Liity verkostomme!

Ulkosuhteet

EU ja Singapore nykyinen teksti kattavan vapaakauppasopimuksen

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

943_bigEU ja Singapore julkaisivat 20. syyskuuta yhden kattavimmista kauppasopimuksista, jotka ne ovat koskaan neuvotelleet. Se on ensimmäinen EU: n sopimus Kaakkois-Aasian taloudesta, ja se voi avata oven vapaakauppasopimuksille alueen muiden maiden kanssa. Tekstit julkaistaan ​​sen jälkeen, kun Euroopan komission ja Singaporen hallituksen pääneuvottelijat parafoivat ne aiemmin tänään Singaporessa.

"Meillä on ilo esitellä tänään yksi kaikkien aikojen kattavimmista vapaakauppasopimuksista ja toimittaa se viranomaisillemme hyväksyttäväksi", sanoi Rupert Schlegelmilch, tämän kauppasopimuksen EU: n pääneuvottelija. "EU ja Singapore ovat jo Kauppa miljardin euron arvosta tavaroita viikossa, ja sopimus luo perustan, jolla liikesuhteet voivat menestyä edelleen.Tämä on myös ensimmäinen askel kohti läheisempiä taloudellisia siteitä kahden maailman yhdentyneen alueen, Kaakkois-Aasian kansojen liiton välillä (ASEAN) ja EU sekä heidän 1 miljardia kansalaista. "

Kauppakomissaari Karel De Gucht allekirjoitti Singaporen kauppa- ja teollisuusministerin kanssa sopimuksen joulukuussa 2012. Tänään tehty parafointi vahvistaa neuvoteltua, mutta ei rajoita kummankaan osapuolen myöhempää päätöstä sopimuksen hyväksymisestä vai ei. . EU: n tapauksessa Euroopan parlamentilla on viimeinen sana kaikkien vapaakauppasopimusten hyväksymisestä.

Mainos

Sopimuksen edut

Euroopan komission kauppapääosaston pääekonomistiosaston laatiman taloudellisen analyysin mukaan EU: n vienti Singaporeen voi kasvaa noin 1.4 miljardilla eurolla 10 vuoden aikana. Singaporen vienti EU: hun voi nousta noin 3.5 miljardilla eurolla samana ajanjaksona, mukaan lukien monien Singaporeen sijoittautuneiden eurooppalaisten yritysten vienti.

Heijastaa suuria eroja koot kahden talouden analyysi arvioi EU kokonaistuotanto kasvaa noin € 550 miljoonaa verrattuna lisäystä € 2.7 miljardia Singapore.

Mainos

alueellista merkitystä

Kahdenvälisten taloudellisten vaikutusten lisäksi EU: n ja Singaporen vapaakauppasopimus (EUSFTA) on nähtävä myös alueellisessa näkökulmassa. EUSFTA voi avata oven Kaakkois-Aasiaan, jossa EU jatkaa parhaillaan neuvotteluja vapaakauppasopimuksista ASEAN-maiden Malesian, Vietnamin ja Thaimaan kanssa. Laajentuvan keskiluokansa ansiosta dynaamisesti kasvavat ASEAN-maat ovat avainmarkkinoita Euroopan viejille, ja kattavat vapaakauppasopimukset, joista EU neuvottelee, hyödyntävät alueen kasvupotentiaalia. Näille neuvotteluille EUSFTA asettaa arvokkaan lähtökohdan.

Seuraavat vaiheet prosessissa

Sopimusluonnos on parhaillaan käännetään kaikille 24 EU-kielille ja sen jälkeen toimitetaan Euroopan komission hyväksyttäväksi. Jälkeenpäin ministerineuvoston on ensin hyväksyttävä se ennen sopimuksen kulkee ennen Euroopan parlamentin lopullista ratifiointia on täysistuntoäänestyksessä.

Neuvottelut investointien suojaa, joka alkoi myöhemmin, perustuvat uudet valtuudet Lissabonin sopimuksen mukaisesti, ovat edistyneet. Tavoitteena on integroida investoinnin luku osaksi muun tekstin ennen sen lopullista hyväksymistä.

EU-Singapore kauppasuhteet

Singapore on EU: n suurin kauppakumppani ASEANissa, ja vuonna 2012 EU oli Singaporen toiseksi suurin kauppakumppani naapurimaiden Malesian jälkeen. Tavarakauppa EU: n ja Singaporen välillä vuonna 2012 oli 51.8 miljardia euroa, mikä on 9.7% enemmän kuin vuonna 2011. Vuonna 2012 EU: n kauppataseen ylijäämä oli 8.8 miljardia euroa.

Singapore on EU: n suurin palvelukauppakumppani ASEANissa. Vuonna 2011 palvelujen kokonaiskauppa ja Singapore pk-yritysten lainojen EU: n ja Singaporen, olivat € 27.7 miljardia, mikä vastaa yli puolet kaikista EU-ASEASN palvelujen kauppaa. EU järjestää ylijäämää € 4.5bn nähden suhteessa Singapore.

Lisätietoja Klikkaa tästä.

 

Belgia

#Huawei - osa ratkaisua, ei osa ongelmaa

Julkaistu

on

Abraham Liu on mies, jolla on tehtävä. Huawei on uusi Euroopan unionin päällikkö, ja hänen tehtävänä on vakuuttaa EU: n poliitikot ja päättäjät siitä, että hänen yrityksensä on johtava maailmanlaajuinen tieto- ja viestintäinfrastruktuurin ja älykkäiden laitteiden toimittaja, joka ei voi olla kiinalaisten vakoilun väline.

Abraham Liu

 

Mainos

 

 

 

Mainos

 

 

 

 

 

Amerikkalaiset virkamiehet ilmoittivat, että he pitävät Huaweiä, joka on yksi Kiinan suurimmista yrityksistä, uhkana kansalliselle turvallisuudelle, koska se rakentaa nykyaikaisen yhteiskunnan perustana olevat televiestintäverkot.

Australia kieltäytyi äskettäin Huawei'n 5g-laitteista. Japani on tiukentanut sääntöjään. EU harkitsee nyt, aikooko se ryhtyä samankaltaisiin toimiin.

2in tekoälyä käsittelevässä lehdistötilaisuudessand Helmikuussa Euroopan komission varapresidentti Ansip vastasi kysymykseen, joka koski Huawei: n roolia joissakin eurooppalaisissa kuljettajissa ja 5G-hankkeissa, jotka koskivat yritystä koskevia turvallisuusväitteitä.

Huawei vastasi välittömästi ja yksiselitteisesti Huawei'n EU-toimiston puheenjohtajan Abraham Liuin kanssa puolustamalla yritystä: ”Hylkäämme kategorisesti kaikki väitteet siitä, että saatamme aiheuttaa turvallisuusuhan. Olemme avoinna vuoropuhelulle varapuheenjohtaja Andrus Ansipin kanssa näiden väärinkäsitysten ratkaisemiseksi ja aikovat jatkaa pitkäaikaista yhteistyötä Euroopan komission kanssa yksityisenä työntekijänä toimivana yrityksenä.

"Olemme osa ratkaisua, emme osa ongelmaa. Mikään hallitus ei ole koskaan pyytänyt Huaweia rakentamaan takaovia tai keskeyttämään verkostoja, emmekä koskaan suvaitse kenenkään henkilöstömme tällaista käyttäytymistä.

"Kyberturvallisuus on aina ollut tärkein prioriteettimme, ja meillä on todistettu kokemus turvallisten tuotteiden ja ratkaisujen tarjoamisesta asiakkaillemme Euroopassa ja muualla maailmassa. Nykyään tieto- ja viestintätekniikan toimitusketju on erittäin globalisoitunut. Kyberturvallisuuteen on puututtava yhdessä osoitteessa maailmanlaajuisella tasolla, eikä laitetoimittajia pitäisi kohdella eri tavalla alkuperämaan mukaan.

"Yhden toimittajan valitseminen ei auta teollisuutta tunnistamaan ja torjumaan kyberturvallisuusuhkia tehokkaammin.

"Olemme valmiita toimittamaan kaiken tiedon ja olemme sitoutuneet ylläpitämään avointa vuoropuhelua eurooppalaisten kumppaniemme kanssa turvallisuuteen liittyvissä kysymyksissä."

Britanniassa on hallitus, joka sallii tiedustelupalvelunsa tarkistaa Huawei-laitteita. Saksa on kopioinut sen ja Singapore voi seurata.

Joidenkin Huaweiä käyttävien 170-maiden on nyt päätettävä, onko sen kanssa liiketoimintaa turvallista.

Huawei'n EU-toimiston puheenjohtajana Abraham Liu tuo kaikki hänen valtavat taidonsa vakuuttamaan EU: n poliitikot ja poliittiset päättäjät siitä, että Huawei pyrkii rakentamaan paremmin yhdistetyn maailman, ei vakoilemaan sitä.

 

Continue Reading

Valko-Venäjä

#Belarus: EU: n on harkittava uudelleen suhteet seuraavat Lukashenkon iskussa siviilejä

Julkaistu

on

Euroopan parlamentin ALDE-ryhmä tuomitsee jyrkästi mellakointipoliisin laukaisevat voimakkaat mielenosoittajat, jotka yrittävät kieltää marssin Valko-Venäjällä. Lähes tuhat ihmistä pidätettiin ja monet heistä hakkasivat poliisia ja tarvitsivat lääkärinhoitoa viikonloppuna. 

Valkovenäjän mielenosoittajat kävivät kaduilla uuden työlain seurauksena, joka pakottaa kansalaiset maksamaan hallitukselle 240 euron vastaavan summan, jos he työskentelevät alle kuusi kuukautta vuodessa tai jos he eivät rekisteröidy valtion työvoimapörssiin.

ALDE-ryhmän ulkoasiainvaliokunnan koordinaattori, Euroopan parlamentin jäsen Hans van Baalen (VVD, Alankomaat) sanoi: "Valkovenäjällä tuhannet menivät kaduille rauhanomaisessa mielenosoituksessa, mutta heidät koottiin ja pidätettiin joukkona. Jos Valko-Venäjä todella haluaa parantaa suhteitaan vähentää länsimaiden riippuvuutta Venäjältä, sen on lopetettava opposition ja arvostelukykyisten kohtelut tällaisilla painokkailla lähestymistavoilla. Valkovenäjän viranomaisten olisi vapautettava kaikki poliittiset vangit välittömästi. "

Mainos

Petras Auštrevičius MEP (vapaan liikkumisen Liettuan) sanoi tämä on pahin hyökkäys viranomaisten Valko aseettomia siviilejä, viime 7 vuotta:

"Valkovenäjän mielenosoittajien tukahduttaminen on ollut ennennäkemätöntä vuodesta 2010 lähtien. Valitettavasti ne tapahtuvat täsmälleen vuoden kuluttua EU: n neuvoston päätöksestä ryhtyä ns. Uudelleen sitouttamispolitiikkaan Minskin kanssa. Presidentti Lukašenko osoitti vastavuoroisuutta väärentämällä syyskuun parlamenttivaaleja Vuonna 2016 pitämällä kuolemanrangaistus voimassa ja tukahduttamalla rauhanomaiset mielenosoittajat Minskin kaduilla ja eri puolilla maata.Olen vakuuttunut siitä, että EU: n kanta Lukashenkon hallintoon on ollut väärä ja että se pitäisi asettaa vankemmalle arvopohjaiselle perustalle EU: n olisi keskeytettävä suoraan Lukašenkon hallitukselle menevä taloudellinen apu ja tuettava sen sijaan niitä, jotka pyrkivät kohti eurooppalaista ja demokraattista Valkovenäjää. Kaikki väkivaltaisista teoista vastuussa olevat on lisättävä sanktioluetteloon. "

Mainos
Continue Reading

EU

Britannian parlamentti äänestää Magnitskin #AssetFreezing lainsäädännöstä tiistaina

Julkaistu

on

MagnitskinHuomenna, on 21st helmikuuta 2017, Britannian alahuoneessa äänestämme Magnitskin lainsäädäntöaloitteesta joka pyrkii määräämään varojen jäädyttämisen Britanniassa ihmisoikeuksia rikkovia mistä päin maailmaa tahansa.

Aloite esitetään muutosta Criminal talous Bill joka esiteltiin parlamentille viime lokakuussa vahvistaa ja parantaa täytäntöönpanoa rikoksen tuottamaa hyötyä Act.

Magnitsky-aloitetta on kahta muotoa - Dominic Raab MP -versio (jota tukee puolueiden välinen edustajakokoelma), joka sallii sekä Ison-Britannian hallituksen että kolmansien osapuolten mennä oikeuteen etsimään ihmisoikeusloukkaajien varojen jäädyttämistä; ja hallituksen versio, joka pitää omaisuuden jäädyttämisvoiman yksinomaan hallituksen käsissä. Molemmat versiot kattavat Yhdistyneen kuningaskunnan ulkopuolella tapahtuneen toiminnan, joka olisi laitonta Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Mainos

"Tämä lainsäädäntö osuu kleptokraatteihin missä se laskee. Lähes jokaisella tina-diktaattorilla, joka kiduttaa ja tappaa omassa maassaan, on kallis koti Lontoossa. Näille ihmisille ei pitäisi antaa pyhäkköä Isossa-Britanniassa. Tämä lainsäädäntö on myös tärkeä kunnianosoitus - perintö Sergei Magnitskin ja voimakas instrumentti, joka suojaa ilmiantajia,"sanoi maailmanlaajuisen Magnitsky Justice -kampanjan johtaja William Browder.

Tiistaina 21st helmikuun 2017, Bill tulee esille raportissa vaiheessa ja kolmannessa käsittelyssä Bill.

Jos Magnitskin aloitteen saavat lain, Yhdistynyt kuningaskunta on kolmas maa maailmassa määrätä Magnitskin tyyppi seuraamuksia.

Mainos

Uusi lainsäädäntö suojaa ilmiantajia ja ihmisoikeuksien puolustajia, jotka on tunnistettu "pyrkiviksi paljastamaan virkamiehen harjoittama laiton toiminta" tai "ihmisoikeuksien ja perusvapauksien saaminen / puolustaminen".

Ehdotettu Magnitskin lainsäädäntö muutetaan nykyinen määritelmä on toiminut lainvastaisesti osan mukaisesti 5 on rikoksen tuottamaa hyötyä lain sisällyttää ihmisoikeusrikkomuksista. Tämä mahdollistaa siviili ulosoton tuotava osalta omaisuutta ihmisoikeuksien rikkojia.

Ehdotettu Magnitskin lainsäädäntö koskee myös henkilöitä, jotka taloudellisesti hyötynyt tai olennaisesti avustaa ihmisoikeusloukkauksista. Sitä sovelletaan kiduttaa onko se tapahtui ennen tai jälkeen lain voimaan.

Yhdysvalloissa tehtiin Venäjän ja keskittynyt Magnitskin lain määräämällä US varojen jäädyttämisen ja viisumikieltoihin in 2012 ja Global Magnitskin Act jota sovelletaan ihmisoikeuksien rikkojia ympäri maailmaa 2016. Viro läpäisi sen Global Magnitskin Act 2016. Tällä hetkellä Kanada ja EU harkitsevat omia versioitaan Magnitskin seuraamuksia samoin.

Ison-Britannian Magnitsky-muutosta sponsoroi Dominic Raab (konservatiivinen), Dame Margaret Hodge kansanedustaja (Labour), Tom Brake kansanedustaja (liberaali demokraatti), Ian Blackford kansanedustaja (SNP), Douglas Carswell kansanedustaja (UKIP), Caroline Lucas kansanedustaja (vihreä) , ja Sammy Wilsonin kansanedustaja (demokraattinen unionisti), ja on tuettu yhteensä 50 kansanedustajista.

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa