Liity verkostomme!

ympäristö

Mepit takaisin kunnianhimoiset tavoitteet leikata muovikassi käyttö

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

Muovipussit-kierrätysParlamentin jäsenet äänestivät 16. huhtikuuta toimenpiteistä muovisten kantokassien käytön vähentämiseksi, mukaan lukien sitova tavoite vähentää käyttöä 80 prosentilla ja pakolliset pussimaksut.

Muita ehdotusten toimenpiteitä ovat pakollinen pakollinen maksu muovisista kantopusseista elintarvikealalla ja biohajoavien muovipussien käytön lisääminen perinteisiin pusseihin verrattuna.

Konservatiiviset parlamentin jäsenet vastustivat kuitenkin joitain ehdotuksia ja esittivät tarkistuksia lainsäädännön heikentämiseksi.

Labourin Euroopan ympäristöministeri Linda McAvan sanoi: "Työväenpuolueen parlamentin jäsenet tukivat tänään kunnianhimoisia toimenpiteitä muovipussijätteen torjumiseksi kaikkialla Euroopassa. Kertakäyttöisiä muovipusseja käytetään vain muutaman sekunnin ajan, mutta se kestää satoja vuosia ne hajoavat, ja monet päätyvät kellumaan valtamerissämme ja merissämme myrkyttäen villieläimiä.

"Vain sitovat kohteet tekevät työn - olemme iloisia, että Toryn suunnitelmia näiden vesittämiseksi ei hyväksytty.

"Äänestimme myös Euroopan laajuisen maksun käyttöönotosta kertakäyttöisistä muovipusseista supermarketeissa ja muissa ruokakaupoissa, jotta muu EU saataisiin vastaamaan Yhdistyneen kuningaskunnan jo tekemää lainsäädäntöä.

"Wales on erityisen hyvä esimerkki muille maille: Walesit käyttävät kolme vuotta muovipussien 5p: n maksun ottamisen jälkeen kassalla vähemmän muovipusseja kuin useimmat muut maat, ja he ovat jo saavuttaneet 80 prosentin vähennystavoitteen äänesti tänään. "

Mainos

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.

Nousussa