta

#Steel Euroopan teollisuus marssii Bryssel lopettamaan Kiinan polkumyynnin ja hylätä MES

Julkaistu

on

terästyöläisiä Bryssel

Noin 5,000 työntekijöiden 19 Euroopan maista marssivat Brysselissä 15 Helmikuu kehottamaan EU: n johtajia lopettamaan Kiinan polkumyyntiä ja hylätä markkinatalousasemaa (MES) Kiinan.

AEGIS Europen tiedottaja Milan Nitzschke sanoi: "Menemme tänään Brysseliin tuhansien kera, jotta voimme antaa selkeän viestin EU: n päätöksentekijöiden Sano KYLLÄ työpaikoille ja reilulle kaupalle. ja sano EI Kiinan MES: lle! "

Mainos

AEGIS Eurooppa on liitto noin 30 eurooppalaisen teollisuuden aloilla, jotka yhdistettynä tuottavat yli € 500 miljardin vuotuinen liikevaihto ja miljoonia työpaikkoja.

Marssi alkoi 15. helmikuuta klo 11 Schumanin liikenneympyrässä Brysselissä Euroopan komission edessä. Työntekijät ja teollisuuden johtajat 30 Euroopan maasta (mukaan lukien Itävalta, Belgia, Bulgaria, Tšekki, Kreikka, Ranska, Suomi, Saksa, Alankomaat, Unkari, Italia, Luxemburg, Puola, Romania, Espanja, Slovakia, Ruotsi ja Yhdistynyt kuningaskunta ) yhdistivät vapaa ja reilu kauppa -asiakirja.

Mainos
Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa