Liity verkostomme!

Etusivu

Neljännen Euroopan pianokilpailussa käynnistyi

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Eurooppalaisen pianokilpailun voittaja Daria Kameneva esitti johdantoesityksen Euroopan parlamentissa tiistaina 7. toukokuuta 2013 Brysselissä. Presidentti Martin Schultz ja Euroopan parlamentin jäsen Kristinia Ojuland ovat kutsuneet Euroopan klassisia konsertteja -aloitteen.

MAGAZINEDaria1koko2

Joka kerta, kun tarjoamme kilpailun voittajalle tietyn määrän konsertteja Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Japanissa kahden vuoden ajan palkinnon vastaanottamisen jälkeen. Se on kilpailun sääntely, - sanoi tuomariston ranskalainen jäsen EU-toimittaja Yves Robert. "Viimeinen konsertti pidetään Euroopan parlamentissa sitoutumisen saamiseksi voittajaan ja uuden kilpailun käynnistämiseksi."

Mainos

Daria Kameneva pelaa Rachmaninoffia Euroopan parlamentin mezzanine-avaruudessa.

Tällä hetkellä toukokuun loppuun asti kilpailu saa kirjoituksia Euroopan pääkaupunkien kokoonpanossa: Lontoo, Pariisi, Milano, Moskova, Berliini ja Vilna. Tuomaristossa on seitsemän kansalaista eri Euroopan maista: Saksa, Itävalta, Ranska, Puola, Suomi, Irlanti ja Liettua, joka johtaa kilpailua Euroopan unionin neuvoston puheenjohtajana vuoden 2013 jälkipuoliskolla. Muusikot esittävät teoksia yksinomaan japanilaisen Shigeru Kawai -yrityksen soittimet - Steinwayn kilpailijat. Kawai-yritys ei vain tuota hienoja pianoja, vaan sponsoroi runsaasti kulttuuritoimintaa pianomusiikin edistämiseksi.

Ei ollut tavallista kokemusta siitä, että Daria esiintyi Euroopan parlamentin mezzanine-teatterissa virtuaalisena Chopin-, Beethoven- ja Rachmaninoff-teoksena, kun ihmiset kävivät kerroksesta toiseen, kääntivät päätään ja siirtyivät kuiskaukseen kuullessaan äänimusiikkia.
"Jos tietäisin, että se tulee olemaan niin avoimessa tilassa, valmistaisin paljon kevyemmän ohjelman", Daria sanoi EU: n toimittajalle. - Se oli minulle melko epätavallista. Minun on myönnettävä, että se oli ensimmäinen kerta ', - hän lisää hymyillen.
Pelkäämättä vaikeuksia todellisen voittajan pitäisi olla Daria, joka ohjasi työntekijöitä asentamaan kauniin flyygelin 'Shigeru Kawai' puuseinän viereen saadakseen paremman äänenlaadun.
Valmius esteiden voittamiseksi on enemmän kuin itsekuria välttämätön kaikille, jotka valitsevat musiikin ammatiksi; Daria vaihtoi pianolle onnistuneen balettialoituksen jälkeen kuuluisassa Bolshoi Collegessa. Se oli kohtalokas trauma, joka pakotti hänet luopumaan baletista äkillisesti 14-vuotiaana.

Mainos

Fysiikan perheeseen syntynyt Daria (26) sanoo, että hänen vanhempansa yrittivät parhaansa mukaan antaa hänelle laajemman koulutuksen, joka keskittyi erityisesti taiteisiin. "Kun äitini on haaveillut muusikoksi, niin hän tuki minua koko matkan." Vanhempiensa vieressä Daria ilmaisee opettajiaan loistavan uransa eri vaiheissa ja on vakuuttunut siitä, että venäläisten musiikkikoulujen ohjelmat ja menetelmät ovat täydellisiä siinä määrin, että ne pysyvät kiistattomina. Vaikka eri maissa on lahjakkaita opettajia, venäläiset musiikkikoulutukset pysyvät korkeana oppilaitoksena.

'Toivon, että muusikoilla olisi helpompi elämä Venäjällä, - pahoittelee Daria. - Korkeasta ammattitaidosta huolimatta tulot pysyvät alemmina. Monien on lähdettävä länteen etsimään parempia työoloja.

oylandaaa

Meppi Kristiina Ojuland toivottaa Yves Robertin tervetulleeksi kilpailun tuomaristoon.

Klassinen koulutus kantoi hedelmää poikkeuksellisesta kiintymyksestä Vanhoihin Mestareihin: 'Jos kohtaisin Bachin kaltaisen aikakauteni musiikin, olisin iloinen voidessani esitellä sitä!'
Tähän asti Beethovenin myöhäissonaatin oleskelu on magneettisinta tulkita: 'Jokainen hänen myöhäissonaatistaan ​​on niin syvällinen, että niillä on ääretön syvyys, koska jokainen heistä oli filosofinen lopputulos koko tästä elämästä', - pianisti kertoi valinnastaan. Sonata 30: n litteä duuri.

Vaikka nuorten pianistien eurooppalaisen kilpailun voittajan gaalakonsertin muoto oli epätavanomainen, se aiheutti aitoa kiinnostusta ja ihailua, joka sai kävelijät pysähtymään ja pitämään pohdintataukon seisomaan rivissä ikkunoiden varrella.
'Kiitos Darialle upeasta esityksestä, jota vitsailin tapahtuman' 'ei-akateemisesta' 'ilmapiiristä, muistuttaen virolaista sananlaskemme:' 'Nyt sinulla on jotain yritettävää unohtaa!' ', Mikä tarkoittaa, että monta vuotta myöhemmin unohdat haitat ja muistutat tätä kokemusta, koska ihmiset ovat tunteneet lämpöä ja aitoa kiitollisuutta '', sanoi Euroopan parlamentin jäsen Ojuland European Music Concerts -sivustolta EU Reporter -lehdelle.

IV-kilpailun esitykset on suunniteltu 9.-20. Lokakuuta Ouistrehamissa ja Caenissa Normandiassa.

Anna van Densky

Talous

Vihreiden joukkovelkakirjojen liikkeeseenlasku vahvistaa euron kansainvälistä asemaa

Julkaistu

on

Euroryhmän ministerit keskustelivat euron kansainvälisestä roolista (15. helmikuuta) Euroopan komission 19. tammikuuta antaman tiedonannon "Euroopan talous- ja rahoitusjärjestelmä: vahvuuden ja sietokyvyn edistäminen" jälkeen.

Euroryhmän puheenjohtaja Paschal Donohoe sanoi: "Tavoitteena on vähentää riippuvuutta muista valuutoista ja vahvistaa autonomiaamme eri tilanteissa. Samalla valuuttamme lisääntynyt kansainvälinen käyttö merkitsee myös mahdollisia kompromisseja, joita jatkamme. Ministerit korostivat keskustelun aikana vihreiden joukkovelkakirjojen liikkeeseenlaskun mahdollisuutta parantaa euron käyttöä markkinoilla ja myötävaikuttaa samalla ilmastotavoitteemme saavuttamiseen.

Euroryhmä on keskustellut asiasta useita kertoja viime vuosina joulukuun 2018 eurohuippukokouksen jälkeen. Euroopan vakausmekanismin toimitusjohtaja Klaus Regling sanoi, että liiallinen riippuvuus dollarista sisälsi riskejä ja toi esimerkkeinä Latinalaisen Amerikan ja 90-luvun Aasian kriisin. Hän viittasi myös vinosti "uudempiin jaksoihin", joissa dollarin määräävä asema tarkoitti sitä, että EU: n yritykset eivät voineet jatkaa yhteistyötä Iranin kanssa Yhdysvaltain pakotteiden edessä. Regling uskoo, että kansainvälinen rahajärjestelmä on hitaasti siirtymässä kohti monipolaarista järjestelmää, jossa kolme tai neljä valuuttaa ovat tärkeitä, mukaan lukien dollari, euro ja renminbi. 

Mainos

Talouskomissaari Paolo Gentiloni oli samaa mieltä siitä, että euron roolia voitaisiin vahvistaa laskemalla liikkeeseen vihreitä joukkovelkakirjoja, mikä parantaa markkinoiden euron käyttöä ja myötävaikuttaa myös seuraavan sukupolven EU-varojen ilmastotavoitteidemme saavuttamiseen.

Ministerit olivat yhtä mieltä siitä, että euron kansainvälisen aseman turvaamiseksi tarvitaan laaja-alaisia ​​toimia euron kansainvälisen roolin tukemiseksi, mukaan lukien muun muassa talous- ja rahaliiton, pankkiunionin ja pääomamarkkinaunionin edistyminen.

Mainos

Continue Reading

EU

Euroopan ihmisoikeustuomioistuin tukee Saksaa Kunduzin iskutapauksessa

Julkaistu

on

By

Saksan komentaja määräsi Saksan tutkimuksen Afganistanin Kunduzin kaupungin lähellä vuonna 2009 tapahtuneesta tappavasta ilmaiskusta, jonka mukaan saksalainen komentaja noudatti elämään liittyviä oikeuksiaan, Euroopan ihmisoikeustuomioistuin antoi tiistaina 16. helmikuuta päätöksen. kirjoittaa .

Strasbourgissa sijaitsevan tuomioistuimen tuomio hylkää Afganistanin kansalaisen Abdul Hananin, joka menetti kaksi poikaa hyökkäyksessä, valituksen, jonka mukaan Saksa ei täyttänyt velvollisuuttaan tutkia tapausta tehokkaasti.

Syyskuussa 2009 Naton joukkojen saksalainen komentaja Kunduzissa kutsui yhdysvaltalaisen hävittäjän iskuun iskemään kaksi polttoaineautoa lähellä kaupunkia, jonka Naton mielestä Taleban-kapinalliset olivat kaapanneet.

Afganistanin hallitus ilmoitti, että silloin surmattiin 99 ihmistä, joista 30 oli siviilejä. Riippumattomien oikeuksien ryhmät tapettiin arviolta 60-70 siviiliä.

Mainos

Kuolleiden määrä järkytti saksalaisia ​​ja pakotti puolustusministerin lopulta eroamaan syytöksistä siviiliuhrien peittämisestä Saksan vuoden 2009 vaaleja edeltävänä aikana.

Saksan liittovaltion yleinen syyttäjäviranomainen oli todennut, ettei komentajalla ollut rikosoikeudellista vastuuta lähinnä siksi, että hän oli vakuuttanut ilmaiskun määräämällä, ettei siviilejä ollut paikalla.

Jotta hän olisi vastuussa kansainvälisen oikeuden nojalla, hänen olisi pitänyt todeta toimineensa tarkoituksella aiheuttaa liiallisia siviilejä.

Mainos
Euroopan ihmisoikeustuomioistuin tarkasteli Saksan tutkimuksen tehokkuutta, mukaan lukien se, perustiinko se tappavan voimankäytön. Se ei ottanut huomioon lentotapahtuman laillisuutta.

Afganistanissa olevasta 9,600 Naton joukosta Saksalla on toiseksi suurin joukko Yhdysvaltojen takana.

Talebanin ja Washingtonin välinen vuoden 2020 rauhansopimus kehottaa ulkomaisia ​​joukkoja vetäytymään 1. toukokuuta mennessä, mutta Yhdysvaltain presidentti Joe Bidenin hallinto tarkistaa sopimusta Afganistanin turvallisuustilanteen heikkenemisen jälkeen.

Saksa valmistautuu jatkamaan Afganistanin sotilasoperaationsa toimeksiantoa 31. maaliskuuta tämän vuoden loppuun asti, jolloin joukkojen taso pysyy jopa 1,300 XNUMX: ssa, Reutersin näkemän asiakirjaluonnoksen mukaan.

Continue Reading

EU

EU: n oikeusjärjestelmien digitalisointi: Komissio käynnistää julkisen kuulemisen rajat ylittävästä oikeudellisesta yhteistyöstä

Julkaistu

on

Euroopan komissio käynnisti 16. helmikuuta a julkisen kuulemisen EU: n oikeusjärjestelmien nykyaikaistamisesta. EU pyrkii tukemaan jäsenvaltioita niiden pyrkimyksissä mukauttaa oikeusjärjestelmiään digitaaliseen aikakauteen ja parantaa niitä EU: n rajat ylittävä oikeudellinen yhteistyö. Oikeusasioista vastaava komissaari Didier Reynders (Kuvassa) sanoi: "COVID-19-pandemia on edelleen korostanut digitalisaation merkitystä, myös oikeusalalla. Tuomarit ja asianajajat tarvitsevat digitaalisia työkaluja voidakseen toimia yhdessä nopeammin ja tehokkaammin.

Samalla kansalaiset ja yritykset tarvitsevat verkkotyökaluja oikeudenkäytön helpottamiseksi ja avoimemmaksi pienemmillä kustannuksilla. Komissio pyrkii edistämään tätä prosessia ja tukemaan jäsenvaltioita niiden pyrkimyksissä muun muassa helpottamaan yhteistyötään rajat ylittävissä oikeudellisissa menettelyissä digitaalisilla kanavilla. " Joulukuussa 2020 komissio hyväksyi viestintä hahmotellaan toimet ja aloitteet, joilla pyritään edistämään oikeusjärjestelmien digitalisointia kaikkialla EU: ssa.

Julkisessa kuulemisessa kerätään näkemyksiä EU: n rajat ylittävien siviili-, kauppa- ja rikosoikeudellisten menettelyjen digitalisoinnista. Julkisen kuulemisen tulokset, johon voi osallistua laaja joukko ryhmiä ja yksilöitä ja joka on käytettävissä tätä 8. toukokuuta 2021 saakka, osallistuu rajat ylittävän oikeudellisen yhteistyön digitalisointia koskevaan aloitteeseen, jonka odotetaan olevan tämän vuoden lopussa, kuten Komission työohjelma vuodelle 2021.

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa