Liity verkostomme!

Etusivu

Tasa-arvo suunnittelussa

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Helmikuussa 2013 Euroopan parlamentin jäsen Nikki Sinclaire julkaisi poliittisen asiakirjan: 'Tasa-arvo suunnittelussa; Uusi katsaus laittomaan kehitykseen ja uusi sopimus matkailijoille, vakiintuneille yhteisöille ja ympäristölle. Hän selittää paperinsa ja sen sisältämien poliittisten ehdotusten perustelut.

Tapaillessani äänestäjien kanssa Solihullissa sain 30. huhtikuuta 2010 puhelun
Meridenin asukas. Tämä on viehättävä ja historiallinen pieni kaupunki, joka ylpeänä antaa
väittää olevansa aivan Englannin maantieteellisessä keskustassa. Itse asiassa tämän rauhallisen, vehreän ja ystävällisen yhteisön, jonka sotamuistomerkki seisoo rauhallisesti kauniisti hoidetulla vihreällä, voidaan myös nähdä edustavan maamme hengellistä sydäntä.
Mutta saamani puhelu oli ahdistusta. Suuri pelto Meridenin itärannalla oli matkustajien valloittama, ja miehet ja koneet repivät raivokkaasti vihreän vyön maata - jonka he olivat laillisesti ostaneet - luodakseen kovaa sijoitusta ja infrastruktuuria matkailijaleirin luomiseksi. Suunnittelulupaa ei ollut annettu, vaikka hakemus oli annettu Solihullin neuvostolle vain hetkiä ennen kuin se suljettiin pankkilomalle.

tasa-arvo

Mainos

Tämän piti olla tapahtuma.

Mutta upealla yhteisöllisyydellä asukkaat kokoontuivat ympäriinsä,
suljetut tiet, jotka johtavat tälle paikalle, ja asensivat sen, mistä oli tulossa 24 tuntia,
Seitsemän päivän viikossa vartiointi leirin ulkopuolella. Heidän piti kokea pelottelua
matkustajille, poliisille ja paikallisneuvostolle, mutta päättäväisyytensä ei koskaan
heilui. Jokaista laillista tietä tutkittiin ja hyödynnettiin; jokainen liike katsottiin
ja haastoi. 23. tammikuuta 2013 oli tämän poikkeuksellisen taistelun 1000. päivä
takaisin. Se oli taistelua oikeudenmukaisuuden ja yhdenvertaisuuden puolesta lain edessä. Se oli taistelu
Vihreä vyö, jota suunnittelijat aina uhkaavat ja joka on säilytettävä
tuleville sukupolville. Se oli taistelu asunnon omistajien ja asukkaiden oikeuksista
nauttia yhteisön rauhasta ja rauhasta, jota he kaikki olivat auttaneet rakentamaan.
Olen viettänyt lukemattomia päiviä ja öitä piketillä hyvän kansan kanssa
Meriden, seisoo sateessa kulholla keittoa kädessäni ja nautin
toveruus. Olen tehnyt useita matkoja Solihullin neuvostoon todistamaan ja tekemään
kirjoitettu lehdistössä heidän tuekseen. Olen myös saanut monia hyviä ystäviä.
Mutta eturistiriidat ovat politiikan ytimessä. Vaikka hyvän kansan
Meridenillä on kaikki oikeudet suojella oikeutettuja etujaan, joten lainmukaisia
matkustajayhteisöllä on oikeus suojella omia etujaan.

mustalainen

Mainos

Olen tietoinen järjestelmän epäonnistumisista viimeisten kahden ja puolen vuoden aikana -
puutteet, jotka vaikuttavat kielteisesti molempiin osapuoliin tässä riidassa. Aloilla, kuten terveydenhuolto
Esimerkiksi koulutus ja matkustajat ovat epäedullisessa asemassa. On myös epäonnistumisia
tarjota riittävästi tilaa matkustajille monilla alueilla. John Prescott on naurettavaa
määräys, joka antaa matkustajille tosiasiallisesti erityisoikeuksia, on herättänyt kaunaa
asukkaiden keskuudessa. Jos joku tuntee itsensä syrjäytyneeksi, hyödynnä sitä
porsaanreiät suunnittelujärjestelmässä ja toiminta opportunistisen omaksi eduksi saattaa tuntua
olla ainoa tie eteenpäin.

Lisää tähän sekoitukseen häikäilemättömät kiinteistökehittäjät, kiinnittäen itsensä
matkustava yhteisö ja käyttää niitä kyynisesti oikeuttamaan sopimaton
ja laitonta kehitystä voiton tavoittelussa, vihreän vyön maan väärinkäyttöä
suututtaa monia riippumatta siitä, kuinka kaukana he saattavat olla sopimattomista
ja voimme nähdä, että aidot matkustajat ja heidän perheensä jäävät kiinni
keskellä.

Tarjoukseni tavata matkailijoita hylättiin valitettavasti, vaikka voin täysin
ymmärtää, miksi he saattavat olla epäilyttäviä poliitikoista.
Mutta minut valittiin palvelemaan kaikkia Länsi-Midlandsin asukkaita, ja niin
Olen laatinut tämän asiakirjan, jossa tutkin mahdollisia toimintavaihtoehtoja
josta toivon, että voimme käsitellä matkustajien ongelmia, antaa
turvallisuutta paitsi Meridenin asukkaille myös kaikille ja lopettaa
tämän asian "heille ja meille" luonne.

birmingham

Englantilaisen koti on hänen linnansa, mutta väittäisin, että jokainen englantilainen tai
naisella, heidän elämäntavastaan ​​riippumatta, pitäisi olla mahdollisuus hankkia koti, ja
että kaikkien yhteisöjen pitäisi pystyä elämään rinnakkain ilman pelkoa tai epäilyksiä.
Lakien ei pitäisi vain kunnioittaa, mutta niiden on oltava kunnioituksen arvoisia
kaikki. Kirjoitushetkellä tämä ei selvästikään ole asia. Meidän on korjattava se.

Nikki Sinclaire istuu Euroopan parlamentin ihmisoikeuksien alivaliokunnassa.

 

Anna van Densky

Talous

Vihreiden joukkovelkakirjojen liikkeeseenlasku vahvistaa euron kansainvälistä asemaa

Julkaistu

on

Euroryhmän ministerit keskustelivat euron kansainvälisestä roolista (15. helmikuuta) Euroopan komission 19. tammikuuta antaman tiedonannon "Euroopan talous- ja rahoitusjärjestelmä: vahvuuden ja sietokyvyn edistäminen" jälkeen.

Euroryhmän puheenjohtaja Paschal Donohoe sanoi: "Tavoitteena on vähentää riippuvuutta muista valuutoista ja vahvistaa autonomiaamme eri tilanteissa. Samalla valuuttamme lisääntynyt kansainvälinen käyttö merkitsee myös mahdollisia kompromisseja, joita jatkamme. Ministerit korostivat keskustelun aikana vihreiden joukkovelkakirjojen liikkeeseenlaskun mahdollisuutta parantaa euron käyttöä markkinoilla ja myötävaikuttaa samalla ilmastotavoitteemme saavuttamiseen.

Euroryhmä on keskustellut asiasta useita kertoja viime vuosina joulukuun 2018 eurohuippukokouksen jälkeen. Euroopan vakausmekanismin toimitusjohtaja Klaus Regling sanoi, että liiallinen riippuvuus dollarista sisälsi riskejä ja toi esimerkkeinä Latinalaisen Amerikan ja 90-luvun Aasian kriisin. Hän viittasi myös vinosti "uudempiin jaksoihin", joissa dollarin määräävä asema tarkoitti sitä, että EU: n yritykset eivät voineet jatkaa yhteistyötä Iranin kanssa Yhdysvaltain pakotteiden edessä. Regling uskoo, että kansainvälinen rahajärjestelmä on hitaasti siirtymässä kohti monipolaarista järjestelmää, jossa kolme tai neljä valuuttaa ovat tärkeitä, mukaan lukien dollari, euro ja renminbi. 

Mainos

Talouskomissaari Paolo Gentiloni oli samaa mieltä siitä, että euron roolia voitaisiin vahvistaa laskemalla liikkeeseen vihreitä joukkovelkakirjoja, mikä parantaa markkinoiden euron käyttöä ja myötävaikuttaa myös seuraavan sukupolven EU-varojen ilmastotavoitteidemme saavuttamiseen.

Ministerit olivat yhtä mieltä siitä, että euron kansainvälisen aseman turvaamiseksi tarvitaan laaja-alaisia ​​toimia euron kansainvälisen roolin tukemiseksi, mukaan lukien muun muassa talous- ja rahaliiton, pankkiunionin ja pääomamarkkinaunionin edistyminen.

Mainos

Continue Reading

EU

Euroopan ihmisoikeustuomioistuin tukee Saksaa Kunduzin iskutapauksessa

Julkaistu

on

By

Saksan komentaja määräsi Saksan tutkimuksen Afganistanin Kunduzin kaupungin lähellä vuonna 2009 tapahtuneesta tappavasta ilmaiskusta, jonka mukaan saksalainen komentaja noudatti elämään liittyviä oikeuksiaan, Euroopan ihmisoikeustuomioistuin antoi tiistaina 16. helmikuuta päätöksen. kirjoittaa .

Strasbourgissa sijaitsevan tuomioistuimen tuomio hylkää Afganistanin kansalaisen Abdul Hananin, joka menetti kaksi poikaa hyökkäyksessä, valituksen, jonka mukaan Saksa ei täyttänyt velvollisuuttaan tutkia tapausta tehokkaasti.

Syyskuussa 2009 Naton joukkojen saksalainen komentaja Kunduzissa kutsui yhdysvaltalaisen hävittäjän iskuun iskemään kaksi polttoaineautoa lähellä kaupunkia, jonka Naton mielestä Taleban-kapinalliset olivat kaapanneet.

Afganistanin hallitus ilmoitti, että silloin surmattiin 99 ihmistä, joista 30 oli siviilejä. Riippumattomien oikeuksien ryhmät tapettiin arviolta 60-70 siviiliä.

Mainos

Kuolleiden määrä järkytti saksalaisia ​​ja pakotti puolustusministerin lopulta eroamaan syytöksistä siviiliuhrien peittämisestä Saksan vuoden 2009 vaaleja edeltävänä aikana.

Saksan liittovaltion yleinen syyttäjäviranomainen oli todennut, ettei komentajalla ollut rikosoikeudellista vastuuta lähinnä siksi, että hän oli vakuuttanut ilmaiskun määräämällä, ettei siviilejä ollut paikalla.

Jotta hän olisi vastuussa kansainvälisen oikeuden nojalla, hänen olisi pitänyt todeta toimineensa tarkoituksella aiheuttaa liiallisia siviilejä.

Mainos
Euroopan ihmisoikeustuomioistuin tarkasteli Saksan tutkimuksen tehokkuutta, mukaan lukien se, perustiinko se tappavan voimankäytön. Se ei ottanut huomioon lentotapahtuman laillisuutta.

Afganistanissa olevasta 9,600 Naton joukosta Saksalla on toiseksi suurin joukko Yhdysvaltojen takana.

Talebanin ja Washingtonin välinen vuoden 2020 rauhansopimus kehottaa ulkomaisia ​​joukkoja vetäytymään 1. toukokuuta mennessä, mutta Yhdysvaltain presidentti Joe Bidenin hallinto tarkistaa sopimusta Afganistanin turvallisuustilanteen heikkenemisen jälkeen.

Saksa valmistautuu jatkamaan Afganistanin sotilasoperaationsa toimeksiantoa 31. maaliskuuta tämän vuoden loppuun asti, jolloin joukkojen taso pysyy jopa 1,300 XNUMX: ssa, Reutersin näkemän asiakirjaluonnoksen mukaan.

Continue Reading

EU

EU: n oikeusjärjestelmien digitalisointi: Komissio käynnistää julkisen kuulemisen rajat ylittävästä oikeudellisesta yhteistyöstä

Julkaistu

on

Euroopan komissio käynnisti 16. helmikuuta a julkisen kuulemisen EU: n oikeusjärjestelmien nykyaikaistamisesta. EU pyrkii tukemaan jäsenvaltioita niiden pyrkimyksissä mukauttaa oikeusjärjestelmiään digitaaliseen aikakauteen ja parantaa niitä EU: n rajat ylittävä oikeudellinen yhteistyö. Oikeusasioista vastaava komissaari Didier Reynders (Kuvassa) sanoi: "COVID-19-pandemia on edelleen korostanut digitalisaation merkitystä, myös oikeusalalla. Tuomarit ja asianajajat tarvitsevat digitaalisia työkaluja voidakseen toimia yhdessä nopeammin ja tehokkaammin.

Samalla kansalaiset ja yritykset tarvitsevat verkkotyökaluja oikeudenkäytön helpottamiseksi ja avoimemmaksi pienemmillä kustannuksilla. Komissio pyrkii edistämään tätä prosessia ja tukemaan jäsenvaltioita niiden pyrkimyksissä muun muassa helpottamaan yhteistyötään rajat ylittävissä oikeudellisissa menettelyissä digitaalisilla kanavilla. " Joulukuussa 2020 komissio hyväksyi viestintä hahmotellaan toimet ja aloitteet, joilla pyritään edistämään oikeusjärjestelmien digitalisointia kaikkialla EU: ssa.

Julkisessa kuulemisessa kerätään näkemyksiä EU: n rajat ylittävien siviili-, kauppa- ja rikosoikeudellisten menettelyjen digitalisoinnista. Julkisen kuulemisen tulokset, johon voi osallistua laaja joukko ryhmiä ja yksilöitä ja joka on käytettävissä tätä 8. toukokuuta 2021 saakka, osallistuu rajat ylittävän oikeudellisen yhteistyön digitalisointia koskevaan aloitteeseen, jonka odotetaan olevan tämän vuoden lopussa, kuten Komission työohjelma vuodelle 2021.

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa