Liity verkostomme!

Etusivu

Brasiliassa, viini puhuu italiaa

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

viini 6

Mainos

Brasiliassa italialaiset ovat voineet olla tunnettuja paitsi panoksestaan ​​yhden lupaavimman nousevan markkinan kehityksessä maailmantalouden maisemassa, mutta myös alueella vakiinnuttavan hyvän viinin valmistamisen kulttuurin.

Kaikki alkoi vuonna 1875, kun italialaiset maahanmuuttajat asettuvat Brasilian eteläosaan tuoden ensimmäisen kerran uuden filosofian viiniköynnöksen viljelyynVitis vinifera ottamalla käyttöön uusia viljelytekniikoita perinteisillä rivillä ja pergolalla tai pylväillä.

Itse asiassa ennen heidän saapumistaan ​​oli vain erilaisia Amerikkalaiset viiniköynnökset ja tuotettu viini rajoitettiin tyypilliseenPehmeä”Viini makealla tatsauksella ja rakenteen puutteella. Lyhyesti sanottuna todellista viljelyä, joka keskittyi laatuun, ei ollut olemassa myös siksi, että protektionismi jatkui vuosia. Se kielsi viinin tuonnin muista maista ja sen jälkeen vahvistettiin kilpailun vertailuarvo laadun suhteen. Hyvä maku oli melkein käsittämätöntä.

Mainos

Asutus Rio Grande do Sul

Italialaiset asettuivat osavaltioon Rio Grande do Sul ja he pystyivät tekemään viininvalmistuksesta menestyvän yrittäjyyden. Nämä italialaiset ovat enimmäkseen koillisen alkuperäiskansoja, kuten venetsialaiset perheet pitävät Miolo, The Carraro tuotemerkin kanssaLidio Carraro", tai Boscato ja viininvalmistajat Casa Valduga peräisin Roveretosta Trentinossa.

viini 3

Sieltä peräisin olevat Miolot; Piombino Dese Trevison maakunnassa saapui Brasilian maaperälle XNUMX-luvun lopulla, ja patriarkka Giovannin tahdolla he päättivät ostaa välittömästi pienen tontin Bento goncalves, josta tulee pian Brasilian viinipääkaupunki.

Tänään,  Miolo-viiniryhmä 40% laadukkaiden viinien markkinoista Brasiliassa ja 15% kuohuviinien ja demi-sec-kuohuviinien tuotannosta pidetään maan ensimmäisenä viinitilana. Yritys, joka tekee kansainvälistymisestä avaimen elvyttämiselle, tuottaa 12 miljoonaa litraa viiniä noin tuhannelle hehtaarille hajallaan ympäri Brasiliaa ja myös kuuluisalla alueella. Vale do Sao Francisco Bahiassa, ainoassa paikassa maailmassa, josta saat 2 satoa vuodessa.

Ensimmäisen tuonnin alkaessa Argentiinasta, Chilestä, Ranskasta ennen 70-lukua ja lopulta 90-luvulla harvat brasilialaiset tuottajat, jotka pysyivät markkinoilla, joutuivat tarkistamaan tuotantomenetelmät keskittyen laatuun ja aloittamaan kansainvälisten lajikkeiden viljelyn, Cabernet Sauvignon , Merlot, Cabernet Franc ja Malbec, Chardonnay, Riesling Italico, Pinot Noir ja monet muut.

Ensimmäiset Brasiliassa tuotetut laatuviinit ovat peräisin pääasiassa Merlotista, ja Brasiliassa on kaikki sen ominaisuudet. Aromien ja makujen harmonia, jota emme odota: musta kirsikka, herukka, setri, mintunvihreät oliivit, mutta myös tupakka, teelehdet lyhyet, tyylikkyys ja tyyli eivät puutu.

Continue Reading
Mainos

Talous

Vihreiden joukkovelkakirjojen liikkeeseenlasku vahvistaa euron kansainvälistä asemaa

Julkaistu

on

Euroryhmän ministerit keskustelivat euron kansainvälisestä roolista (15. helmikuuta) Euroopan komission 19. tammikuuta antaman tiedonannon "Euroopan talous- ja rahoitusjärjestelmä: vahvuuden ja sietokyvyn edistäminen" jälkeen.

Euroryhmän puheenjohtaja Paschal Donohoe sanoi: "Tavoitteena on vähentää riippuvuutta muista valuutoista ja vahvistaa autonomiaamme eri tilanteissa. Samalla valuuttamme lisääntynyt kansainvälinen käyttö merkitsee myös mahdollisia kompromisseja, joita jatkamme. Ministerit korostivat keskustelun aikana vihreiden joukkovelkakirjojen liikkeeseenlaskun mahdollisuutta parantaa euron käyttöä markkinoilla ja myötävaikuttaa samalla ilmastotavoitteemme saavuttamiseen.

Euroryhmä on keskustellut asiasta useita kertoja viime vuosina joulukuun 2018 eurohuippukokouksen jälkeen. Euroopan vakausmekanismin toimitusjohtaja Klaus Regling sanoi, että liiallinen riippuvuus dollarista sisälsi riskejä ja toi esimerkkeinä Latinalaisen Amerikan ja 90-luvun Aasian kriisin. Hän viittasi myös vinosti "uudempiin jaksoihin", joissa dollarin määräävä asema tarkoitti sitä, että EU: n yritykset eivät voineet jatkaa yhteistyötä Iranin kanssa Yhdysvaltain pakotteiden edessä. Regling uskoo, että kansainvälinen rahajärjestelmä on hitaasti siirtymässä kohti monipolaarista järjestelmää, jossa kolme tai neljä valuuttaa ovat tärkeitä, mukaan lukien dollari, euro ja renminbi. 

Mainos

Talouskomissaari Paolo Gentiloni oli samaa mieltä siitä, että euron roolia voitaisiin vahvistaa laskemalla liikkeeseen vihreitä joukkovelkakirjoja, mikä parantaa markkinoiden euron käyttöä ja myötävaikuttaa myös seuraavan sukupolven EU-varojen ilmastotavoitteidemme saavuttamiseen.

Ministerit olivat yhtä mieltä siitä, että euron kansainvälisen aseman turvaamiseksi tarvitaan laaja-alaisia ​​toimia euron kansainvälisen roolin tukemiseksi, mukaan lukien muun muassa talous- ja rahaliiton, pankkiunionin ja pääomamarkkinaunionin edistyminen.

Mainos

Continue Reading

EU

Euroopan ihmisoikeustuomioistuin tukee Saksaa Kunduzin iskutapauksessa

Julkaistu

on

By

Saksan komentaja määräsi Saksan tutkimuksen Afganistanin Kunduzin kaupungin lähellä vuonna 2009 tapahtuneesta tappavasta ilmaiskusta, jonka mukaan saksalainen komentaja noudatti elämään liittyviä oikeuksiaan, Euroopan ihmisoikeustuomioistuin antoi tiistaina 16. helmikuuta päätöksen. kirjoittaa .

Strasbourgissa sijaitsevan tuomioistuimen tuomio hylkää Afganistanin kansalaisen Abdul Hananin, joka menetti kaksi poikaa hyökkäyksessä, valituksen, jonka mukaan Saksa ei täyttänyt velvollisuuttaan tutkia tapausta tehokkaasti.

Syyskuussa 2009 Naton joukkojen saksalainen komentaja Kunduzissa kutsui yhdysvaltalaisen hävittäjän iskuun iskemään kaksi polttoaineautoa lähellä kaupunkia, jonka Naton mielestä Taleban-kapinalliset olivat kaapanneet.

Afganistanin hallitus ilmoitti, että silloin surmattiin 99 ihmistä, joista 30 oli siviilejä. Riippumattomien oikeuksien ryhmät tapettiin arviolta 60-70 siviiliä.

Mainos

Kuolleiden määrä järkytti saksalaisia ​​ja pakotti puolustusministerin lopulta eroamaan syytöksistä siviiliuhrien peittämisestä Saksan vuoden 2009 vaaleja edeltävänä aikana.

Saksan liittovaltion yleinen syyttäjäviranomainen oli todennut, ettei komentajalla ollut rikosoikeudellista vastuuta lähinnä siksi, että hän oli vakuuttanut ilmaiskun määräämällä, ettei siviilejä ollut paikalla.

Jotta hän olisi vastuussa kansainvälisen oikeuden nojalla, hänen olisi pitänyt todeta toimineensa tarkoituksella aiheuttaa liiallisia siviilejä.

Mainos
Euroopan ihmisoikeustuomioistuin tarkasteli Saksan tutkimuksen tehokkuutta, mukaan lukien se, perustiinko se tappavan voimankäytön. Se ei ottanut huomioon lentotapahtuman laillisuutta.

Afganistanissa olevasta 9,600 Naton joukosta Saksalla on toiseksi suurin joukko Yhdysvaltojen takana.

Talebanin ja Washingtonin välinen vuoden 2020 rauhansopimus kehottaa ulkomaisia ​​joukkoja vetäytymään 1. toukokuuta mennessä, mutta Yhdysvaltain presidentti Joe Bidenin hallinto tarkistaa sopimusta Afganistanin turvallisuustilanteen heikkenemisen jälkeen.

Saksa valmistautuu jatkamaan Afganistanin sotilasoperaationsa toimeksiantoa 31. maaliskuuta tämän vuoden loppuun asti, jolloin joukkojen taso pysyy jopa 1,300 XNUMX: ssa, Reutersin näkemän asiakirjaluonnoksen mukaan.

Continue Reading

EU

EU: n oikeusjärjestelmien digitalisointi: Komissio käynnistää julkisen kuulemisen rajat ylittävästä oikeudellisesta yhteistyöstä

Julkaistu

on

Euroopan komissio käynnisti 16. helmikuuta a julkisen kuulemisen EU: n oikeusjärjestelmien nykyaikaistamisesta. EU pyrkii tukemaan jäsenvaltioita niiden pyrkimyksissä mukauttaa oikeusjärjestelmiään digitaaliseen aikakauteen ja parantaa niitä EU: n rajat ylittävä oikeudellinen yhteistyö. Oikeusasioista vastaava komissaari Didier Reynders (Kuvassa) sanoi: "COVID-19-pandemia on edelleen korostanut digitalisaation merkitystä, myös oikeusalalla. Tuomarit ja asianajajat tarvitsevat digitaalisia työkaluja voidakseen toimia yhdessä nopeammin ja tehokkaammin.

Samalla kansalaiset ja yritykset tarvitsevat verkkotyökaluja oikeudenkäytön helpottamiseksi ja avoimemmaksi pienemmillä kustannuksilla. Komissio pyrkii edistämään tätä prosessia ja tukemaan jäsenvaltioita niiden pyrkimyksissä muun muassa helpottamaan yhteistyötään rajat ylittävissä oikeudellisissa menettelyissä digitaalisilla kanavilla. " Joulukuussa 2020 komissio hyväksyi viestintä hahmotellaan toimet ja aloitteet, joilla pyritään edistämään oikeusjärjestelmien digitalisointia kaikkialla EU: ssa.

Julkisessa kuulemisessa kerätään näkemyksiä EU: n rajat ylittävien siviili-, kauppa- ja rikosoikeudellisten menettelyjen digitalisoinnista. Julkisen kuulemisen tulokset, johon voi osallistua laaja joukko ryhmiä ja yksilöitä ja joka on käytettävissä tätä 8. toukokuuta 2021 saakka, osallistuu rajat ylittävän oikeudellisen yhteistyön digitalisointia koskevaan aloitteeseen, jonka odotetaan olevan tämän vuoden lopussa, kuten Komission työohjelma vuodelle 2021.

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa