Liity verkostomme!

Baldrickin blogi

Baldrickin blogi: Tässä on ovela suunnitelmani!

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

keep-rauhallinen-Baldrick-s-sai-a-ovela suunnitelmaYöllä, jolloin poliisi muutti Lontoon Hyde Parkissa karkeasti nukkuvia romaneja, brittiläisten humalajoukkojen joukot tekivät Budapestin kaduilla tekoja, jotka olisivat varmistaneet, että nimet olisi merkitty Ison-Britannian sukupuolirekisteriin. Paljon samaa humalassa käyttäytymistä tapahtui lomakohteissa ympäri Eurooppaa. Vaikka pahin asia, jonka Lontoon romanit näyttävät tehneen syrjimättä Hyde Parkissa nukkumista kieltävää paikallista lakia, on jättänyt pentueen, tapahtumasta on tullut aiheuttaa tarkoèbre. Brittiläiset humalat kaikkialla Euroopassa kärsivät vähän pahemmin kuin krapulat ja ehkä jotkut sukupuolitaudit. Hyde Park on vain kohtaus paljon laajemmassa draamassa, joka uhkaa Ison-Britannian mainetta ja kauppaa. Se alkoi poliitikkojen lausunnoilla ja jatkuu lehdistö- ja tiedotuskommenteilla, jotka leimaavat kaikkia romanialaisia ​​- Romaniasta on tullut kansallisen muukalaisvihan kohde.

Mainos

Tiedotusvälineiden tarinat, jotka rajoittuvat ainakin rotuvihan yllyttämiseen, eivät ole jääneet huomaamatta alueella, joka on alueellisesti yksi Euroopan suurimmista jäsenvaltioista. "Kaikkien repressiivisen hallituksen vuosien ajan tämä maa on kärsinyt, ja katsomme Britannian olevan vapauden, oikeudenmukaisuuden ja oikeuden majakka. Soitat nyt meitä kaikkia mustalaisiksi etkä halua meitä maahasi ”, sanoo Romanian oikeusviraston ylempi virkamies. Hän jatkaa: ”Odotimme aina sinua, koska ihailimme arvojasi. Nyt näemme maan, joka uskoo edelleen voivansa kertoa muille, mitä tehdä, mutta näin ei ole enää. "

Kommentit korostavat yliopiston varakanslerin professori Quintin McKellarin kommentteja, joka on merkinnyt brittiläistä julkisuutta "muukalaisvihaksi" ja sanonut, että vihamielisyys maahanmuuton kanssa vahingoittaa taloutta. Hertfordshiren yliopiston varakansleri kertoi, että ulkomaalaisia ​​opiskelijoita evättiin saapumasta Iso-Britanniaan opiskelemaan suurempia määriä kehotuksilla tiukentaa maahanmuuttoa. "Meillä ei ole kysymys pelkästään yliopistojen sisällä, vaan koko Yhdistyneessä kuningaskunnassa, sillä meillä on käytännössä melko muukalaisvihaa", hän kertoi varapuhemiesten konferenssissa.

Laajasti julkistetut kommentit "romanialaisista rikollisista" - UKIP: n puoluekonferenssista ei päässyt romanialaisista rikollisista, ja vaikka lehdistön varjostamaakin raportti naisista kutsutaan slutsiksi, ne julkaistiin laajalti paitsi lehdistössä myös BBC: ssä. Roomalaiset romanit, joiden romaniväestö on viime aikoina leimaaja, on yksi prosentti 20 miljoonasta plus väestöstämme, Bukarestissa sijaitseva virkamiesmme ilmoittaa. Viralliset tilastot saattavat luvun lähemmäksi 2.5-prosenttia, mutta monet ovat jo siirtyneet Italiaan ja Ranskaan. Euroopan romaniväestö on klassinen ”kansakunta ilman valtiota”. Kuten kaikki, jotka ovat käyneet Auschwitz-Birkenaussa, tietävät kuvauksista, joissa naiset ja lapset huutavat heidän pahoinpitelyn jälkeen. Roomalaiset ovat kärsineet vuosisatojen vainoista. Toisessa maailmansodassa natsien kanssa työskentelevä romanialainen kenraali Ion Antonescu aloitti romanien karjaamisen Venäjän portaille. ”Hänet ammuttiin vain kaksi viikkoa ennen heidän hävittämistä. Mutta sitä varten ei olisi romania tänään ”, ystäväni sanoi.

Mainos

Roomalaiset muodostavat pienen osan Unkarin väestöstä, ja äskettäin itseään julistanut romanien kuningas asui Turkissa sen jälkeen kun se oli lennetty Romaniaan kiireellistä sairaanhoitoa varten. Hänen kansansa ovat hajallaan Itä-Eurooppaa ja ovat muuttaneet  Italiaan, Espanjaan, Ranskaan, Saksaan ja - vuosikymmenien ajan - Iso-Britanniaan. Lukujen lisääntyminen johtuu peräkkäisten hallitusten epäonnistumisista ennakoida ja hallita EU-jäsenyyden vaikutuksia.

Heistä on käyty tiivistä keskustelua Euroopan parlamentissa, joka on yrittänyt löytää ratkaisun. Lívia Járóka on Euroopan parlamentin jäsen, joka on ylpeä siitä, että hän on romani. Hän taistelee monien muiden kanssa muuttaakseen vähemmistöryhmän etnistä käsitystä "etenkin työllisyyden kannalta".

Hän huomauttaa, että syrjinnän vastaista eurooppalaista ja kansallista lainsäädäntöä ei panna täytäntöön joissakin maissa - etenkin Ranskassa, Italiassa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Euroopan parlamentin jäsenen mukaan vain viisi prosenttia romaneista elää siirtolaiselämää "kulttuurisista syistä tai käsityönä". Hyde Parkista siirtyneet mustalaiset kuvasivat tiedotusvälineet "romanien mustalaisiksi" - tarkistiiko poliisi kaikki heidän passinsa, ja jos niin, kertoiko poliisi toimittajille, että he olivat kaikki romanialaisia? Tapaus tapahtui illalla ja muutamassa tunnissa sanomalehdet huusivat olevansa romanialaisia ​​mustalaisia. Koska niin sanotuilla toimittajilla ei ole valtaa nähdä kansalaisten passeja, joko he olettivat olettamuksensa tai poliisi oli osallisena.

Takaisin Romaniassa mies, joka puhui ranskalaisten turistien kanssa, valitti, että maa "on englannin kielellä ja en ole tyytyväinen siihen". Hän selitti, että Ison-Britannian tiedotusvälineet ja poliitikot tekevät laajamittaisia ​​lausuntoja, jotka ovat yksinkertaisesti loukkaavia, ja kysyy, miksi hänen maansa "kunnioittaa tällaista huijausta heidän kielensä avulla".

Trinity College - Bukarest! Toisessa kaupungissa nuori englanti, joka puhui täydellistä englantia yhdessä vaimonsa ja nuoren poikansa kanssa, sanoi: "Äitini on sairaanhoitaja ja hän työskentelee kansallisessa terveyspalvelussasi. Asuin vuoden ajan Ashfordissa Kentissä ja hain kahdesti työlupaa. mutta minulle evättiin. Minulle oli selvää, että minua pidettiin mustalaisena enkä halunnut. Nyt en halua mennä sinne. Minulla on insinöörin tutkinto, mutta jos he pitävät meitä niin, olkoon niin. "

Trinity College - Bukarest!

Toinen nuori mies sanoi: ”Minulla on kaksi tutkintoa, mutta he eivät anna minun työskennellä Isossa-Britanniassa. Ystäväni ovat palanneet sanomalla samaa - heidän mielestään olemme mustalaisia. "

Sulinassa, Tonavan suiston suulla, irlantilaisen baarin omistava norjalainen - baareja ja ravintoloita eri puolilla maata ovat Yhdistyneen kuningaskunnan mallin mukaisia ​​- sanoo, että brittien maine on kaikkien aikojen matalimmillaan. "Yösi Budapestissä ei ole mikään mitä näemme Kyproksessa ja Espanjassa. Romanialaiset ajattelevat, että olette kaikki koiria ja imbeekkejä. "

Kuten Isossa-Britanniassa, lähes jokaisessa kylässä on hyvin hoidettu sotamuistomerkki. Monilla on nyt marmorilisäaineita, joissa luetellaan entisen Jugoslavian, Irakin ja Afganistanin konflikteissa kuolleet. Romania on Ison-Britannian vakava liittolainen Naton jäsenenä.Kuolleet liittolaiset

Äskettäisessä BBC: n haastattelussa Romanian hallituksen ministeri ilmoitti, ettei hän vastustanut Yhdistyneen kuningaskunnan NHS-palvelun tai sosiaalietuuksien saatavuuden rajoittamista. "Se, mitä Britannia tekee kansallisten valtuuksiensa mukaisesti, on heidän asianaan vain niin kauan kuin se koskee kaikkia eikä ole syrjivä romanialaisten suhteen".

ROmaanialla on tiiviit kulttuuriset siteet Italiaan roomalaisen historiansa kautta, jolloin keisarit lahjoittivat eläkeläisiä legioonaita.  Miljoona romanialaista  pääasiassa Transilvaniassa asuvat ovat unkarilaissukulaisia. Maassa on pieni etninen saksalainen väestö sekä turkkilaiset pääasiassa Tonavan suistossa. Se vetää itsensä moderniin maailmaan joidenkin 50-vuosien julman kommunistisen hallinnon jälkeen, joka seurasi natsien hallintaa. Ihmiset etsivät oikeudenmukaisuutta niille, jotka he ovat nimittäneet kommunistisiksi kiduttajiksi.

Romania on avoin liiketoimintaa varten  Ranskan ja Belgian supermarketiketjut todistavat samoin kuin saksalaiset ja amerikkalaiset yritykset, jotka näyttävät menestyvän. Bucheresti [Bukarest] baareissa ja ravintoloissa hallitsee valtava määrä amerikkalaisia, jotka palaavat jäljittääkseen etnisen juurensa.

EU: n lippu lentää kaikkialla, ja EU, kuten jokainen romanialainen huomauttaa, on nyt liittynyt ihmisoikeuskirjaan. Euroopan neuvosto - brittiläisten toimittajien, EI EU: n hyödyksi - menettää kärsivällisyyttä Yhdistynyttä kuningaskuntaa kohtaan.

Joten tässä on ovela suunnitelmani: rotu ja muu syrjintä ovat ihmisoikeuksien ja kansalaisoikeuksien vastaisia, mutta tarkastellaan asioita puhtaasti kotimaisesta näkökulmasta. Rotuvihan yllyttäminen on rikos Britannian lainsäädännössä. Kaikkien romanialaisten merkitseminen mustalaisiksi on selvästi rikos.

Seuraavan kerran kun sanomalehti, radio tai televisio antaa tällaisen rajuun ja kaiken kattavan lausunnon, meidän kaikkien tulee virallisesti valittaa ja painostaa oikeudellisia toimia, jotka johtavat rikosoikeudellisiin seuraamuksiin. Sama koskee kaikkia poliitikkoja, poliittisia ehdokkaita tai Ison-Britannian virkamiehiä.

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa