Liity verkostomme!

Etusivu

Euroalueen kriisi ei ole edes alkanut sanoa Farrage

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Brysselissä sijaitsevassa Euroopan parlamentissa Euroopan politiikasta päättää yleensä harmaa poliitikko äänestämällä puolueiden linjoilla. Toisinaan poliitikko erottuu, ja yksi tällainen poliitikko on Nigel Farrage, UKIP.

euroalue 1

UKIP sijoittui toiseksi äskettäisissä Yhdistyneessä kuningaskunnassa vaaleissa Eastleigh'ssa, 28% kaikista äänistä ja työnsi hallitsevan konservatiivipuolueen kolmannelle sijalle. Hallitus väittää, että UKIP: n tuen nousu oli lähinnä protestiäänestys, mutta toiset ovat vähemmän varmoja. Mikä on UKIP: n vetoomus?

Mainos

"Asiat, joista puhumme, ovat todellisia asioita, jotka vaikuttavat ihmisten jokapäiväiseen elämään, sellaisista asioista, joista he puhuvat ruokapöydän ympärillä, pubissa tai missä tahansa. No, on sokeasti selvää, että jos avaat ovenne ensi vuonna Romaniaan ja Bulgariaan ja jos saamme toisen massiivisen maahanmuuton nousun Itä-Euroopasta Suomeen, se vaikuttaa työpaikkoihin ja sosiaalisiin asuntoihin. Sanomme: emme ole Bulgariasta tulevia ihmisiä vastaan, mutta tarpeeksi varmasti riittää. Olemme absorboineet Britanniaan viimeisten kymmenen vuoden aikana yli 4 miljoonaa ihmistä, eikö ole aika, jonka me kutsuimme pysäyttämään joukkomuuton. Ja se viesti välitti tavalliset työskentelevät perheet Eastleighissä. " sanoi Nigel.

euroalue 2

Haluat kansanäänestyksen, samoin herra Cameron. Mitä eroa?

Mainos

"Voi, herra Cameron teki kaiken tämän aikaisemmin, vuonna 2007. Hän sanoi, että jos teet minut pääministeriksi, annan sinulle valurautatakuun siitä, että Lissabonin sopimuksesta järjestetään kansanäänestys. No, hän on pääministeri, ja hän on pettänyt meidät kuin halpa housunkannatin, eikä kukaan koskaan usko sanaa, jonka ihminen puhuu koskaan.

Ja mitkä ovat oppitunnit Euroopalle?

"Selvästikin Eastleighin tulos on asia, josta täällä puhutaan, ja epäilemättä minua kohdellaan väkivaltaisesti ensi viikolla Strasbourgissa pidettävässä täysistunnossa, koska uskallin edes kritisoida tämän rakenteen yhtä keskeisistä uskomuksista, nimittäin täysin vapaata. kansojen liikkuvuus. Mutta mielestäni Italian tapahtumat ovat vieläkin kiehtovampia. Sen lisäksi, että Berlusconi palaa takaisin politiikkaan yhä euroskeptisemmällä asialistalla, koomikko Beppe Grillo on erittäin mielenkiintoinen, hän on todella anarkisti, mutta hän ja euro-anarkisti, ja sai 26% äänistä. Joten mielenkiintoista on, että Italia on juuri tullut teknokratian kaudesta. Muista, että Berlusconi erotettiin pääministerinä, entinen Goldman-Sachsin Euroopan komission jäsen Monti nimitettiin teknokraattisen hallituksen vastuulle; teillä on vaalit ja 55% ihmisistä äänestää euroskeptisesti ”

Ja mikä on sinun huolesi?

"Euroalueen pitämiseksi yhdessä maiden on luovuttava poliittisesta valvonnasta Van Rompuyn kaltaisille. Mutta jos pidät vaaleja, saat tuloksia, joista et pidä. Joten euroalueen selviytyminen edellyttää, että vaalit poistetaan. Sinulla ei voi olla kansallisvaltioiden demokratiaa ja euroa, ja se on iso viesti, iso opetus, joka on tulossa Italiasta, ja minun on sanottava, että viime kuukausien aikana ihmiset ovat sanoneet, että euroalueen kriisi on ohi. En usko, että se on edes alkanut. "

 

Anna van Densky

Talous

Vihreiden joukkovelkakirjojen liikkeeseenlasku vahvistaa euron kansainvälistä asemaa

Julkaistu

on

Euroryhmän ministerit keskustelivat euron kansainvälisestä roolista (15. helmikuuta) Euroopan komission 19. tammikuuta antaman tiedonannon "Euroopan talous- ja rahoitusjärjestelmä: vahvuuden ja sietokyvyn edistäminen" jälkeen.

Euroryhmän puheenjohtaja Paschal Donohoe sanoi: "Tavoitteena on vähentää riippuvuutta muista valuutoista ja vahvistaa autonomiaamme eri tilanteissa. Samalla valuuttamme lisääntynyt kansainvälinen käyttö merkitsee myös mahdollisia kompromisseja, joita jatkamme. Ministerit korostivat keskustelun aikana vihreiden joukkovelkakirjojen liikkeeseenlaskun mahdollisuutta parantaa euron käyttöä markkinoilla ja myötävaikuttaa samalla ilmastotavoitteemme saavuttamiseen.

Euroryhmä on keskustellut asiasta useita kertoja viime vuosina joulukuun 2018 eurohuippukokouksen jälkeen. Euroopan vakausmekanismin toimitusjohtaja Klaus Regling sanoi, että liiallinen riippuvuus dollarista sisälsi riskejä ja toi esimerkkeinä Latinalaisen Amerikan ja 90-luvun Aasian kriisin. Hän viittasi myös vinosti "uudempiin jaksoihin", joissa dollarin määräävä asema tarkoitti sitä, että EU: n yritykset eivät voineet jatkaa yhteistyötä Iranin kanssa Yhdysvaltain pakotteiden edessä. Regling uskoo, että kansainvälinen rahajärjestelmä on hitaasti siirtymässä kohti monipolaarista järjestelmää, jossa kolme tai neljä valuuttaa ovat tärkeitä, mukaan lukien dollari, euro ja renminbi. 

Mainos

Talouskomissaari Paolo Gentiloni oli samaa mieltä siitä, että euron roolia voitaisiin vahvistaa laskemalla liikkeeseen vihreitä joukkovelkakirjoja, mikä parantaa markkinoiden euron käyttöä ja myötävaikuttaa myös seuraavan sukupolven EU-varojen ilmastotavoitteidemme saavuttamiseen.

Ministerit olivat yhtä mieltä siitä, että euron kansainvälisen aseman turvaamiseksi tarvitaan laaja-alaisia ​​toimia euron kansainvälisen roolin tukemiseksi, mukaan lukien muun muassa talous- ja rahaliiton, pankkiunionin ja pääomamarkkinaunionin edistyminen.

Mainos

Continue Reading

EU

Euroopan ihmisoikeustuomioistuin tukee Saksaa Kunduzin iskutapauksessa

Julkaistu

on

By

Saksan komentaja määräsi Saksan tutkimuksen Afganistanin Kunduzin kaupungin lähellä vuonna 2009 tapahtuneesta tappavasta ilmaiskusta, jonka mukaan saksalainen komentaja noudatti elämään liittyviä oikeuksiaan, Euroopan ihmisoikeustuomioistuin antoi tiistaina 16. helmikuuta päätöksen. kirjoittaa .

Strasbourgissa sijaitsevan tuomioistuimen tuomio hylkää Afganistanin kansalaisen Abdul Hananin, joka menetti kaksi poikaa hyökkäyksessä, valituksen, jonka mukaan Saksa ei täyttänyt velvollisuuttaan tutkia tapausta tehokkaasti.

Syyskuussa 2009 Naton joukkojen saksalainen komentaja Kunduzissa kutsui yhdysvaltalaisen hävittäjän iskuun iskemään kaksi polttoaineautoa lähellä kaupunkia, jonka Naton mielestä Taleban-kapinalliset olivat kaapanneet.

Afganistanin hallitus ilmoitti, että silloin surmattiin 99 ihmistä, joista 30 oli siviilejä. Riippumattomien oikeuksien ryhmät tapettiin arviolta 60-70 siviiliä.

Mainos

Kuolleiden määrä järkytti saksalaisia ​​ja pakotti puolustusministerin lopulta eroamaan syytöksistä siviiliuhrien peittämisestä Saksan vuoden 2009 vaaleja edeltävänä aikana.

Saksan liittovaltion yleinen syyttäjäviranomainen oli todennut, ettei komentajalla ollut rikosoikeudellista vastuuta lähinnä siksi, että hän oli vakuuttanut ilmaiskun määräämällä, ettei siviilejä ollut paikalla.

Jotta hän olisi vastuussa kansainvälisen oikeuden nojalla, hänen olisi pitänyt todeta toimineensa tarkoituksella aiheuttaa liiallisia siviilejä.

Mainos
Euroopan ihmisoikeustuomioistuin tarkasteli Saksan tutkimuksen tehokkuutta, mukaan lukien se, perustiinko se tappavan voimankäytön. Se ei ottanut huomioon lentotapahtuman laillisuutta.

Afganistanissa olevasta 9,600 Naton joukosta Saksalla on toiseksi suurin joukko Yhdysvaltojen takana.

Talebanin ja Washingtonin välinen vuoden 2020 rauhansopimus kehottaa ulkomaisia ​​joukkoja vetäytymään 1. toukokuuta mennessä, mutta Yhdysvaltain presidentti Joe Bidenin hallinto tarkistaa sopimusta Afganistanin turvallisuustilanteen heikkenemisen jälkeen.

Saksa valmistautuu jatkamaan Afganistanin sotilasoperaationsa toimeksiantoa 31. maaliskuuta tämän vuoden loppuun asti, jolloin joukkojen taso pysyy jopa 1,300 XNUMX: ssa, Reutersin näkemän asiakirjaluonnoksen mukaan.

Continue Reading

EU

EU: n oikeusjärjestelmien digitalisointi: Komissio käynnistää julkisen kuulemisen rajat ylittävästä oikeudellisesta yhteistyöstä

Julkaistu

on

Euroopan komissio käynnisti 16. helmikuuta a julkisen kuulemisen EU: n oikeusjärjestelmien nykyaikaistamisesta. EU pyrkii tukemaan jäsenvaltioita niiden pyrkimyksissä mukauttaa oikeusjärjestelmiään digitaaliseen aikakauteen ja parantaa niitä EU: n rajat ylittävä oikeudellinen yhteistyö. Oikeusasioista vastaava komissaari Didier Reynders (Kuvassa) sanoi: "COVID-19-pandemia on edelleen korostanut digitalisaation merkitystä, myös oikeusalalla. Tuomarit ja asianajajat tarvitsevat digitaalisia työkaluja voidakseen toimia yhdessä nopeammin ja tehokkaammin.

Samalla kansalaiset ja yritykset tarvitsevat verkkotyökaluja oikeudenkäytön helpottamiseksi ja avoimemmaksi pienemmillä kustannuksilla. Komissio pyrkii edistämään tätä prosessia ja tukemaan jäsenvaltioita niiden pyrkimyksissä muun muassa helpottamaan yhteistyötään rajat ylittävissä oikeudellisissa menettelyissä digitaalisilla kanavilla. " Joulukuussa 2020 komissio hyväksyi viestintä hahmotellaan toimet ja aloitteet, joilla pyritään edistämään oikeusjärjestelmien digitalisointia kaikkialla EU: ssa.

Julkisessa kuulemisessa kerätään näkemyksiä EU: n rajat ylittävien siviili-, kauppa- ja rikosoikeudellisten menettelyjen digitalisoinnista. Julkisen kuulemisen tulokset, johon voi osallistua laaja joukko ryhmiä ja yksilöitä ja joka on käytettävissä tätä 8. toukokuuta 2021 saakka, osallistuu rajat ylittävän oikeudellisen yhteistyön digitalisointia koskevaan aloitteeseen, jonka odotetaan olevan tämän vuoden lopussa, kuten Komission työohjelma vuodelle 2021.

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa