#HumanRightsWithoutFrontiers - #NorthKorea-työntekijöiden hyödyntäminen #Polandissa

| Marraskuu 8, 2018

Tervetuloa toinen säännöllisessä sarjassa, jossa käsitellään ihmisoikeuksia, jotka on tuotu sinulle yhdessä Human Rights Without Frontiersin kanssa. Tässä ohjelmassa tarkastelemme Pohjois-Korean työntekijöiden hyväksikäyttöä Puolassa.

Asiaa käsittelevä elokuva tarkastettiin Euroopan parlamentin jäsenen Laszlo Tökesin ja ihmisoikeuksien rajat ylittävien ihmisten järjestämässä tapahtumassa.

Elokuva, nimeltään Dollar Heroes, tarkastellaan käytäntöä, joka jatkuu huolimatta YK: n ja EU: n pakotteista, jotka kieltävät Pohjois-Korean työvoiman palkkaamisen. Yksityisyritysten ja puolalaisten valtion virastojen osallisuuden vuoksi Pohjois-Korean työntekijät jatkavat työtään Puolassa, ja Pyhgyangia hyödyntää heidät vain henkilökohtaisella tulolla, joka on alle $ 150 kuukaudessa.

Asiaa on aktiivisesti harjoitettu ihmisoikeuksista ilman rajoja. Kansalaisjärjestö julkisti 19-syyskuussa julkilausuman ETYJ: n demokraattisten instituutioiden ja ihmisoikeuksien toimiston Varsovassa järjestetyssä Human Dimension Implementation Meeting (HDIM) kokouksessa ja pyysi Puolan valtuuskuntaa ETYJ: lta: "Kuinka monta Pohjois-Korean työntekijää työskentelee tällä hetkellä Puolassa ja kuinka monta työviisumia on annettu viimeisen HDIM-kokouksen jälkeen? "

Puolan virallinen vastaus sisälsi ristiriitaisia ​​tilastoja

Liity mukaan jälleen ensi kuussa, kun tarkastelemme edelleen muita asioita, jotka vaikuttavat ihmisoikeuksien yleismaailmalliseen ja yhdenvertaiseen soveltamiseen kaikille kansalaisille riippumatta kansalaisuudesta, sukupuolesta, rodusta tai etnisestä alkuperästä, uskonnosta, kielestä tai muista luokitteluista.

Tunnisteet: , , , ,

Kategoria: Etusivu, varustellun, Varustellun artikla, Ihmisoikeudet, Ihmisoikeudet