Liity verkostomme!

Ilmastonmuutos

#EarthHour: Euroopan parlamentti sammuttaa valot

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

earth hour

Euroopan parlamentti merkitsee jälleen kerran ns.Earth Hoursammuttamalla valot kaikissa rakennuksissa lauantaina 19. maaliskuuta kello 20.30--21.30. Earth Hour on maailmanlaajuinen ympäristöaloite, joka aloitettiin Sydneyssä vuonna 2007 ja jonka tarkoituksena on lisätä tietoisuutta toimista ilmastonmuutoksen torjumiseksi.

Tässä yhteydessä Euroopan parlamentin puheenjohtaja Martin Schulz sanoi: "COP21-sopimuksen jälkeen tämän vuoden maapallon tunnilla on erityinen merkitys. Pariisissa saavutetun sopimuksen ansiosta meidän on siirryttävä lupauksista tekoihin, tulevaisuuden reitin kartoittamisesta kävellen tällä reitillä. Jokaisen on sitouduttava lopettamaan maapallon lämpeneminen ja pelastamaan planeetta - jokaisen yksilön, organisaation ja toimielimen. Siksi Euroopan parlamentti on ylpeä voidessaan osallistua maapallon tunniin.

Earth Hour Twitter

'Earth Hour' on maailmanlaajuinen Maailman villieläinrahaston aloite ilmastonmuutoksen torjumiseksi. Yksilöitä, yrityksiä, hallituksia ja yhteisöjä pyydetään sammuttamaan valonsa yhdeksi tunniksi, lauantaina 19. maaliskuuta klo 20.30--21.30, osoittaakseen tukensa.

Viime vuonna 172 maata ja aluetta liittyi Earth Hour -tapahtumaan ja yli 10,000 muuta maamerkkiä ja muistomerkkiä sammuttivat valonsa. Euroopassa nämä olivat Eiffel-torni Pariisissa, Brandenburgin portti Berliinissä, Akropolis Ateenassa, Pyhän Pietarin basilika Vatikaanissa, Colosseum Roomassa, Alhambra Granadassa ja Parlamenttitalo Lontoossa.

Mainos

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa