Liity verkostomme!

Ydinenergia

G7-maiden ministerit kannustivat tukemaan olemassa olevia ja uusia ydinhankkeita

SHARE:

Julkaistu

on

----Sapporossa, Japanissa pidetyn G7-maiden ilmasto-, energia- ja ympäristöministerien kokouksen valossa ydineurope – yhdessä kansainvälisten kumppaneidensa kanssa – on antanut lausunnon, jossa kehotetaan hallituksia tunnustamaan ydinvoiman korvaamaton rooli puhtaan ja kestävän energian tulevaisuuden mahdollistajana. Lehdistötiedote.

"Kun kohtaamme talouksiemme hiilidioksidipäästöjen vähentämisessä ja energian toimitusvarmuuden varmistamisessa kohtaamat haasteet, kaikkien toimijoiden on työskenneltävä yhdessä nykyisen ydinlaivaston käyttöiän pidentämiseksi niin kauan kuin se on teknisesti ja taloudellisesti mahdollista", tuumaneurope-johtaja sanoi. Kenraali Yves Desbazeille: "Lisäksi tarvitsemme politiikkaa, joka tukee uusien ydinhankkeiden rahoitusta ja rakentamista."

Nukleeuropen yhdessä Kanadan ydinalan liiton, Japan Atomic Industrial Forumin, Nuclear Energy Instituten (USA), Nuclear Industry Associationin (Yhdistynyt kuningaskunta) ja World Nuclear Associationin kanssa allekirjoittaman lausunnon mukaan G7-maita kannustetaan:

  • Maksimoi olemassa olevien ydinvoimaloiden käyttö
  • Nopeuttaa uusien ydinvoimaloiden käyttöönottoa
  • Tuetaan kansainvälistä yhteistyötä ja ydinvoiman toimitusketjua
  • Kehitetään taloudellinen ympäristö, joka edistää investointeja ydinvoimaan
  • Maksimoi kansainvälisen sääntelyn tehokkuus
  • Tukea innovatiivista ydinteknologian kehitystä
  • Edistää yleistä ymmärrystä ydinenergiasta
  • Tee kansainvälistä yhteistyötä parhaiden käytäntöjen jakamiseksi
  • Tuetaan maita, jotka ovat äskettäin ottaneet käyttöön tai harkitsevat ydinenergiaa

 Klikkaa tästä ladataksesi lausunnon kokonaisuudessaan.

Tietoja atomeuropesta: atomeurope on Brysselissä sijaitseva Euroopan ydinenergiateollisuuden kauppajärjestö. Nukleeuropen jäsenistö koostuu 15 kansallisesta ydinvoimajärjestöstä ja näiden järjestöjen kautta ydineurope edustaa lähes 3,000 1,100,000 eurooppalaista alan yritystä, jotka tukevat noin XNUMX XNUMX XNUMX työpaikkaa.

Lisätietoja ota yhteyttä Jessica Johnsoniin: [sähköposti suojattu]

Mainos

Jaa tämä artikkeli:

EU Reporter julkaisee artikkeleita useista ulkopuolisista lähteistä, jotka ilmaisevat monenlaisia ​​näkökulmia. Näissä artikkeleissa esitetyt kannat eivät välttämättä ole EU Reporterin kantoja.
Mainos

Nousussa