Liity verkostomme!

Palkinnot

EUROCITIES 2013 palkinnot

SHARE:

Julkaistu

on

Käytämme rekisteröitymistäsi tarjotaksemme sisältöä suostumuksellasi ja parantaaksemme ymmärrystäsi sinusta. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.

GetMediaBytesBrightonin ja Hoven, Gijonin ja Ljubljanan kaupungit ovat voittaneet EUROCITIES 2013  palkinnot. Palkinnot pidettiin viime yönä (27. marraskuuta) Gentissä, ja niissä palkittiin kaupungit heidän pyrkimyksistään kehittää älykkäitä kaupunkeja ja olla yhteydessä älykkäisiin kansalaisiin.

Palkinnot ovat osa EUROCITIES-vuotuista konferenssia, joka järjestetään Belgian kaupungissa 27. – 29. Marraskuuta. Flanderin kaupunki-, asunto-, energia- ja yhteisötalousministeri Freya van den Bossche jakoi palkinnot voittajille ja sanoi: "Todella älykäs kaupunki on kaupunki, joka työskentelee kansalaistensa kanssa elämänlaadun parantamiseksi. Tämän vuoden palkintojen monet vaikuttavat ilmoitukset ovat osoittaneet meille, että tätä tapahtuu täällä ja nyt kaupungeissa ympäri Eurooppaa. Toivon, että Brightonin ja Hoven, Gijonin ja Ljubljanan esimerkit innoittavat kaikkia muita kaupunkeja kehittämään entistä innovatiivisempia tapoja olla yhteydessä kansalaisiinsa. "

Gijon, Brighton, Hove ja Ljubljana voittivat kolmessa erillisessä luokassa: Gijon (älykkäässä hallinnossa): Citizen Card Gijonin Citizen Card on pääsy- ja maksukortti, jolla on avain monenlaisiin palveluihin kaikkialla kaupungissa. Vuonna 2002 kehitetyn kortin laajuus on kasvanut jatkuvasti, ja se tarjoaa nyt kortinhaltijoille pääsyn mihin tahansa sähköajoneuvojen jakamisesta ja julkisista wc: stä kirjastoihin ja urheilutiloihin.

Mainos

Nykyään 80 prosentilla Gijonin väestöstä on kansalaiskortti. Brighton ja Hove (älykkäissä työpaikoissa): Brightonin työllistettävyysneuvonta ja uramökki (BEACH) BEACH on verkkosivusto nuorille, jotka etsivät työllistyvyysneuvoja Brighton & Hovesta. Kaupunki kokosi ryhmän koululaisia ​​keskustelemaan työllistyvyystaidoista ja työnantajien odotuksista. Opiskelijat keskustelivat mahdollisten työnantajien kanssa Brighton & Hoven ympäristössä tutkiakseen työllistymismahdollisuuksia. Tuloksena on kokoelma elokuvaleikkeitä, neuvoja ja tietoa BEACH-verkkosivustolta, joka on suunnattu opiskelijoille, mutta jota myös vanhemmat ja opettajat käyttävät.

Ljubljana (älykkäässä asumisessa)

Tarjoten turvallisia ja yhtäläisiä mahdollisuuksia liikenteessä lapsille ja vammaisille Ljubljana on työskennellyt koululaisten, vanhempien ja vammaisten kansalaisten kanssa helpottaakseen matkustamista kaupungissa, tekemällä siitä turvallisempaa ja helpompaa. Koululaisille kaupunki kehitti verkkoportaalin, jossa kartoitettiin kuljetusvaihtoehtoja eri kouluille ja tunnistettiin vaaratekijät matkojen suunnittelun helpottamiseksi. Ljubljana on kehittänyt joukon palveluja, joilla autetaan vammaisia ​​kansalaisia ​​matkustamaan julkisilla liikennevälineillä, mukaan lukien lainsäädännön muutos ja kuljettajien erityiskoulutus.

Mainos

EUROCITIES-jäsenet esittivät 27 hanketta tämän vuoden palkintoihin. Kilpailutyöt arvioi riippumaton tuomaristo, johon kuuluu yksi edustaja EU: n toimielimistä, korkeakouluista, kansalaisjärjestöistä, tiedotusvälineistä ja konferenssin isäntäkaupungista.

Palkinnot

Kunnianosoitus journalismin rohkeudesta: Hae 2021 Lorenzo Natali -mediapalkinto 19. huhtikuuta asti

Julkaistu

on

Hakemuksia avattiin 1. maaliskuuta yhteen maailman johtavista journalismipalkinnoista - Lorenzo Natali Media Prize. Euroopan komission tukemana palkinnolla tunnustetaan toimittajia ympäri maailmaa rohkeasta raportoinnista ja tarinoista ihmisistä ja maapallosta, jotka tuovat esiin joitain tämän päivän suurimpia haasteita ja inspiroivia ratkaisuja heihin. Kansainvälisen kumppanuuden komissaari Jutta Urpilainen sanoi vuoden 2021 julkaisun yhteydessä: "Euroopan unioni puolustaa sananvapautta Euroopassa ja muualla maailmassa. Lorenzo Natali -mediapalkinnon kautta tunnustamme toimittajia, jotka ovat uskaltaneet, usein suurella henkilökohtaisella riskillä, kertoa tosiasiat ja kertoa tarinoita, jotka valaisevat esimerkiksi epäoikeudenmukaisuutta, eriarvoisuutta ja ympäristön pilaantumista. Tarinat, jotka esittävät inspiroivia tapoja, joilla ihmiset reagoivat. Jos olet toimittaja, joka on kertonut juuri tämän tarinan kuluneen vuoden aikana, kannustan sinua hakemaan. "

Kilpailun päättymispäivä on 19. huhtikuuta 2021. Voittajille jaetaan 10,000 XNUMX euroa. Lisätietoja on osoitteessa lehdistötiedote ja Lorenzo Natali Media Prize -sivusto.

Mainos

Continue Reading

Palkinnot

Neljä #MEDIA-elokuvaa kilpailee #GoldenLion-kilpailusta #VeniceFilmFestivalilla

Julkaistu

on

76th Venetsian elokuvafestivaali alkoi 28 elokuussa, ja siinä oli 12 - elokuvia, joita tuki Media-ohjelman - EU: n ohjelma Euroopan elokuva- ja audiovisuaaliteollisuuden tukemiseksi. Neljä MEDIA-tuettua elokuvaa on lisäksi valittu luetteloon kilpailemaan elokuvasta Kultainen lion: Totuus esittäjä (t): Hirokazu Kore-eda (Ranska, Japani), Tietoja loputtomuudesta esittäjä (t): Roy Andersson (Ruotsi, Saksa, Norja), Martin Eden kirjoittanut Pietro Marcello (Italia, Ranska) ja Maalattu lintu kirjoittanut Václav Marhoul (Tšekin tasavalta, Ukraina, Slovakia). Orizzonti-kilpailu , joka on omistettu viimeisimpiin esteettisiin ja ilmeikkäihin suuntauksiin kansainvälisessä elokuvassa, esiintyy MEDIA-tuella Blanco en blanco esittäjä Theo Court (Espanja, Chile, Ranska, Saksa) ja Madre kirjoittanut Rodrigo Sorogoyen (Espanja, Ranska).

Elokuva Effetti Domino kirjoittanut Alessandro Rosseto (Italia) näytetään Sconfini-osasto joka on omistettu art-house- ja genre-elokuville, kokeellisille ja taiteilijoiden elokuville. Viisi MEDIAn tukemaa elokuvaa osallistuu itsenäisiin jaksoihin Giornate degli Autori sekä Venetsian kansainvälinen elokuvakriitikkoviikko pidetään samanaikaisesti festivaalin kanssa. Festivaalin vieressä Euroopan komissio järjestää myös lauantaina (31 elokuu) European Film Forum. Lisätietoja Venetsian elokuvafestivaalin MEDIA-tukemista elokuvista on saatavana tätä, MEDIA-ohjelma tätä ja Euroopan elokuvafoorumissa tätä. Lisätietoja komission tuesta audiovisuaalialalle ja luoville aloille vuonna 2020 on saatavilla tätä.

Continue Reading

Palkinnot

10-kaupungit kilpailevat 2020 #EuropeanCapitalOfSmartTourism-tittelistä

Julkaistu

on

Kymmenen Euroopan kaupunkia on valittu 2020-listaan Euroopan älykkään matkailun pääkaupunki kilpailu (aakkosjärjestyksessä): Bratislava (Slovakia), Breda (Alankomaat), Bremerhaven (Saksa), Göteborg (Ruotsi), Karlsruhe (Saksa), Ljubljana (Slovenia), Málaga (Espanja), Nizza (Ranska), Ravenna (Italia) ja Torino (Italia). Finalistikaupungit valittiin yhteensä 35 hakemuksesta 17 EU: n jäsenvaltiosta.

Euroopan parlamentti ehdotti älykkään matkailun pääkaupunkia valmistelutoimeksi, ja Euroopan komissio panee sen täytäntöön. Sen tavoitteena on edistää älykästä matkailua EU: ssa, edistää innovatiivista, kestävää ja osallistavaa matkailukehitystä sekä levittää ja helpottaa parhaiden käytäntöjen vaihtoa. Tässä EU-aloitteessa tunnustetaan Euroopan kaupunkien erinomaiset saavutukset matkailukohteiksi neljään luokkaan: saavutettavuus, kestävä kehitys, digitalisointi sekä kulttuuriperintö ja luovuus.

Viime vuonna Helsinki ja Lyon voittivat avajaiskilpailun, ja molemmat kaupungit omistavat yhdessä älykkään matkailun pääkaupunkien nimet 2019-sarjassa.

Tämä on toinen painos kilpailulle, jolla kaksi kaupunkia palkitaan 2020: n älykkään matkailun pääkaupungeina. Kaksi voittajakaupunkia hyötyvät viestinnästä ja tuotemerkkituesta vuodeksi. Tähän sisältyy; mainosvideo, tarkoitukseen rakennettu veistos niiden keskustaan ​​sekä räätälöityjä myynninedistämistoimia.

Lisäksi jaetaan neljä palkintoa tunnustuksena saavutuksista kilpailun yksittäisissä kategorioissa (saavutettavuus, kestävä kehitys, digitalisointi sekä kulttuuriperintö ja luovuus).

Kaikki voittajakaupungit julkistetaan ja palkitaan palkintoseremoniassa, joka järjestetään osana Helsingin Eurooppalaista matkailufoorumia 9-10 lokakuun 2019.

Tausta

Kilpailun ensimmäisessä vaiheessa riippumaton asiantuntijapaneeli arvioi hakemukset. Kaikki finalistikaupungit osoittivat huippuosaamista neljässä kilpailuluokassa yhdessä.

Toisessa vaiheessa kymmenen finalistikaupungin edustajat matkustavat Helsinkiin esittämään ehdokkuutensa ja vuodeksi 10 suunnitellun toimintaohjelman Euroopan tuomariston edessä. Euroopan tuomaristo kokoontuu 2020. lokakuuta 8 ja valitsee kaksi kaupunkia, joista tulee älykkään matkailun pääkaupunkeja vuonna 2019.

Valinta innovatiivisimmista hankkeista, ideoista ja aloitteista, jotka kaupungit ovat jättäneet viime vuoden kilpailuun, löytyy Parhaiden käytänteiden kokoelma, älykäs matkailuopas EU: ssa. Kaikkien viimeisimpien uutisten kohdalla Euroopan älykkään matkailun pääkaupunki, kirjaudu tiedotetai seuraa Facebook or Twitter.

Continue Reading
Mainos
Mainos
Mainos

Nousussa