Liity verkostomme!

Eläinten kuljetukset

Eläinten hyvinvointi: Euroopan on edistettävä paremmin hyviä käytäntöjä ja ehdotettava kunnianhimoisia mutta realistisia muutoksia

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Vaikka eläinten hyvinvointi on kasvava yleinen huolenaihe ja se on aina ollut huolenaihe useimmille maanviljelijöille, Euroopan parlamentti, joka kokoontui 16. helmikuuta täysistunnossaan Strasbourgissa, noudatti esittelijänsä Jérémy Decerlen (Renaissance, Ranska) neuvoja. Hän uskoo lainsäädännölliseen pensaikkoon. tämä asia on ensin selvitettävä.

Sen raportissa, joka käsittelee tuotantoeläinten hyvinvointia ja joka perustuu Euroopan parlamentin tutkimusyksikön tutkimukseen ja melko kattavaan haastattelusarjaan, korostetaan voimassa olevan lainsäädännön hyvin erilaista kunnioittamista, ja siksi kannustetaan Varmista ensin, että olemassa olevaa sovelletaan paremmin. Hän suosittelee, että toisessa vaiheessa eurooppalaisten sääntöjen päivittäminen voi tehdä niistä ymmärrettävämpiä ja joskus paremmin mukautettavissa erityisesti lajikohtaiseen lähestymistapaan.

"Tämä raportti on askel eteenpäin eläinten hyvinvoinnin kannalta", sanoi Jérémy Decerle. Raportissa laajasti omaksuttu Renew Europen prioriteetti on, että nämä hyvinvoinnin hyvät käytännöt voidaan vihdoinkin oikeudenmukaisesti ja riittävästi arvostaa ja palkita. Maanviljelijät eivät saa kantaa tavoitteidemme taakkaa yksin, olivat ne kuinka haluttavia tahansa.

Vahva viesti, jonka lähetämme myös komissiolle tämän mietinnön kautta, on ehdoton tarve varmistaa vihdoinkin normidemme vastavuoroisuus kauppamme yhteydessä.

”Varmistamme, ettemme ulkoista eläinten hyvinvointia. Sen, mitä vaadimme kasvattajiltamme, on heijastettava niitä, jotka vievät tuotteitaan markkinoillemme. Kyse on kasvattajien kunnioittamisesta, jotka tekevät jo paljon ja ovat valmiita tekemään vielä enemmän. Kyse on myös kuluttajien odotusten kunnioittamisesta", Decerle selitti.

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa