Liity verkostomme!

Etusivu

Google kiistää oikeutta UK Safari tiedostoon puku

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

GoogleRyhmä brittiläisiä Safarin käyttäjiä on nostanut kanteen Googlea vastaan ​​väittäen, että se heikensi Applen selainasetuksia seuratakseen salaa heidän verkkokäyttöään. Google kuitenkin kieltäytyi saamasta ilmoitusta haastamisesta Isossa-Britanniassa. "Tämä vastaa heidän suhtautumistaan ​​kuluttajien yksityisyyteen", sanoi kantaja Judith Vidal-Hall. "He eivät kunnioita sitä eivätkä pidä itseään vastuullisina sitä koskevista laeistamme." Google kiistää Yhdistyneen kuningaskunnan Safari-käyttäjien oikeuden nostaa kanne sitä vastaan ​​Isossa-Britanniassa kantajien asianajotoimiston lausunnon mukaan.

Korostaakseen kantaansa, hakukone ei itse asiassa hyväksynyt ilmoitusta oikeusjutusta Isossa-Britanniassa, vaan pakotti kantajat jättämään asian Kaliforniassa - lainkäyttöalueella, jossa heidän tapauksensa, joka väittää yksityisyyden rikkomuksia, on paljon heikompi.

Kantajat tekivät tammikuussa kanteen vaatiakseen vahingonkorvauksia Googlen väitetystä Safarin suojausasetusten ohittamisesta. Tämä antoi Googlelle mahdollisuuden seurata niiden käyttöä verkossa, kantajat väittävät.

Mainos

"Googlen kanta lakiin on sama kuin sen verotuskysymys: he pelaavat tai maksavat vain kotimaillaan", sanoi yksi kantajista Judith Vidal-Hall. "Mitä he ehdottavat - että he pakottavat Applen käyttäjät, joiden yksityisyyttä on loukattu, maksamaan matkustaa Kaliforniaan toimimaan, kun he tarjoavat palvelua tässä maassa .co.uk-sivustolla?

"Tämä vastaa heidän suhtautumistaan ​​kuluttajien yksityisyyteen", Vidal-Hall lisäsi. "He eivät kunnioita sitä eivätkä pidä itseään vastuullisina sitä koskevista laeistamme."

Käsitelty asia tuli esiin ensin Googlelle helmikuussa 2012, jolloin Stanfordin yliopiston jatko-opiskelija tutkija Jonathan Mayer havaitsi, että Google oli kiertänyt iPhonen ja iPadin yksityisyysasetukset ja seurannut näiden laitteiden käyttäjiä - toisin kuin tietosuojakäytännössään sanottiin. Samassa kuussa Yhdistyneen kuningaskunnan tietokomissaarin toimisto ilmoitti tutkivansa, oliko Google rikkonut Yhdistyneen kuningaskunnan lakia - nimittäin tietosuojalakia sekä yksityisyyden ja sähköisen viestinnän sääntöjä.

Mainos

Liittovaltion kauppakomissio tutki myös asiaa, mikä johti selvään 22.5 miljoonan Yhdysvaltain dollarin ratkaisuun - joka on suurin viraston koskaan perimä.

Kanne jätettiin Yhdistyneen kuningaskunnan asianajotoimisto Olswang LLP: n toimesta vuoden alussa 12 kantajan puolesta. Asiasta on tulossa ryhmäkanta, joka muistuttaa ryhmäkanteita Yhdysvalloissa asianajotoimiston verkkosivuston mukaan.

Tämä puku on vasta alkuvaiheessaan, mutta Googlen tähänastinen lähestymistapa viittaa siihen, että hakukone on äänetön kuuro, kun on kyse lisääntyvistä mielenosoituksista Euroopassa yksityisyyttä kohtaan.

"Pohjimmiltaan Google on alusta alkaen peukaloinut EU: ta tietosuojakäytännöistään", Precursor LLC: n puheenjohtaja Scott Cleland kertoi E-Commerce Timesille.

Preursorilla on useita Googlen kilpailijoita asiakkaille.

Yleensä Googlen lähestymistapa globaaleihin oikeudenkäynteihin on erittäin aggressiivinen, Cleland sanoi: "He eivät kyseenalaista omaa toimintaansa tai yritä tehdä kompromisseja. Heidän MO: nsa on olla ottamatta neljäsosaa ja ajaa omaa asialistaasa hellittämättä."

Ei siksi, että Olswang ja kantajat liikkuisivat tässä asiassa. Asianajotoimiston verkkosivuston mukaan toimisto aikoo pyrkiä kuulemistilaisuuteen keskustellakseen lainkäyttövaltaan liittyvistä kysymyksistä ", ja kuulemistilaisuuden tulos määrää, jatkuuko asia eteenpäin vai ei".

Talous

Vihreiden joukkovelkakirjojen liikkeeseenlasku vahvistaa euron kansainvälistä asemaa

Julkaistu

on

Euroryhmän ministerit keskustelivat euron kansainvälisestä roolista (15. helmikuuta) Euroopan komission 19. tammikuuta antaman tiedonannon "Euroopan talous- ja rahoitusjärjestelmä: vahvuuden ja sietokyvyn edistäminen" jälkeen.

Euroryhmän puheenjohtaja Paschal Donohoe sanoi: "Tavoitteena on vähentää riippuvuutta muista valuutoista ja vahvistaa autonomiaamme eri tilanteissa. Samalla valuuttamme lisääntynyt kansainvälinen käyttö merkitsee myös mahdollisia kompromisseja, joita jatkamme. Ministerit korostivat keskustelun aikana vihreiden joukkovelkakirjojen liikkeeseenlaskun mahdollisuutta parantaa euron käyttöä markkinoilla ja myötävaikuttaa samalla ilmastotavoitteemme saavuttamiseen.

Euroryhmä on keskustellut asiasta useita kertoja viime vuosina joulukuun 2018 eurohuippukokouksen jälkeen. Euroopan vakausmekanismin toimitusjohtaja Klaus Regling sanoi, että liiallinen riippuvuus dollarista sisälsi riskejä ja toi esimerkkeinä Latinalaisen Amerikan ja 90-luvun Aasian kriisin. Hän viittasi myös vinosti "uudempiin jaksoihin", joissa dollarin määräävä asema tarkoitti sitä, että EU: n yritykset eivät voineet jatkaa yhteistyötä Iranin kanssa Yhdysvaltain pakotteiden edessä. Regling uskoo, että kansainvälinen rahajärjestelmä on hitaasti siirtymässä kohti monipolaarista järjestelmää, jossa kolme tai neljä valuuttaa ovat tärkeitä, mukaan lukien dollari, euro ja renminbi. 

Mainos

Talouskomissaari Paolo Gentiloni oli samaa mieltä siitä, että euron roolia voitaisiin vahvistaa laskemalla liikkeeseen vihreitä joukkovelkakirjoja, mikä parantaa markkinoiden euron käyttöä ja myötävaikuttaa myös seuraavan sukupolven EU-varojen ilmastotavoitteidemme saavuttamiseen.

Ministerit olivat yhtä mieltä siitä, että euron kansainvälisen aseman turvaamiseksi tarvitaan laaja-alaisia ​​toimia euron kansainvälisen roolin tukemiseksi, mukaan lukien muun muassa talous- ja rahaliiton, pankkiunionin ja pääomamarkkinaunionin edistyminen.

Mainos

Continue Reading

EU

Euroopan ihmisoikeustuomioistuin tukee Saksaa Kunduzin iskutapauksessa

Julkaistu

on

By

Saksan komentaja määräsi Saksan tutkimuksen Afganistanin Kunduzin kaupungin lähellä vuonna 2009 tapahtuneesta tappavasta ilmaiskusta, jonka mukaan saksalainen komentaja noudatti elämään liittyviä oikeuksiaan, Euroopan ihmisoikeustuomioistuin antoi tiistaina 16. helmikuuta päätöksen. kirjoittaa .

Strasbourgissa sijaitsevan tuomioistuimen tuomio hylkää Afganistanin kansalaisen Abdul Hananin, joka menetti kaksi poikaa hyökkäyksessä, valituksen, jonka mukaan Saksa ei täyttänyt velvollisuuttaan tutkia tapausta tehokkaasti.

Syyskuussa 2009 Naton joukkojen saksalainen komentaja Kunduzissa kutsui yhdysvaltalaisen hävittäjän iskuun iskemään kaksi polttoaineautoa lähellä kaupunkia, jonka Naton mielestä Taleban-kapinalliset olivat kaapanneet.

Afganistanin hallitus ilmoitti, että silloin surmattiin 99 ihmistä, joista 30 oli siviilejä. Riippumattomien oikeuksien ryhmät tapettiin arviolta 60-70 siviiliä.

Mainos

Kuolleiden määrä järkytti saksalaisia ​​ja pakotti puolustusministerin lopulta eroamaan syytöksistä siviiliuhrien peittämisestä Saksan vuoden 2009 vaaleja edeltävänä aikana.

Saksan liittovaltion yleinen syyttäjäviranomainen oli todennut, ettei komentajalla ollut rikosoikeudellista vastuuta lähinnä siksi, että hän oli vakuuttanut ilmaiskun määräämällä, ettei siviilejä ollut paikalla.

Jotta hän olisi vastuussa kansainvälisen oikeuden nojalla, hänen olisi pitänyt todeta toimineensa tarkoituksella aiheuttaa liiallisia siviilejä.

Mainos
Euroopan ihmisoikeustuomioistuin tarkasteli Saksan tutkimuksen tehokkuutta, mukaan lukien se, perustiinko se tappavan voimankäytön. Se ei ottanut huomioon lentotapahtuman laillisuutta.

Afganistanissa olevasta 9,600 Naton joukosta Saksalla on toiseksi suurin joukko Yhdysvaltojen takana.

Talebanin ja Washingtonin välinen vuoden 2020 rauhansopimus kehottaa ulkomaisia ​​joukkoja vetäytymään 1. toukokuuta mennessä, mutta Yhdysvaltain presidentti Joe Bidenin hallinto tarkistaa sopimusta Afganistanin turvallisuustilanteen heikkenemisen jälkeen.

Saksa valmistautuu jatkamaan Afganistanin sotilasoperaationsa toimeksiantoa 31. maaliskuuta tämän vuoden loppuun asti, jolloin joukkojen taso pysyy jopa 1,300 XNUMX: ssa, Reutersin näkemän asiakirjaluonnoksen mukaan.

Continue Reading

EU

EU: n oikeusjärjestelmien digitalisointi: Komissio käynnistää julkisen kuulemisen rajat ylittävästä oikeudellisesta yhteistyöstä

Julkaistu

on

Euroopan komissio käynnisti 16. helmikuuta a julkisen kuulemisen EU: n oikeusjärjestelmien nykyaikaistamisesta. EU pyrkii tukemaan jäsenvaltioita niiden pyrkimyksissä mukauttaa oikeusjärjestelmiään digitaaliseen aikakauteen ja parantaa niitä EU: n rajat ylittävä oikeudellinen yhteistyö. Oikeusasioista vastaava komissaari Didier Reynders (Kuvassa) sanoi: "COVID-19-pandemia on edelleen korostanut digitalisaation merkitystä, myös oikeusalalla. Tuomarit ja asianajajat tarvitsevat digitaalisia työkaluja voidakseen toimia yhdessä nopeammin ja tehokkaammin.

Samalla kansalaiset ja yritykset tarvitsevat verkkotyökaluja oikeudenkäytön helpottamiseksi ja avoimemmaksi pienemmillä kustannuksilla. Komissio pyrkii edistämään tätä prosessia ja tukemaan jäsenvaltioita niiden pyrkimyksissä muun muassa helpottamaan yhteistyötään rajat ylittävissä oikeudellisissa menettelyissä digitaalisilla kanavilla. " Joulukuussa 2020 komissio hyväksyi viestintä hahmotellaan toimet ja aloitteet, joilla pyritään edistämään oikeusjärjestelmien digitalisointia kaikkialla EU: ssa.

Julkisessa kuulemisessa kerätään näkemyksiä EU: n rajat ylittävien siviili-, kauppa- ja rikosoikeudellisten menettelyjen digitalisoinnista. Julkisen kuulemisen tulokset, johon voi osallistua laaja joukko ryhmiä ja yksilöitä ja joka on käytettävissä tätä 8. toukokuuta 2021 saakka, osallistuu rajat ylittävän oikeudellisen yhteistyön digitalisointia koskevaan aloitteeseen, jonka odotetaan olevan tämän vuoden lopussa, kuten Komission työohjelma vuodelle 2021.

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa