Liity verkostomme!

Etusivu

UKIP MEP Mike Nattrass menettää oikeudellinen taistelu

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Mike-Nattrass-5792759UKIP MEP Mike Nattrass on menettänyt laillinen taistelu valitaan hänen osapuolelle 2014 Euroopan vaaleissa.

Mainos

Nattrass epäonnistui UKIP: n äskettäin julkaisemassa ehdokkaiden arviointitestissä. Euroopan parlamentin jäsen on edustanut West Midlandsia vuodesta 2004 lähtien. Hän on ollut puolueen puheenjohtaja ja varajohtaja. Sen jälkeen kun hänen oikeudenkäyntinsä oli hylätty, Nattrass sanoi: "Minulla ei ollut asianmukaista tilaisuutta puhua tai selittää miksi mielestäni järjestelmä on epäreilu. Se oli kuin yrittäisi naulata hyytelö kattoon. Pidän mielestäni, että valinta prosessi on viulu ja korjaus. "

UKIP: n puheenjohtaja Steve Crowther sanoi: "Järki on vallinnut. Järjestelmä on suunniteltu oikeudenmukaiseksi ja se on oikeudenmukainen. Kaikki käyvät läpi saman valintaprosessin, jopa puolueen johtaja Nigel Farage."

Nattrass 67, on päättänyt olla valittaa päätöksestä. Ennen istuntoa Birmingham hän sanoi: "Arvioinnin haastattelu oli ommel ylös. Se on samanlainen tarina eri puolilla maata. Ihmiset, jotka ovat valmiita tekemään palvelun jäsen Farage on valittu. Tuen periaatteet UKIP tarkoittaa, mutta tämä ei ole oikea tapa ajaa osapuolelle. Mitä on tapahtunut rikkoo demokratian. "

Mainos

Nattrass väitti todellisen syyn hänen valinnattomuuteensa olevan kieltäytyminen "sokeasta" seuraamisesta Nigel Farageen. Herra Nattrass on aiemmin syyttänyt Faragea "kontrollifriikkinä". Hän korosti sähköpostiviestissään: "Olen huolissani siitä, että puolueen tuotemerkki pilaantuu, jopa hänen valtimonopolinsa takia.

Nattrass on tuominnut myös EFD-ryhmän, johon UKIP kuuluu, äärioikeistolaisista näkemyksistään. Ja hän tuki avoimesti kollegaansa Nikki Sinclairia - joka istuu nyt itsenäisenä riippumattomana - sen jälkeen kun hän syytti UKIP: tä "seksismistä ja rasismista ja homofobiasta".

UKIP sisäpiiriläinen sanoi eilen: "Nigel on pitkä muisti ihmisille, jotka ovat ylittäneet hänet."

Mahdolliset ehdokkaat kävivät läpi pitkän valintaprosessin, johon sisältyi puhe ja haastattelu Steve Crowtherin johtaman paneelin edessä. Kahden tunnin arviointi sisälsi julkisen puhumisen, haastattelun ja kirjallisen kokeen. Hakijat luokitellaan ja ylimmän palkinnon saaneet sijoitetaan puolueen kansalliseen hyväksyttyyn ehdokasluetteloon. Psykometrisiä testejä käytettiin yli 300 vuoden 2014 vaaleissa ehdokkaiden henkilöiden persoonallisuuden, luotettavuuden ja rehellisyyden analysointiin.

Testien tarkoituksena oli "rikkoa" mahdollisia ehdokkaita, jotka saattavat häpäistä puolueen. Viime toukokuussa järjestettyjen paikallisten vaalien jälkeen useita uusia UKIP: n neuvoston jäseniä syytettiin seksismistä, rasismista ja homofobiasta, kun heidän sosiaalisen median verkkosivustoilta löytyi kommentteja. 300: sta valittiin toiveikkaat 77.

Talous

Vihreiden joukkovelkakirjojen liikkeeseenlasku vahvistaa euron kansainvälistä asemaa

Julkaistu

on

Euroryhmän ministerit keskustelivat euron kansainvälisestä roolista (15. helmikuuta) Euroopan komission 19. tammikuuta antaman tiedonannon "Euroopan talous- ja rahoitusjärjestelmä: vahvuuden ja sietokyvyn edistäminen" jälkeen.

Euroryhmän puheenjohtaja Paschal Donohoe sanoi: "Tavoitteena on vähentää riippuvuutta muista valuutoista ja vahvistaa autonomiaamme eri tilanteissa. Samalla valuuttamme lisääntynyt kansainvälinen käyttö merkitsee myös mahdollisia kompromisseja, joita jatkamme. Ministerit korostivat keskustelun aikana vihreiden joukkovelkakirjojen liikkeeseenlaskun mahdollisuutta parantaa euron käyttöä markkinoilla ja myötävaikuttaa samalla ilmastotavoitteemme saavuttamiseen.

Euroryhmä on keskustellut asiasta useita kertoja viime vuosina joulukuun 2018 eurohuippukokouksen jälkeen. Euroopan vakausmekanismin toimitusjohtaja Klaus Regling sanoi, että liiallinen riippuvuus dollarista sisälsi riskejä ja toi esimerkkeinä Latinalaisen Amerikan ja 90-luvun Aasian kriisin. Hän viittasi myös vinosti "uudempiin jaksoihin", joissa dollarin määräävä asema tarkoitti sitä, että EU: n yritykset eivät voineet jatkaa yhteistyötä Iranin kanssa Yhdysvaltain pakotteiden edessä. Regling uskoo, että kansainvälinen rahajärjestelmä on hitaasti siirtymässä kohti monipolaarista järjestelmää, jossa kolme tai neljä valuuttaa ovat tärkeitä, mukaan lukien dollari, euro ja renminbi. 

Mainos

Talouskomissaari Paolo Gentiloni oli samaa mieltä siitä, että euron roolia voitaisiin vahvistaa laskemalla liikkeeseen vihreitä joukkovelkakirjoja, mikä parantaa markkinoiden euron käyttöä ja myötävaikuttaa myös seuraavan sukupolven EU-varojen ilmastotavoitteidemme saavuttamiseen.

Ministerit olivat yhtä mieltä siitä, että euron kansainvälisen aseman turvaamiseksi tarvitaan laaja-alaisia ​​toimia euron kansainvälisen roolin tukemiseksi, mukaan lukien muun muassa talous- ja rahaliiton, pankkiunionin ja pääomamarkkinaunionin edistyminen.

Mainos

Continue Reading

EU

Euroopan ihmisoikeustuomioistuin tukee Saksaa Kunduzin iskutapauksessa

Julkaistu

on

By

Saksan komentaja määräsi Saksan tutkimuksen Afganistanin Kunduzin kaupungin lähellä vuonna 2009 tapahtuneesta tappavasta ilmaiskusta, jonka mukaan saksalainen komentaja noudatti elämään liittyviä oikeuksiaan, Euroopan ihmisoikeustuomioistuin antoi tiistaina 16. helmikuuta päätöksen. kirjoittaa .

Strasbourgissa sijaitsevan tuomioistuimen tuomio hylkää Afganistanin kansalaisen Abdul Hananin, joka menetti kaksi poikaa hyökkäyksessä, valituksen, jonka mukaan Saksa ei täyttänyt velvollisuuttaan tutkia tapausta tehokkaasti.

Syyskuussa 2009 Naton joukkojen saksalainen komentaja Kunduzissa kutsui yhdysvaltalaisen hävittäjän iskuun iskemään kaksi polttoaineautoa lähellä kaupunkia, jonka Naton mielestä Taleban-kapinalliset olivat kaapanneet.

Afganistanin hallitus ilmoitti, että silloin surmattiin 99 ihmistä, joista 30 oli siviilejä. Riippumattomien oikeuksien ryhmät tapettiin arviolta 60-70 siviiliä.

Mainos

Kuolleiden määrä järkytti saksalaisia ​​ja pakotti puolustusministerin lopulta eroamaan syytöksistä siviiliuhrien peittämisestä Saksan vuoden 2009 vaaleja edeltävänä aikana.

Saksan liittovaltion yleinen syyttäjäviranomainen oli todennut, ettei komentajalla ollut rikosoikeudellista vastuuta lähinnä siksi, että hän oli vakuuttanut ilmaiskun määräämällä, ettei siviilejä ollut paikalla.

Jotta hän olisi vastuussa kansainvälisen oikeuden nojalla, hänen olisi pitänyt todeta toimineensa tarkoituksella aiheuttaa liiallisia siviilejä.

Mainos
Euroopan ihmisoikeustuomioistuin tarkasteli Saksan tutkimuksen tehokkuutta, mukaan lukien se, perustiinko se tappavan voimankäytön. Se ei ottanut huomioon lentotapahtuman laillisuutta.

Afganistanissa olevasta 9,600 Naton joukosta Saksalla on toiseksi suurin joukko Yhdysvaltojen takana.

Talebanin ja Washingtonin välinen vuoden 2020 rauhansopimus kehottaa ulkomaisia ​​joukkoja vetäytymään 1. toukokuuta mennessä, mutta Yhdysvaltain presidentti Joe Bidenin hallinto tarkistaa sopimusta Afganistanin turvallisuustilanteen heikkenemisen jälkeen.

Saksa valmistautuu jatkamaan Afganistanin sotilasoperaationsa toimeksiantoa 31. maaliskuuta tämän vuoden loppuun asti, jolloin joukkojen taso pysyy jopa 1,300 XNUMX: ssa, Reutersin näkemän asiakirjaluonnoksen mukaan.

Continue Reading

EU

EU: n oikeusjärjestelmien digitalisointi: Komissio käynnistää julkisen kuulemisen rajat ylittävästä oikeudellisesta yhteistyöstä

Julkaistu

on

Euroopan komissio käynnisti 16. helmikuuta a julkisen kuulemisen EU: n oikeusjärjestelmien nykyaikaistamisesta. EU pyrkii tukemaan jäsenvaltioita niiden pyrkimyksissä mukauttaa oikeusjärjestelmiään digitaaliseen aikakauteen ja parantaa niitä EU: n rajat ylittävä oikeudellinen yhteistyö. Oikeusasioista vastaava komissaari Didier Reynders (Kuvassa) sanoi: "COVID-19-pandemia on edelleen korostanut digitalisaation merkitystä, myös oikeusalalla. Tuomarit ja asianajajat tarvitsevat digitaalisia työkaluja voidakseen toimia yhdessä nopeammin ja tehokkaammin.

Samalla kansalaiset ja yritykset tarvitsevat verkkotyökaluja oikeudenkäytön helpottamiseksi ja avoimemmaksi pienemmillä kustannuksilla. Komissio pyrkii edistämään tätä prosessia ja tukemaan jäsenvaltioita niiden pyrkimyksissä muun muassa helpottamaan yhteistyötään rajat ylittävissä oikeudellisissa menettelyissä digitaalisilla kanavilla. " Joulukuussa 2020 komissio hyväksyi viestintä hahmotellaan toimet ja aloitteet, joilla pyritään edistämään oikeusjärjestelmien digitalisointia kaikkialla EU: ssa.

Julkisessa kuulemisessa kerätään näkemyksiä EU: n rajat ylittävien siviili-, kauppa- ja rikosoikeudellisten menettelyjen digitalisoinnista. Julkisen kuulemisen tulokset, johon voi osallistua laaja joukko ryhmiä ja yksilöitä ja joka on käytettävissä tätä 8. toukokuuta 2021 saakka, osallistuu rajat ylittävän oikeudellisen yhteistyön digitalisointia koskevaan aloitteeseen, jonka odotetaan olevan tämän vuoden lopussa, kuten Komission työohjelma vuodelle 2021.

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa