Liity verkostomme!

EU

Kokonaisoppaasi Eurovision laulukilpailuun

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Eurovision laulukilpailun suuri finaali järjestetään 22. toukokuuta, ja kaksi välierää pidetään aiemmin 18. toukokuuta ja 20. toukokuuta. Jos olet uusi tapahtumassa tai olet katsellut aiemmin, mutta et ole aivan varma kuinka tämä muoto toimii - älä huoli, olemme koonneet yksityiskohtaisen selityksen, Kypros by eurovision kreikka.

Esiintyjän valitseminen

Aluksi jokaisen osallistuvan maan on ensin valittava esiintyjä ja kappale. Esityksessä voi olla enintään kuusi jäsentä, kun taas kappaleen on oltava täysin alkuperäinen ja enintään kolme minuuttia pitkä. Ammattilaiset voivat valita esiintyjän käsin tai valita kansallisen TV-äänestyksen, ja kaikki ilmoitukset on vahvistettava maaliskuun määräaikaan mennessä.

Tässä vaiheessa vedonvälittäjät alkavat julkaista Eurovision laulukilpailun kertoimet ja chat-foorumit ja sosiaalisen median ryhmät alkavat keskustella jokaisen merkinnän ansioista ja spekuloida kuka voi voittaa. Vuodelle 2021 Malta asennettiin varhaisiksi suosikeiksi Ranskan, Sveitsin ja Italian edellä.

Mainos

Kuinka finalistit valitaan?

Perinteiden mukaan viisi suurinta maata (ja suurimmat rahoittajat): Ranska, Saksa, Italia, Espanja ja Yhdistynyt kuningaskunta pääsevät automaattisesti finaaliin yhdessä isäntämaan kanssa. Loput maat vedetään kahteen välieräryhmään, joista kussakin ryhmässä on 10 parasta, jotka lähtevät Grand Final -finaaliin, mikä tekee yhteensä 26 finalistia 39 ilmoituksesta.

Virallinen albumi, joka sisältää kaikki 39 Eurovision Song Contest 2021 -kappaletta, on nyt saatavilla! 🤩

👇 Kommentoi lippuemojilla ja kerro meille suosikkisi!

🎶 https://t.co/zhTQZlqy65 pic.twitter.com/FaZmnbMGuN- Eurovision laulukilpailu (@Eurovision) Huhtikuu 26, 2021

Mainos

Joitakin sääntöjä ja määräyksiä

Viimeisessä esityksessään jokaisen näytelmän on laulettava livenä; elävät soittimet eivät kuitenkaan ole sallittuja, joten muusikoiden on esiintyttävä taustalla. Tämä painottaa yön lauluäänitystä. Alkuperäisten sääntöjen mukaan esiintyjien oli laulettava yhdellä kansallisella kielellään, mutta tämä romutettiin vuonna 1998. Kun kappaleet on esitetty, äänestys alkaa.

Kuinka äänestys toimii

Seuraavat pisteet voidaan myöntää: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 10 ja 12 kahdella kullekin maalle annettavalla pisteillä. Ensimmäisen pistemäärän myöntää ammattimainen tuomaristo kussakin maassa, ja toisen TV-katsojat antavat puheluilla, tekstiviesteillä tai virallisella Eurovision-sovelluksella. Jotta asiat olisivat oikeudenmukaisia, kukaan ei voi äänestää oman maansa puolesta; monien naapurimaiden tai läheisten siteiden kanssa on kuitenkin tiedetty äänestää toisilleen.

Välierääänestys noudattaa samaa muotoa, mutta maat voivat äänestää vain puolivälierissä, joihin ne osallistuvat. Kuusi esivalittua maata jaetaan myös kahteen ryhmään siten, että kolme äänestää yhdestä välierästä ja kolme muut. Nämä välierän arvonta pidetään yleensä tammikuussa.

Voittajan kruunaa

Kun kaikki finalistit ovat esiintyneet, tuomariston äänet luetaan suorana lähetyksenä. Katsojan äänet lasketaan ja paljastetaan alimmasta korkeimpaan. Kun kaikki äänet on laskettu, voittaja ilmoitetaan ja palkitaan lasimikrofonipokaali ennen kuin häntä pyydetään esittämään uudelleen.

Kun tämä on selvitetty, voit nyt tehdä vaikutuksen ystävillesi Eurovision-tietämykselläsi, kun näyttely käynnistyy toukokuun lopussa.

Kypros

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Kyprokselle 157 miljoonan euron ennakkomaksun, mikä vastaa 13 prosenttia maan elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) määrärahoista. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden täytäntöönpanon. Komissio hyväksyy lisämaksut Kyproksen elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten täytäntöönpanon perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 1.2 miljardia euroa, ja miljardi euroa on avustuksia ja 1 miljoonaa euroa lainoja. Tämän päivän maksu johtuu siitä, että ensimmäiset NextGenerationEU -lainausoperaatiot on viime aikoina toteutettu onnistuneesti. Vuoden loppuun mennessä komissio aikoo kerätä yhteensä 200 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa. Osana NextGenerationEU: ta RRF tarjoaa 80 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa.

Kyproksen suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä sekä vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

Mainos

Continue Reading

Belgia

EU: n koheesiopolitiikka: Belgia, Saksa, Espanja ja Italia saavat 373 miljoonaa euroa terveys- ja sosiaalipalvelujen, pk -yritysten ja sosiaalisen osallisuuden tukemiseen

Julkaistu

on

Komissio on myöntänyt 373 miljoonaa euroa viidelle Euroopan sosiaalirahasto (ESR) ja Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR) -operatiiviset ohjelmat Belgiassa, Saksassa, Espanjassa ja Italiassa auttamaan maita, joilla on koronaviruksen hätätilanne ja korjaus REACT-EU. Belgiassa Vallonian toimenpideohjelman muutoksen myötä 64.8 miljoonaa euroa lisätään terveydenhuoltopalveluja ja innovaatioita varten tarkoitettujen lääkinnällisten laitteiden hankintaan.

Rahastolla tuetaan pieniä ja keskisuuria yrityksiä (pk-yrityksiä) sähköisen kaupankäynnin, kyberturvallisuuden, verkkosivustojen ja verkkokauppojen kehittämisessä sekä alueellista vihreää taloutta energiatehokkuuden, ympäristönsuojelun, älykkäiden kaupunkien ja vähähiilisen energian avulla. julkiset infrastruktuurit. Saksassa, Hessenin osavaltiossa, 55.4 miljoonaa euroa tuetaan terveyteen liittyvää tutkimusinfrastruktuuria, diagnostiikkakapasiteettia ja innovointia yliopistoissa ja muissa tutkimuslaitoksissa sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatioinvestointeja ilmasto- ja kestävän kehityksen aloilla. Tällä muutoksella tuetaan myös pk-yrityksiä ja aloitusrahastoja sijoitusrahaston kautta.

Sachsen-Anhaltissa 75.7 miljoonaa euroa helpottaa pk-yritysten ja instituutioiden yhteistyötä tutkimuksen, kehityksen ja innovoinnin alalla, ja tarjota investointeja ja käyttöpääomaa koronaviruskriisistä kärsineille mikroyrityksille. Lisäksi varat mahdollistavat investoinnit yritysten energiatehokkuuteen, tukevat pk -yritysten digitaalista innovaatiota ja hankkivat digitaalisia laitteita kouluille ja kulttuuri -instituutioille. Italiassa kansallinen toimenpideohjelma '' Sosiaalinen osallisuus '' saa 90 miljoonaa euroa edistääkseen vakavaa aineellista puutetta, kodittomuutta tai äärimmäistä syrjäytymistä kokeneiden ihmisten sosiaalista integroitumista '' Asuminen ensin '' -palvelujen avulla, joissa yhdistyvät välittömän asumisen tarjoaminen mahdollistaviin sosiaalisiin ja työvoimapalveluihin .

Mainos

Espanjassa Castilla y Leónin ESR-toimenpideohjelmaan lisätään 87 miljoonaa euroa itsenäisten ammatinharjoittajien ja työntekijöiden tukemiseksi, joiden työsopimus keskeytettiin tai sitä lyhennettiin kriisin vuoksi. Rahat auttavat myös vakavasti kärsineitä yrityksiä välttämään lomautuksia, etenkin matkailualalla. Lopuksi varoja tarvitaan, jotta keskeiset sosiaalipalvelut voivat jatkaa turvallista toimintaa ja varmistaa koulutuksen jatkuvuus koko pandemian ajan palkkaamalla lisähenkilöstöä.

REACT-EU on osa Seuraava sukupolviEU ja tarjoaa 50.6 miljardin euron lisärahoituksen (käypinä hintoina) koheesiopolitiikan ohjelmille vuosien 2021 ja 2022 aikana. Toimenpiteissä keskitytään tukemaan työmarkkinoiden sietokykyä, työpaikkoja, pk-yrityksiä ja pienituloisia perheitä sekä luomaan tulevaisuuden kannalta perusta vihreät ja digitaaliset siirtymät ja kestävä sosioekonominen elpyminen.

Mainos

Continue Reading

Euroopan komissio

NextGenerationEU: Euroopan komissio maksaa Saksalle 2.25 miljardin euron ennakkomaksut

Julkaistu

on

Euroopan komissio on maksanut Saksalle 2.25 miljardia euroa ennakkomaksuna, mikä vastaa 9 prosenttia maan elvytys- ja selviytymisjärjestelyn (RRF) määrärahoista. Tämä vastaa Saksan elvytys- ja selviytymissuunnitelmassaan pyytämää ennakkomaksua. Ennakkomaksu auttaa käynnistämään Saksan elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen keskeisten investointi- ja uudistustoimenpiteiden toteuttamisen. Komissio hyväksyy lisämaksut Saksan elvytys- ja selviytymissuunnitelmassa esitettyjen investointien ja uudistusten toteuttamisen perusteella.

Maa saa suunnitelmansa aikana yhteensä 25.6 miljardia euroa, joka koostuu kokonaan avustuksista. Maksaminen seuraa NextGenerationEU: n ensimmäisten lainaustoimien viimeaikaista onnistunutta toteuttamista. Vuoden loppuun mennessä komissio aikoo kerätä yhteensä 80 miljardia euroa pitkäaikaista rahoitusta, jota täydennetään lyhytaikaisilla EU-laskuilla, rahoittaakseen ensimmäiset suunnitellut maksut jäsenvaltioille NextGenerationEU: n puitteissa. Osana NextGenerationEU: ta RRF tarjoaa 723.8 miljardia euroa (käypinä hintoina) investointien ja uudistusten tukemiseksi eri jäsenvaltioissa. Saksan suunnitelma on osa EU: n ennennäkemätöntä vastausta selviytyä vahvemmin COVID-19-kriisistä, edistää vihreitä ja digitaalisia siirtymiä ja vahvistaa yhteiskuntamme kestävyyttä ja yhteenkuuluvuutta. Koko lehdistötiedote on saatavilla tätä.

Mainos

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa