Liity verkostomme!

Eurooppalaiselle liittoumalle Yksilölliset Medicine

EAPM: "Arvo" terveydenhuollossa - kuka päättää? EAPM Oncology Round Table, rekisteröidy nyt!

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Hyvää iltapäivää, terveydenhuollon kollegat, ja tervetuloa European Alliance for Personalised Medicine (EAPM) -päivitykseen - vain kolme päivää jäljellä, viimeinen tilaisuutenne on rekisteröityä seuraavaan EAPM -tapahtumaan tänä perjantaina 17. syyskuuta '' Muutoksen tarve: Terveydenhuollon ekosysteemin määrittäminen arvon määrittämiseksi '', joka tapahtuu ESMO-kongressin aikana, lisätietoja alla, kirjoittaa EAPM pääjohtaja Denis Horgan.

Vastuu politiikan muodostamisesta

Tapahtuma järjestetään perjantaina klo 8–30 CET; tässä on linkki rekisteröitymiseen ja tässä on linkki esityslistaan

Mainos

Konferenssissa otetaan huomioon se tosiasia, että uudet löydöt-jotka ovat syntyneet ihmisen perimän syvemmästä ymmärtämisestä-johtavat lääketieteen paradigman muutokseen yhden koon lähestymistavasta yksilölliseen ja yksilökohtaiseen lähestymistapaan.

Tämä muutos etenee nopeasti onkologiassa, mutta hitaammin muilla alueilla. Ja vaikka innovoinnilla on monia esteitä kliinisessä käytännössä - mukaan lukien markkinoille pääsy, tieteelliset ja/tai sääntelyhaasteet -, suurin haaste koko terveydenhuoltojärjestelmässä ovat varhaiseen diagnosointiin, arvoon ja tietoihin liittyvät kysymykset.

Erilaiset käsitykset siitä, mitäarvo"moderni lääketiede on kuuma keskustelun aihe Euroopassa ja sen ulkopuolella. 

Miten määrittelemme sen? Miten voimme mitata ihmisen elämän - tai elämänlaadun - hoidon kustannuksiin verrattuna? Arvioimmeko yksilön panoksen verotuksellisesti ja muutoin yhteiskunnalle ja punnitsemme sitä hintaa vastaan? Entä moraaliset kysymykset, jotka liittyvät tällaisiin tuomioihin? Ja kuka haluaisi tehdä ne?

Mainos

Useimmat meistä pitävät sitä järkyttävänä, epäoikeudenmukaisena ja epäinhimillisenä. Silti se tapahtuu laajasti.

Valitettavasti 500 miljoonan kansalaisen väestön ikääntyessä terveydenhuolto EU: ssa ei ole koskaan ollut kalliimpaa. Ihmiset elävät pidempään, ja useimmissa tapauksissa heitä hoidetaan elämänsä aikana vain yhden, mutta usean sairauden vuoksi. Se on dilemma, eikä se katoa.

Arvon ymmärtämiseksi on ensin tietysti ymmärrettävä hoito ja kaikki muut hoitovaihtoehdot ja pohdittava, mitä se (tai he) voi tarjota.

Kun potilaat ymmärtävät vaihtoehtonsa, heillä on olosuhteista riippuen oma näkemyksensä siitä, mikä on arvo - ”Paranenko? Elänkö pidempään? Paraneeko elämänlaatu? Mitkä ovat sivuvaikutukset? ". `

Maksajat eivät voi yllättäen omaksua toisenlaisen lähestymistavan, kun he painavat hyötyjä kustannuksia ja muita näkökohtia vastaan ​​samalla tavoin. 

Samaan aikaan valmistajien ja innovaattoreiden on toimittava vielä epäselvissä arvoissa. 

On vankka argumentti, jonka mukaan arvo on aina määriteltävä asiakkaan suhteen, arvo terveydenhuollossa riippuu tuloksista ja tuloksista - potilaalle elintärkeitä - tarjottujen palvelujen määrästä riippumatta, mutta arvoa pidetään aina suhteellisena maksaa.

Kaikki tämä käsitellään konferenssissamme. Tässä on linkki rekisteröitymiseen ja tässä on linkki esityslistaan.

Monien läsnä olevien puhujien joukossa on Euroopan parlamentin jäsen Cristian Busoi, ENVI -valiokunta, Euroopan parlamentti, Szymon Bielecki, CONNECT PO, Euroopan komissio ja Stefan Schreck, Neuvonantaja sidosryhmien suhteissa PO SANTE, DG SANTE, Euroopan komissio.

Muut uutiset ....

Terveyshätävalmius- ja reagointiviranomainen ja parlamentti takaisin Strasbourgiin..

Euroopan terveyshätävalmius- ja -viranomaisen (HERA) on tarkoitus olla keskeinen osa Euroopan terveysunionin vahvistamista siten, että EU on paremmin valmis ja reagoi vakaviin rajatylittäviin terveysuhkiin mahdollistamalla tarvittavien vastatoimien nopean saatavuuden, saatavuuden ja jakelun. EPP: n terveystiedottajan Euroopan parlamentin tiedottaja Peter Liesen mukaan HERA ei kuitenkaan ole EU: n virasto, hän sanoi toimittajille maanantaiaamuna (13. syyskuuta). Täysin uuden viraston perustaminen vie aikaa, Liese myönsi. "Meidän on toimittava nopeasti" Liese sanoi. Viranomainen sijoitetaan sen sijaan komissioon. 

Vielä suurempi ongelma monille parlamentin jäsenille on kuitenkin se, että he eivät todennäköisesti pääse keskustelemaan ehdotuksista ennen kuin niistä tulee laki. Ehdotusluonnosten mukaan komissio ehdottaa neuvoston asetusta EU: n perussopimusten 122 artiklan perusteella. Tämä tarkoittaa, että ehdotus etenee ilman parlamentin jäsenten kirjautumista. 

"HERA rakentaa EU: n rahoitusta", joka on veronmaksajien rahoja, ja sillä on siten "EP: n toimivalta valvoa sitä!" Vihreä Euroopan parlamentin jäsen Tilly Metz Tweeted. 

Euroopan parlamentin jäsenet ovat ilmaisseet vihansa sen jälkeen, kun tuli ilmi, että Euroopan parlamenttia ei ehkä kuulla suunnitelmista.

Vastaisku tulee sen jälkeen, kun EU: n johto on alentanut viranomaisen "erilliseksi keskusrakenteeksi", joka sijaitsee komissiossa eikä erilliseksi EU -virastoksi.

Ehdotusluonnosten mukaan biolääketieteellinen hätäviranomainen luodaan oikeusperustana käyttäen 122 artiklaa-EU: n lainsäädännön säännöstä, joka ei edellytä Euroopan parlamentin allekirjoittamista.

Tätä oikeusperustaa on käytetty pandemian aikana hätävarojen lähettämiseen EU -maihin sekä muihin säädöksiin, kuten SURE -ohjelman luomiseen, joka tarjosi työttömyysapua.

HERA-ehdotusluonnoksessaan komissio perusti oikeudellisen valintansa "varmistaa kriisiin liittyvien lääketieteellisten vastatoimien tarjonta ja oikea-aikainen saatavuus ja saatavuus".

Yksi komission virkamies totesi, että HERA on komission sisäinen rakenne, joten "parlamentti ei ole mukana".

Mepit eivät ole tyytyväisiä: "On mahdotonta hyväksyä, että kriisitilanteen varjolla @EU_Commission ja @EUCo Council rikkovat jälleen Lissabonin sopimuksen hengen ja jättävät ainoan demokraattisesti valitun EU: n toimielimen päätöksentekoprosessin ulkopuolelle", ranskalainen parlamentin jäsen Michèle Rivasi twiittasi.

Lisäksi parlamentin täysistuntoäänestyksen tulokset ehdotuksista Euroopan tautien ehkäisy- ja valvontakeskuksen (ECDC) lujittamiseksi ja vakavista rajatylittävistä terveysuhista annetusta asetuksesta ovat välittömiä - parlamentin jäsenet keskustelivat ehdotuksesta maanantai -iltapäivän täysistunnossa. useimmat osoittavat kannatusta ehdotuksille.  

Siitä, pitäisikö ECDC: n kattaa tartuntatautien lisäksi ei -tarttuvat taudit, terveyskomissaari Stella Kyriakides vastustaa ajatusta ja väittää, että se voisi monistaa jäsenvaltioissa tehtyä työtä ja "se venyttäisi merkittävästi viraston resursseja ja heikentäisi sitä sen painopiste eikä vahvistaminen ".

Ranska haluaa rajoittaa Yhdysvaltojen pääsyä EU: n tietoihin

Ranskan korkein kyberturvallisuusviranomainen kehottaa Eurooppaa estämään Yhdysvaltain lainvalvontaviranomaisia ​​pääsemästä yhdysvaltalaisten pilviyritysten Eurooppaan tallentamiin kriittisiin tietoihin.

Euroopan kyberturvallisuusviranomaiset kehittävät pilvipalveluntarjoajille, kuten Amazonille, Microsoftille, Googlelle ja muille, sääntöjä, jotka vaatisivat tiukempia kyberturvallisuussääntöjä uuden sertifiointijärjestelmän mukaisesti, mukaan lukien tiedonhallinta.

Yhdysvaltain CLOUD Act -lain mukaan yhdysvaltalaiset yritykset ovat velvollisia toimittamaan ulkomaisia ​​tietoja Yhdysvaltain viranomaisille pyydettäessä. Mutta jos Poupard saa tiensä, uudet EU -säännöt estäisivät kriittisten tietojen päätymisen Yhdysvaltain viranomaisiin.

Poupard sanoi, että sääntö "sulkee pois tavalliset amerikkalaiset ja kiinalaiset palvelut" tarjoamasta palveluja Euroopan kriittisillä aloilla. "Tässä ei ole kyse selkäkumppanien kääntämisestä. Mutta kyse on rohkeudesta sanoa, että emme halua, että Euroopan ulkopuolista lakia sovelletaan näihin palveluihin. ”

Euroopan hallitukset yrittävät vähentyä riippuvuudesta Yhdysvaltojen pilvipalveluista osana pyrkimystään kohti "strategista itsenäisyyttä", ajatusta siitä, että Euroopan on säilytettävä teknologiapolitiikan hallinta, osittain Yhdysvaltojen vakoilusta ja valvonnasta johtuvien pelkojen vuoksi.

Uusi pilvipalvelun tietoturvasääntö "on todellinen testi, todellinen tavoite poliittiselle tahdolle saavuttaa strateginen itsenäisyys digitaalialalla", Poupard sanoi. "Jos emme kykene sanomaan tätä, käsite Euroopan suvereniteetista ei ole järkevä."

Poupardin lausunnot tulevat kaksi viikkoa ennen Yhdysvaltojen ja EU: n virkamiesten tapaamista keskustelemaan kyberturvallisuudesta, tietosuojasta ja muista kysymyksistä vasta perustetun kauppa- ja teknologianeuvoston ensimmäisessä kokouksessa Pittsburghissa 29. syyskuuta.

Yhdysvaltain kauppaministeri Gina Raimondo piti viime viikolla Tallinnassa Virossa digitaalisten johtajien kokoontumisessa valitettavana Euroopan kasvavaa taipumusta määrätä lakeja ja pyrkimyksiä estää EU: n tietojen lähettäminen Yhdysvaltoihin.

"Toivon, että voimme kaikki olla samaa mieltä siitä, että vaatimukset, jotka koskevat tietojen lokalisointia maassa, vahingoittavat kaikkia yrityksiämme, talouttamme ja kaikkia kansalaisiamme", Raimondo sanoi ja lisäsi, että tietovirrat olivat avainasemassa "erittäin kalliiden uhkien ja hyökkäyksiä ”sekä kaupallisia hyötyjä.

Hyvä uutinen loppuun: Italia aloittaa tehosterokotteen antamisen

Italia aloittaa tässä kuussa kolmannen Covid-19-rokotteen antamisen väestön haavoittuvimmille osille, maan terveysministeri sanoi.

"Tulee kolmas annos, aloitamme jo syyskuussa", Roberto Speranza sanoi maanantaina lehdistötilaisuudessa Roomassa.

Italian pääministeri Mario Draghi sanoi viime viikolla, että hänen hallituksensa harkitsee COVID-19-rokotteiden tekemistä pakolliseksi kaikille täysi-ikäisille. Italia on jo tehnyt rokotteet pakollisiksi lääketieteen työntekijöille.

Maa on rokottanut hieman yli 70% kaikista yli 12 -vuotiaista, ja Draghi on sanonut toivovansa, että se nousee yli 80%: iin syyskuun loppuun mennessä.

Ja se on kaikki EAPM: stä - älä unohda, tässä on linkki rekisteröitymiseen EAPM: n konferenssiin perjantaina, ja tässä on linkki esityslistaan. Pysykää turvassa ja hyvin, nähdään pian!

Eurooppalaiselle liittoumalle Yksilölliset Medicine

EAPM: Parlamentti vaatii yleisöystävällisempiä täysistuntoja, EU: n ja Yhdysvaltojen kauppa- ja teknineuvosto lupaa keskeistä työtä terveyden, EU: n syöpäinformaation ja muun suhteen

Julkaistu

on

Hyvää huomenta, terveystyöntekijät, ja tervetuloa viikon ensimmäiseen henkilökohtaisen lääketieteen liiton (EAPM) päivitykseen - EAPM on edistynyt vuoden 2021 ensimmäisen vuosipuoliskon ajan, ja myös toinen puoli on vauhdittunut, kun käännämme lainsäädäntöä sivut heinä-elokuussa, kirjoittaa EAPM pääjohtaja Denis Horgan.

EAPM valmistui viimeistelemään kolme terveysasiakirjaa

Elokuussa ja eteenpäin EAPM viimeistelee seuraavien kuukausien aikana kolme asiakirjaa IVDR-lainsäädännön tarkistamisesta, NGS / molekyylidiagnostiikan täytäntöönpanosta ja EU: n syöväntorjuntasuunnitelmasta sekä EU: n terveystietoihin liittyvistä todellisista todisteista. avaruus- ja muut poliittiset asiakirjat.

Mainos

Mielenkiintoisempia aikoja parlamentille 

Euroopan parlamentin puheenjohtaja David Sassoli, samalla haluaa parlamentin jäsenten miettiä instituutionsa tulevaisuutta - ja ehkä omaa. "Aika miettiä uudelleen parlamentaarista demokratiaa ja työtämme", hän twiittasi ja lisäsi pyrkivänsä vahvistamaan instituutioita itsevarmistusharjoituksilla, COVID: n jälkeisille aikoille ja vaalikauden puolivälissä selvästi näkyvissä. Sassoli haluaa parlamentin osallistuvan "laajaan pohdintaan", sanoi toimielimen virkamies, asioista, joita sillä pitää tärkeinä, mukaan lukien vaikutusvallan ja näkyvyyden lisääminen.

Tätä varten, Sassoli aloitti keskusteluprosessin viidellä ”kohderyhmällä”, joiden odotetaan tuottavan tuloksia ennen kesälomaa. Harjoitukseen perehtyneiden virkamiesten mukaan keskusteltavia aiheita ovat muun muassa täysistuntojen uudistaminen ja tapoja "edistää dynaamisia keskusteluja". Parlamentin jäseniä kutsutaan myös esittämään ideoita toimielimen painon vahvistamiseksi toisessa kohderyhmässä, jossa puhutaan parlamentin etuoikeuksista - se tarkoittaa "lainsäädäntö- ja valvontavaltuuksia ja -valvontaa, tiedon ja asiakirjojen saatavuutta sekä talousarvion valvontaa", eräs virkamies sanoi .

Mainos

Ja Euroopan parlamentin voittavan syöpäkomitean uudessa mietinnössä ei tehdä eroa savukkeiden ja uusien tupakkatuotteiden välillä keskeisissä kohdissa, mikä merkitsee tiukempaa kantaa tupakanvalvonnassa, ja jotkut lainsäätäjät ovat jo ryhtyneet vastaamaan tähän. Sen jälkeen, kun BECA-komitean raportti on hyväksytty, se toimii toimielimen kantana Euroopan komission maamerkkiä ehkäisevään syöpäsuunnitelmaan. Suunnitelman tarkoituksena on tiukentaa tupakoinnin torjuntaa, koska tupakointi on edelleen yksi tärkeimmistä syöpäkuolemien riskitekijöistä, mikä aiheuttaa 700,000 XNUMX kuolemantapausta EU: ssa vuosittain.

Viimeinen mahdollisuus saada EHDS-palautetta

Euroopan komissio julkaisi 3. toukokuuta julkisen kuulemisen Euroopan terveystietotilasta (EHDS), joka oli avoinna eiliseen (26. heinäkuuta) saakka. Poliittisena aloitteena EHDS pyrkii tarjoamaan EU: n jäsenvaltioissa yhteisen kehyksen laadukkaiden terveystietojen, kuten sähköisten terveystietojen, potilasrekisterien ja genomitietojen, jakamiselle ja vaihtamiselle terveydenhuollon tarjoamisen tukemiseksi, mutta myös helpottamaan terveystutkimus, päätöksenteko ja lainsäädäntö. Jaettu kolmeen osaan: henkilökohtaisten terveystietojen, digitaalisten terveyspalvelujen ja -tuotteiden saatavuus ja käyttö ja tekoäly terveydenhuollossa, kuulemisen tarkoituksena on selvittää, mitkä toimintavaihtoehdot ovat ensisijaisia ​​EHDS: n toteuttamiseksi. Tämän kuulemisen tuloksena olevan lainsäädäntöehdotuksen odotetaan hyväksyvän vuoden 2021 viimeisellä neljänneksellä. Joten tänään (27. heinäkuuta) on viimeinen päivä yrityksille, eturyhmille ja järjestöille kertoa komissiolle mielipiteensä tulevasta lainsäädännöstä. Komission on löydettävä oikea tasapaino terveystietojen riittävän saatavuuden myöntämisen välillä innovaatioiden vauhdittamiseksi pitämällä tiedot turvallisina ja yksityisinä. 

AMR: n edistymisraportti

Euroopan komissio on julkaissut viidennen seurantaraportin mikrobilääkeresistenssin torjuntaa koskevan yhden terveyttä koskevan toimintasuunnitelman (AMR) täytäntöönpanosta, joka hyväksyttiin kesäkuussa 5. Suunnitelman päätavoitteet rakentuvat kolmelle pääpylväälle: EU: sta parhaiden käytäntöjen alue; tutkimuksen, kehityksen ja innovaatioiden vauhdittaminen sekä globaalin asialistan muotoilu. AMR: n käsitteleminen yhden terveyden lähestymistavalla on myös tämän komission ensisijainen tavoite, kuten komission jäsen Kyriakidesin lähetyskirjeessä marraskuussa 2017 todettiin. Edistymisraportti osoittaa, että useita mikrobilääkeresistenssi-aloitteita on jatkettu tai toteutettu viime kuukausina. Esimerkiksi komissio on hyväksynyt EU: n maatilalta haaralle -strategiassa tavoitteen, jonka tavoitteena on vähentää tuotantoeläimille ja vesiviljelylle tarkoitettujen mikrobilääkkeiden kokonaismyyntiä EU: lla 2019 prosentilla vuoteen 50 mennessä. Tätä tavoitetta tukee äskettäin annettujen asetusten täytäntöönpano. Eläinlääkkeet ja lääkerehut, joita koskevia täytäntöönpanosäädöksiä ja delegoituja säädöksiä valmistellaan parhaillaan.

EU: n ja Yhdysvaltojen kauppa- ja teknineuvosto alkaa syyskuussa

Jälkeen Euroopan komission puheenjohtaja Ursula von der Leyen Yhdysvaltain presidentti Joe Biden käynnistää EU: n ja Yhdysvaltojen kauppa- ja teknologianeuvoston (TTC) kesäkuussa Brysselissä pidetyssä Yhdysvaltain ja EU: n huippukokouksessa, syyskuussa TTC toimii foorumina Yhdysvaltojen ja Euroopan unionin yhteistyölle. koordinoida lähestymistapoja keskeisiin maailmankauppaan, talouteen ja teknologiaan liittyviin kysymyksiin ja syventää transatlanttisia kauppa- ja taloussuhteita perustuen yhteisiin demokraattisiin arvoihin. Tämä uusi neuvosto kokoontuu säännöllisesti poliittisella tasolla yhteistyön ohjaamiseksi ja pyrkii myös koronaviruspandemian seurauksena etsimään tapoja, joilla Yhdysvallat ja EU tekisivät yhteistyötä terveydenhuollon huippututkimuksessa ja kehitystä. 

Euroopan komission varapuheenjohtaja ja kilpailukomissaari Margrethe Vestager sanoi: "Meillä on yhteiset demokraattiset arvot ja haluamme muuttaa ne konkreettisiksi toimiksi Atlantin molemmin puolin. Työskentelemään ihmiskeskeisen digitalisoinnin sekä avoimien ja kilpailukykyisten markkinoiden puolesta. Odotan kovasti. Tämä on hieno askel uudistetulle kumppanuudellemme. "

EU: n digitalisaatio

Osana laajempaa alueellista digitaalisen muutoksen strategiaa EU pyrkii rakentamaan (1) kehittävän teknologian tukevan ekosysteemin; (2) kehittää alueellista digitaalista infrastruktuuria; (3) yksilöidään jaetut resurssit digitalisaatioon sijoittamiseksi; (4) ja vahvistaa alueen ääntä digitaalipolitiikka-asioissa Euroopan unionissa (EU) ja transatlanttisissa suhteissa. Digitalisaatio voi toimia taloudellisena kerrannaisena luomalla tehokkuutta muille kuin digitaalisille aloille. Yhteentoimivien digitaalisten ratkaisujen virallistaminen rajatylittävään kauppaan antaa alueen lisätä taloudellista tehokkuuttaan ja pitkän aikavälin kilpailukykyään. Mutta rakenteelliset haasteet vahingoittavat tätä taloudellista potentiaalia. Työvoimapula, palkkapaineet ja inflaatiopaineet sekä myöhässä olevat kotimaiset innovaatiot ovat edelleen keskeisiä ongelmia, jotka haittaavat taloudellista ja digitaalista kehitystä. Tiedot osoittavat, että EU: n on päästävä kiinni. Työvoimalla ei ole välttämätöntä digitaalitaitoa, ja Keski- ja Itä-Euroopan yritykset ovat jäljessä muiden Euroopan maiden yrityksistä digitaalisten ratkaisujen integroinnissa.

EU: n syöpäinformaatio

Euroopan syöpäorganisaatio onnittelee Euroopan komissiota sen tunnustamisesta, että verkossa tapahtuva disinformaatio aiheuttaa suuria sosiaalisia haittoja, ja päättäväisyydestään aktiivisesti osallistua vakavimpien vaikutusten torjuntaan sellaisten aloitteiden avulla kuin disinformaation käytännesäännöt. Disinformaatio voi vaikuttaa syöpähoitoon monin tavoin. Osittain väärät tai harhaanjohtavat tiedot syöpähoidoista ovat yleisiä, ja usko terveydelliseen väärinkäyttöön / disinformaatioon voi muuttaa negatiivisesti henkilön syöpätilaa vaikuttamalla heidän lääketieteelliseen päätöksentekoonsa. Sosiaalisen median alustat ovat usein yhteys tällaisen disinformaation leviämiseen. Esimerkiksi eräässä tutkimuksessa todettiin, että Facebookin vuonna 20 2016 eniten jaetusta artikkelista, joiden otsikossa oli sana '' syöpä '', lääkärit ja terveysviranomaiset pilkkasivat yli puolet raporteista. 

Hyvä uutinen loppuun - EU rokottaa 70% aikuisista yhdellä laukauksella

EU saavutti tänään (27. heinäkuuta) kesätavoitteensa rokottaa 70 prosenttia aikuisista COVID-19: ää vastaan ​​- riippuen siitä, kuinka lasket sen.

Seitsemänkymmentä prosenttia EU: n aikuisista on saanut yhden annoksen, kun taas 57 prosenttia on täysin rokotettu, komission puheenjohtaja Ursula von der Leyen on ilmoittanut.

Von der Leyen myönsi EU: lle rokotteiden toimittamisen aiemmin tänä vuonna tapahtuneen kovan aloituksen jälkeen ja totesi: "EU on pitänyt sanansa ja toiminut."

"Saapumisprosessi on ollut erittäin onnistunut - mutta meidän on jatkettava vaivaa", hän kirjoitti lausunnossaan. ”Delta-muunnos on erittäin vaarallinen. Siksi kehotan kaikkia - joilla on mahdollisuus - rokottamaan. "

EU: n tavoite on ollut liikkuva kohde. Komissio toivoi, että 70 prosenttia aikuisista rokotettaisiin syyskuun loppuun mennessä, vaikka se myöhemmin ilmoitti, että tämä voi tapahtua heinäkuussa. Aiemmin tässä kuussa EU: n toimeenpanoviranomainen sanoi, että mailla on tarpeeksi ryöstöjä väestön täydelliseen rokottamiseen, mutta tämän päivän ilmoitus perustuu yhteen laukaukseen. 

Se on kaikki EAPM: ltä toistaiseksi - varmista, että pysyt turvassa ja hyvin ja sinulla on erinomainen viikko, nähdään perjantaina.

Continue Reading

Eurooppalaiselle liittoumalle Yksilölliset Medicine

EAPM: Muutoksen tarve - EU etusijalle syövän, tiedonhallinnan ja HTA: n kohdalla

Julkaistu

on

Hyvää iltapäivää, terveystyökollegat, ja tervetuloa viikon toiseen Euroopan henkilökohtaisen lääketieteen liiton (EAPM) päivitykseen, jossa keskustelemme nyt useista kansanterveysskenaarioista. Euroopan kansalaisten terveyden dramaattinen paraneminen viimeisten kahden vuosisadan aikana on muuttanut maanosaa ja siinä asuvien ihmisten elämää. Pystyykö Eurooppa tarttumaan uusiin etuihin, joita tiede, tekniikka ja tulevaisuuteen suuntautuvat julkisen politiikan päätökset voivat tarjota nykyisille ja tuleville eurooppalaisille kirjoittaa EAPM: n toimitusjohtaja tohtori Denis Horgan vai menettääkö se tahdon ja kyvyn tarttua edistymisen hedelmiin?

Vastaus: Kyllä, EU: n päättäjät edistävät terveyttä - EAPM osallistuu

Kuten COVID 19 osoittaa, sen tiede ja tekniikka eivät todellakaan ole. Terveydenhuollon ammattilaisilla on edelleen voimakas omistautumisen tunne. Ja tutkimus ja teollisuus toimivat ennennäkemättömän nopeasti. Kuvasta puuttuu kattava näkemys siitä, kuinka hyödyntää - tai edes käyttääkö - kaikkia näitä mahdollisuuksia.

Mainos

Avainkysymykset, joita EAPM on käsitellyt tällä viikolla ja viime kuukausina, koskivat terveystietoja, HTA: ta ja syöpää, jotka perustuvat 1. heinäkuuta pidettyyn konferenssiin, ja EU: n terveystietotilaan, jota EAPM on puolustanut viime vuosina. 

EAPM on ollut aktiivisesti yhteydessä syöpään ja EU: n terveystietoja koskeviin asiakirjoihin useiden eurooppalaisten poliitikkojen kanssa eri puolilta Euroopan parlamenttia, kuten terveysvaliokunnan ja ITRE-valiokunnan kanssa.

Äskettäin tänä iltapäivänä (16. heinäkuuta), joten myöhempi päivitys, XNUMX parlamentin jäsentä äänesti mietintöluonnoksen hyväksymisen puolesta kuusi tyhjää kuuden äänestäessä tyhjää. He saivat myös valtuudet neuvotella neuvoston kanssa.   

Tämä on ensimmäinen lakiesitys, joka on esitetty osana EU: n datastrategiaa, jonka tarkoituksena on edistää tietojen vaihtoa ryhmässä ja sen ulkopuolella. Mukaan esittelijä EPP: n parlamentin jäsen Angelika Niebler "Visio on" Schengen for data ", jossa tiedot voivat liikkua ilman esteitä ja eurooppalaisten sääntöjen mukaisesti."

Mainos

Lisätietoja tästä alla. 

Parlamentin terveysvaliokunta äänestää terveysuhkia koskevan mietinnön kautta 

Euroopan parlamentin ympäristön, kansanterveyden ja elintarvikkeiden turvallisuuden valiokunta (ENVI) on tukenut mietintöluonnoksen rajatylittävien terveysuhkien torjumisesta. 

Äänestys hyväksyttiin äänin 67 puolesta, 10 vastaan ​​ja XNUMX tyhjää. 

Raportti, kirjoittanut Ranskan parlamentin jäsen Véronique Trillet-Lenoir Uusiutuva Eurooppa -asiakirja esittelee parlamentin kannan neuvotteluissa, jotka koskevat komission ehdotusta vahvistaa Brysselin terveydenhoitovaltuuksia Brysselissä, joka on yksi kolmesta "terveysunionin" lainsäädäntöehdotuksesta. 

Se on vielä ratifioitava täysistunnossa. Kolmikantakokousten odotetaan alkavan syksyllä. Ehdotuksessa luodaan EU: n terveyskriisi- ja pandemiavalmiussuunnitelma, ja siinä vaaditaan kansallisia suunnitelmia koskevia suosituksia, jotka EU: n virastot tarkistavat. Se vahvistaisi myös mahdollisten sairausuhkien seurantaa parantamalla tiedonkeruuta ja luo säännöt reagoinnin käynnistämiseksi EU: n hätätilanteessa. 

Parlamentin jäsenet tukevat kunnianhimoista EU: n syöpäsuunnitelmaa 

"Tuetaan, koordinoidaan ja täydennetään jäsenvaltioiden pyrkimyksiä vähentää syövän aiheuttamia kärsimyksiä", mikä on EU: n syövänsuunnitelmassa ilmaistu toivo ja että päättäväinen toiminta EU: n tasolla - ensimmäinen laatuaan 1990-luvun alkupuolelta lähtien. - voi auttaa estämään syöpäkuolemien ennustetun 24 prosentin kasvun vuoteen 2035 mennessä. 

Tällainen vaellus tekisi taudista johtavan tappajan EU: ssa. 

Suunnitelman pääpiirteet ovat sopusoinnussa edellisen joulukuisen luonnoksen kanssa, jonka EAPM myös käytti. Henkilökohtaisen lääketieteen merkitystä on korostettu lopullisessa tekstissä, ja aiheeseen on omistettu lähes kaksi sivua. Suunnitelmassa ehdotetaan Horisontti Euroopasta rahoitettavaa ohjelmaa vuonna 2023, jolla määritetään "henkilökohtaisen lääketieteen tutkimuksen ja koulutuksen painopisteet". 

Viimeinkin terveysteknologian arviointisopimus ...

Useiden vuosien jälkeen Eurooppa on päässyt merkittävään sopimukseen terveysteknologian arviointien (HTA) suorittamiseksi uusille blokin tuotteille. HTA on tutkimukseen perustuva työkalu terveydenhuollon päätöksenteon tukemiseksi. Se toimii arvioimalla uusien tai olemassa olevien terveysteknologioiden - lääkkeiden, lääkinnällisten laitteiden ja diagnostiikkatyökalujen, kirurgisten toimenpiteiden sekä sairauksien ehkäisyn, diagnosoinnin tai hoidon - lisäarvoa muihin terveysteknologioihin verrattuna. Ehdotetun lainsäädännön mukaan jäsenvaltiot tekevät yhteistyötä EU: n tasolla yhteisten kliinisten arviointien ja terveysteknologiaa koskevien yhteisten tieteellisten kuulemisten yhteydessä. 

Uudessa lainsäädännössä vaaditaan "jäsenvaltioiden koordinointiryhmän" perustamista, jossa kukin maa on edustettuna. Yhteistyöyritys tarjoaa arvokasta tieteellistä tietoa kansallisille terveysviranomaisille terveysteknologian hinnoittelua ja korvaamista koskevissa päätöksissä, neuvosto ilmoitti. 

Tietosääntely etenee - takaisin tärkeään yleisen luottamuksen kysymykseen

On joitain merkkejä siitä, että COVID-19-pandemia on saanut ihmiset ajattelemaan uudelleen suhtautumistaan ​​henkilötietojen jakamiseen, kun niitä käytetään kansanterveyden hallintaan sekä välttämättömien palvelujen ja infrastruktuurin tarjoamiseen. Suurempi halu antaa henkilötietoja voi avata uusia mahdollisuuksia ja poliittista tahtoa nopeuttaa älykkään kaupungin toteuttamista - kaupunkisuunnittelustrategia, joka hyödyntää tekniikkaa, tekoälyä ja data-analytiikkaa kaupunkien johtamiseksi tehokkaammin ja kestävämmin.

Mutta vaikka näkymä henkilötietojen ympärillä on saattanut muuttua, on vielä pitkä matka kulkemaan kaikkien kansalaisten yleisen sisäänoston turvaamiseksi, jota tarvitaan älykkäiden kaupunkien mahdollisuuksien täysimääräiseen hyödyntämiseen. 

Monet ovat edelleen varovaisia ​​henkilötietojensa asettamisesta analysoitaviksi. Äskettäisessä perusteellisessa ja globaalissa White & Case-tutkimuksessa, johon osallistui yli 50 älykästä kaupunkia työskentelevää vanhempaa ammattilaista ja sijoittajaa, mielipide jaettiin melkein keskelle. 

jotkut 40% vastaajista sanoi he jakavat mielellään jakaa / sallia pääsyn henkilötietoihin älykkään kaupunkiteknologian kehittämiseksi / parantamiseksi 40% sanoo he eivät ole mukavia tehdä niin ja 20% päättämätön. 

Tutkimuksessa havaittiin myös se 42% sanoi, että he olisivat halukkaita hyväksymään alennetun yksityisyyden paremman palvelun saamiseksi, verrattuna kolmanteen, joka sanoi, että eivät 24 prosenttia päättämätön. On merkkejä siitä, että pandemia on saanut ihmiset ajattelemaan uudelleen suhtautumistaan ​​henkilötietojen jakamiseen. 

Monien älykkäiden kaupunkien hankkeiden keskiössä on turvallinen pääsy kaupungin asukkaiden suuriin määriin henkilötietoihin ja selkeät puitteet niiden käyttöön. Älykkäät kaupungit luottavat kansalaisten joukkotietojen keräämiseen ja analysointiin, heidän laitteistaan, kaupunkien antureista ja apuohjelmista, joita voidaan käyttää liikenteen, liikenneverkkojen, virransyötön ja julkisten palvelujen tehokkaampaan hallintaan. 

Vahvempi rajatylittävä terveydenhoito

Parlamentaarisen terveysvaliokunnan Euroopan parlamentin jäsenet hyväksyivät joukon parannettuja sääntöjä, jotta blokki voisi reagoida nopeammin ja tehokkaammin rajatylittäviin terveysuhkiin tiistaina 13. heinäkuuta. 

Tähän sisältyy EU: n vähentämä riippuvuutensa Maailman terveysjärjestöstä julistettaessa pandemia. "Haluamme pystyä tarvittaessa ilmoittamaan omista terveydellisistä hätätilanteistamme", sanoi EPP-ryhmän varapuheenjohtaja Talous- ja ympäristöasioista sekä tästä asiasta vastaava Euroopan parlamentin jäsen Esther de Lange. "Jos Euroopan on toimittava, emme saa viivyttää toimenpiteitä ja odottaa WHO: ta." Muita ENVI: n hyväksymiä toimenpiteitä olivat rajat ylittävän suunnittelun ja henkilöstön koulutuksen pakottaminen. yksinkertaistetaan terveystuotteiden yhteishankintoja; ja muiden sairauksien jatkuvan terveydenhuollon takaaminen. 

Huonoja uutisia lopussa: ECDC - Uudet koronavirustapaukset nousevat EU: ssa

Euroopan tautien ehkäisy- ja valvontakeskus (ECDC) kehottaa EU: n kansalaisia ​​rokottamaan ja noudattamaan suositeltua annosmäärää. Tämä on erityisen tärkeää, kun otetaan huomioon SARS-CoV-2: n Delta-muunnoksen leviäminen, tarve suojella kansalaisia, etenkin niitä, joilla on vakavan COVID-19: n riski, ja halu avata yhteiskuntamme ja rentouttaa rajoituksia. 

Eurooppalaiset lomanviettäjät olivat toivoneet tämän vuoden pohjoisen pallonpuoliskon kesän näkevän esteettömän liikkumisen ja olleen suurimmaksi osaksi vapaita matkustusrajoituksista, mutta Etelä-Euroopan maat pyrkivät nyt asettamaan pandemian reunakivet uudelleen hälytyksen aikana nousevissa delta-muunnoksen, erittäin tarttuvan koronaviruskannan tapauksissa. havaittiin ensimmäisen kerran Intiassa. Espanja, Portugali, Kreikka, Kypros ja Malta olivat ensimmäisten maiden joukossa, jotka aloittivat uudelleen avaamisen aiemmin tänä vuonna, mutta nyt ne kiristävät maahantulorajoituksia lomanviettäjille, jotka eivät ole saaneet kumpaakaan. 

Äkillisesti ilmoitetut rajoitukset lisäävät myös mantereen lento-, matkailu- ja vieraanvaraisuusalojen valituksia. Heillä oli ollut toiveita vahvan liiketoiminnan elpymisestä seuraavien parin kuukauden aikana, jotta he voisivat korjata pandemian heille aiheuttamat vakavat taloudelliset vahingot.  

Kaikki tämä on tällä hetkellä EAPM: ltä - älä unohda tutustua viimeisimmän virtuaalikonferenssimme raporttiin täältä, ja varmista, että pysyt turvassa ja hyvin ja sinulla on erinomainen viikonloppu, nähdään ensi viikolla.

Continue Reading

Eurooppalaiselle liittoumalle Yksilölliset Medicine

EU: n syövänhanke on keskeisessä asemassa mietintöluonnoksen kanssa

Julkaistu

on

Hyvää huomenta ja tervetuloa, terveystyökollegat, viikon toiseen Euroopan allianssin henkilökohtaisen lääketieteen liittoon (EAPM) -päivitykseen - nykyisessä muodossaan yli 150 ihmistä on nyt rekisteröitynyt tulevaan EAPM Slovenian EU-puheenjohtajakauden konferenssiin 1. heinäkuuta, joten nyt on aika liittyä heihin ja varata paikkasi ennen kuin on liian myöhäistä, ja meillä on myös päivitys Euroopan parlamentin mietintöluonnokseen Euroopan vahvistamisesta syövän torjunnassa, kirjoittaa EAPM: n toimitusjohtaja tohtori Denis Horgan. 

EAPM-konferenssi lähestyy - muistutus vielä kerran...

EAPM - konferenssi toimii siltatapahtumana EU: n puheenjohtajavaltioiden välillä Portugali että Slovenia. Konferenssi on jaettu istuntoihin, jotka kattavat seuraavat alueet: Istunto 1: Yhdenmukaisuuden luominen henkilökohtaisen lääketieteen sääntelyssä: RWE ja Citizen Trus; Istunto 2: Eturauhassyövän ja keuhkosyövän voittaminen - EU: n rooli syövän päihittämisessä: EU: n neuvoston päätelmien päivittäminen seulontaa varten Istunto 3: Terveyslukutaito - Ymmärtäminen geneettisten tietojen omistajuudesta ja yksityisyydestä ja viimeiseksi, istunto 4: Potilaiden pääsyn turvaaminen edistyneille Molekyylidiagnostiikka.

Mainos

Jokainen istunto sisältää paneelikeskustelut sekä Q & A-istunnot, jotta kaikki osallistujat osallistuisivat mahdollisimman hyvin, joten nyt on aika ilmoittautua tätäja lataa esityslista tätä.

Syövän torjunta - parlamentin keskeinen mietintöluonnos

Kuten aikaisemmissa päivityksissä mainittiin, Euroopan parlamentti on perustanut erityiskomitean syövän voittamiseksi. Se on julkaissut viimeisen päivän ensimmäisen mietintöluonnoksensa EU: n syöväntorjuntasuunnitelmasta. Siihen on sisältynyt joukko kohtia, joita EAPM on kannattanut viime kuukausina ja jotka edustavat avainkysymyksiä, jotka edustavat sen jäsenyyden monia sidosryhmiä. 

Mainos

Jaettu lukuisiin artikkeleihin, 66-artikkeli mietinnössä kiinnitetään erityistä huomiota EAPM: n jäseniin, sanomalla samalla, että biologian valtavat edistysaskeleet ovat paljastaneet, että syöpä on kattava termi yli 200 sairaudelle ja että tarkkuus tai yksilöllinen lääketiede voidaan tarjota saataville erilaisten lääkkeiden kohdentamisen kautta mutaatiot. 

Raportissa katsotaan myös, että tarkkuus tai yksilöllinen lääketiede, joka koostuu yksittäisiin kasvainbiomarkkereihin perustuvasta hoitovaihtoehdosta, on lupaava tapa parantaa syöpähoitoa, ja kannustaa jäsenvaltioita edistämään alueellisten molekyyligenetiikka-alustojen toteuttamista ja helpottamaan yhdenvertaista ja nopeaa pääsyä yksilöllinen hoito potilaille.   

Lisäksi, 48-artikkeli kehottaa mietintöluonnoksessa komissiota edistämään ja vahvistamaan jäsenvaltioita vahvistamaan yleislääkäreiden, lastenlääkäreiden ja perusterveydenhuollon ammattilaisten roolia, kun otetaan huomioon heidän merkityksensä potilaiden ohjauksessa diagnostisiin testeihin ja onkologian erikoislääkäreihin sekä hoitohoidossa ja seurannassa -huolto; kehottaa kehittämään monialaista päätöksentekoa erityisten koordinointikokousten puitteissa, joissa kokoontuvat erilaiset syöpäasiantuntijat. 

Mukaan 61-artikkeli, Euroopan parlamentin ja neuvoston 22. kesäkuuta 2021 tekemä alustava sopimus terveysteknologian arviointia (HTA) koskevasta asetuksesta on tervetullut innovatiivisten syöpädiagnoosien ja hoitojen saatavuuden yhdenmukaistamiseksi.

Ehkä tärkeintä, 87-artikkeli näkee kiireellisen tarpeen laatia syöpäpotilaiden oikeuksia koskeva eurooppalainen peruskirja; vaatii, että tässä peruskirjassa määritetään syöpäpotilaiden oikeudet hoidon jokaisessa vaiheessa, eli pääsy ennaltaehkäisyyn, alkudiagnostiikkaan ja koko hoidon ajan, ja että sitä sovelletaan yhtäläisesti kaikkiin EU: n kansalaisiin riippumatta maasta tai alueesta, jossa he asuvat.

Lisäksi, 105-artikkeli odottaa 'Syöpädiagnostiikka ja hoito kaikille' -lippulaivaa ja valottaa uuden sukupolven sekvensointiteknologian käytön tarvetta kasvainsolujen nopeaan ja tehokkaaseen geneettiseen profiiliin, jolloin tutkijat ja lääkärit voivat jakaa syöpäprofiileja ja soveltaa sama tai samanlainen diagnostinen ja terapeuttinen lähestymistapa potilaille, joilla on samanlainen syöpäprofiili.

EAPM odottaa innokkaasti kaikkea edistymistä syövän torjunnassa. Tässä yhteydessä EAPM työskentelee NGS: n ja RWE: n asiantuntijoidensa kanssa kahden julkaisun parissa, jotka tarjoavat lisäpanosta / -ohjeita eurooppalaisille poliitikoille, joiden kanssa EAPM työskentelee. 

HTA: n poliittinen sopimus

Komissio on tyytyväinen poliittiseen yhteisymmärrykseen terveysteknologian arviointia koskevasta asetuksesta, jonka Euroopan parlamentti ja neuvosto saavuttivat 23. kesäkuuta. Asetus parantaa innovatiivisten terveysteknologioiden, kuten innovatiivisten lääkkeiden ja tiettyjen lääkinnällisten laitteiden, saatavuutta EU: n potilailla, varmistaa resurssien tehokkaan käytön ja parantaa HTA: n laatua koko EU: ssa. Esimerkkejä terveystekniikoista ovat lääkkeet, lääkinnälliset laitteet ja diagnostiikka. Se myös helpottaa liiketoiminnan ennustettavuutta, vähentää päällekkäisyyksiä HTA-elimille ja teollisuudelle ja varmistaa EU: n HTA-yhteistyön pitkän aikavälin kestävyyden.

Terveydestä ja elintarvikkeiden turvallisuudesta vastaava komission jäsen Stella Kyriakides ilmaisi tyytyväisyytensä sopimukseen seuraavan lausunnon: "Olen erittäin iloinen siitä, että Euroopan parlamentti ja neuvosto ovat päässeet kauan odotettuun poliittiseen sopimukseen terveysteknologian arviointia koskevasta asetuksesta. Asetus on merkittävä edistysaskel lupaavien hoitojen ja lääkinnällisten laitteiden yhteisten tieteellisten arviointien mahdollistamiseksi EU: n tasolla. "

Rokotusten edistyminen oli myönteistä, mutta lisätoimia vaadittiin

Eurooppa-neuvosto on tyytyväinen rokotusten hyvään edistymiseen ja epidemiologisen tilanteen yleiseen parantumiseen korostaen samalla tarvetta jatkaa rokotustoimia ja olla valppaana ja koordinoitu kehityksen, erityisesti muunnosten syntymisen ja leviämisen suhteen.

Eurooppa-neuvoston 24. – 25. Kesäkuuta pidettävän kokouksen päätelmäluonnoksen mukaan neuvosto totesi, että se ”vahvistaa EU: n sitoutumisen kansainväliseen solidaarisuuteen pandemian vuoksi”.

"Kaikkien tuottajamaiden ja -valmistajien tulisi osallistua aktiivisesti pyrkimyksiin lisätä COVID-19-rokotteiden, raaka-aineiden, hoitojen ja terapioiden maailmanlaajuista tarjontaa ja koordinoida toimia, jos toimitus- ja jakelupulloissa on pullonkauloja", tekstiluonnoksessa todetaan.

Päätelmissä viitataan myös viimeaikaisiin sopimuksiin EU: n sisäisistä matkista, joissa todetaan, että jäsenmaat soveltavat näitä toimenpiteitä "tavalla, joka varmistaa vapaan liikkumisen täydellisen paluun heti, kun kansanterveystilanne sen sallii". Neuvosto aikoo myös pitää tervetulleena päätöstä perustaa erityinen istunto Maailman terveyskokoukselle keskustelemaan pandemiasopimuksesta, EU: n mukaan jatkavansa työtä sopimuksen tavoitteen saavuttamiseksi.

WHO, WIPO ja WTO sopivat tehostetusta yhteistyöstä COVID-19-pandemian torjumiseksi 

WHO: n, WIPO: n ja WTO: n pääjohtajat tapasivat 15. kesäkuuta yhteistyön ja solidaarisuuden hengessä kartoittamaan uutta yhteistyötä COVID-19-pandemian ja kiireellisten maailmanlaajuisten haasteiden torjumiseksi kansanterveyden, henkisen omaisuuden risteyksessä ja kauppa. Järjestöt, jotka ovat tietoisia yhteisvastuusta yhteisöjä kohtaan kaikkialla maailmassa, kun he kohtaavat ennennäkemättömän vakavan ja laajuisen terveyskriisin, sitoutuivat tuomaan täysimääräisesti asianomaisten laitosten asiantuntemuksen ja resurssit COVID-19-pandemian ja kaikkien ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin parantaminen kaikkialla maailmassa.  

Sitoutumista COVID-19-rokotteiden, terapeuttisten lääkkeiden, diagnostiikan ja muiden terveysteknologioiden yleismaailmalliseen ja tasapuoliseen saatavuuteen korostettiin - sitoutuminen ymmärrettiin, että tämä on kiireellinen moraalinen vaatimus, joka tarvitsee välittömiä käytännön toimia. Tässä hengessä tehtiin sopimus jatkaa pitkäaikaista sitoutumista WHO: n, WIPO: n ja WTO: n kolmenkeskiseen yhteistyöhön, jonka tarkoituksena on tukea ja auttaa kaikkia maita niiden pyrkiessä arvioimaan ja toteuttamaan kestäviä ja integroituja ratkaisuja kansanterveyshaasteisiin.  

Tämän nykyisen yhteistyökehyksen puitteissa sovittiin lisäämään ja keskittämään tukemme pandemian yhteydessä kahdella erityisellä aloitteella - kolme virastoa tekevät yhteistyötä käytännön, valmiuksien kehittämistä käsittelevien työpajojen järjestämiseksi, jotta päivitettyjen tietojen virtaus lisääntyy nykyisistä ajankohtaisista tiedoista. pandemian kehitys ja toimet COVID-19-terveysteknologioiden tasapuolisen saatavuuden saavuttamiseksi. Näiden työpajojen tarkoituksena on vahvistaa jäsenhallitusten päättäjien ja asiantuntijoiden valmiuksia puuttua pandemiaan vastaavasti. Sarjan ensimmäinen työpaja on syyskuussa järjestettävä työpaja tekniikan siirrosta ja lisensoinnista. 

Pitkät COVID-huolet

Hallituksen tietojen mukaan yli 2 miljoonaa aikuista Englannissa on kokenut yli 12 viikon ajan kestäneitä koronaviruksen oireita, kuten hengitysvaikeuksia ja väsymystä. Se on kaksinkertainen aikaisemman Covidin arvion kanssa. React-2-tutkimuksen tutkimuksesta, jota ei ole vielä vertaisarvioitu, havaittiin, että 37.7%: lla Covid-oireista oli vähintään yksi vähintään 12 viikkoa kestävä oire, kun taas 14.8%: lla oli kolme tai useampia pysyviä oireita. "Ongelman laajuus on varsin hälyttävä", sanoi avoimen yliopiston soveltavien tilastojen emeritusprofessori professori Kevin McConway. Se tulee, kun Yhdistyneessä kuningaskunnassa ilmoitettiin keskiviikkona (16,000. kesäkuuta) yli 23 19 uutta vahvistettua Covid-tapausta, mikä on korkein päivittäinen luku helmikuun alun jälkeen. Uusimmat luvut osoittivat, että vielä 28 ihmistä oli kuollut 19 päivän kuluessa siitä, kun Covid-128,027-testi oli positiivinen, jolloin Yhdistyneen kuningaskunnan kokonaismäärä oli 19 XNUMX. Vaikka kuolemantapaukset ovat edelleen suhteellisen alhaiset, ilmoitettujen tapausten jyrkkä nousu näyttäisi tekevän vähemmän todennäköiseksi, että ministerit romuttavat suurimman osan jäljellä olevista Covid-rajoituksista ennen nykyisen neljän viikon viivästymistä XNUMX. heinäkuuta. 

Sveitsi avata uudelleen 

Vaikka Yhdistyneen kuningaskunnan kaltaiset maat lykkäävät suunnitellun rajoitusten poistamista (Yhdistyneen kuningaskunnan tapauksessa 19. päivään saakka), Sveitsi on ilmoittanut rajoitusten poistamisesta entistä laajemmasta kuin aiemmin oli suunniteltu. Kansalaisten ei enää tarvitse työskennellä kotona; heidän ei tarvitse käyttää naamioita tai sosiaalista etäisyyttä kulttuuri- ja urheilutapahtumissa; ja joukkotapahtumat voivat mennä eteenpäin ilman rajoituksia numeroille tai maskien tarvetta, jos koronavirustodistuksia vaaditaan.

Ja se on kaikki EAPM: ltä tälle viikolle - pidä ihana viikonloppu, pysy turvassa ja hyvin ja älä unohda rekisteröityä tätäja lataa esityslista tätä, EU: n puheenjohtajavaltion EAPM-konferenssiin 1. heinäkuuta.

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa