Liity verkostomme!

energia

Komissio ja Breakthrough Energy Catalyst ilmoittavat uudesta kumppanuudesta tukeakseen investointeja puhtaaseen teknologiaan vähähiiliseen teollisuuteen

Julkaistu

on

Komission puheenjohtaja Ursula von der Leyen ja Bill Gates ovat ilmoittaneet uraauurtavasta kumppanuudesta Euroopan komission ja Läpimurtoenergia Katalysaattori investointien lisäämiseksi kriittisiin ilmastotekniikoihin, jotka mahdollistavat nollatason talouden. Esitetty kuudennen kerran yhteydessä Mission Innovation Ministerial Uuden kumppanuuden tavoitteena on mobilisoida jopa 820 miljoonaa euroa / miljardi dollaria vuosina 1-2022 tehtäviin uusiin investointeihin laajamittaisten, puhtaita teknologioita koskevien kaupallisten esittelyhankkeiden rakentamiseksi - alentamalla niiden kustannuksia, nopeuttamalla niiden käyttöönottoa ja vähentämällä merkittävästi hiilidioksidipäästöjä2 päästöjä Pariisin sopimuksen mukaisesti. 

Tämän uuden kumppanuuden tarkoituksena on sijoittaa alkuun vaikuttavia EU-pohjaisia ​​hankkeita neljällä alalla, joilla on suuret mahdollisuudet auttaa saavuttamaan Euroopan vihreän sopimuksen taloudelliset ja ilmastotavoitteet: vihreä vety; kestävät lentopolttoaineet; suora ilman talteenotto; ja pitkäaikainen energian varastointi. Näin se pyrkii laajentamaan keskeisiä ilmastotietotekniikoita ja nopeuttamaan siirtymistä kestävälle teollisuudelle Euroopassa.  

Euroopan komission puheenjohtaja Ursula von der Leyen sanoi: "Eurooppalaisen vihreän sopimuksemme avulla Euroopasta haluaa tulla ensimmäinen ilmastoneutraali maanosa vuoteen 2050 mennessä. Lisäksi Euroopalla on loistava tilaisuus tulla ilmastoinnovaatioiden mantereeksi. Tätä varten Euroopan komissio mobilisoi suuria investointeja uusiin ja muuttuviin teollisuudenaloihin seuraavan vuosikymmenen aikana. Siksi olen iloinen voidessani yhdistää voimamme Breakthrough Energyn kanssa. Kumppanuutemme tukee EU: n yrityksiä ja innovaattoreita saamaan hyötyä päästöjä vähentävistä tekniikoista ja luomaan huomisen työpaikkoja. "

A lehdistötiedote on saatavilla verkossa.

energia

Saksa nopeuttaa tuuli- ja aurinkoenergian laajentumista

Julkaistu

on

By

Saksan hallitus aikoo nopeuttaa tuuli- ja aurinkoenergian kasvua vuoteen 2030 mennessä osana ilmastonsuojeluohjelmaa, Reutersin näkemä lakiluonnos osoitti keskiviikkona (2. kesäkuuta).

Uuden suunnitelman tavoitteena on laajentaa maalla sijaitsevan tuulienergian asennettua tuotantokapasiteettia 95 gigawattia vuoteen 2030 mennessä edellisestä tavoitteesta 71 GW ja aurinkoenergian 150 GW: ksi 100 GW: sta, luonnos osoitti.

Saksan maalla tuulivoiman asentama kapasiteetti oli 54.4 GW ja aurinkoenergia 52 GW vuonna 2020.

Ilmastonsuojeluohjelmassa rahoitetaan ensi vuonna myös noin 7.8 miljardia euroa (9.5 miljardia dollaria), mukaan lukien 2.5 miljardia euroa rakennusten kunnostamiseen ja ylimääräinen 1.8 miljardia euroa sähköautojen ostotukiin.

Suunnitelma sisältää myös tuen kaksinkertaistamisen auttaakseen teollisuutta muuttamaan prosesseja hiilidioksidipäästöjen vähentämiseksi, kuten teräksen tai sementin tuotannossa.

Nämä taloudelliset lupaukset voidaan kuitenkin hyväksyä vasta Saksan liittovaltion vaalien jälkeen syyskuussa.

Siirtyminen tapahtui sen jälkeen, kun Saksan perustuslakituomioistuin päätti huhtikuussa, että liittokansleri Angela Merkelin hallitus ei ollut pystynyt määrittelemään, kuinka vähentää hiilidioksidipäästöjä vuoden 2030 jälkeen, kun kantajat haastoivat vuoden 2019 ilmastolain. Lue lisää.

Aikaisemmin tässä kuussa hallitus hyväksyi lakiehdotuksen kunnianhimoisemmista hiilidioksidipäästöjen vähentämistavoitteista, mukaan lukien hiilidioksidineutraali vuoteen 2 mennessä ja Saksan hiilipäästöjen vähentäminen 2045 prosentilla vuoteen 65 mennessä vuoden 2030 tasosta verrattuna edelliseen tavoitteeseen, jonka mukaan leikkaus oli 1990 prosenttia.

($ 1 = € 0.8215)

Continue Reading

energia

EU-toimittajakumppanit "All Things Energy Forum" 02-04 kesäkuu

Julkaistu

on

Huomenna, keskiviikkona 2. kesäkuuta, EU Reporter is All Things Energy Forum 02-04 kesäkuu on kansainvälinen digitaalinen vaihe, jossa yli 140 puhujaa ja 1000 osallistujaa käydään vuorovaikutteisessa vuoropuhelussa. Tämä korkean tason tapahtuma toivottaa yli 30 maata tervetulleeksi käsittelemään kuutta meganilmiötä uudella tavalla yhdistämällä lähestymistapoja ja miettimällä toisiinsa liittyviä vaikutuksia.

Tapahtuma kestää yli kaksi ja puoli päivää. Ensimmäinen päivä (02) isännöi hallituksen ministereitä ja korkean tason teollisuuden ja julkishallinnon johtajia kahdessa johdantokeskustelussa:

 • All Things Energy EU: n vihreä sopimus ja COVID-19: n vaikutus
 • Energiahankkeet Pohjois- ja Itä-Euroopassa Med


Seuraavien kahden päivän aikana, torstaina 03. – perjantaina 04, konferenssissa on yli 100 puhujaa täysistunnossa sekä erikoistuneissa rinnakkaisistunnoissa, joissa käsitellään kaikkia energiaekosysteemin näkökohtia ja haasteita. Esityslistalla ei noudateta klassisia tarjonnan, kysynnän, politiikan, tekniikan, rahoituksen jne. Linjoja. Sen sijaan käytetään uutta yhdistelmälähestymistapaa, jossa keskitytään 1. epidemioiden, 2. taloustieteen, 3. energiakaupan, 4. kansainvälisen ja kansainvälisen politiikka,
5. Energia- / ympäristöpolitiikat ja 6. Häiritsevät tekniikat.


Keskusteltavia aiheita ovat:

 • Uudet energianäkymät: Menestyminen häiritsevässä tilanteessa
 • Uudet alueelliset näkökulmat: Kaasun rooli siirtymässä vähähiiliseen talouteen
 • Mitkä merkittävät tekniikan läpimurrot mullistavat energia-alan
 • Dynaaminen joustavuus: Varautuminen äärimmäisiin sääolosuhteisiin, vesistressiin ja verkkoriskiin
 • Öljyn liiketoiminnan näkymät
 • Hiilivetyjen näkymät
 • Megaprojektit: Globaali vaikutus ja vaikutukset
 • Vesihydraatin uudelleentarkastelu: Voimaa huomisen maailmaan
 • Innovaatioiden edistäminen: Hallitusten rooli energian tulevaisuudessa


Rekisteröidy täällä liittyäksesi ensimmäiseen # ATEForum2021 -versioon: https://www.eventora.com/en/Events/allthingsenergyforum-2020

Continue Reading

energia

EU: n koheesiopolitiikka: 216 miljoonaa euroa Bukarestin lämpöenergian siirtojärjestelmän nykyaikaistamiseen

Julkaistu

on

Komissio on hyväksynyt 216 miljoonan euron investoinnin koheesiorahasto Romanian pääkaupungin Bukarestin lämpöenergian siirtojärjestelmän nykyaikaistamiseksi. Koheesio- ja uudistuskomissaari Elisa Ferreira (Kuvassa) kommentoi: "Tämä EU: n investointi avaininfrastruktuurin modernisointiin Romanian pääkaupungille on hyvä esimerkki hankkeesta, jolla voidaan samanaikaisesti saavuttaa kansalaisten jokapäiväisen elämän parantamista koskeva tavoite ja saavuttaa vihreän kaupan tavoite sekä ilmastonmuutostavoitteet." Kaupungin lämpöenergiansiirtojärjestelmä on yksi maailman suurimmista, ja se toimittaa lämpöä ja kuumaa vettä yli 1.2 miljoonalle ihmiselle. 211.94 km putkia, mikä vastaa 105.97 km siirtoverkkoa, korvataan nykyisen ongelman korjaamiseksi, koska lähteen ja kuluttajan välinen lämpöhäviö on noin 28%. Lisäksi asennetaan uusi vuodonilmaisujärjestelmä. Hanke varmistaa kestävän ja kohtuuhintaisen lämpöenergiansiirtojärjestelmän, joka parantaa verkon energiatehokkuutta asukkaiden paremman elämänlaadun ja paremman ilmanlaadun vuoksi poltettavan kaasun huomattavan vähenemisen ansiosta. Tämä myötävaikuttaa maan tavoitteeseen vähentää kasvihuonekaasupäästöjään Euroopan vihreä sopimus. Lisätietoja EU: n rahoittamista Romaniasta tehdyistä investoinneista on saatavilla Internet-sivustolta Open Data Platform.

Continue Reading
Mainos

Twitter

Facebook

Mainos

Nousussa