Liity verkostomme!

Aurinkoenergia

Eurooppalaiset aurinkosähkövalmistajat vastustavat pakkotyötä uudessa kannanotossa

SHARE:

Julkaistu

on

European Solar Manufacturing Council (ESMC) on äskettäin julkaistulla kannanotolla ottanut selkeän kannan aurinkosähkön toimitusketjussa pakkotyötä vastaan. ESMC tuomitsee jyrkästi pakkotyön sen kaikissa muodoissa ja sitoutuu toimimaan aktiivisesti sitä vastaan.

Kantapaperi koostuu suosituksista päättäjille ja kymmenen vaiheen due diligence -ohjelmasta siitä, kuinka aurinkosähkön toimitusketjun valmistajien tulisi toimia löytääkseen ja eliminoidakseen epäilty altistuminen pakkotyölle toimitusketjuissaan.

"Pakkotyö on perusihmisoikeuksien loukkaus, eikä sitä pidä hyväksyä missään olosuhteissa. Siksi olen erittäin iloinen ja ylpeä vahvasta asenteestamme pakkotyötä vastaan”, sanoo Carsten Rohr, NorSunin kaupallinen johtaja, ESMC:n toinen puheenjohtaja ja ESMC:n pakkotyötä ja sosiaalisesti kestävää toimitusketjua käsittelevän työryhmän jäsen.

”EU:n on annettava mahdollisimman pian vankka lainsäädäntö kieltääkseen pakkotyöllä valmistettujen tuotteiden myynnin. Meidän aurinkosähköteollisuudessa on kuitenkin myös työskenneltävä ennakoivasti estääksemme altistumisen pakkotyölle, sanoo Jens Holm, ESMC:n kestävän kehityksen politiikan johtaja.

ESMC perusti keväällä pakkotyötä ja sosiaalisesti kestävää toimitusketjua käsittelevän työryhmän. Tiistaina 26th Syyskuussa työryhmä järjestää julkisen webinaarin pakkotyöstä aurinkosähkön toimitusketjussa.

Lue koko lehdistötiedote täältä.

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.
Mainos

Nousussa