Liity verkostomme!

Euroopan komissio

Eurovision tähti on huippulaskussa '' Cyprus Unplugged '' -näyttelyssä

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

vissi5Eurovision tähdet Anna Vissi (kuvassa), Constantinos Christoforou ja Despina Olympiou osallistuvat '' Cyprus Unplugged '' -tapahtumakonserttiin Palais des Beaux Artsissa (Bozar) Brysselissä 9. marraskuuta. Kaikki komission jäsenen Androulla Vassilioun suojeluksessa järjestetyn tapahtuman tuotot menevät saaren hyväntekeväisyysjärjestöille, jotka tukevat muita heikommassa asemassa olevia lapsia ja perheitä.

"Talouskriisin sosiaalinen ulottuvuus on ollut ankara monille kansalaisillemme. Työttömyyttä ja hyvinvointia koskevien tilastojen takana on miljoonia henkilökohtaisia ​​kivutarinoita, jotka ovat usein piilossa. Olen erittäin kiitollinen taiteilijoille, jotka ovat suostuneet esiintymään Kerätyt rahat parantavat haavoittuvien lasten ja perheiden elämää Kyproksessa. Samalla se lähettää kaikkialla selkeän viestin solidaarisuuden, ymmärryksen ja tuen tarpeesta ", komissaari Vassiliou sanoi.

Muusikot esittävät '' pistorasian '' (akustisen) konsertin kitaran, pianon ja bouzoukin säestyksellä. Tapahtumassa esiintyy myös kyproslaista runoutta.

Mainos

Konsertin avaa komissaari Vassiliou, joka kutsuu kollegoitaan tukemaan aloitetta.

"Kriisin vastaamiseksi toteutettaviin poliittisiin toimiin on liitettävä itse yhteiskunnan vastaus. Tämän on oltava järjestäytyneiden ryhmien, vapaaehtoisten, kirkon ja muiden - mutta enimmäkseen kansalaisten itsensä. Toivon, että paljon ihmisiä tulee ja osoittavat tukensa ", hän lisäsi.

Konserttiliput, hintaan 30 €, ovat saatavana Brysselissä Bozarin lipputulolta, 23 rue Ravenstein, sekä Périple, 115 rue Froissart, Kafenio, Rue Stévin 134 ja Attica, 49-51 Rue des Treves. Ne ovat saatavana myös sähköpostitse osoitteesta [sähköposti suojattu] että [sähköposti suojattu]. Istumapaikkoja ei ole varattu.

Mainos

Seuraavat hyväntekeväisyysjärjestöt hyötyvät konsertista:

  • Alkionides-hyväntekeväisyys - tukea tarvitsevia perheitä
  • Sosiaalihuoltopalvelut - tyttöjen hostellit
  • Yhdistys perheväkivallan ehkäisemiseksi ja käsittelemiseksi

Tausta

Larnacasta kotoisin oleva Anna Vissi on kreikkankielisessä maailmassa musiikkilegenda, jonka ura kattaa neljä vuosikymmentä. Hän on osallistunut Eurovision laulukilpailuun kolme kertaa edustamalla Kreikkaa vuonna 1980 (Autostop), Kyprosta vuonna 1982 (Mono I Agap - Vain rakkaus) ja Kreikkaa jälleen vuonna 2006 (Kaikki). Hän on saavuttanut suurta myyntimenestystä esimerkiksi Fotian (1989 ja Kravgi (2000)) albumeilla.

Limassolissa syntynyt Despina Olympiou edusti Kyprosta Malmössä Ruotsissa vuonna 2013 järjestetyllä Eurovision laulukilpailulla kappaleella An me thimasai. Hänen vuoden 2003 läpimurtoalbuminsa, Vale Mousiki, äänitettiin Michalis Hatzigiannisin kanssa, sai platinaa (yli 300 000 myyntiä) Kyproksella ja Kreikassa. Hän jatkoi menestystä Pesin kanssa Dinata (2008) ja Mia stigma (2010) kanssa. Vuonna 2012 Despina teki toisen hitin Den s 'afino apo ta matia mou -nimisellä duettolla kreikkalaisen hiphop-taiteilijan Stereo Mike'n kanssa.

Myös Limassolista tullut Constantinos Christoforou on esiintynyt kolme kertaa Eurovision näyttelyissä edustamalla Kyprosta vuonna 1996 kappaleella Mono Yia Mas, vuonna 2002 Gimmeen kanssa ja vuonna 2005 Ela Elan kanssa. Hän kirjoitti Erimi Polin Anna Vissille, joka oli Kyproksen listan kärjessä vuonna 2003.

Euroopan komissio

7 miljardia euroa keskeisiin infrastruktuurihankkeisiin: puuttuvat yhteydet ja vihreä liikenne

Julkaistu

on

Verkkojen Eurooppa -välineen (CEF) liikenneohjelmasta käynnistetty ehdotuspyyntö tarjoaa 7 miljardia euroa eurooppalaisiin liikenneinfrastruktuurihankkeisiin. Suurin osa tämän ehdotuspyynnön puitteissa rahoitetuista hankkeista auttaa lisäämään koko liikenneverkostomme kestävyyttä, mikä saa EU: n saavuttamaan eurooppalaisen vihreän sopimuksen tavoitteen eli vähentää liikenteen päästöjä 90 prosenttia vuoteen 2050 mennessä.

Liikenneasioista vastaava komissaari Adina Vălean sanoi: ”Kasvamme massiivisesti vaihtoehtoisten polttoaineiden infrastruktuurin käyttöönottoon käytettävissä olevia varoja 1.5 miljardiin euroon. Tuemme ensimmäistä kertaa myös hankkeita, joiden tarkoituksena on, että Euroopan laajuiset liikenneverkostomme soveltuvat siviilipuolustuskäyttöön ja parantavat sotilaallista liikkuvuutta kaikkialla EU: ssa. Eilisen haun puitteissa rahoitetut hankkeet edistävät tehokkaan ja yhteenliitetyn multimodaalisen liikennejärjestelmän luomista sekä matkustajille että rahdille ja infrastruktuurin kehittämistä kestävämpien liikkuvuusvalintojen tukemiseksi. ”

EU tarvitsee tehokkaan ja yhteenliitetyn multimodaalisen kuljetusjärjestelmän sekä matkustajille että rahdille. Tähän on sisällyttävä edullinen, suurnopeusrautatieverkko, runsas lataus- ja tankkausinfrastruktuuri nollapäästöisille ajoneuvoille sekä parempi automaatio tehokkuuden ja turvallisuuden lisäämiseksi. Lisätietoja on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Euroopan komissio

REACT-EU: 4.7 miljardia euroa työpaikkojen, taitojen ja Italian köyhimpien ihmisten tukemiseen

Julkaistu

on

Komissio on myöntänyt Italialle 4.7 miljardia euroa REACT-EU-ohjelman puitteissa, jotta se rohkaisee maan vastausta koronaviruskriisiin ja edistää kestävää sosioekonomista elpymistäery. Uusi rahoitus on seurausta Euroopan sosiaalirahaston (ESR) ja vähävaraisimpien eurooppalaisen avun rahaston (FEAD) kahden toimintaohjelman muuttamisesta. Italian kansallinen ESR: n ohjelma "Aktiivinen työllisyyspolitiikka" saa 4.5 miljardia euroa työllisyyden tukemiseksi alueilla, jotka kärsivät eniten pandemiasta.

Lisärahat lisäävät nuorten ja naisten palkkaamista, mahdollistavat työntekijöiden osallistumisen koulutukseen ja tukevat räätälöityjä palveluja työnhakijoille. Lisäksi ne auttavat suojaamaan työpaikkoja pienyrityksissä Abruzzon, Molisen, Campanian, Puglian, Basilicatan, Calabrian, Sisilian ja Sardinian alueilla.

Työllisyyden ja sosiaalisten oikeuksien komissaari Nicolas Schmit sanoi: ”Euroopan unioni auttaa edelleen kansalaisiaan selviytymään COVID-19-kriisistä. Italian uusi rahoitus auttaa luomaan työpaikkoja erityisesti nuorille ja naisille eniten tarvitseville alueille. Investoinnit taitoihin ovat toinen painopiste, ja ne ovat välttämättömiä ekologisten ja digitaalisten siirtymien hallitsemiseksi. Kiinnitämme erityistä huomiota myös Italian heikoimmassa asemassa oleviin ihmisiin vahvistamalla ruoka -avun rahoitusta. "

Mainos

Koheesio- ja uudistuskomissaari Elisa Ferreira (kuvassa) sanoi: ”Alueet ovat keskeisessä asemassa Euroopan toipumisessa pandemiasta. Olen iloinen siitä, että jäsenvaltiot käyttävät unionin hätäapua pandemian torjuntaan ja aloittavat kestävän ja osallistavan elpymisen pitkällä aikavälillä. REACT-EU-rahoitus auttaa italialaisia ​​pahiten kärsineillä alueilla toipumaan kriisistä ja luo perustan modernille, tulevaisuuteen suuntautuvalle taloudelle. Osana NextGenerationEU: ta REACT-EU tarjoaa 50.6 miljardin euron (nykyhinnoin) lisärahoitusta koheesiopolitiikan ohjelmille vuosina 2021 ja 2022 työmarkkinoiden kestävyyden, työpaikkojen, pienten ja keskisuurten yritysten ja pienituloisten perheiden tukemiseksi. "

Mainos
Continue Reading

Euroopan komissio

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Slovenialle 231 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Slovenialle 231 miljoonaa euroa ennakkomaksuna, mikä vastaa 13 prosenttia maan avustuksista elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) puitteissa. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Slovenian elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio sallii lisämaksujen suorittamisen Slovenian elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 2.5 miljardia euroa, joka koostuu 1.8 miljardista eurosta avustuksia ja 705 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Komissio aikoo vuoden loppuun mennessä kerätä yhteensä 80 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa.

RRF on NextGenerationEU: n ydin, joka tarjoaa 800 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa. Slovenian suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa