Liity verkostomme!

Arts

LUKOIL's Oil Pavilion nimettiin maailman parhaaksi virtuaalitodellisuuden projektiksi

Julkaistu

on

LUKOILista tuli kansainvälisen voittaja IPRA Golden World -palkinnot neljässä luokassa historiallisen palauttamiseksi Öljy Paviljonki Moskovan VDNKh: ssa. Se on Venäjän suurin soveltavaan tieteeseen omistettu multimedianäyttely, joka esittelee öljyteollisuutta vierailijoilleen interaktiivisten installaatioiden avulla.

- Öljypaviljonki sai parhaan globaalin projektin vuonna XNUMX Pelaaminen ja virtuaalitodellisuus, Yritysten välinen yhteistyö, Mediasuhteet että Sponsorointi luokat.

Tämä on toinen LUKOIL IPRA Golden World -palkinnot voittaa; yhtiö sai kaksi palkintoa viime vuonna. LUKOILin kampanja Kogalymin (Yugra) mainostamiseksi Länsi-Siperian matkailukeskuksena sai palkinnot maailman parhaaksi hankkeeksi Matkustus ja turismi että Yhteisön sitoumus luokkiin.

IPRA Golden World Awards (GWA) on maailman vaikutusvaltaisin globaali suhdetoiminta- ja viestintäkilpailu.

Vuonna 1990 perustettu IPRA GWA tunnustaa suhdetoiminnan huippuosaamisen maailmanlaajuisesti ottaen huomioon sellaiset kriteerit kuin luovuus, toteutuksen monimutkaisuus ja projektin ainutlaatuisuus. GWA: n tuomariston muodostavat maailman suurimmat viestintä- ja markkinointiasiantuntijat ja johtajat, mukaan lukien useiden suurten yritysten edustajat.

Continue Reading

Arts

Venäläisen historioitsijan Oleg Kuznetsovin kirjassa toistetaan Umberto Eco -varoitus natsiuhasta

Julkaistu

on

Jokainen lukijamme, kansallisuudesta, poliittisista näkemyksistä tai uskonnollisista vakaumuksista riippumatta, säilyttää osan 20-luvun tuskaa sielussaan. Kipu ja muisto niille, jotka kuolivat natsismia vastaan ​​taistelussa. Viime vuosisadan natsihallintojen historia Hitleristä Pinochetiin todistaa kiistattomasti, että minkä tahansa maan polulla natsismiin on yhteisiä piirteitä. Jokainen, joka kirjoittaa tai piilottaa tosi tosiasiat maansa historian säilyttämisen varjolla, ei tee muuta kuin vetää omia ihmisiä syvyyteen asettamalla tämän aggressiivisen politiikan naapurivaltioille ja koko maailmalle.

Vuonna 1995 Umberto Eco, yksi maailman tunnetuimmista kirjailijoista ja sellaisten myydyimpien kirjojen kuten Foucault'n heilurin ja Ruusun nimen kirjoittaja, osallistui New Yorkin Columbian yliopiston Italian ja Ranskan osastojen pitämään symposiumiin ( päivänä, jolloin vietetään Euroopan natsismista vapauttamisen vuosipäivää). Eco puhui yleisölle esseellä ikuinen fasismi, joka sisälsi varoituksen koko maailmalle siitä, että fasismin ja natsismin uhka jatkuu myös toisen maailmansodan päättymisen jälkeen. Ecoin keksimät määritelmät eroavat sekä fasismin että natsismin klassisista määritelmistä. Hänen muotoilustaan ​​ei pidä etsiä selkeitä rinnakkaisuuksia tai osoittaa mahdollisia sattumia; hänen lähestymistapansa on varsin erikoinen ja puhuu pikemminkin tietyn ideologian psykologisista piirteistä, jotka hän nimitti 'ikuiseksi fasismin'. Kirjoittaja sanoo maailmalle lähettämässään viestissä, että fasismi ei ala Blackshirtin rohkeista marsseista, ei toisinajattelijoiden tuhoamisesta eikä sodista ja keskitysleireistä, vaan ihmisten hyvin erityisellä maailmankatsomuksella ja asenteella, heidän kulttuurillisilla tottumuksillaan. , tummat vaistot ja tajuttomat impulssit. Ne eivät ole todellinen lähde traagisille tapahtumille, jotka ravistelevat maita ja kokonaisia ​​mantereita.

Monet kirjailijat turvautuvat edelleen tähän aiheeseen journalistisissa ja kirjallisissa teoksissaan unohtamalla usein, että tässä tapauksessa taiteellinen fiktio on sopimaton ja joskus rikollinen. Venäjällä julkaistussa armeijan historioitsija Oleg Kuznetsovin kirjassa State Policy of Glorification of Nazism in Armenia toistetaan Umberto Eco sanat: «Tarvitsemme vihollisen, joka antaa ihmisille toivoa. Joku sanoi, että isänmaallisuus on pelkurien viimeinen turvapaikka; ne, joilla ei ole moraalisia periaatteita, kiertävät yleensä lipun itsensä ympärille, ja paskiaiset puhuvat aina rodun puhtaudesta. Kansallinen identiteetti on karkotettujen viimeinen linnake. Mutta identiteetin merkitys perustuu nyt vihaan, vihaan niitä kohtaan, jotka eivät ole samanlaisia. Vihaa on viljeltävä kansalaishimoina. »

Umberto Ecp tiesi omakohtaisesti, mikä fasismi oli, koska hän varttui Mussolinin diktatuurin alla. Venäjällä syntynyt Oleg Kuznetsov, kuten melkein jokainen ikäisensä, kehitti suhtautumistaan ​​natsismiin ei julkaisujen ja elokuvien perusteella, vaan pääasiassa toisesta maailmansodasta selviytyneiden silminnäkijöiden todistusten perusteella. Koska hän ei ole poliitikko, mutta puhuu tavallisten venäläisten puolesta, Kuznetsov aloittaa kirjansa sanoilla, jotka kotimaansa johtaja sanoi 9. toukokuuta 2019 päivänä, jolloin juhlitaan fasismin voittoa: «Tänään näemme kuinka lukumäärä valtioita he tietoisesti vääristävät sodan tapahtumia, kuinka he idolisoivat niitä, jotka kunnioittavat kunnian ja ihmisarvon, palvelivat natseja, kuinka he häpeämättömästi valehtelevat lapsilleen, pettävät esi-isänsä. Nürnbergin oikeudenkäynnit ovat aina olleet ja ovat edelleen esteenä natsismien ja aggressiivisuuden elvyttämiselle valtion politiikkana - sekä nykypäivänä että tulevaisuudessa. Kokeiden tulokset ovat varoitus kaikille, jotka näkevät itsensä valtioiden ja kansojen valituiksi «kohtalon hallitsijoiksi». Nürnbergin kansainvälisen rikostuomioistuimen tavoitteena oli tuomita natsien johtajat (tärkeimmät ideologiset innoittajat ja päämiehet) sekä perusteettomasti julmat teot ja veriset nuhteet, ei koko Saksan kansa.

Tältä osin Yhdistyneen kuningaskunnan oikeudenkäyntien edustaja sanoi loppupuheessaan: "Toistan vielä kerran, että emme yritä syyttää Saksan kansaa. Tavoitteenamme on suojella häntä ja antaa hänelle mahdollisuus kuntouttaa itseään ja voittaa koko maailman kunnioitus ja ystävyys.

Mutta miten tämä voidaan tehdä, jos jätämme keskellä rankaisematta ja tuomitsematta näitä natsismielementtejä, jotka ovat pääasiassa vastuussa tyranniasta ja rikoksista ja joita, kuten tuomioistuin voi uskoa, ei voida kääntää vapauden ja oikeuden polulle? »

Oleg Kuznetsovin kirja on varoitus, jonka tarkoituksena ei ole yllyttää etnistä vihaa Armenian ja Azerbaidžanin välillä. se on veto terveeseen järkeen. Veto historiallisten tosiseikkojen väärentämisen (jotka mahdollistavat tavallisten ihmisten manipuloimisen) sulkemisen pois valtion politiikasta. Kirjassaan kirjailija kysyy: «Ylistäminen natsismien eri muodoissa Armeniassa muistamalla natsirikollisen Garegin Nzhdehin muistoa ja hänen avoimesti rasistista teoksensa tseharkonista, Armenian supermiehen doktribuesta, on määrätietoisesti ja järjestelmällisesti hoidetut viranomaiset ja Armenian diaspora ovat viime vuosina tehneet niin vakavia ponnisteluja Garegin Nzhdehin persoonallisuuden korottamiseksi, eikä kukaan muu armenialaisten kansallismielisten joukosta, jotka edesauttivat enemmän Armenian tasavallan ilmestymistä Venäjän poliittisella kartalla kuin Nzhdeh. »

Alle vuosi sitten YK: n yleiskokouksen kolmas komitea hyväksyi luonnoksen päätöslauselmaksi (jonka Venäjä on aloittanut) natsien, uusnatsismin ja muiden käytäntöjen torjumisesta, jotka myötävaikuttavat rasismin, rotusyrjinnän, muukalaisvihan ja muiden muotojen ruokkimiseen. siihen liittyvää suvaitsemattomuutta. » 121 valtiota äänesti asiakirjan puolesta, 55 pidättyi äänestämästä ja kaksi vastusti sitä.

Tiedetään, että kysymys yhtenäisestä taistelusta natsismia ja sen nykyaikaisia ​​seuraajia vastaan ​​on aina ollut yhtä perustavanlaatuinen Azerbaidžanille ja sen poliittiselle johtajalle (ilman suvaitsevaisuutta pienintäkään kompromissia kohtaan) kuin Venäjää kohtaan. Presidentti Ilham Aliyev on toistuvasti puhunut - sekä Yhdistyneiden Kansakuntien edustajakokouksessa että IVY-valtioiden päämiesten neuvostossa - natsismia ylistävän valtion politiikasta Armeniassa vedoten kiistattomiin tosiseikkoihin tämän väitteen todistamiseksi. IVY-puolustusministerineuvoston kokouksessa presidentti Aliyev ei vain tukenut Venäjän politiikkaa taistella natsismia ja uusnatsismia vastaan ​​maailmanlaajuisesti, mutta myös laajensi sen soveltamisalaa ja viittasi Armeniaan voittavan natsismimaana. Armenian edustajat YK: ssa äänestivät kuitenkin aina sen päätöslauselman hyväksymisen puolesta, jossa vaaditaan taistelemaan natsian kaikkien ilmenemismuotojen torjumiseksi, kun taas maansa johto pystytti avoimesti muistomerkkejä natsirikolliselle Nzhdehille Armenian kaupungeissa, jotka nimettiin uudelleen poluiksi, kaduiksi , aukiot ja puistot hänen kunniakseen, perustivat mitalit, lyönyt kolikoita, laskeneet postimerkkejä ja rahoittaneet elokuvia, jotka kertovat hänen "sankariteoistaan". Toisin sanoen se teki kaiken, mitä kutsutaan "natsian kirkastamiseksi" asiaankuuluvassa YK: n yleiskokouksen päätöslauselmassa.

Armenialla on nyt uusi hallitus, mutta autoritit eivät kiirehdi poistamaan edeltäjiensä natsien perintöä, mikä osoittaa sitoutumisensa natsismin kunnianhimoisiin käytäntöihin, jotka oli otettu käyttöön maassa ennen kahden vuoden vallankaappausta. sitten. Armenian uudet johtajat, pääministeri Nikol Pashinyanin johdolla, eivät kyenneet tai eivät halunneet muuttaa radikaalisti maansa tilannetta - ja löysivät itsensä joko panttivankeiksi tai ideologisiksi jatkoiksi natsian kirkastamiselle, jota oli harjoitettu ennen heidän valtaan tulemista. Oleg Kuznetsov kertoo nurkassaan: «Armenian viranomaiset ovat vuosituhannesta lähtien alkaneet toimia täysin tietoisesti ja määrätietoisesti, ja huolimatta maan toukokuussa 2018 tapahtuneesta poliittisen järjestelmän muutoksesta, jatkavat edelleen sisäistä poliittista kurssia kohti kansakunnan Natsiuttaminen valtion propagandalla tsehakronin teoriaa kaikkien Armeniassa ja diasporassa elävien armenialaisten kansalliseksi ideologiaksi simuloimalla samalla kansainvälisiä pyrkimyksiä torjua natsismin ja uusnatsismin ylistämistä peittääkseen näiden ilmiöiden viljely alueen alla. heidän hallintaansa, mukaan lukien Azerbaidžanin tasavallan miehitetyt alueet. »

Norjalainen polaaritutkija ja tutkija Fridtjof Nansen totesi: «Armenialaisten historia on jatkuva kokeilu. Selviytymiskokeilu ». Millä tavoin tänään Armenian poliitikkojen tekemät ja historiallisten tosiseikkojen manipulointiin perustuvat kokeet vaikuttavat maan tavallisten asukkaiden elämään? Maa, joka on antanut maailmalle useita merkittäviä tutkijoita, kirjailijoita ja luovia hahmoja, joiden teoksia ei koskaan leimattu natsismilla. Kun Kuznetsovin kirja paljastaa historialliset tosiasiat, ne, jotka tutkivat perusteellisesti saksalaisen natsismin ideologiaa, saattavat kehittää toisenlaisen asenteen Saksan sanoihin ja tuntea olevansa syyllisiä kansaansa kohtaan päiviensä loppuun saakka. Elämänsä lopussa hän kirjoitti: «Historia on politiikkaa, jota ei voida enää korjata. Politiikka on historia, jota voidaan vielä korjata ».

Oleg Kuznetsov

Oleg Kuznetsov

Continue Reading

Arts

Venäjän Andrey Konchalovskyn "Rakkaat toverit", jota kriitikot kiittivät Venetsian elokuvajuhlilla

Julkaistu

on

Rakkaat toveritTunnetun venäläisen ohjaajan Andrey Konchalovskyn ohjaama elokuva sai tänä vuonna Venetsian elokuvajuhlilla kriitikoilta useita tunnustuksia. 77. kansainvälinen elokuvafestivaali, joka on ensimmäinen merkittävä tapahtuma taidemaailmassa maailmanlaajuisen lukituksen jälkeen, on päättymässä huomenna (12. syyskuuta) Venetsiassa. Festivaalin pääohjelmassa oli 18 elokuvaa, mukaan lukien teokset Yhdysvalloista (Nomadland esittäjä (t): Chloé Zhao ja Tuleva maailma Mona Fastvold), Saksa (Ja huomenna koko maailma Julia von Heinz), Italia (Macaluson sisaret esittäjä (t): Emma Dante ja Padrenostro Claudio Noce), Ranska (Lovers kirjoittanut Nicole Garcia).

"Laajan kriittisen suosion saivat"Rakas toveris "elokuva, venäläisen Andrey Konchalovskyn ohjaama historiallinen draama, jonka on tuottanut venäläinen filantropisti ja liikemies Alisher Usmanov. Usmanov on myös elokuvan ensisijainen suojelija.

Tyylikäs mustavalkoinen Rakkaat toverit kertoo Neuvostoliiton aikaisen tragedian. Kesällä 1962 yhden maan suurimmista yrityksistä - paikallisesta veturitehtaasta Novocherkasskissa - työntekijät kävivät rauhanomaisessa mielenosoituksessa, joka osoitti perustarpeiden hintojen nousua yhdistettynä tuotantotason nousuun, mikä johti palkkojen laskuun.

Kun muut kaupungin asukkaat liittyivät silmiinpistäviin tehtaan työntekijöihin, mielenosoitus levisi laajalle. Lainvalvontaviranomaisten mukaan siihen osallistui noin viisi tuhatta ihmistä. Aseelliset sotilasyksiköt tukahduttivat mielenosoituksen nopeasti ja julmasti. Tapahtumien virallisen version mukaan yli 20 ihmistä, mukaan lukien sivulliset, kuoli ampumisen seurauksena kaupungin hallintorakennuksen lähellä olevalla aukiolla, ja vielä 90 loukkaantui. Todellista uhrien määrää, jonka monet uskovat olevan virallisia tietoja suurempia, ei vielä tunneta. Myöhemmin yli sata mellakan osallistujaa tuomittiin, joista seitsemän teloitettiin.

Uskotaan, että tämä tragedia sai aikaan "Hruštšovin sulan" lopun ja pitkän talouden ja maan mentaliteetin pysähtymisen aikakauden. Tämä traaginen hetki Neuvostoliiton historiassa luokiteltiin välittömästi ja julkistettiin vasta 1980-luvun lopulla. Tästä huolimatta monista yksityiskohdista ei ole tullut julkista tietoa ja ne ovat saaneet vain vähän akateemista huomiota tähän asti. Elokuvan ohjaajan ja käsikirjoittajan Andrei Konchalovskyn oli rekonstruoitava tapahtumat, kerättävä arkistoasiakirjoja ja keskusteltava myös ampumiseen osallistuneiden silminnäkijöiden jälkeläisten kanssa.

Elokuvan ytimessä on tarina uskollisesta kommunistista, ideologisesta ja tinkimättömästä hahmosta Lyudmilasta. Hänen tyttärensä, joka tuntee myötätuntonsa mielenosoittajille, katoaa mielenosoitusten voimakkaasta kaaoksesta. Tämä on lopullinen hetki, jolloin Lyudmilan kerran horjumaton vakaumus alkaa menettää vakautta. "Rakkaat toverit!" ovat ensimmäiset sanat puheesta, jonka hän valmistautuu pitämään kommunistisen puolueen jäsenten edessä ja aikoo paljastaa ”kansan viholliset”. Mutta Lyudmila ei koskaan löydä voimaa tämän puheen pitämiseen, käydessään läpi vaikeimman henkilökohtaisen draaman, joka riisuu hänen ideologisesta sitoutumisestaan.

Konchalovsky ei ole ensimmäinen kerta puhunut historiallisista aiheista. Aloitettuaan uransa 1960-luvun alussa hän tutki useita eri tyylilajeja (mukaan lukien suosittuja Hollywood-julkaisuja, kuten Marian Lovers (1984) Runaway Train (1985), ja Tango & Cash (1989), pääosissa Sylvester Stallone ja Kurt Russell), kun taas hänen myöhempi työnsä keskittyy historiallisiin draamoihin, jotka purkavat monimutkaiset persoonallisuudet ja kohtalot.

Tämä ei myöskään ole ensimmäinen kerta, kun Konchalovsky nimitettiin Venetsian elokuvajuhlilla: vuonna 2002 Huijausten talo palkittiin tuomariston erityispalkinnolla, kun taas Konchalovsky on saanut kaksi hopealeijonaa parhaasta ohjaajasta: Postimiehen valkoiset yöt (2014) ja Paratiisi (2016), joista jälkimmäinen oli Konchalovskyn ensimmäinen kokemus yhteistyöstä venäläisten metallien ja teknologia-magnatin, tunnetun filantropistin Alisher Usmanovin kanssa, joka astui mukaan elokuvan tuottajiin. Heidän viimeisin elokuva Synti, joka oli myös valtava menestys, kertoo tunnetun renessanssin kuvanveistäjän ja taidemaalarin Michelangelo Buonarrotin elämästä. Vladimir Putin lahjoitti kopion elokuvasta erityisesti paavi Franciscukselle vuonna 2019.

Vaikka emme koskaan tiedä, nauttiko paavi Synti, Konchalovskyn uusi historiallinen draama Rakkaat toverit näennäisesti voitti kriitikon sydämet Venetsiassa tänä vuonna. Elokuva, toisin kuin monet muut Venäjällä äskettäin julkaistut teokset, on erittäin omaperäinen elokuvateos, joka samanaikaisesti vangitsee täydellisesti aikakauden ilmapiirin ja tunteen ja kiteyttää yksityiskohtaiset ristiriidat, jotka hallitsivat Neuvostoliiton yhteiskunnassa tuolloin.

Elokuva ei noudata omaa poliittista asialistaa, se ei tarjoa suoria viivoja tai lopullisia vastauksia, mutta ei myöskään tee kompromisseja, kiinnittäen voimakasta huomiota historiallisiin yksityiskohtiin. Se on myös yritys tarjota tasapainoinen kuva ajasta. Ohjaaja sanoi Neuvostoliiton ajalta: "Kävimme läpi dramaattisen, mutta erittäin keskeisen historiallisen ajan, joka antoi maalle voimakkaan sysäyksen."

Rakkaat toverit antaa länsimaisille katsojille mahdollisuuden saada laaja ymmärrys Venäjältä kuvaamalla tarkasti Neuvostoliiton aikaa ja sen hahmoja. Elokuva ei ole läheskään tyypillinen Hollywood-tuotanto, jonka odotamme katsojien löytävän virkistävän. Elokuva on elokuvateattereissa marraskuusta lähtien.

Andrei Konchalovsky

Andrei Konchalovsky on arvostettu venäläinen elokuvaohjaaja, joka tunnetaan pakottavista draamistaan ​​ja viskeraalisista elokuvaesityksistään Neuvostoliitossa. Hänen merkittävimpiä teoksiaan ovat Siberiade (1979) Runaway Train (1985) Odyssey (1997) Postimiehen valkoiset yöt (2014) ja Paratiisi (2016).

Konchalovskyn teokset ovat ansainneet hänelle useita tunnustuksia, muun muassa Cannes Grand Prix Spécial du Jury, The FIPRESCI-palkintoKaksi Hopealeijonat, kolme Golden Eagle -palkinnot, Primetime Emmy -palkinto, sekä useita kansainvälisiä valtion koristeita.

Alisher Usmanov

Alisher Usmanov on venäläinen miljardööri, yrittäjä ja hyväntekijä, joka on antanut huomattavaa panosta taiteeseen uransa alkuvaiheista lähtien. Forbesin mukaan Usmanovin yritykset ja hänen säätiönsä ovat viimeisten 15 vuoden aikana ohjaaneet yli 2.6 miljardia dollaria hyväntekeväisyyteen. Hän on myös mainostanut venäläistä taidetta ulkomailla, tukenut historiallisten rakennusten ja monumenttien restaurointia kansainvälisesti. Usmanov on Taide-, tiede- ja urheilusäätiön perustaja, hyväntekeväisyysjärjestö, joka toimii yhteistyössä monien merkittävien kulttuurilaitosten kanssa.

Continue Reading

Arts

Фильм «Дорогие товарищи» российского режиссера Андрея Кончаловского получил высокую оценку критик

Julkaistu

on

Фильм известного российского режиссера Андрея Кончаловского «Дорогие товарищи» получил многочисленные положительные отклики критиков на Венецианском кинофестивале этого года.

Завтра, 12 сентября, в Венеции завершится 77-й Международный кинофестиваль, первое крупное собата В главной программе фестиваля было представлено 18 фильмов, в том числе работы из США ( «Земля кочевников» Хлои Чжао и «Грядущий мир» Моны Фастволд), Германии ( «А завтра весь мир» Джулии фон Хайнц), Италии ( «Сестры Макалузо» Эммы Данте и «Отче наш» Клаудио Ноче), Франции («Влюбленные» Николь Гарсиа) ja других стран. Широкое одобрение критиков снискал фильм «Дорогие товарищи», историческая драма российского режиссера Андрея Кончаловского, спродюсированная российским филантропом и бизнесменом Алишером Усмановым Г-н Усманов также является главным спонсором фильма.

Стилизованная черно-белая картина «Дорогие товарищи» повествует о трагической истории из совето. Летом 1962 года рабочие одного из крупнейших предприятий страны - Новочеркасского электровозостроительного завода - вышли на мирный митинг, протестуя против повышения цен на важнейшие продукты и одновременно увеличения нормы выработки, приведшего к сокращению зарплат.

Благодаря присоединению других жителей города к бастующим заводским рабочим, протест стал массовы. По данным правоохранительных органов, в нем приняло участие около пяти тысяч человек. Демонстрация была быстро и жестоко подавлена ​​армейскими подразделениями. По официальной версии событий, в результате расстрела на площади у здания городской администрации погибло более 20 человек, в том числе случайные прохожие; еще 90 человек получили ранения. Реальное количество жертв, которое, по мнению многих, превышает официальные данные, до сих пор н. Более ста участников беспорядков были впоследствии осуждены, семь из них казнены.

Считается, что эта трагедия положила конец «хрущевской оттепели» и стала началом долгой эпохи застоя как в экономике, так и в сознании населения страны. Тот трагический момент советской истории был сразу же засекречен и обнародован лишь воконце 1980-х го. Несмотря на это, многие детали ja ди сих пор не стали достоянием общественности и не получило доста Режиссеру и сценаристу фильма Андрею Кончаловскому пришлось воссоздавать события, собирать архивные документы и беседовать с потомками очевидцев, которые также участвовали в съемках.

В центре картины - история идейной и бескомпромиссной героини Людмилы, убежденной коммунистки. Ее дочь, сочувствующая протестующим, исчезает посреди хаоса демонстрации. Это решающий момент, когда некогда непоколебимые убеждения Людмилы начинают терять силу. «Дорогие товарищи!» - вступительные слова речи, которую она готовится произнести перед членами коммунистичай пава парти Но Людмила так и не находит в себе сил произнести эту речь, переживая сложную личную драму и ид.

Кончаловский не в первый раз обращается к историческим темам. Начав свою карьеру в начале 1960-х, он пробовал себя в различных жанрах (среди них популярные голливудские релизы «Возлюбленные Марии» (1984), «Поезд-беглец» (1985), «Танго и Кэш» (1989) с Сильвестром Сталлоне и Куртом Расселом в главных ролях). Однако в более поздних своих работах он сосредоточился на исторических драмах, деконструирующи с.

Не в первый раз Кончаловский выдвигается и на Венецианский кинофестиваль: в 2002 году его «Дом дураков» был удостоен специального приза жюри, а автор картины получил два «Серебряных льва» за лучшую режиссуру фильмов «Белые ночи почтальона», 2014 и «Рай», 2016, который стал первым опытом сотрудничества Кончаловского с российским металлургическим и технологическим инвестором, известным филантропом Алишером Усмановым, выступившим в роли одного из продюсеров фильма. Их последний совместный фильм «Грех», который также пользовался большим успехом, рассказывает историю жизни известного скульптора и художника эпохи Возрождения Микеланджело Буонарроти. Примечательно, что Владимир Путин подарил копию этого фильма папе Франциску в 2019 году.

Хотя мы никогда не узнаем, насколько «Грех» понравился Папе Римскому, новая историческая драма Кончаловского «Дорогие товарищи», похоже, завоевала сердца критиков в Венеции в этом году. Фильм, в отличие от многих других работ, выпущенных за последнее время в России, является весьма оригинальным произведением кинематографа, которое прекрасно передает атмосферу и ощущение эпохи, а также детально представляет противоречия, царившие в советском обществе в то время.

Фильм не имеет собственной политической позиции, он не предлагает прямых или окончательных ответов, но и не идет на компромиссы, уделяя глубокое внимание историческим деталям. Это также попытка демонстрации сбалансированной картины того времени. Сам режиссер говорит о советской эпохе так: «Мы прошли через драматический, но чрезвычайно важный исторический период, который дал стране мощный импульс».

«Дорогие товарищи» дает западному зрителю возможность получить широкое представление о России благодаря точному изображению советской эпохи и ее героев. Фильм не похож на типичный голливудский продукт, что, как мы предполагаем, дает ему возможноста вы. Лента выйдет в кинопрокат в ноябре.

Andrey Konchalovsky

Андрей Кончаловский - известный российский кинорежиссер, знаменитый своими захватывающими драмами и и в. Среди его выдающихся работ - «Сибириада» (1979), «Поезд-беглец» (1985), «Одиссея» (1997), «Белые ночи Почт» (2014).

Работы Кончаловского заслужили множество наград, в том числе Специальный гран-при жюри Каннского фестиваля, приз ФИПРЕССИ, два «Серебряных льва», три премии «Золотой орел», премию «Эмми», а также ряд международных государственных наград.

Alisher Usmanov

Алишер Усманов - российский предприниматель-миллиардер ja меценат, с самых ранних этапов своевей ща 15 vuoden ikäiset, Forbesin, täydentävät Forbesin, täydellisen tukikohdan ja käyttöhenkilöstön kuvat. Peruuta vastaus Г-н Усманов является основателем благотворительного фонда «Искусство, наука и спорт», который сотрудничает со многими значимыми культурными учреждениями.

Continue Reading
Mainos

Facebook

Twitter

Nousussa