Liity verkostomme!

Eläinten hyvinvointi

Korkean tason konferenssi, jossa keskustellaan eläinten hyvinvoinnin tulevaisuudesta

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Komissio on isännöinyt EU:n eläinten hyvinvointipolitiikkaa käsittelevän korkean tason konferenssin (9. joulukuuta). Tilaisuuden avasivat terveys- ja elintarviketurvallisuuskomissaari Stella Kyriakides ja Slovenian maatalous-, metsä- ja elintarvikeministeri Jože Podgoršek. Myös maatalouskomissaari Janusz Wojciechowski puhui osallistujille. Pääpuheen piti maailmankuulu etologi ja luonnonsuojelija tohtori Jane Goodall.

Tapahtuman tavoitteena oli keskustella komission meneillään olevasta työstä EU:n eläinten hyvinvointia koskevan lainsäädännön tarkistamiseksi vuonna 2023. Viisi paneelia keskusteli eläinten hyvinvointia koskevista merkinnöistä; häkkien asteittainen poistaminen jatkotoimenpiteenä a Euroopan kansalaisaloite; eläinten kuljetus; eläinten hyvinvointi tilatasolla ja teurastushetkellä. Paneelin keskustelut ja päätelmät otetaan huomioon komission tulevien ehdotusten parissa. Julkinen neuvottelu lainmuutoksesta on nähtävillä 21 asti. Kokouksen koko asialista löytyy tätä ja seurata tapahtumaa Elämäe.

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa